Van spraak naar tekst

Deel dit artikel

,

Vraag:

Ik zoek een programma of app om een mp3-bestand
met gesproken tekst om te zetten naar
pdf, txt, doc of docx

Antwoord:

Volgens Copilot

Er zijn verschillende programma’s en apps die je kunt gebruiken om een mp3-bestand met gesproken tekst om te zetten naar een geschreven formaat zoals pdf, txt, doc of docx. Dit wordt ook wel transcriptie genoemd. Sommige van deze programma’s en apps zijn:AudioToolSet: Een online tool die mp3 naar tekst converteert. Je kunt je mp3-bestand uploaden en de tool zal het automatisch omzetten naar een txt-bestand dat je kunt downloaden.
Go Transcribe: Een online service die mp3 naar tekst converteert in minuten. Je kunt je mp3-bestand uploaden en de service zal het transcriberen met behulp van geavanceerde transcriptietechnologie. Je kunt het resultaat bewerken en exporteren naar verschillende formaten zoals pdf, docx, srt en meer.
VEED.IO: Een online editor die mp3 naar tekst converteert. Je kunt je mp3-bestand uploaden en de editor zal het transcriberen met behulp van kunstmatige intelligentie. Je kunt het resultaat aanpassen en opslaan als een txt-bestand of een ondertitelbestand.
Happy Scribe: Een online platform dat mp3 naar tekst converteert. Je kunt je mp3-bestand uploaden en het platform zal het transcriberen met behulp van de beste transcriptieprofessionals of automatische transcriptietechnologie. Je kunt het resultaat controleren en exporteren naar meer dan 45 verschillende formaten zoals pdf, doc, txt en meer.
Ik hoop dat dit je helpt bij het vinden van een geschikt programma of app voor je doel. Als je nog meer vragen hebt, laat het me weten. ?Meer informatie
1audiotoolset.com
2go-transcribe.com

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden