De Windows 11 2024-update.

Deel dit artikel

,

Logo Windows 11.

Op de site blogs.windows.com troffen we de volgende informatie over de update. Gebruik de linkjes om nog meer informatie te krijgen.

Vanaf vandaag beginnen we met het uitbrengen van de Windows 11 2024 Update, ook wel Windows 11, versie 24H2 genoemd. Deze update is een volledige OS-swap die nieuwe fundamentele elementen bevat die nodig zijn om transformationele AI-ervaringen en uitzonderlijke prestaties te leveren. U kunt meer te weten komen over alle nieuwe functies, waaronder verbeterde batterijbesparing; Bluetooth LE-audio; HDR-achtergrondondersteuning en ondersteuning voor Wi-Fi 7 in Wat is er nieuw in deze update .

We hanteren een gefaseerde aanpak met de uitrol van de 2024 Update, gebaseerd op wanneer gegevens laten zien dat uw apparaat klaar is en u een geweldige ervaring zult hebben. We beginnen met in aanmerking komende apparaten met Windows 11, versie 22H2 en 23H2 2 voor degenen die eerder hebben aangegeven als een van de eersten te willen profiteren van nieuwe verbeteringen. (Hoe kunt u als een van de eersten nieuwe functies ervaren? Ga naar  Instellingen > Windows Update en schakel ' De nieuwste updates ophalen zodra ze beschikbaar zijn ' in.) Bekijk deze  video voor meer informatie over manieren om de update te krijgen .

Als we detecteren dat uw apparaat mogelijk een probleem heeft, zoals een incompatibiliteit van de applicatie, kunnen we een beveiligingsmaatregel instellen en de update niet aanbieden totdat dat probleem is opgelost. Na verloop van tijd zullen we de 2024-update beschikbaar maken voor steeds meer apparaten op basis van hardwaregeschiktheid, betrouwbaarheidsstatistieken en andere factoren die van invloed zijn op de update-ervaring. We laten u via de pagina Windows Update-instellingen 3 weten wanneer deze beschikbaar is voor uw apparaat. We zullen regelmatig meer informatie delen over de status van de uitrol via  Windows Release Health Hub .

De Windows 11 2024 Update zet de jaarlijkse feature-updatecadans voort , met nieuwe feature-updates die in de tweede helft van het kalenderjaar worden uitgebracht. Deze nieuwe versie reset de 24 maanden ondersteuning voor Home en Pro-edities.

Zoals ik vaak opmerk, is het installeren van de nieuwste updates de beste manier om uw Windows-apparaat beschermd en productief te houden met de nieuwste functies en innovaties. We streven ernaar om Windows 11 continu te innoveren, zodat u kunt profiteren van de beste ervaringen zodra nieuwe functies klaar zijn. Als u nog niet bent overgestapt op Windows 11, is dit een goed moment om dat te doen. Windows Backup is beschikbaar om u te helpen bij het maken van back-ups van bestanden, thema's, enkele instellingen voor veel van uw geïnstalleerde apps en Wi-Fi-informatie. Zoals gebruikelijk zullen we de uitrol van deze nieuwe Windows 11-functies nauwlettend in de gaten houden en blijven we tijdig informatie delen over de status van de uitrol en bekende problemen (open en opgelost) via het  Windows release health dashboard  en  @WindowsUpdate . Blijf ons vertellen over uw ervaring door opmerkingen of suggesties te geven via  Feedback Hub . 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden