HCC-tablet in het model SeniorenAcademie

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar,daarom een senior met de duimen omhoog op de foto

Met name voor senioren heeft HCC een tabletcomputer in het model SeniorenAcademie. Bijzonder aan de speciale SeniorenAcademie-versie zijn de twee speciaal toegevoegde pictogrammen. HCC-leden kunnen deze met 10% korting bestellen.

De SeniorenTAB model SeniorenAcademie (SA8W) is een standaard (Samsung-)tablet met het Android-besturingssysteem. Daaroverheen zit een extra laag (zogeheten schil) met een vergroot en overzichtelijk menu voor het bundelen van bij elkaar horende toepassingen. Met dik weergegeven pijlen kan de gebruiker naar een volgend menuscherm en weer terug. De instellingen van de tablet zijn geoptimaliseerd voor de doelgroep.

Bijzonder aan de speciale SeniorenAcademie-versie zijn de twee speciaal toegevoegde pictogrammen. Er is een pictogram met het logo van de HCC!seniorenacademie. Klik je hierop, dan kom je automatisch op de webpagina van de SeniorenAcademie terecht. Het tweede toegevoegde pictogram heeft de titel 'digitale vraag'. Klik je daar op, dan kom je direct op de helpdeskpagina van de SeniorenAcademie terecht. Gemak dient de mens!

Klik hier voor meer informatie.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden