Een meer dan uitstekend alternatief voor Windows:

Linux Mint 21

Linux-systemen geven u een vrijheid die u van Windows of MacOS niet kent. Als u weet welke Linux distributie het beste aan uw wensen zou kunnen voldoen, dan kunt u aan de gang gaan. Wij helpen u graag met die keuze! Onderstaand alvast een voorzetje!

Introductie Linux Mint

U heeft mogelijk nog nooit iets gedaan met Linux. Maar als computer gebruiker heeft u wel eens van Linux gehoord. Zeker nu Microsoft via Windows daar stevig mee bezig is met Windows Subsysteem voor Linux. (WSL2)

Waarom zou u Linux gebruiken? Misschien wilt u of kunt u niet overstappen op Win11 (hardware probleem). Of omdat Win10 nog goed werkt en ondersteund wordt tot oktober 2025 en dan zien we wel weer.

Raadpleeg de agenda op onze website om te zien waar u deze interessante presentatie kunt bijwonen.


Compulinks20212Onze redactie zette een aantal handige tips voor je op een rijtje.
En verder in deze editie nog veel meer digitale informatie en tips.

Lees er hier alles over.

Wat doet de HCC!seniorenacademie?

De HCC!seniorenacademie is een interessegroep voor leden van HCC! De vrijwilligers van de HCC!seniorenacademie interessegroep helpen senioren in de digitale wereld.
Heb je vragen over het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Wil je meer leren over internetbankieren, webwinkelen of online zaken regelen met de overheid? De HCC!seniorenacademie organiseert maandelijks bijeenkomsten op 50 locaties in heel Nederland. Je kunt hier terecht voor gerichte informatie en trainingen. Op deze bijeenkomsten kun je ook vragen stellen en simpele reparaties laten uitvoeren

Bekijk nu het promofilmpje van de HCC!seniorenacademie en zie welke voordelen er allemaal bij het lidmaatschap horen!

https://youtu.be/cNkRnm5tF-g

 

Vraag van de dag