Onderwerp Bericht
Storing Hallo Hccnet, Er was laatst een storing, waardoor ik een aantal uur niet kon inloggen op de webmail. Nuis dit weer het geval. Vanochtend kon ik nog inloggen en nu niet meer. Hoe komt dit? Is er weer een storing? 
Mis bestanden wowarmhw.dll en xtajit.dll bij opstarten Als ik autorun draai dan krijg ik de melding dat ik dll bestanden mis in c:\windows\syswow64\ en in c:\windows\system32 1.Hoe kan ik dit oplossen? 2.Is er een website waar je veilig deze dLL’s kunt downloaden en installeren? Ik heb autorun gedraaid maar kan de DLL niet uitzetten. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth en sfc /scannow geven geen problemen
mail Het mailprogramma Mozilla Thunderbird bevriest de laatste tijd steeds. Ik las ergens dat het met het MSF bestand te maken heeft maar ik weet niet of dat bij mij het geval is. Het probleem schijnt dus meer voor te komen. Is er misschien een veilige manier om dit op te lossen?
mail op laptop maakt wel verbinding, download niet Ik startte vanmorgen gewoon Thunderbird op mijn laptop op. Normaal laadt ie dan alle emails op mijn laptop. Nu blijft ie hangen, hij zegt: verbonden met pop.hccnet.nl en verder gebeurt er niets. Via web inloggen: er staan 62 berichten. Ik heb niets aangepast. Krijg ook geen foutmelding.Hij blijft zeggen: verbonden met pop.hccnet.nl Kunnen jullie helpen? Ik verwacht belangrijke berichten over het kopen van een nieuw huis.
downloaden van mijn mail in Thunderbird Sinds gistermiddag na 16:00 uur wordt er geen enkele mail meer naar thunderbird gestuurd. Er wordt ook niet meer om het wachtwoord gevraagd. Een tweede probleem is (heeft er misschien mee te maken?) dat ik 2x Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in thunderbird heb staan. Het verwijderen van 1 vd 2 leidde tot het verlies van al mijn mails.
E-mails komen niet binnen Beste mensen, (voor de derde maal) dit jaar heb ik en mijn partner het volgende probleem: Wij hebben allebei een hoc account resp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wonen voor het grootste deel van de tijd in midden Frankrijk. Net als de vorige keren komen ook nu van het een op het andere moment onze e-mails niet meer binnen; ze blijven wel, leesbaar via ‘webmaiL’ Vorige keren werd ons gemeld dat op een niet te verklaren wijze ons ip-adres hier wordt geblokkeerd uit ‘veiligheidsoverwegingen’, alsof er regelmatig dubieus wordt ingelogd. Ik verzoek jullie ook nu deze ‘blokkade’ op te heffen. Ik vrees wanneer dit niet op korte termijn kan ik na bijna 20 jaar ‘tevreden klant te zijn geweest’ mijn lidmaatschap zal moeten beeindigen. Het is namelijk voor ons ivm werkzaamheden niet mogelijk om niet bereikbaar te zijn. Graag snelle aktie.
Floppies kopiëren naar Harddisk Beste HCC!Vraagbaak! Floppise met schoolprojecten en games jaren geleden zoekgeraakt in een kast. Maar welke en waar? Geen idee. Onverwacht ontdekte ik onlangs de stapel floppies met voor mijn zoon relevante inhoud. Gelukkig heb ik altijd een floppiedisk-drive bewaard. De disk heeft een aansluiting met 17/16 pinnen. De verbindingskabel heeft een snoer met 2x17 gaten. Mijn PC en ook de laptop hebben geen aansluitingen hiervoor. Vraag: hoe kan ik de inhoud alsnog op een HD krijgen?
bijsluiter komt niet mee Beste mensen, mijn dochter stuurt mij soms een e- mail bericht met bijsluiter door. Als ik het ontvang zit de bijsluiter er niet bij. Ligt dat aan haar laptop of aan de mijne ? En wat kunnen we er aan doen?
Mail stopt vanzelf Als ik het programma Mail open lukt dat, maar na 5 seconden sluit het programma weer vanzelf en krijg ik de melding: Mail is onverwacht gestopt. Probeer opnieuw. Maar dit gaat dus gewoon door. Er wordt een foutenrapport naar Apple gestuurd, maar wat daar in staat is te technisch voor mij. Het probleem is iets van de laatste keer dat ik mijn MAC opstart, nadat ik hem een week of 4 niet heb gebruikt.
spoofing van telefoonnummer HCC? Ik ben regiocoördinator SeniorenAcademie van de locatie Eefde. Vanochtend werd ik gebeld door een van mijn bezoekers. Hij wordt de laatste twee weken voortdurend gebeld en hoort dan dat het over HCC gaat maar hij kan niks maken van hetgeen er wordt gezegd. Nu moet ik er bij opmerken dat het hier om een hoogbejaard persoon gaat, die 0,0 verstand van ICT heeft en soms zelfs wat onsamenhangend zijn verhaal verteld. Het betreft het nummer +3120885237. Ik heb het nummer op internet gezocht en dit nummer (zonder +31) komt voor op een lijstje met "verdachte" telefoonnummers. Ik heb hem dringend geadviseerd om niet terug te bellen maar inmiddels heeft hij dat wel een aantal keren gedaan. Kunt u voor mij nagaan of dit nummer inderdaad gebruikt wordt om hoge kosten te incasseren wanneer het wordt teruggebeld en zo ja, kan het dan zijn dat de HCC wordt misbruikt om vertrouwen te wekken?
email account Beste, Er stond een artikel in een eerdere uitgave wat ik niet heb kunnen terug vinden. Daarin gaven jullie advies over verschillende email providers. Kunt U me daarbij adviseren. Ik zoek een veilige email account waar je privacy goed beschermd blijft.
Peresoonlijk webruimte bij de HCC beheren, inrichten Goedendag, De administratie heeft voor mij de persoonlijke webruimte geactiveerd. http://home.hccnet.nl/fredhermsen Ik zou graag tips ontvangen hoe ik hier verder mee kan. Volgens Wordpress voor Dumies moet ik eerst inloggen op de beheerinterface en dan MySQL installeren en daarna Wordpress. Ik zie echter nergens een inlog naar een beheerinterface. Kijk ik naar https://www.hcc.nl/vereniging/ledenvoordeel/923-gratis-persoonlijke-webruimte-van-25-mb dan zie ik alleen dat er een willekeurig FTP programma kan worden gebruikt en een verwijzing naar een aantal scripts. Ik zou dus blij zijn met een soort stappenplan. Ik ben een een beginner op dit gebied.
Mail instellingen Ontvangt geen email, sinds 30 November. En kan ook geen mail versturen. Meneer gebruikt Windows Live als mail programma. smtp.hccnet.nl poort 465 pop.hccnet.nl Poort 130 meneer kan wel inloggen op webmail. Hcc mail adres ( Niet naar toe mailen ) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kunnen jullie een oplossing voor deze meneer bieden.
updates Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1903 (5) Laatste mislukte installatiepoging op ‎16-‎11-‎2020 - 0x80070005 Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 20H2 (6) Laatste mislukte installatiepoging op ‎2-‎12-‎2020 - 0x80070005 Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1903 (22) Laatste mislukte installatiepoging op ‎13-‎10-‎2020 - 0xc1900130 automatisch updaten staat aan; Symantec als beveiliging
Via 'favorieten' terug naar startpagina Als ik Edge opstart en meteen via favorieten een site bezoek, kan ik niet meer terug. Het pijltje naar links (in de werkbalk) blijft lichtgrijs. Pas nadat ik op 't huisje heb geklikt, kom ik weer bij m'n startpagina. Wat gaat er fout?
Video opslaan en bewerken Ik heb een grote verzameling video 8 filmpjes en wil ze graag opslaan op mijn pc en externe HDD . En natuurlijk na opslaan ook bewerken. Een setje om de video camera uitgang door te prikken naar de video ingang van mijn PC die heb ik al. Vraag is dus Welk opslag en bewerkingsprogramma kun ik het beste gebruiken.
beschadigde emails openen Hoe kan ik - kennelijk beschadigde - emails ( extensie OLK15) toch openen? Ik heb dat al geprobeerd heb met Outlook, Acrobat en Word, zonder resultaat.
One Drive schijfruimte Ik heb via office 365 1Tb opslagruimte op one drive. Op mijn Boot (C) schijf is een map "one drive" die zoveel ruimte gaat innemen dat de C schijf volloopt. Op mijn D schijf heb ik nog voldoende ruimte. Kan ik mijn one drive "file" op mijn D schijf zetten?
Mozilla Thunderbird Goedemiddag, Er gaan geruchten dat er geen updates meer worden gedaan voor Mozilla Thunderbird. Graag zouden wij vernemen of dit correct is daar een hoop HCC-leden hier gebruik van maken in combinatie met hun HCC-net emailadres. Helaas konden wij middels de website van Thunderbird noch Google hier iets over terug vinden. In afwachting van een reactie en alvast dank,
pop.hccnet.nl onbereikbaar Al enige dagen kan ik geen email meer ophalen. Zowel op mijn laptop (met Thunderbird) als op iPhone (met Apple Mail) krijg ik de melding dat pop.hccnet.nl "access refused". Ophalen via webmail lukt wel. Alles instellingen gecontroleerd, die zijn goed. Enig idee wat er aan de hand is?
Email Kan sinds 2 dec. geen mail meer ontvangen. Bij het ophalen van mail blijft de curser staan met een ronddraaiende blauwe cirkel. Graag advies hoe ik dit kan oplossen.
Webmial server loopt vast met onbekende fout! Probleem treedt op sinds 20:15 uur, 4-12. Inloggen lukt wel, maar de mappen worden niet geladen. Andere web mails (Live, Gmail...) werken normaal.
video / cd afspelen Geachte meneer, hier ben ik weer. Begin dit jaar heb ik een PC gekocht speciaal voor TrainSimulator. Dus beeld en geluid zijn goed. Maar ik kan geen Video en / of CD afspelen. Hoe kan dat en hoe is dit optelossen. Heb wel VLC player op mijn PC gezet.
Tekstgroote in webmail Door een verm verkeerd gebruik van toets combinatie is detekst op mijn webmailpagina zo klein geworden dat het bijna onleesbaar is. Hoe krijg ik dit weer terug naar normaal?
Presentaties verdwenen Met mijn vorige versie van windows 10 ( versie 2004 ) kon ik de presentatie - APK voor windows 10 - opstarten via de site van seniorenacademie, maar nu ik versie 20H2 van windows 10 heb geinstalleerd zie ik deze presentatie er niet meer bij staan. Hoe kan dat?
Besturing aanpassen Geachte vraagbaak medewerkers, Op mijn PC heb ik als besturing Ubuntu 20.04LTS Daar ben ik helemaal aan gewend. Ik kocht een refurbished laptop vooral om TEAMS en ZOOM vergaderingen mee te doen. Maar die heeft als besturing met UBUNTU 20.04.1LTS, Kan ik dit omzetten naar 20.04LTS en hoe dan ?
BBC iPlayer gesloten door BBC Dit app is gesloten door BBC. De opvolger BBC sounds werkt naar behoren. Mijn probleem is dat ik heb op mijn iPad 11gb programma’s gedownload maar kan deze niet benaderen om af te spelen. Is er en veilig oplossing voor? ( Op mijn iPhone heb 2gb staan) Zo niet zou ik dan deleten via settings/storage
Gmail Beste hulpbieder, Als ik een e-mail wil versturen via gmail, toets ik een letter in dan krijg ik een verkeerd e-mail adres van iemand. Mijn vraag, hoe kan ik dit foutieve e-mail adres verwijderen.
Email instellingen wijzigen Meneer is al jaren lid, en geeft aan dat er sinds vrijdag 4 december hij niet meer kan terug mailen met hccnet.nl Meneer geeft de juist Pop instellingen door, maar de uitgaande instellingen staan op smtp.lijbrand.nl. Aangegeven dat deze gewijzigd moeten worden naar smtp.hccnet.nl, helaas lukt dit niet telefonische. Meneer gebruikt Outlook 2016. Kunnen jullie meneer helpen via teamviewer. let wel, meneer kan niet terugmailen.
wachtwoordwijziging ik heb het wachtwoord van mijn HCC gewijzigd. Het werkt, want ik ben nu ingelogd uiteraard, maar bij webmail werkt het niet en ik krijg ook geen nieuwe mails binnen. Het wachtwoord had ik gewijzigd omdat mijn emailadres in haveibeenpwnd.com met rood werd aangegeven. Is er een hack of storing geweest?
vastgelopen schijf Graag hulp wat ik kan doen bij de melding dat 1 schijf van mijn NAS is vastgelopen. Kan ik de nog goede schijf uitlezen met een docking station?
Geen ontvangst en versturing van E-mails Na automatische up-date van Windows 10 van gisteren (07/12) kan ik nu geen e-mails meer ontvangen en versturen. Ik heb wel internet verbinding. Ook heb ik de PC een paar keer opnieuw opgestart. Ook de pop.hccnet.nl en de smtp.upcmail.nl staan goed bij accounts van Live Mail. Gaarne uw bericht wat het kan zijn en evt. stappenplan. Ik moet dringend een paar e-mails versturen.
HCCnet werkt niet via imap Op mijn OnePlus Nord (en andere ook Android apparaten) werkt mijn HCCnet mail niet via IMAP in de Outlook app voor Android. Het is mogelijk om in de Outlook app voor Android een account aan te maken, maar dit werkt maar ca. 10 minuten. Daarna krijg ik steeds een melding dat ik gebruikersnaam en password in moet geven, maar die werken dan niet meer. Het mail verkeer (in zowel als uit) werkt dan ook niet meer. Ik heb overigens de juiste server gegevens gebruikt, zowel voor IMAP als voor SMTP! Alle andere (niet HCCnet mail-accounts) werken goed. Als ik mijn HCCnet mail-account via POP3 aanmaak, dan werkt het wel goed en blijft het ook goed werken. Dit is echter geen optie, omdat ik op IMAP ben gestandaardiseerd om de mails op al mijn apparaten synchroon te houden. Het probleem zit dus alleen in mijn HCCnet mail-account en alleen bij IMAP. Is dit een bekend probleem? Ik zit dringend om een oplossing verlegen.
Resetten en dan windows 10 opnieuw installeren Laptop resetten ivm virus en windows 10 opnieuw installeren. Betreft een laptop Windows vista geupdated naar Windows 7 en daarna geupdated naar windows 10 door de studenten van Zadkine op Rotterdam-Zuid. Is er en Corona-proof mogelijkheid om het toestel af te geven en daarna weer op te halen bij de locatie of iemand in Rotterdam Zuid of de locatie of iemand in Spijkenisse? Excel en Windows zitten op de laptop en moeten er blijven of na afloop terug gezet worden.
email k heb wat zitten schoonmaken en rommelen. OOk VPN en CCleaner geinstaleerd. Maar nu wilde ik een mail sturen neer dochter heeft "Hotmail en naar zus die heeft "Gmail" maar beide gingen niet weg. Dus is iets verkeerd gegaan of gedaan !
Webmail Zijn er problemen met de server? Ik krijg de melding dat ik geen verbinding heb.
Popserver Goedendag, Ik kan sinds vanmiddag geen contact maken met de popserver van de HCC. Dat betekent dat ik geen mail kan versturen via mijn e-mail programma en ook niet kan inloggen op de webmailclient via een willekeurige browser. Wel kan ik met de inloggegevens inloggen op HCC.nl Laatst ontvangen mail via HCCnet is gedateerd 9DEC2020 12:54 uur.
inlog mailserver storing Waarschijnlijk heeft de mailserver een storing. Inloggen lukt niet (om 17.00 nog wel mogelijk , was ingelogd) Graag uw aandacht hiervoor
hcc mailaccounts instellen Ik heb MS Outlook geïnstalleerd en wil mijn mailaccounts aanmaken. Ik kan echter alleen een in- en uitmap aangeven voor de mail. Mijn gebruikersnaam en wachtwoord kan ik niet invullen. Kunt u mij helpen met het instellen van mijn accounts met een voorbeeld voor MS Office 2016 in Windows 10 Pro?
synchroniseren vorige maand voor mijn vrouw en mijzelf deze telefoon gekocht (2x) nu wil ik dat de kalender en de contacten die op mij PC staan synchroniseren. (PC W10) en Office 365 uiteraard hebben mijn vrouw en ik een ander mail adres. tot nog toe is het mij niet gelukt om de contacten en agenda op alle apparaten synchroon te laten lopen. hoe te handelen?
Videofilmpjes bewerken Hoe kan ik het nare geluid van een ventilator verwijderen uit een aantal korte filmpjes??? Alvast dank voor je adviezen
Bestandsbeheer Ik probeer mijn vrije danwel gebruikte opslagruimte van mij C:schijf te begrijpen. Als ik op eigenschappen van C: klik dan geeft hij veel meer gebruikte opslag aan dan ik kan terugvinden in de mappen die onder C: hangen. Verschil in mijn geval is grofweg 40GB. Hoe kan dit? Tevens zie ik dat ik een Windows.old map heb van 43GB terwijl mijn actieve Windows map 28GB groot is. Is dit normaal en kan de .old map weg? Ik hoor graag van u.
Firewire Ik heb een DV camera met een firewire aansluiting die ik vroeger op mijn oude laptop - met een firewire bus 1394- kon aansluiten. Mijn nieuwe laptop heeft deze aansluiting niet. Hoe kan ik nu toch mijn video bandjes van mijn DV camera inladen op mijn nieuwe laptop (liefst zonder kwaliteitsverlies) om vervolgens in Magix te bewerken? Ik hoor graag van u.
Printen van e-mails Als ik een e-mail vanaf mijn iPad wil printen., klik ik daarop en krijg dan een lange kolom met mogeljkheden. Helemaal onderaan staat ‘druk af” . Wanneer ik daar op klik krijg ik een voorbeeld van hoe het bericht wordt afgedrukt. Een klein e-mail bericht wat gewoon op een pagina past, wordt dan echter over 3 of 4 pagina’s verdeeld met op elke pagina een paar regels van het uit te printen bericht , i.p.v. op een pagina. Ik heb geen print app op mijn I pad en de Canon printer staat gewoon uit. Graag uw advies hieromtrent Mvg
beeldscherm driver Ik heb een asus laptop type x54h.Na een update van Microsoft is de driver van het beeldscherm hopeloos. De achtergrond is zwart en met de instellingen niet te veranderen. De afmetingen van het beeld in de lengte is te groot. Een cirkel wordt een ellips. Dit verschijnsel heb ik al eerder meegemaakt toen Windows 10 geïnstalleerd werd. Iemand van de HCC helpdesk heeft toen een nieuwe driver gedownload en geïnstalleerd en toen was alles weer in orde. Ik heb toen niet goed genoeg opgelet wat hij gedaan heeft. Gaarne hulp om dit weer in orde te krijgen, want deze driver is een ramp. Bij voorbaat mijn dank,
Mislukte update verwijderen Mijn imac (mid 2011) met SSD en HDD geeft aan dat een update is verwerkt. Na op “Start opnieuw op” krijg ik een zwart scherm waarop alleen een witte corsor is te zien. Daarna gebeurt er niets meer en moet ik de imac afsluiten door langdurig op de power knop te drukken. Daarna kan de imac wel weer opstarten maar hij blijft wel aangeven bij de app store dat ik opnieuw moet starten. Het is beveiligingsupdate 2020-006 10.13.6. Weten jullie wellicht hoe ik dit op kan lossen?
Computer traag en problemen met Internet De computer is erg traag en problemen met internet. Ik heb een internet van 500 maar ik krijg op de pc maar Upload 106 en download 49. De pc is met kabel verbonden met modem en sinds vorige week op glasvezel, ondanks dat het icoontje aangeeft dat verbinding heeft vraagt de computer om internetverbinding.
Imap meldingen server Goedendag Ik krijg de laatste tijd steeds meldingen in mijn HCC mailbox in outlook meldingen over dat de mailbox in IMAP ongeveer 90% vol is waardoor de doorzetting naar mijn Outlook ook geblokkeerd wordt/kan worden. Ik heb al wat mailbericht in de HCC mailbox verwijdert maar kan maar tot november verwijderen. Oktober en daarvoor niet. Hoe los ik dit op?
In Thunderbird wordt bij Reply het oorspronkelijke mailtje blauw Sinds kort heb ik dit probleem Als ik een mailtje ga reply-en dan heeft het oorspronkelijke mailtje een blauwe kleur gekregen. Hoe krijg ik de zwarte tekstkleur weer terug?
Aansturing printer vanuit de laptop Hallo, Ik kan geen afdruk maken vanuit Word en/of Excel en PDF. Telkens een melding dat de printer niet beschikbaar is. Volgens mij heb ik de correcte software via 123.hp.com/0j200 geinstalleerd. Wat is er fout en hoe zou ik dit kunnen verhelpen? Graag jullie reactie en bij voorbaat dank.
bestanden kopieren Als ik en bestand wil kopiëren dan begint windows met berekenen van de hiervoor benodigde tijd. Dit kan uren duren en vaak gaat het daarna toch mis. Hoe kan ik voorkomen dat windows met het berekenen van de benodigde tijd begint? Bij voorbaat dank voor uw antwoord.
Gmail komt niet door Geachte, Na de storing gisteren met Gmail komt mijn hccnet mail niet meer binnen in Gmail. Ooit heb ik mijn hccnet mail doorgesluisd naar Gmail zodat ik dan ook mijn hccnet mail op mijn telefoon kon zien. Na de storing van gisteren komt deze niet meer door in Gmail.
Onedrive is gekoppeld Beste HCC, wij hebben vorige week namelijk telefonische windows 10 geinstalleerd. Maar mevrouw heeft haar microsoft account gekoppeld aan windows 10. Hierdoor is ook Onedrive gekoppeld, dit wilt mevrouw niet en wilt graag haar documenten alleen op haar pc opslaan en niet in de cloud. Met vriendelijke groet,
e-mail verzenden. Goedendag, De afgelopen dagen heb ik geprobeerd de helpdesk te bellen maar krijg gaan gehoor. Ik bel voor mijn client, mw Chu, zij is doof en kan zelf niet bellen. Mw heeft een nieuw modem, de vorige was stuk, en probeert via thunderbird haar email in te stellen via Thunderbird maar dat lukt niet. Zij kan wel mails ontvangen maar niet versturen. Is er iemand die een stappenplan naar mw kan mailen zodat ze dat kan proberen? Graag wil ik in de cc als dat mogelijk is, omdat mw niet bellen, mail is haar voornaamste communicatie mogelijkheid. Haar e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onedrive, files worden niet weggeschreven Heeft zowel een Acer desktop als een Acer Laptop, echter wilt meneer via zijn laptop of desktop bestanden uploaden naar zijn onedrive. en deze dan weer openen op zijn laptop / desktop. helaas lukt dit hem niet.
autom. opslaan in Cloud Onedrive stoppen Pameijer helpdesk geeft een melding voor mijn door, maar ik geef het voor de zekerheid ook zelf door. Mbv de helpdesk heb ik Windows10 geinstalleerd. Er ontbrak tijd voor begeleid bij instellen applicaties. Nu zit in mijn verkenner Cloud, dat is niet de bedoeling. Graag hulp om dit zsm te verwijderen. Ik vind cloud eng en wil alleen opslaan op mijn eigen usb stick. Gisteren kreeg ik 'n bericht van Microsoft, dat mijn gegevens in de cloud zijn opgeslagen. Vlgs helpdesk had ik, na de installatie van Win-10 bij de vraag account toevoegen mijn hotmail email adres niet moeten invullen. Juist op dit punt had ik hulp nodig en dat ging niet wegens de tijd. Kan iemand mijn aub helpen om de verkenner op mijn laptop te zuiveren van dit cloud gedoe?
Conversie oude adresboeken in mab formaat Goededag, na een crash van mijn oude laptop heb ik op mijn nieuwe LT Mozilla Thunderbird versie 78 geinstalleerd. De schijf van de oude LT is nog OK, ik kan het oude adresboek (abook.mab en history.mab) benaderen. Deze kan ik echter niet met de neiuwe versie gebruiken omdat deze het sqlite formaat gebruikt. Ik zou graag al die adressen importeren in Thunderbird. Ik kan in Thunderbird zelf niets vinden hiervoor en online ook niet. Ik hoop dat u mij kunt helpen?
Ik krijg een ticket Ik krijg een ticket maar heb niets gevraagd mijn ticket No is Tracking ID.85P-NPY_G9PQ Hoe kan dit ???
subaccount aanmaken Omdat een subaccount of alias niet meer werkte (wachtwoord deed het niet meer) heb ik deze verwijderd via ons hoofdaccount. Het lukte niet om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen of aan te passen. Met de bedoeling een nieuw subaccount aan te maken met de zelfde naam "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." maar dat lukte ook niet. Nergens kan ik vinden waar en hoe ik dat moet doen. Dat subaccount zou ik toch graag weer willen gebruiken.
aanmelden edge chromium aanmelden edge chromium voor vanmiddag dat lukt maar niet; hoe gaat dat klikken helpt niets. Je zou een link moeten krijgen en daarop klikken en dan gelijk in de presentatie moeten zitten....ja toch!!??
Edge CHRomium presentatie ????Het isonmogelijk om op simpele wijze in tye loggen op de presentatie HOPELOOS . Maak het toxch eenvoudiger. D epresentatie zou nu al begonnen moeten zijn maatr er lukt niets!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????
Kan geen mail versturen ontvangt mail, maar kan geen mail versturen. Standaard Mac Os mail programma. Mevrouw zou graag willen dat de pc wordt overgenomen. - Teamviewer bijvoorbeeld Met vriendelijke groet,
Heeft geen internet Mevrouw terhoeve belde ons op . met de vraag of we konden helpen met het internet. Ze heeft zelf haar pc opnieuw geinstalleerd. echter heeft ze nu geen internet meer. - bekabeld aangesloten. - aangesloten op router en pc. Nog geen internet. Kunnen jullie contact opnemen met de klant. Ivm geen internet thuis kan ze geen mail openen. met vriendelijke groet,
Geen internet Mevrouw terhoeve belde ons op . met de vraag of we konden helpen met het internet. Ze heeft zelf haar pc opnieuw geinstalleerd. echter heeft ze nu geen internet meer. - bekabeld aangesloten. - aangesloten op router en pc. Nog geen internet. Kunnen jullie contact opnemen met de klant. Ivm geen internet thuis kan ze geen mail openen. met vriendelijke groet,
Firewire Ik heb een DV camera met een firewire aansluiting die ik vroeger op mijn oude laptop - met een firewire bus 1394- kon aansluiten. Mijn nieuwe laptop heeft deze aansluiting niet. Hoe kan ik nu toch mijn video bandjes van mijn DV camera inladen op mijn nieuwe laptop (liefst zonder kwaliteitsverlies) om vervolgens in Magix te bewerken? Ik hoor graag van u.
kinston geheugen Ik wil een pc samenstellen. Ik wil kiezen tussen KVR29N21S6/8 8gb ddr4 en KVR29N21S8/8 8gb ddr4. Het verschil is als volgt: KVR29N21S6/8 8gb ddr4 2933MHz > "1Rx8 memory module" KVR29N21S8/8 8gb ddr4.2933MHz > "1Rx16 FBGA components" Dit heb ik op de site van Kingston gevonden. Wie kan mij uitleggen wat het verschil is en wat ik zou moeten kiezen? Toelichting:Ik ben uitgegaan van the best desktop pc guide van Tweakernet mei 2020 home theater pc. Omdat de cpu AMD 3000G niet te koop is, ben ik overgestapt naar de Ryzen 3200G. Hierdoor kan ik een snellere memory kiezen. De aanvankelijk aanbevolen memory is kingston KVR26N19S8/8 met snelheid 2666. Met de Ryzen 3200G kan ik naar 2933 gaan.
handout presentatie icloud fotobib kunt u aangeven waar ik de handout van de presentatie van HCC apple online presentatie icloud fotobib van wo 16 dec 2020 20.00u kan vinden?
Versturen foto's met e-mail Voor het versturen van foto's met e-mail gebruik ik of transferxl of ik voeg de foto's toe aan de e-mail via de iconen van de betreffende foto's die ik eerder op het bureaublad heb geplaatst. Maar, en daar zit mijn probleem, in de te verzenden mail, zijn de foto's dan ontvouwd. Ik wil echter zoals ik eerder wel kon, de iconen weer onder aan de tekst zien. En als zodanig mee verzenden. Als foto programma gebruik ik voor opslag en bewerken het apple programma Foto's.
opstarten van PC Als ik normaal mijn PC opstart dan verschijnt het beeld AMIBIOS dan heb ik de keuze: Please enter setup to recover BIOS setting Start op via de BOIS. Dan kan ik F1 indrukken to Run SETUP Dan kan ik F10 kiezen Save&Exit daarna OK. dan start de PC normaal op en kan ik beginnen. Ik heb een fouten rapport uitgedraaid en dat geeft aan dat ik verkeerd afsluit, maar ik sluit normaal af via de Windows knop links onder op het scherm en dan afsluiten. Hij sluit dan wel normaal af.
Mail staat op inactief I kheb meerfder mailaccoutns en alleen HCC krijg ik geen mail op binnen. Via webmail kan ik gewoon inloggen met het juiste wachtwoord. Alleen via de normal mail vaste PC krijg ik dat de combinatie iglo en password niet matchen.
Online presentatie Edge Chromium (2020-12-16) Gaarne ontvang ik de handout van de "Online presentatie Edge Chromium (2020-12-16)". Die moet ik kunnen downloaden. Ik dacht dat dit de link was, maar dat klopt niet. https://zuid-holland.hcc.nl/niet-zichtbaar/presentatiesx/367-edge-chromium/file.html Met vriendelijke groet
Outlook app Ik op mijn iPhone niet de MS Outlook app gebruiken voor het lezen van de hccnet mAilbox. Krijg dan telkens de melding dat de inloggegevens niet kloppen. Via webmail en de native mail app kan ik wel wel mail lezen , dus de inloggegevens kloppen wel.
Mail staat op inactief I kheb meerfder mailaccoutns en alleen HCC krijg ik geen mail op binnen. Via webmail kan ik gewoon inloggen met het juiste wachtwoord. Alleen via de normal mail vaste PC krijg ik dat de combinatie iglo en password niet matchen.
handout presentatie icloud fotobib kunt u aangeven waar ik de handout van de presentatie van HCC apple online presentatie icloud fotobib van wo 16 dec 2020 20.00u kan vinden?
Wachtwoord Oude Laptop gekregen is beveiligd met wachtwoord, vorige eigenaar weet het niet meer. Ook de BIOS is niet op te roepen. Bios batterij verwijdert, ingeschakeld zodat alle stroom er af is. Maar wachtwoordvraag blijft. Blijft over de Cmos kortsluiten maar waar op het moederbord zitten die pennetjes. Specs: Lifebook L460 Product no:FPC04006B Part no: CP010216
Mails komen niet binnen Ik kan mails vanuit mijn account Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet ontvangen. Ik heb de service instellingen aangepast maar het helpt niet Op faq-hccnet geweest en deze instellingen overgenomen in outlook zonder resultaat.
webinar aanmelden ik wil mij aanmelden voor de mini webinar in Maarn door Hans in Maarn De aanmeld mogelijkheid is niet te vinden of lijkt niet nodig. onlangs wel de webinar van compusers aangemeld en gevolgd.
handout presentatie kunt u aangeven waar ik de handout van de presentatie van HCC apple online presentatie icloud fotobib van wo 16 dec 2020 20.00u kan vinden? NB ik probeer deze vraag via het contactformulier te stellen , maar krijg steeds een foutmelding , zie bijgaand bijlage graag reactie en de gevraagde handout
Link vanuit domeinnaam naar HCC(html) werkt niet meer Beste mensen, Dit heeft gewerkt en bij Webreus staat m.i. alles nog OK. Webreus beheert mijn Parkeerdomein http://www.noordrandlinschoten.nl (zie bijlage) dat verwijst naar https://home.hccnet.nl/g.vormer/Noordrand/Start.html en dat werkte goed. Plotseling niet meer, foutboodschap "Deze site is niet bereikbaar" met noordrandlinschoten.nl heeft de verbinding geweigerd. Controleer de verbinding. Dat heb ik gedaan en geen wijziging gezien. Heb dit nog niet bij WEBREUS gemeld, omdat ik denk aan een HCC ontvangst-probleem. Start.html werkt wel als ik op trefwoord zoek, dan gaat ie via bewonerscollectief.html op mijn HCCNET.
Aansluiting externe Monitor met display Port Het aansluiten van de HDMI port van de laptop aan de Display Port van de externe monitor werkt niet met plug and play (dit werkt wel met een tv met HDMI aansluiting). De (nieuwe) kabel heeft een HDMI stekker aan de ene kant en een display stekker aan de andere kant. Als ik op de monitor de ports laat scannen werkt niet en WINDOWS-P geeft de melding dat er geen extern beeldscherm is aangesloten. Is er een reden waarom dit niet werkt en hoe is op te lossen? Dit is overigens ook geprobeerd met andere laptops met windows 10, maar dit is niet gelukt.
Storing hccnet mailserver inlogprobleem Sinds zondag 19dec2020 rond 16.00u krijg ik viel de verbinding met mijn hccnet email account weg. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Via webmail krijg ik de volgende foutmelding: Verkeerde email/login en/of wachtwoord. Aanmelden mislukt.
Email accountbvan hcc Er komt geen bericht meer binnen op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Account is wel aangemaakt? Standaard account is kabelfoon. Graag oplossing mbt instellingen.
Storing hccnet mailserver inlogprobleem Sinds zondag 19dec2020 rond 16.00u krijg ik viel de verbinding met mijn hccnet email account weg. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Via webmail krijg ik de volgende foutmelding: Verkeerde email/login en/of wachtwoord. Aanmelden mislukt.
Storing hccnet mailserver QGX-AQB-R48S Verder op mijn vorige melding: ik kan nog steeds niet met op de hccnet mailserver inloggen. zelfde fout. mijn account j.w.copper en Daarom geef ik u nu mijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. email adres. Dat adres is voor mij bereikbaar Vlak voor dat probleem kreeg, verscheen een vreemde foutmelding in de trant van: .... Het maximum aantal verstuurde email per dag is bereikt... Ik hoop dat u het probleem met mijn email account Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt oplossen.
genericfailure bij updaten AdvancedInstallerGenericFailure - 4019550D-4CAA-45B0-A222-349C48E86F71. Kan niet updaten. Maanden alles geprobeerd. Zie bijlage. Wat kan ik doen? Heeft U een telefoonnummer bij Microsoft die kan helpen?
Nieuwe smartphone kopen Hoe kan ik mijn gegevens overzetten naar een nieuwe telefoon. Ik denk aan Agenda, Contacten, Foto's.
email apple computer, als ik opstart gaan de email data op 2014, altijd. waar kan ik dat veranderen
Gmail Als ik gmail app op mijn telefoon open en de mailtjes heb gelezen en verwijderd en ook de prullenbak heb leeggemaakt zie ik dezelfde mailtjes toch op mijn laptop. Wat doe ik fout. Ook zou ik de layout zoals deze op mijn telefoon is, zie bijlage, ook op mijn laptop willen zien kan dit? Met vriendelijke groet Jan Koelewijn
Wil IP adres 1e netwerk bereiken Dag, ik heb een KPN router waarop mijn mediaboxen werken en die werken via DHCP (192.168.2.1 t/m 192.168.2.200). Deze router is aangesloten op de WAN poort van mijn Asus Router waarop ook mij Wifi netwerken zitten en de domotica via DHCP (192.168.1.1 t/m 192.168.1.200). Alles werkt alleen heb ik mijn slimme meter via een Raspberry PI bedraad aangesloten op de KPN router met een vast IP-adres 192.168.2.100. Omdat mijn PC vast bedraad op de Asus Router zit en IP adres 192.168.1.50 krijgt, ziet hij de Rasberry PI niet. Vraag is hoe zorg ik ervoor dat mijn PC die op het tweede netwerk zit toch kan communiceren met de Raspberry Pi die op het eerste netwerk zit?
intern geheugen vol telefoon extern geheugen vol Op mijn samsung a 3 uit 2017 krijg ik geregeld de melding dat intern geheugen vol is en dat er daarom apps niet goed werken... heb er een extern geheugenkaartje in maar daar staat maar 5 gb van de 32 gb vol... waarom wordt er niet automatisch naar dit kaartje geschreven? Hoe krijg ik het voor elkaar dat er naar dit kaartje wordt geschreven...? Hoe krijg je dat voor elkaar?
Beveiliging door iobit Advanced system care Goedendag, Ik kan moeilijk kiezen wat betreft het aanschaffen van een beveiligingspakket m.b.t. zowel surfbeveiliging als wachtwoordkluis. Nu is er een aanbieding van Advanced system care voor € 19,95. Ik heb al de gratis versie van ASC. Is dit een betrouwbaar en goed product of raad u mij iets anders aan?
kan geen email meer lezen Kan niet inloggen bij web mail en bij mijn gewone mail moet een wachtwoord in geven heb niet veranderd s middag nog alles normaal en s avonds niets meer. Een email versturen gaat niet en ontvangen ook niet. mocht wat willen sturen gebruik dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IMAP-account Goedemorgen! Begin dit jaar heb ik voor mijn moeder een Ipad aangeschaft. Hierop heb ik outlook geïnstalleerd. Sinds een aantal weken geeft outlook de melding "Meld je aan bij je IMAP-account". Wanneer ik dit vervolgens doe (vul wachtwoorden in) komt er "bijwerken" in beeld. Er wordt denk ik niet bijgewerkt, want bij de volgende keer opstarten krijg ik het aanmeldverzoek opnieuw. Hoe moet ik aanmelden? Alvast bedankt voor je reactie!
WDMYCLOUD plotseling onbereikbaar Beste mensen, Ik heb een opslag (WD My Cloud) aangesloten op mijn thuisnetwerk (via een router Fritzbox 7583 ) waardoor ik alle opgeslagen bestanden via mijn PC (Windows 10 Pro, 20H2, 64-bit) kan benaderen en opgeslagen media streamen naar mijn TV. Sinds 2017 heb ik deze configuratie in gebruik met weinig problemen. Op 12 dec 2020 sloot ik een backup opslag (Seagste Backup Plus Hub) erbij aan. De bijhorende Seagate backup software installeerde ik ook. Meteen probleem. De backup software werkte niet. Ik kreeg ook een foutmelding. Seagate en de backup software heb ik meteen verwijderd en meteen het bedrijf Seagate benaderd. Tot heden geen antwoord. In de Windows Verkenner >Network zie ik soms WD MyCloud -icoon, maar wel “Disconnected”. WD My Cloud via de Windows verkenner is niet bereikbaar, ook niet via de zogenaamde Twonky Administration Page (via web). WD MyCloud -icoon laat wel zijn IP-adres (192.168.178.27) zien wanneer ik op WD Mycloud > Properties click. Echter als ik WD Mycloud > open click zie ik de mededeling dat de inhoud leeg is. Het IP-adres op een webbrowser verbindt niet en levert een blanko webpagina. Resetten m.b.v. tips in de WD My Cloud handleiding opgevolgd, zonder resultaat. Windows Network Diagnostics gaf verschillende signalen, zoals “The device is not set up to accept connections on port The File and printer sharing (SMB)”, “The remote device or resource won’t accept the connection”, “PC not recognizing WDMyCloud”, etc. Diverse tips en oplossingen op het Internet heb ik gevolgd, echter zonder enig resultaat. Graag uw advies, hoe verder.
Email Ik heb meer dan 5000 e-mailtjes die ik opruim via de prullebak op mijn iPhone, iPad en iMac maar ik blijven terugkomen: ik heb iets gehoord over synchronisatie maar weet dit niet in te stellen. Ik zou vanaf 19 december 2019 bij Amac wat trainingen volgen voor iPhone en mijn toen gekochte iMac ( die ik nu niet of nauwelijks gebruikt heb) maar Corona laat dat niet toe en Amac laat het ook afweten ( nauwelijks contact te krijgen) Maar die e-mailtjes wil ik wel opruimen
Hardware veilig verwijderen LS, Ik ben sinds kort in het bezit van een nieuw Windows 10 systeem. Betreft een desktop met een SSD als systeemschijf en een SSD als Dataschijf. Alles lijkt volkomen in orde; bij het bekijken van de logboeken tref ik soms wat waarschuwingen aan, maar die betreffen dan ESENT en DCOM. Zoals op andere systemen.... Echter, wat niet goed wil, is "veilig verwijderen" van b.v. een externe harddisk of een externe SSD. Irritant genoeg blijkt Windows hier niet van gediend. Dit ondanks beleidsregels "snel verwijderen". Windows blijft aangeven dat het apparaat in gebruik is..... Ik durfde het na een tijdje wel aan om 'm (zonder "veilig verwijderen") af te koppelen; er waren geen lees- en/of schrijfactiviteiten meer en het Ledje op het apparaat brandde niet meer. Dit levert echter waarschuwingen op in het Windows System logboek: -------- Bron: NTFS, ID=140 Het systeem kon de gegevens niet naar het transactielogboek verzenden. Er kunnen fouten optreden in Volume-id: K:, Apparaatnaam: \Device\HarddiskVolume15. Foutstatus: Er is een niet-bestaand apparaat opgegeven. GUID apparaat: {444d7471-b2e0-3c08-b4bc-8dee1384dcb5} Fabrikant apparaat: WDC WDS1 Model apparaat: 00T2G0A-00JH Herziening apparaat: 4110 Serienummer apparaat: 002008131E04 Bustype: USB Serienummer adapter: Bron: Applicatio Popup, ID=26 Toepassingspop-up: Windows - Uitgestelde schrijfbewerkingen zijn mislukt : Exception Processing Message 0xc000a082 - Unexpected parameters -------- Het enige vreemde dat ik kan ontdekken is de genoemde "Apparaatnaam": Hier staat: Apparaatnaam: \Device\HarddiskVolume15. Of het van belang is, weet ik niet, maar als ik in schijfbeheer ga kijken, betreft het schijfnummer 7..... Uiteraard heb ik ook nog een proefje gedaan met een USB stick van 1 Gb. Deze kon ik op een bepaald moment (niet onmiddelijk) wel veilig verwijderen. Ik hoop dat jullie iets kunnen met deze informatie en hoor erg graag hoe ik dit eventueel op zou kunnen lossen, waarvoor bij voorbaat veel dank!
Wegvallen internetverbinding Onderwerp:Qualcomm Atheros 9485 wireless adapter. Het komt regelmatig voor (minimaal 1 x per dag)dat er geen verbinding met internet tot stand komt.(wifi)Dit komt vaak voor bij het opstarten maar ook tijdens het internetten. Het is dan nodig om de laptop opnieuw op te starten. De Wifi geeft een sterk signaal en blijft ook beschikbaar op de andere laptop(ook een Asus) en de smartphones. Programmaversie van de Wifi adapter:10.03.456 van 20-09-2017 Modem is een Fritz 7590 IQ en een tweetal Fritz repeaters 1200 Graag hiervoor een oplossing of bruikbare tips Met een vriendelijke groet Bert Huls
batterij capaciteit Enkele weken geleden kocht ik een Nokia 8.3 5G. Ik had de specificaties al via internet gelezen en het zag er goed uit, in ieder geval goed genoeg voor het gebruik zoals ik dat doe. Na ongeveer een week gebruik heb ik een app geopend waarin zo ongeveer alle gegevens van de telefoon in een rapport worden weergegeven. Hierin stond dat de batterij capaciteit 3300 mAh bedraagt terwijl in de specificaties op internet stond dat de batterij capaciteit 4500 mAh bedraagt. Ik heb hierover contact gezocht met Nokia via e-mail. Daar werd mij verteld dat er zeker een batterij in zit van 4500 mAh en de gebruikte app van een derde partij is die mogelijk verkeerde informatie geeft. Ik heb vervolgens 2 andere app s gedownload en geïnstalleerd maar allen geven aan een batterij capaciteit van 3300 mAh. Weer contact gezocht met Nokia via de mail, en alles in het Engels, maar volgens Nokia wordt de uitslag gegenereerd door Android besturingssysteem en daardoor verkeerd beoordeeld door de app s. Er zit volgens Nokia een 4500 mAh accu in. Daar moest ik het maar mee doen. Ik vraag mij nu af hoe dit allemaal mogelijk is. Ondanks dat ik het een heel fijne telefoon vind heb ik toch een beetje het gevoel dat ik door Nokia met een kluitje in het riet ben gestuurd, en dat ik tekort kom aan batterij capaciteit waar ik voor betaald heb. Ben ik de enige die dit probleem heeft? Zit er een lichtere batterij in mijn smartphone dan die waarvoor ik heb betaald? Hoe kom ik er achter wat voor batterij er daadwerkelijk in mij smartphone zit? Groeten Guus Bussing
XP iso wil niet opstarten > No bootable medium! Op mijn oude XP-laptop draai ik Delphi 7 met div. componenten. Ik zou dat op de desktop willen doen met Virtualbox De door mij gemaakte iso is niet opstartbaar. Hoe los ik dat op? Ik wil dus een iso van de c: schijf met alle programma's Is dat mogelijk?
Lichtkrant Ik heb de video van de lichtkrant gezien en vraag mij af of dit ook kan op de pc met windows 10? En kan ik de krant dan op een usbstick zetten en afspelen op een TV ? Bvd voor de meoite en vriendelijke groet
Fotografie met android De link voor aanmelden van het webinar over fotografie met je smartfone van Seniorac. Gorinchem werkt niet !!! Aanmelden voor deze webinar kan hier! (wel even inloggen met uw HCC account).
wifi netwerken 2.4G of 5G Goedendag wij hebben een delta/zeelandnet modem met ingebouwde Wifirouter, op mijn desktop ( MEDION 18-01-2018) zie ik en kan ik overschakelen tussen 5G en 2.4G op mijn laptop zie ik alleen de 2.4G , maar niet de 5G. volgens de Microsoft Wifi analyzer is 5G het sterkste draadloze signaal. ik heb op zowel de desktop als op de laptop goede ontvangst. maar ik voeg mij toch af waar dit verschil door komt en of ik het kan wijzigen.?
Taakbalkinstellingen Ik heb een probleem met de taakbalk onder in het scherm. De taakbalk komt regelmatig op en dekt dan het onderste deel van het scherm af. Onder in een webpagina staan vaak de sturingsinstructies (Verder, bestellen, annuleren) maar die worden afgedekt door de taakbalk en daardoor niet zichtbaar. Ik kan het tijdelijk oplossen door tweemaal op de Windows-toets te drukken. Dan verdwijnt de taakbalk, maar komt bijna direct weer op. Wat is de oplossing? b.v.d.
laptop versus chromebook Ik heb een laptop, desktop en een smartphone. Mijn laptop is mogelijk langzamerhand een beetje oud en aan vervanging toe. Ik doe alleen eenvoudige dingen. Maar Libre Office wil ik wel blijven gebruiken. Kan dit op een chromebook. Zijn er nog meer voor of nadelen? IK dank jullie alvast voor het antwoord.
Domeinnaam NAS Hallo, Kan ik bij HCC ook een domeinnaam claimen voor mijn NAS of gaat dat via bijv ArgeWeb? Zo ja, kan ik dan ook de DNS-gegevens van dat domein aanpassen zodat de domeinnaam verwijst naar het externe IP-adres van mijn NAS?
Nas da209j koppelen oa Beste mensen, Mijn nas wil ik weer aansluiten op een nieuwe router en ook aan mn MacBook. Ik krijg het nog niet voor elkaar. Wat kan het probleem zijn. Ook op een ms medion laptop lukt het niet. Niet bedraad en niet via een router. Ik heb ook nog een vraag over mn MacBook. Ik heb alles in de cloud gezet. Alleen mn ssd lijkt toch vrij vol. Hoe kan dat?
Webinar De aanmeldingslink werkt niet: Seniorenacademie Gorinchem Online presentatie: Fotograferen met je smartphone deel-1 Kom op een 404 pagina. Is er nog een andere manier of moet de link hersteld worden?
hccnet mailbox Als ik inlog op mijn webmail-account is links onder te zien hoeveel ruimte ik nog beschikbaar heb. Dat stond op 100% dus ik kreeg geen mail maar binnen; alle mail werd teruggestuurd. Toen heb ik alle mail-mappen leeggemaakt. Nu staan er nog 8 berichten in de inbox; de rest is leeg inclusief de prullenmand. Toch krijg ik de mededeling dat ik 96% van 1000MB gebruikt heb. Hoe kan dat en wat is er aan te doen?
vraag Geachte mevrouw/ mijnheer, Ik heb mijn printer aan mijn moeder gegeven.... alles is goed aangesloten maar scherm geeft aan dat driver ontbreekt.... Heb een cd van die printer maar kan cd nergens vinden.... weet u wat ik moet doen? Hij geeft wel melding dat ik driver kan downloaden maar dat is niet van betreffende printer... weet u wat ik het beste kan doen zodat moeder kan printen? het is geloof ik hp printer.
Branden op dvd van meerdere isobestanden Probleem: Ik heb heel veel korte slideshows met isobestanden. Die staan allemaal op mijn laptop en elke slideshow staat op een cd. Ik wil graag een aantal slideshows achter elkaar op één dvd zetten. Echter: één branden op een dvd lukt maar meerdere niet. Wie weet de oplossing?
2fa Geacjte heer/mevrouw, Ik maak al geruime tijd gebruik van mijn hccnet mailadres. Nu vraag ik mij af of er mogelijkheden zijn om deze beter te beveiligen. Is het mogelijk om 2fa toe te passen? Alcast bedankt.
Verborgen bestand In de directories met foto's zijn files opgenomen met de naam AlbumArt_{................}_Small.jpg Mijn vraag is: welk programma heeft deze files gecreëerd. In samenhang hiermee: de verkenner geeft links onderin consequent een file minder aan dan gevonden wordt in de eigenschappen van de betreffende directory. Verborgen bestanden weergeven is aangevinkt. Ook via een DOS dir wordt een file minder weergegeven dan in de eigenschappen. Met copy naar een andere schijf / partitie gaat het verborgen bestand mee. Dit is niet het geval als ik met SyncToy 2.1(x64) kopieer. Alvast bedankt
IMAP-instellingen Binnen Kennisbank zijn minstens 2 verschillende antwoorden te vinden op de vraag wat nu de IMAP-instellingen zijn voor HCCnet. Zie bijlage. Wat is nu de actuele situatie en de juiste oplossing?
Clonen naar SSD 500 Gb Ik wil de HDD clonen naar een Nieuwe SSD. De oorspronkelijke versie was windows 8. Ik heb de PC net voorzien van een compleet schone installatie Nu staan er op de oude HDD veel partities (zie bijlage). Een data partitie van 200 Mb is meer dan genoeg. (op een apparte projecten hdd zet ik de niet dagelijks gebruikte bestanden). Welke partities moeten overgezet worden? Moeten er nog instellingen gewijzigd worden voor de SSD? Alvast bedankt.
driver voor PrimeFilm 1800i Bij de levering van de PrimeFilm 1800i (dia-scanner) is een cd met drivers voor windows 85 en windows 95. Op mijn windows 10 systeem werkt dat niet. Weet u, en zo ja waar, ik een driver voor PrimeFilm 1800i kan vinden?
Google Play Store downloaden Bovenstaande lukt me niet op mijn laptop. Ik heb een Google account (voor mijn smartphone Sony Xperia), maar ik krijg het niet voor elkaar. Kan iemand mij op afstand helpen (ik heb wel Teamviewer).
Start niet op via accu vervelend probleem, de laptop werkt uitstekend maar wil niet meer opstarten via de accu, alleen op netstroom. Accu is 100% goed (getest, werkt op andere laptop goed) Wat is hier aan de hand?
Mail instellingen Hallo, Bij het instellen van mijn e-mail via outlook 2019 op mijn laptop ontvang ik hier geen e-mail op die al op een ander apparaat zijn opgehaald. Echter Werkt dit wel tussen mijn computer en telefoon. We hebben exact dezelfde instellingen over genomen van de computer. We hebben Imap en pop geprobeerd maar beide werken niet. Graag hoor ik of jullie kunnen helpen met dit op te lossen.
ongewenste mail Ik gebruik webmail van hcc. Hoe kan ik ongewenste mails blokkeren zodat ik ze niet meer krijg dan wel dat ze automatisch worden verwijderd.
App van de Woox deurbel instellen Via jullie site heb ik een Woox deurbel besteld en mijn schoonzoon ook een gegeven. Hij is bezig het bij hem te installeren en doet het daarna ook bij mij. Probleem: wanneer er aangebeld wordt, waarschuwt zijn iphone SE niet met een toon/geluid dat er iemand voor de deur staat. Daar heb ik hem de deurbel juist voor gegeven. Hij krijgt af en toe een geluidloze melding. Wat moet hij doen om dit voor elkaar te krijgen? Zou hij namens mij contact met jullie mogen opnemen? Hij gaat het hierna ook bij mij installeren.
spraak omzett en naar tekst Live transcriptie is een mogelijkheid. Wordt deze tekst ook bewaard? Zo nee, Is er dan een ander programma dat de tekst wel bewaard?
geen wifi installatie mogelijk Enkele jaren geleden een Aldi Medion Computer (kast formaat) gekocht (2017) bij Aldi te Roermond. Daar Windows op geinstalleerd maar geen Wifi toen geinstalleerd omdat de computer verbonden zou worden met een vaste kabel aan de Router/Modem van Ziggo. Vaste internetverbinding is niet meer mogelijk wegens rollator in huis en kabel die op de vloer ligt (en kabel begint stuk te gaan). Nu als nog Wifi willen installeren maar dat is niet mogelijk. Geeft steeds aan dat hij in Vliegtuigmodus staat. Onder kopje 'Internet Wifi installeren' onder Instellingen installatie van Wifi niet mogelijk. Mijn vraag is nu: Hoe kan ik nu Wifi installeren? Van Windows geen DVD beschikbaar en gegevens van licentie.
Wireless telefoon Geacht mevrouw mijnheer een jaar of 1.5 geleden heb ik via de hcc een telefoonhouder gekocht... moet ik een snoertje voor kopen want mijn smartphone samsung a3 ondersteunt geen wireless. Zijn wireless telefoons van samsung inmiddels massaal verkrijgbaar? Bijvoorbeeld de samsung a71.. ondersteunt die telefoon wireless zodat ik hem in de houder kan doen zonder snoer te kopen? Hebben alle samsung telefoons inmiddels wireless?