Nearby Share app voor Windows

Deel dit artikel

,

geen foto beschikbaar,daarom een senior met de duimen omhoog op de foto

Met bijna 3 miljard actieve Android-apparaten over de hele wereld biedt Nearby Share een gemakkelijke manier om bestanden te delen tussen uw telefoons, tablets, Chromebooks en meer apparaten. Eerder dit jaar werd Nearby Share uitgebreid met een bètaversie om Windows-pc's te ondersteunen, waardoor je een nieuw type hardware kunt verbinden met Android-apparaten in de buurt.

Nearby Share voor Windows , beschikbaar als app-download op pc's over de hele wereld, is nu door meer dan 1,7 miljoen mensen geïnstalleerd. Aangezien foto's en video's de meest populaire bestandstypen zijn om te verzenden, zijn er sinds de lancering meer dan 50 miljoen bestanden tussen pc's en Android-apparaten overgedragen. U hoeft niet naar kabels of snoeren te zoeken - het delen van media op uw eigen apparaten of met vrienden en familie in de buurt is mogelijk met slechts een paar klikken.

 

Deze maand is de officiële lancering van Nearby Share met Windows, met verbeterde prestaties en nieuwe functionaliteit die het voor u nog gemakkelijker maken om inhoud te delen en productief te blijven.

Sinds de lancering van de app in bèta in maart 2023, is Android de algehele snelheid en betrouwbaarheid blijven verbeteren. Updates hebben geholpen om crashes te verminderen en het slagingspercentage van bestandsoverdrachten te verhogen. Met de officiële release van vandaag voegen we ook nieuwe productverbeteringen toe aan de app Nearby Share voor Windows:

  • We hebben de geschatte tijd toegevoegd voor het voltooien van bestandsoverdrachten. Dit kan handig zijn wanneer u grote bestanden zoals video's of hele mappen verzendt en wilt zien hoe snel deze worden gedeeld.
  • Er is nu ook een afbeeldingsvoorbeeld in apparaatmeldingen om u te helpen bevestigen dat het juiste bestand wordt gedeeld.

Om het delen tussen Android-apparaten en pc's nog soepeler te laten verlopen, wordt samen gewerkt met partners zoals HP om de app Nearby Share toe te voegen aan bepaalde Windows-pc's, zoals de HP Dragonfly Pro.