Het Coördinatie Team Locaties.

Deel dit artikel

,

Wat is het CTL eigenlijk en wat doet het?….

Het CTL (Coördinatie Team Locaties)  is een werkgroep van de Seniorenacademie. Deze bestaat uit 4 personen en heeft verscheidene taken. De belangrijkste is om te zorgen dat er elke maand op alle locaties de mogelijkheid ligt om een presentatie te verzorgen over een interessant onderwerp en de coördinatie daarvan verzorgen. En daar ligt ook meteen ons doel: allerlei interessante en leerzame presentaties, bijeenkomsten mogelijk maken door zaken die daarvoor noodzakelijk zijn te ondersteunen.

Het CTL heeft een veelvoud aan taken, maar belangrijk is dat de locaties, waar presentaties worden gegeven goed worden ondersteund. Die ondersteuning wordt geleverd op het gebied van regelen van de presentaties en verzorgen van de uitvoering daarvan, opleidingen verzorgen betreffende het organiseren van activiteiten, de administratie die daarbij hoort en de publicaties op b.v. onze website.

Bovendien organiseert CTL ook de bijeenkomsten van de ACL (agenda commissie locaties). In deze ACL-vergaderingen worden gezamenlijk de onderwerpen bepaald die verder worden uitgewerkt naar interessante presentaties. De leden van de ACL ontwerpen, schrijven en werken verder de presentaties uit.  Ze maken de hand-out en veelal ook de PowerPoint presentaties. Het CTL bewaakt de afspraken, het juiste gebruik van de documenten formats en onderhoudt contact met de locatie coördinatoren.

Kortom een veelheid aan taken! Bovengenoemden hebben er veel zin in om alles na corona weer op te starten en waar nodig te ondersteunen.

Wie zijn wij, de vrijwilligers van het ”coördinatie team locaties” en wat doen we eigenlijk?

Wij stellen ons even voor:

Sinds eind vorig jaar is het team weer op sterkte en bestaat het uit:

Colette Keuten, zij is een bekend gezicht binnen onze Seniorenacademie en is daar ook bestuurslid.

Ze is voor het CTL de linking pin naar het bestuur.

Diur van Uytrecht is een oudgediende en een bekend gezicht. Hij is al vele jaren ondersteunend bezig geweest bij het organiseren van vele activiteiten en helemaal op de hoogte van de ins en outs van het CTL.

Aad Verhey is het CTL eind vorig jaar komen versterken en Jan Koppedraaijer is als laatste bij ons team gekomen: HCC-lid sinds 2012 en actief als presentator bij meerdere locaties in Noord-Holland sinds 2015.

Ze hebben allemaal een ruime ervaring. Zowel binnen als buiten HCC en met deze 4 mensen is het CTL weer op volledige sterkte. Dit is een goed begin na corona en er kunnen met veel inzet weer mooie en interessante presentaties worden georganiseerd, zowel fysieke alsmede online bijeenkomsten.

Het CTL kijkt uit naar een goede samenwerking met alle andere vrijwilligers die zich inzetten voor onze Seniorenacademie met als doel onze leden weer mooie, interessante en plezierige bijeenkomsten aan te bieden.

Het mailadres is

Actueel

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!seniorenacademie

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden