Check de prijzen van benzine.

Deel dit artikel

,

Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken om de benzineprijzen te vergelijken en zo geld te besparen. Hier zijn enkele suggesties:

  1. ANWB Onderweg: Deze app is waarschijnlijk de bekendste app om goedkoop te tanken. Naast een lijst met de goedkoopste adressen om te tanken, houdt ANWB Onderweg je ook op de hoogte van files, flitsers en wegwerkzaamheden. Bovendien kun je de app als routeplanner gebruiken en wanneer je op locatie bent aangekomen, wordt je ook nog eens naar een geschikte parkeerplek begeleid. ANWB Onderweg laat de actuele prijzen van tankstations bij jou in de buurt zien.
  2. DirectLease Tankservice: Deze app van autoleasebedrijf DirectLease laat op een overzichtelijke manier zien bij welke tankstations je allemaal terecht kunt. Hierbij staat uiteraard vermeld hoeveel je aan de kassa afrekent voor benzine, diesel, LPG, CNG en andere brandstofsoorten. Ook kun je per tankstation controleren welke aanvullende faciliteiten er zijn, zoals een wasstraat of winkeltje voor het halen van een snelle hap (of dat deze geheel onbemand is).
  3. 1-2-3 Tanken: Deze app is handig als je dichtbij de Duitse grens woont of een dagtrip naar Duitsland plant. Met deze app kun je namelijk snel en eenvoudig de actuele brandstofprijzen in Duitsland vergelijken.