Onderwerp Bericht
Inbox en prullenbak per abuis geleegd Het ziet er naar uit dat ik vandaag per abuis mijn inbox alsmede prullenbak per abuis geleegd heb. Is er een mogelijkheid om de inhoud van mijn box bericht in terug te halen?
Vraagbaak spam Beste mensen, De vraagbaak emails worden regelrecht naar de spambak van gmail verzonden. Ik heb de vraagbaak in het adresboek opgenomen. Helaas helpt dit niet. Ik ga de zaak verder onderzoeken. Wellicht hebben jullie hier een oplossing voor.  Ik ga nu testen met de onderstaande tip. Gmail-account (http://www.gmail.com) Open het e-mailbericht, knop Meer, optie Berichten zoals deze filteren, link Filter maken, activeer Nooit naar Spam verzenden, knop Filter maken (via het tandwieltje, Instellingen, tabblad Filters en geblokkeerde adressen kunnen de instellingen van het filter worden aangepast). https://imgbox.com/5SzKg4nw Fingers crossed ...
Audio sinds de laatste onderdelen update 2004 is het onderdeel GELUID aangepakt. Wat is nu de juiste instelling bij gebruik geluid flightsimulator. Ik bedoel via speakers geluid van vliegtuig en communicatie via usb koptelefoon. Ik gebruik Vatsim, Ivao en server V-bird.
Windows 10 Gisteren een update van Windows 10 op mijn desktop gehad. Kan nu als gewoonlijk zonder wachtwoord inloggen. Anders is het nu met mijn laptop.Voor heen logde ik in met een wachtwoord. Doe ik nu weer maar het lukt niet wat ik ook probeer. Men zou een code voor een nieuw wachtwoord naar mijn HCC! adres sturen maar ook deze niet ontvangen. Wat moet ik doen om weer op mijn laptop te kunnen inloggen? Gaarne uw antwoord. 
Verkenner foto's Hallo pchulp, In verkenner foto's werkt "bewerken en maken/bewerken/filters/uw foto verbeteren" ineens automatisch of handmatig niet meer. Dat vond ik juist zo'n handig tooltje wat een hoop werk uit handen nam. Ik weet niet wat ik gedaan heb maar er is daar helemaal niks in te stellen of wat ook. Graag hulp. Alvast bedankt
G-mail Voor mijn e-mail gebruik ik uitsluitend G-mail.Maar Windows legt mijn mails ook vast in Outlook. Dit gebruik ik niet.Ik zou deze doublure willen opheffen. Kunt u mij aangeven hoe.
Audio sinds de laatste onderdelen update 2004 is het onderdeel GELUID aangepakt. Wat is nu de juiste instelling bij gebruik geluid flightsimulator. Ik bedoel via speakers geluid van vliegtuig en communicatie via usb koptelefoon. Ik gebruik Vatsim, Ivao en server V-bird.
Geen helpdesk LIVE Wederom geen captcha. https://zuid-holland.hcc.nl/startpagina/contactbestuur.html
Aanbod commodore 64 compleet systeem Voor de liefhebber gratis: Commodore 64, Monitor (Philips/Sony), Flop disc.
Foutmelding Windows Live Mail Verzenden en ontvangen van email werkt niet meer. Volgende foutmelding: Windows Live Mail-fout-id: 0x800c013E Hoe los ik dit op. Op internet een vermoedelijke oplossing gevonden op: http://www.wikifixed.com Kan ik dit programma veilig downloaden en uitvoeren?
een web en of facebook wifi router ik zoek een router waar je het gedeelte guest kan instellen op facebook of op mijn eigen website
vergrendelingsscherm Het vergrendelingsscherm wisselt niet meer
SMTP-server Ik krijg de SMTP-server smtp.hccnet.nl niet aan de praat op mijn telefoon. Kunnen jullie me vertellen welke gegevens bij server uitgaande post moeten worden ingevuld: Hostnaam: smtp.hccnet.nl Gebruikersnaam: (Optioneel) Wachtwoord: (Optioneel) Gebruik SSL: (aan of uit) Identiteitscontrole: Keuzen uit Wachtwoord / MD5 Challenge response / NTLM /HTTP MD5 Digest Serverpoort: 587 (?) Ik hoor graag van jullie
Grote problemen na update. Na de grote Windows 10 update, anderhalve week geleden, ben ik alle berichten en adressen in Outlook kwijt. Ik zocht ruim op het web maar kon geen advies vinden. Is er nog een mogelijkheid om dit (forse) probleem op te lossen? Vriendelijke groet
Advies voor Router met eigen website inlog voor gasten Mevrouw zoekt een router voor hostel waar gasten met inlog op eigen website verbinding kunnen maken met het WiFi internet.
spraakbediening Goedemiddag, mijn man, Arnold , heeft ALS en kan daardoor zijn armen en benen niet gebruiken. Wij hebben een Google Home, maar daarmee kan hij met zijn stem alleen de radio bedienen, Netflix aanzetten (maar niet iets uitkiezen) en youtube aanzetten. Wil hij naar een andere zender of een bepaalde serie op Netflix zien, moet hij altijd hulp inroepen. Bestaat de mogelijkheid (ik hoorde via Alexa onder Windows 10) dat hij geheel zelfstandig alle televisienetten etc. via spraak kan oproepen, mij via spraak kan bellen als ik in een andere kamer zit, zodat hij niet hoeft te schreeuwen dat ik het hoor. Is het mogelijk dat daarvoor iemand thuis langskomt, want zelf heb ik er weinig verstand van. Als ik daarvoor lid van HCC moet worden is dat prima. Met vriendelijke groet, 
mailbox In mijn mailbox staat het vignet prullenbak uitgeschakeld. Hoe kan ik die inschakelen?
Contactpersonen Android / Outlook 365 Ik werk met een Windows 10 PC (Een NUC) die helemaal up-to-date is en met meer dan voldoende geheugen en met een Samsung S9+ van 2,5 jaar oud met Android. Mijn probleem is dat als ik nieuwe contacten aanmaak over en weer de synchronisatie goed gaat maar ik wil alle contacten van mijn S9+ gelijk krijgen met de PC. Voor alle duidelijkheid de adressen op mijn Samsung S9+ zijn leading, die zijn voor mij heel belangrijk. De stand van zaken is nu dat ik op de Windows 10 PC een backup gemaakt heb van Outlook/Contactpersonen en daarna de contacten verwijderd. Op mijn Samsung S9+ een export gemaakt met de naam Contacten_002.vcf. Dit bestand geprobeerd te importeren op de PC en lijkt goed te gaan. Alleen zie ik ze niet terug in mijn Outlook/Contactpersonen. Toen een contact aan gemaakt op de PC en die synchroniseert onmiddellijk naar de Samsung S9+. Het omgekeerde ook gedaan dus contact aangemaakt op de Samsung S9+ en die synchroniseert onmiddellijk naar de PC. En dan begrijp ik het echt niet meer.
Installatie IP camera Bij HCC aangeschafte IP camera Foscam FI9805W (In 2014 of 2015). Het lukt mij niet om deze opnieuw te installeren (Foscam Client versie 1.4.13). Ik moet eerste de ad-ons installeren. Browser is Firefox. Ad-ons installeren lukt niet (IPWebComponents).IP-cameratoolscherm toont: Camera: Outdoor01,IP address: Http://192.168.2.13:54797 Device: 00626E576812 Dive type: H.264. Nu kan ik de camera niet (meer gebruiken). Kunt u mij helpen?
Photopea Naar aanleiding van een artikel in PC Active over Photopea heb ik hier een account aangemaakt. Echter ik vind het te lastig. Mijn vraag is moet ik mijn account verwijderen en hoe doe ik dat Met vriendelijke groet
Zichtbaar maken afzender in webmail Beste mensen, in de oude versie van webmail kan ik door met de muis te gaan staan op de afzender zien wie de werkelijke verstuurder van de mail is. Zeer handig omdat ik steeds mails krijg van afzenders die zich voordoen als Netflix of een bank of iets dergelijks. Ik mis deze functionaliteit in de nieuwe webmail omgeving? Klopt dat? Groet, 
PC sluit niet af Na het commando afsluiten kom ik terecht in een blauw scherm met de boodschap dat er een probleem is en er opnieuw moet worden opgestart. Eerst worden foutgegevens verzameld en de PC zal opnieuw worden opgestart. Hoelang ik ook wacht de PC wordt niet opgestart. Ook na een nacht niet. De enige manier om af te sluiten is om de resetknop in te drukken en een paar seconden later de powerknop in te drukken. Er wordt vermeld: Stopcode: System Thread Exception Not Handled. Mislukt: bcmwl664.sys Ik ben er nu drie dagdelen mee bezig geweest, maar geen succes. Gaarne uw advies/oplossing. 
MAILBOX VOL Mailbox is nagenoeg leeg, ook prullenbak. Toch heb ik nagenoeg geen ruimte om nieuwe mails te ontvangen. Kan in nieuwe versie prullenbak niet openen. In oude versie webmail kan ik wel mails permanent verwijderen.
outlook e-mailadres verwijderen  Op mijn GSM gebruik ik Outlook voor mijn e-mail. Als ik op het icoon van outlook klik (dus om de app te openen) kom je in postvak -IN. Onder aan het scherm zie je drie symbolen nl; een envelop (links) een 'vergrootglas'(in 't midden) en (rechts) het 'agenda'-symbool. Als ik klik op 'vergrootglas' kom ik in het scherm met contactpersonen (mailadressen) (en 'bestanden'. Van die mailadressen wil ik er een paar van verwijderen. Hoe doe ik dat? Graag stapsgewijs.
Overzetten van e-boeken gaat niet Onze vriendin heeft een nieuwe laptop gekocht met Chromebook. Deze als vervanging van haar oude met ook Chromebook. Probleem. Boeken in e-pup ontvangen in de mail kunnen niet worden gedownload. Ook de oude bestanden gedownload op haar vorige laptop komen niet op. Wanneer ze haarKOBO reader aansluit moet deze zich melden maar dat gebeurt niet. Op de oude laptop gaat alles prima. Wat is er mis met waarschijnlijk Chromebook?
ransomware Cerber Beste allemaal, Help: nu 2 jaar geleden zijn wij besmet geraakt met het ransomware Cerber. Op advies heb ik toen van de essentiële aangepaste/cerber bestanden (mn foto's) een back-up gemaakt en is mijn PC opnieuw geïnstalleerd. Tot op de dag hopen wij nog steeds dat de foto's (wij hadden geen back-up -hoe dom kun je zijn!?) nog kunnen worden hersteld maar dat is tot nu toe nog steeds niet gelukt. O, wie heeft een advies of ervaring om deze bestanden te herstellen? Alvast mijn dank.
Windows live mail fout id.:0x800C013E Hoe te handelen ?
behouden emailadres? en kan ik blijven inloggen bij HCC Ik gebruik Windows 10 voor mijn emailverkeer. Dit gaat volgens mij via Microsoft. Betekent dit voor mij dat ik mijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gewoon houd en dat ik mijn email gewoon via Windows 10 mail blijf ontvangen en kan verzenden ook na 17 augustus? Door omstandigheden ben ik een laat met checken. Graag hoor ik uw antwoord. met vriendelijke groet, Irene Braaksma
geen verzonden items Als ik een bericht verstuur met outlook, krijg ik de mail niet te zien in de verzonden items.En dat terwijl het wel aangevinkt staat.
Blokje bij elk mailbericht Sinds vandaag krijg ik bij elk inkomend mailbericht een open blokje met het woordje “aan” erin. Dit staat telkens aan het begin van de omschrijving van het bericht in de in box. Als ik het bericht open zie ik dat blokje niet. Heeft u enig idee wat dit kan zijn ? In afw.
nieuwe webmail Bij het afsluiten verschijnt heel kort een foutmelding dat ophalen van iets niet lukt. Het belemmert de werking verder blijkbaar niet. Maar zit er toch nog een bug in de webmail? Verder vind ik het storend, dat het laden van pagina's en mails zo traag verloopt. En het is ook niet prettig dat ik in een binnengekomen mail niet het e-mail-adres van de afzender kan zien maar alleen de naam getoond wordt. Bij andere programma's kan ik kort op de naam staan en zie dan het echte adres. Dit gebruik ik veel als ik aan de betrouwbaarheid van een mailbericht twijfel.
maximaal aantal verzonden emeial per dag Ik krijg na het verzenden van een groepsmail aan ca 17 mensen de melding "maximaal aantal berichten per dag verstuurd" Ik heb dat nooit eerder gehad. Ik kan met voorstellen dat jullie e.e.a begrenzen, maar 20 mails per dag moet toch kunnen lijkt mij. Ik hoor graag
Mail problemen Beste HCC, Lidnummer xxxxx deze meneer is van internet provider gewisseld. en sinds deze is omgewisseld kan meneer zijn mail niet binnenhalen? willen jullie contact opnemen met meneer op : 0653258564 Meneer gebruikt Airmail op de computer , en Apple mail op zijn smartphone waar hij de mail niet meer kan binnenhalen. wel via de webmail van hcc, daar ondervindt hij geen problemen. Het mail adres is van onze eigen helpdesk en niet van de klant zelf. 
Windows live mail fout-id: 0x800C013E Kan iemand mij helpen om weer te kunnen internetten.
apparaat beheer Onlangs nieuwe LT aangeschaft. Helemaal blij. Navigatie programma's geïnstalleerd i.v.m. hobby zeilen. Gelukt. Nu mijn gps nog aansluiten. Helaas pindakaas: er zijn geen com-poorten te vinden.
Contacten overzetten van Thunderbird naar HCCnet Dhr. x  belde op dat het hem niet is gelukt zijn contacten over te zetten. Deze waren namelijk sinds de nieuwe Webmail interface weg uit zijn hccnet account. (blijkt dat hij zijn contacten nog in Thunderbird heeft staan.) Begreep eruit dat hij eerder contact heeft opgenomen. en dat meneer een handleiding van de HCCnet heeft ontvangen. Wij zullen meneer uitleggen hoe hij zijn contacten kan exporteren, en vervolgens weer te importeren in Hccnet.
Wifi 5G activeren, naast 2.4G Op het ogenblik is de wifi op mijn laptop op 2,4 Ghz ingesteld. Vraag1: Hoe kan ik de wifi op 5Ghz instellen? Als ik naar de Wifi in stellingen ga zie ik geen mogelijkheid om 5 G in te stellen. De wireless-adapter is geschikt voor 5G, zie bijlage 1. De router kan zowel 2.4G als 5G aan, zie bijlage 2. Vraag2: Hoe kan ik de router op 5G instellen? Opmerking: Voor 2.4G heb ik de keuze gemaakt, zoals in de bijlage2 is aangegeven. Channel staat vast op 1 ingesteld.
Internet valt steeds weg Laptop (gebruiker A) en desktop (gebruiker B). Draadloos netwerk. A was tot voor kort Windows 7 en B Windows 10. Gebruik begane grond, Wifi ook. Desktop geen problemen. Laptop valt na een aantal uren steeds internet weg. Tool, zie bijlage, verschijnt en na gedraaid te hebben is alles voor een paar uren weer in orde. Erg vervelend, terwijl wij dit in gelijke situatie met desktop niet hebben en voor installatie Windows 10 met laptop ook niet. Weet u de oplossing?
nieuwe webmail - downloads Ik kreeg een mail met meerdere (5) download-bestanden. Ik wilde alleen 3 ervan downloaden. Bij de eerste ging dat goed. Bij de tweede en derde lukte dat niet. Alles klikken op de bestanden leidde niet tot enige reactie. Met de oude webmail-versie lukte het zonder problemen. Wat gaat hier fout?
Playstore beperking Geachte lezer, zoals u waarschijnlijk weet is er een beperking opgelegd door Trump aan het gebruik van de Google Play Store en overige Google services door Huawei. Mijn vraag is, kan ik Android app's (apk bijvoorbeeld) kopiëren van een andere Smartphone of zo die wel de betreffende app's kan installeren? Dat moet volgens mij veiliger zijn dan ze zomaar ergens vanuit internet Google-Playstore alternatief te downloaden. Ik hoor graag.
e-mailtest internet.nl Beste, Tot mijn verbazing kreeg ik een nogal slecht resultaat toen ik mijn e-mailadres van hccnet.nl testte op internet.nl. Zie https://internet.nl/mail/hccnet.nl/400736/. Ik begrijp niet hoe dat komt, ligt het aan hccnet of aan mijn kant? Ik zou hier graag meer over weten. Alvast dank voor uw antwoord,
documenten verplaatsen Hoe kan ik "mijn documenten" in z'n geheel verplaatsen naar een andere fysieke harde schijf met behoud van de paden naar de verschillende documenten. Ik neem aan dat selecteren en slepen wel de map verplaatst, maar niet de paden in het register registreert.
Scolp Ik heb de demoversie van Scolp postzegelverzameling gedownlaod. Volgens de site van hcc/postzegel moet ik mij melden voor een volledige versie.
webmail contacten overzetten Beste medewerker van hccnet, Onlangs heb ik begrepen dat de webmail veranderd gaat worden en dat ik daarom alle contacten over moet zetten, zodat ze niet verloren gaan. Maar nu maak ik zeer weinig gebruik van de webmail. Ik zie ook geen contacten staan. Dus klopt het dan dat ik nu niets hoef te doen? Vriendelijke groeten,
KPN afstandsbediening ook voor Ventilator Vraag gezet op audio want ik kon de vraag over hogere frequenties nergens kwijt. Het is warm dus er wordt een ventilator gekocht via Bol bij een zaak in Bergschenhoek. Situatie: Ventilator nog naast TV. Bij zenderkeuze TV worden de signalen ook opgevangen door de ventilator. Deze wordt dan ingesteld op een ander tijdinstelling. Dit is een van de meerdere aanpassingen op de ventilator. Vraag: Zijn daar bepalingen voor of is een bepaalde willekeur goedkope prijstechnisch standaard. Dus is er willekeur mogelijk aan de fabricage van afstandsbedieningen. Leverancier: Wij vermoeden dat de afstandsbediening op deze frequentie zit als sommige andere apparaten. Hier is helaas niks aan te doen. Excuses. Met vriendelijke groet, 
Verbinding met pop.hccnet.nl Aangezien ik het een beetje zat ben om midden in een bericht opstellen uit webmail gegooid te worden wil ik gebruik maken van Outlook. Ik heb ingesteld zoals jullie hebben aangegeven maar ik krijg steeds de foutmelding dat er iets is misgegaan. Bijgevoegd de melding en mijn instellingen. Het vreemde is trouwens dat ik in Firefox een ander wachtwoord heb dan in Chrome. Als ik het wachtwoord van Firefox gebruik dan kom ik in llop terecht waarbij hij steeds vraagt om de instellingen voor pop. Bij het ww voor Chrome vindt kom ik in het scherm "Er is iets misgegaan". Ik gebruik een / in mijn wachtwoord.
Berichten Op mijn pc met het mailprogramma Thunderbird ontvang ik normaal de berichten via hccnet. Op het mailadres in win 10 is de laatste inkomende mail van 1 augustus eveneens op mijn Iphone is het op die datum gestopt. De berichten laten zich wel verwijderen.
phishing mail Het lijkt een controle op inactieve mail-account van hccnet, maar ik vertrouw de afzender niet ik heb de bron, uploaden wordt geweigerd met de melding Bestanden eindigent op . zijn niet toegestaan (hengelaar_mail.)
Desktop verbind niet met internet Bij dhr Braam verbind een computer met het netwerk via een kable, naar de Xperiabox. Deze krijgt echter geen internet. Andere apparaten krijgen wel internet. Telefonisch geholpen door een aantal stappen te volgen, echter lukt het niet om internet te krijgen. Desktop krijgt naar mijn inziens een verkeerde ip-range adres.
papieren clubblad Ik ben nog in het bezit van meerdere jaartallen van PC-Active en Computer Totaal. Is er interesse voor?
mijn flightsiimulator x files in de gebruikers\documenten is onbruikba de flightsimulator x files in gebruikers\documenten is niet goed meer dus kan ik geen flights meer opslaan.De foutmelding is fsx 62615-crash-2020-3-31t10-9-12c.ik gebruik fsx via steam.Hopenlijk kunt u mij helpen.ik moet nu bij iedere nieuwe kist weer alle gegevens invullen.bij voorbat hartelijk dank van een 84 jarige piloot Joop A
Standaard app voor e-mail Op het systeem werkte ik met de oude Windows Live Mail 2012. Ik kreeg problemen met het archief en besloot om over te gaan op Outlook. Nu lukt het mij niet om de standaard app werkend op Outlook mail te krijgen. Bij de Windows instellingen zie je dat de standaard app netjes veranderd in Outlook. Maar als je dan in de Verkenner of in Word kies om te verzenden via e-mail, dan start Windows Live Mail editor op met als bijlage het bestand.
Hccnet webmail valt uit na 10 minuten Geachte heer/mevrouw, Hccnet webmail valt na 10 minuten uit. Gelukkig is er wel opslag in de map Concepten. * Kan de wachtperiode langer worden ingesteld? En een waarschuwing worden gegeven? Dank u wel, met vriendelijke groet, 
webmail: aangeven emailadres afzender tegen phishing? Geachte mevrouw/heer, webmail: aangeven emailadres afzender tegen phishing?  In de vorige versie van webmail kon je zien van welk adres een email kwam zonder hem aan te klikken: door er met de muiscursor overheen te gaan, dan verscheen het emailadres van de afzender. Als dat dubieus was, kon je de email meteen weggooien, en kreeg je geen phishing of iets dergelijks door aanklikken. In de nieuwe, huidige versie van hccnet webmail kun je dat niet meer zien, als ik het goed heb. * Klopt dat? Ik krijg regelmatig emails van onbekenden, soms van gehackte Amerikaanse universiteiten, maar ook van de gemeente Utrecht bijvoorbeeld. * Dus het zou handig zijn als je de afzender van een mail weer kunt zien zonder hem aan te klikken - kan veel ellende voorkomen. Bij voorbaat dank, met vriendelijke groet, 
Kan geen mail meer ontvangen De Heer cornelis de Jong, lukt het al een tijdje niet om in te loggen in zijn webmail. Gaf elke keer aan dat het wachtwoord verkeerd is. We hebben het wachtwoord gewijzigd, middels de HCC code. want meneer kon op de andere manier geen mail meer ontvangen. Wachtwoord eenmaal aangepast, lukt het nog niet om in te loggen. zouden jullie contact willen opnemen met meneer.
Fout (550) versturen mail naar specifiek domein Sinds enkele dagen krijg ik geen mail meer verstuurd naar @zonnet.nl Ik weet dat intussen zonnet is overgenomen door tele2. Al een an ander nagezocht, maar nog niets gevonden. Als ik de mail verstuur met de smtp van mijn provider (Trined) gaat het versturen wel, maar met smtp.hccnet.nl krijg ik meteen deze melding. Vandaar dat ik het idee heb dat het om specifiek het smtp account van hccnet. Wat zou hier het probleem, cq. oplossing voor kunnen zijn. Ik verstuur en ontvang mijn mail met Mozilla Thunderbird. Alvast bedankt voor de reactie.
BEHEER ACCOUNTINSTELLINGEN Om mijn hccnet account te beheren moet er een gebruikersnaam en wachtwoord worden ingevoerd. Deze staan al in de "balk" ingevoerd maar er staat bij het wachtwoord zoveel balletjes dat niet van mij afkomstig is. Ik ging er vanuit dat dit ook het wachtwoord was van de webmail maar dat is niet zo. Ik kan dus nu mijn account niet beheren. Kunt u er achter komen welk wachtwoord is ingevoerd? 
Automatisch doorzenden van HCCmail naar g-mail. Hallo, Sinds 17 augustus, toen er iets veranderd werd in de e-mail server, wordt mijn HCCmail niet meer automatisch doorgezonden naar mijn g-mail. Kunt u mij helpen om dit weer te herstellen? Bijvoorbaat vriendelijk dank voor uw medewerking, 
wachtwoord herstellen voor secundair e-mail adres Beste hccnetmedewerker, Ik ben voor mijn opa op een nieuwe laptop outlook aan het klaarmaken. Hij heeft twee e-mailadressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., beide wachtwoorden waren vergeten. Ik heb het wachtwoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen herstellen toen ik het hccnet account herstelde door gebruik te maken van het lidnummer etc. Ik verwachtte toen in de hccnet accountgegevens de secundaire e-mailadressen te kunnen vinden en die wachtwoorden te kunnen herstellen. Echter ingelogd en wel kan ik zo'n menu nergens op jullie site vinden. Vanwege de xs4all fusie heb ik ook gekeken op de xs4all pagina, daar is wel een menu met tot 6 e-mailadressen echter er staat er daar maar één met de @xs4all.nl suffix. Dit e-mail adres is niet in gebruik en dus niet relevant. Waar kan ik op jullie site de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wachtwoorden resetten? Of kunnen jullie dat resetproces starten en een reset e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen? Ik heb de webmailclient al geprobeerd zonder relaas. Met vriendelijke groet, 
problemen met opstart computer Beste, Bij starten van mijn computer, kreeg ik deze mededeling: "De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is. Raadpleeg het gebeurtenislogboek Toepassing of gebruik het opdrachtregelprogramma sxstrace.exe voor meer informatie." Ik gebruik Chrome en vheb windows 10 en vermoedelijk is dit porbleem ontstaan door een update . Graag uw hulp
Windows Geheugencontrole Als ik de applicatie Windows Geheugencontrole uitvoer zie ik geen resultaten. In de bijlage is het aanroepen van de applicatie te zien en hoe het proces verloopt.
e-mail mijn vrouw heest een 3 maanden geleden een g mail adres aangevraagd en gekeregen. Nu belt een mevr. uit rotterdam de bobliotjeek in Ede waarom ze een meldong kriojgt vamn een beteld boek.( dat was een mekding voor mijn vrouw in Ede) Nu blijikt zij in Roterdan precies hetzelfde e-,mail adres te hebben ( al 15 jaar) Hoe kan dit en hoe lossen wij dit op????
kan geen contact krijgen Ik weet niet zeker of ik bij het onderwerp "apple" of "internet" moet zijn. Het probleem is dat ik meerdere "normale" sites (bv: hollandsnieuwe.nl)niet kan bereiken en het maakt niet uit welke browser ik gebruik (zowel Safari of Firefox enz). Nagevraagd: kennissen met zelfde computer hebben dit probleem niet. Waarschijnlijk heb ik iets verkeerd staan maar ik kan het niet vinden. Ik hoop dat jullie kunnen helpen. Bijgaand 2 voorbeelden van wat er gebeurt.
Mogelijkheden Mediaspeler Eminent7680 Ik overweeg genoemd model aan te schaffen, maar krijg nergens info of deze speler buiten Kodi, de mogelijkheid heeft om via een browserfunctie naar een site (legaal) te kunnen gaan om een speelfilm te kunnen streamen. Of b.v. inloggen bij een theater om een programma te streamen. De verdere app's zoals Netflix, Disney enz. zullen wel normaal te downloaden zijn. Wanneer iemand hier ervaring mee heeft, hoor ik graag een reactie. Bij voorbaat dank.
Printer werkt niet Printer werkt niet, is aangesloten op computer en daar was verder niks op aan te merken. Dirk heeft meegekeken met de meneer via webcam. Wij kunnen verder niks betekenen voor de meneer, daarom wordt hij toegewezen aan de Ledenadministratie. Graag meneer bellen via xxx
Wordpress Beste mensen, Kennen jullie iemand die bereid is om mij een beetje op weg te helpen met het maken van een WORDPRESS website. Ik hoop op een reactie Groeten 
DJGPP/Allegro Software ontwikkeling De heer Haas heeft een Windows 10 computer. De heer wil met Windows 10 de Programma's DJGPP/Allegro gebruiken maar dit is helaas niet mogelijk. Hoe kan dit programma wel in Windows 10 gebruikt kunnen worden?
HCC Senioren web Kortnieuws 21 Internet Gebr. Het hierboven en de soortgelijke lezingen worden door mij ,leeftjd 94 jaar, zeer op prijs geteld . Ik leer er veel van. 
Mail wordt niet afgeleverd Kan geen mail versturen vanaf mijn hccnet adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel vanaf mijn gmail adres. Gebruik Thunderbird en webmail. Dit is wat er terugkomt: Reporting-MTA: dns; mx.schonemail.nl Received-From-MTA: DNS; smtp.hccnet.nl Arrival-Date: Tue, 25 Aug 2020 14:29:35 +0200 Volgens de helpdesk van de ontvanger: "Van wat ik kan zien in de foutmelding is dat er nog gemaild wordt naar een oude mailserver. De afzender dient in Outlook de cached mailadres te verwijderen." Ik heb geen outlook, maar Thunderbird, adres verwijderd en toegevoegd geen oplossing.. Volgens de helpdesk van de ontvanger gebruikt hccnet de verkeerde dns-gegevens
Hoe maak ik diskruimte vrij in de "Nieuwe Webmail" ? Soest, 25-08-2020 Hoe maak ik in de “Nieuwe Webmail” diskruimte vrij? Ik gebruik inmiddels 85 % van de beschikbare 1000MB. In de oude webmail, volgde ik periodiek de procedure als omschreven in: “Veel gestelde vragen over HCC!net”. Ga ik nu naar mappen beheren, dan staat er onder Deleted items als prullebak “nul” . M.i. moeten er deleted items zijn in de prullebak, die ik permanent moet weggooien., Maar, waar vind ik die “PRULLEBAK” ?? Is de procedure bij de overgang van “OUD” naar “Nieuw” veranderd?? Kunt u mij helpen?? Bij voorbaat dank.
Printer print niet ik heb met de heer J. gesproken, HCC Lid. Deze meneer heeft een HP Envy 7800 Printer Printer is niet stuk, ( omdat op de pc van mevrouw wel geprint kan worden , Word/Excel/Online ) We hebben alle drivers opnieuw geinstalleerd. en in de instellingen gekeken van Windows 10 zelf Helaas krijgen de printer niet aan de praat, printer geeft aan gereed. er staan geen documenten in de wachtrij. Zouden jullie deze meneer kunnen terug bellen op :
Email werkt niet Kan de email niet naar de postbus schrijven zorg er voor dat u de schrijfrechten hebt op het bestandsysteem en genoeg schijfruimte hebt om de postbus te kopieren. Thunderbird 68.11.0 Kan ook Anydesk niet downloaden
Progamma start niet Ik heb dit programma overgenomen en de installatie verliep vlot en het staat op het bureaublad met het administratorteken, wat ik ook probeer het programma start niet. gaarne advies
E-mail mappen Als ik bij mijn e-mail in de inbox een map aanmaak dat staat daarbij alleen op deze computer en kan ik die map niet zien als ik bijvoorbeeld op mijn telefoon kijk naar dit mail adres. Hoe kan ik ervoor zorgen dat die mappen ook zichtbaar zijn via andere media telefoon of ipad als ik daar in mijn mail kijk? En kan ik deze mappen wel overzetten van deze PC op een andere PC?
installeren driver voor Brother printer Beste mensen, Ik ben in het bezit van een Brother printer/scanner en ik werk met mijn computer met windows 10 en Linux. In windows 10 kan ik wel afdrukken maar in Linux niet. Ik heb bij Brother een driver voor Linux gedownload. Type brscan4-0.4.9-1.x86 64.rpm Hoe installeer ik deze driver(is dit wel de goede?) in het Linux-systeem.
webmail: grootte afzonderlijke e-mails De ruimte voor mijn e-mails (max 1000MB) begint aardig vol te raken. Ongetwijfeld zitten daar enkele (zeer) grote e-mails bij. Echter met de huidige standaard webmail is daar niet naar te zoeken (of de e-mails daarop te sorteren) Klopt dat? Waarom niet? Is er een alternatief voor het huidige zeer simpele en zeer beperkte webmail programma van HCCnet? Van een club als HCCNET verwacht ik toch minimaal meer mogelijkheden op het gebied van webmail. Kan ik bijvoorbeeld een programma als SquirrelMail gebruiken?
gewijzigd Startscherm Sinds kort (sinds laatste W10-update??) heb ik een gewijzigd startscherm. Eerst kreeg ik na indrukken van Windows-toets een scherm met aan de linkerzijde enkele vaste gegevens en rechts daarvan (op volgorde alfabet) alle geïnstalleerde apps en rechts daarvan enkele W10-tegels. Nu krijg ik wel hetzelfde linkerdeel met vaste gegevens maar niet meer gelijktijdig de alfabetisch getoonde apps. Daarvoor moet ik eerst de 3e icon van boven (alle apps) indrukken. Op het volgende scherm zie ik dan ook alle apps, maar door het indrukken van een willekeurige letter worden dan niet, zoals eerst, alle apps beginnend met die letter getoond. Mijn vraag: hoe krijg ik dat vorige scherm weer terug?
HDD in externe behuizing traag Ik heb uit mijn oude computer de hard disk gehaald en daar een externe behuizing voor gekocht. Nu blijkt het backuppen naar deze externe HDD super traag te gaan. Hebben jullie hier een oplossing voor? De HDD is de WD3200JS en de externe behuizing is de USB3.1 hard disk exclosure 3.5'' SATA van Ewent.
hotmail account in Thunderbird Wat moet ik opgeven bij het definiëren van mijn Hotmail account in Thunderbird ?
Adressen lijst Geachte heer /mw Ooit is het mij gelukt een lijst te produceren van mijn contacten zonder allerlei niet relevante feiten.
overzetten van harde schijf naar ssd wat is de beste manier om dit goed te laten verlopen
zoom presentatie op tv scherm kan ik aan een Zoom presentatie via een tv-scherm deelnemen. Ik sta ingeschreven op een zg HOVO college (VU Amsterdam) waar ik via een e-mail link op mijn samsung mobiel kan inloggen in Zoom-for-Education. Met de aangesloten chromecast kan ik normaal het scherm van mijn mobiel overzetten op mijn (smart) tv-scherm. Kan dit ook voor een Zoom presentatie en (vooral) kan ik realtime deelnemen aan video en audio communicatie? Kan dit met de camera en microfoon op mijn mobiel, heb ik daar extra software op mijn mobiel voor nodig?
uitleg LS, Ik heb mijn abonnement opgezegd dat heeft uw organisatie ook verwerkt in de post echter het kan pas beeindigd worden eind 2020!! Wel heb ik grote interesse in de sylabussen van senior-web daar het zeer duidelijk uitgelegd wordt. Misschien is er een mogelijkheid om voor die papieren in aanmerking te komen.?
Kan mijn vluchten niet meer opslaan Ik vlieg met flightsim steam edition maar ik kan mijn aangemaakte vluchten niet meer opslaan. Nu blijkt de file waar ze in gezet worden kapot te zijn. Deze file bevind zich in:gebruikers\Documenten\Flight simulator x files. GHoe kan ik deze file weer herstellen want ik heb vele vluchten opgebouwd en kwam al jaren in Almere maar ben nu 84 jaar en durf er niet meer naar toe om het de jongens te vragen Bij voorbaat hartelijk dank en hoop dat jullie me kunnen helpen.
Het grote iPhone en iPad boek 2020 Een paar weken geleden had u een aanbieding van het boek: 'Het grote iPhone en iPad boek 2020' van € 12,95 voor € 8,95. Ik heb een poging gedaan om dit te bestellen bij HCC, maar dit is me niet gelukt, omdat ik niet zo handig ben met ICT-zaken. Vandaar dat ik dit boek wilde bestellen, om wat beter van de apparatuur gebruik te kunnen maken. Is deze aanbieding nog geldig? Zo ja wilt u mij dit berichten en het boek zo mogelijk toezenden? Ik hoor graag van u.
G-mail Sinds de update van windows, krijg ik bij het opstarten van Gmail de melding van een leeg bericht(om te verzenden) in mijn scherm en dat moet ik eerst weg klikken om verder in de email te kunnen kijken.