Webinar instructie

Deel dit artikel

,

Bent u geinteresserd in een van de vermeldde webinars, volg bijgaande instructie:

Om deel te nemen aan een webinar dient u zich tijdig aan te melden. Eerst even inloggen met uw HCC-account aan de rechterkant van het scherm. Klik daarna op het agendapunt met de gewenste datum in bovenstaande lijst. Webinars

Na de omschrijving van het onderwerp vindt u de knop om u aan te melden. Klik op genoemde knop en uw aanmelding is geregistreerd. U ontvangt tevens een bericht waarmee uw registratie bevestigd wordt. U krijgt tevens een lijst van alle reeds geregistreerde deelnemers te zien. 

Daags voor de presentatie krijgt u een bericht met de instructie hoe te handelen om daadwerkelijk aan de webinar deel te nemen

Als u niet in de gelegenheid bent de webinar bij te wonen dan gaarne uw aanmelding annuleren.

De syllabus kunt u verkrijgen door een abonnement af te sluiten zoals aangegeven op de website publicaties  ( Eerst inloggen)
Ook voor een eenmalige bestelling

Of je aanmelden via: aanmelden

De browsers Edge Chromium en Google Chrome geven de beste verbinding. Mocht u desondanks toch problemen ondervinden met beeld en/of geluid (vaak een cookie en instellingenprobleem), klik dan op het slotje in de adresbalk en check de instellingen:

Nog een advies als u problemen heeft met het geluid: elke browser heeft een zogenaamde “Incognito” of “inprivate” versie. Klik rechtsboven op de drie puntjes en kies de genoemde versie (meestal de derde regel). Ga vervolgens naar de vermeldde url. De ervaring is dat er met deze versie zelden problemen zijn.

Bedieningsknoppen

Bedieningsknoppen jitsi

Om nog wat instellingen te controleren zie dit document

Meer informatie over deelnemen aan webinars vind je hier: https://hcc.nl/vereniging/vereniging/webinar

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden