...

Windows Paint.

Microsoft Paint heeft een scala aan functies waarmee je afbeeldingen kunt creëren, bewerken en manipuleren. Het is een gebruiksvriendelijke app die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

14 juni 2024

...

Internet Radio.

Internet radiostations, ook wel webradio genoemd, zijn radioprogramma's die worden uitgezonden via het internet in plaats van via traditionele AM/FM-radiogolven. Je kunt ze beluisteren op je computer, smartphone, tablet of smart speaker met een internetverbinding.

12 juni 2024

...

Handige apps tijdens het EK Voetbal 2024.

Er zijn verschillende apps die handig kunnen zijn om het EK voetbal te volgen. Hier zijn een paar suggesties: Apps voor algemene informatie en scores: EK 2024: Deze officiële app van UEFA biedt nieuws, schema's, uitslagen, statistieken en hoogtepunten van het toernooi. Je kunt ook meldingen instellen voor je favoriete teams en wedstrijden. NOS Voetbal: De NOS-app biedt live-updates van alle EK-wedstrijden, evenals nieuws, analyses en hoogtepunten. Je kunt ook wedstrijden bekijken en luisteren naar live radiocommentaar. FlashScore: Deze app biedt live scores en commentaar voor een breed scala aan sporten, inclusief voetbal. Je kunt je favoriete teams en competities selecteren om meldingen voor te ontvangen.

9 juni 2024

...

Houd je Facebook veilig.

Er zijn verschillende stappen die je kunt nemen om te voorkomen dat Facebook jouw gegevens gebruikt: Beperk wat je deelt: Maak je profiel en berichten privé: Ga naar "Instellingen en privacy" > "Privacy" en selecteer wie je berichten en profielinfo kan zien.

8 juni 2024