Beleef de Beurs: De vernieuwde 50PlusBeurs

Deel dit artikel

,

Logo Beleef Beurs

Ontdek een wereld vol beleving op de Be!eef Beurs, voorheen bekend als de 50PlusBeurs.

De Be!eef Beurs is dé plek waar je alles kunt ontdekken om het leven na je 50ste nog volop te beleven. Met een gloednieuwe naam en een frisse lading inspiratie bruist de Be!eef Beurs van entertainment, gezelligheid en informatie.

Waarom de Be!eef Beurs bezoeken?

  • Ontdek nieuwe interesses en activiteiten: Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van workshops, demonstraties en lezingen. Van creatieve activiteiten tot sportieve uitdagingen en verre reizen: er is voor ieder wat wils!
  • Maak kennis met interessante producten en diensten: Ontdek de nieuwste trends op het gebied van gezondheid, wonen, financiën, reizen en meer. Praat met deskundige standhouders en vind alles wat je nodig hebt om jouw leven optimaal te beleven.
  • Ontmoet nieuwe mensen en maak nieuwe vrienden: De Be!eef Beurs is de perfecte plek om leuke mensen te ontmoeten met wie je interesses deelt. Doe mee met diverse activiteiten en geniet van een gezellige dag uit.

Extra leuk: HCC is ook aanwezig op de Be!eef Beurs!

Kom langs op de stand van HCC (Hal 8 stand E04) en maak kennis met onze vrijwilligers. Zij kunnen je alles vertellen over onze vereniging en de vele activiteiten die we organiseren. Ook kun je bij ons terecht voor al je vragen over computers, tablets en smartphones.

De Be!eef Beurs vindt plaats van 10 tot 14 september 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

Met korting naar Be!eef
Be!eef ticket nu €17,50 met actiecode: HCC30B

Deze actie is geldig voor maximaal 4 tickets tot 10 september. Hierna betaal je €25 per ticket.

Bestel via www.beleefevent.nl/tickets

Mis deze unieke beleving niet!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden