Onderwerp Bericht
blokkeren afzenders HCC mail Ik heb een aantal email adressen ( Hcc;live;hotmail;gmail;freedom ) Ik haal mail op via Windows mail. Bij HCCnet.nl lukt het me niet afzenders van ongewenste mail te blokkeren ( wel bij de andere mailadressen. Mijn vraag is dus hoe kan ik bij hccnet.nl sommige zenders blokkeren ?
e-mail verzenden geblokkeerd kan ik concrete hulp krijgen, ik snap de aanwijzingen niet
Externe brander Mijn externe brander speelt wel cd af maar bin het branden van cd gaat het mis. Het branden start wel en de vooruitgang zie ik ook. Op het moment dat de cd gereed is krijg ik een meldi5: d// bestandsnaam ongeldig. Op de gebrande cd is niets te zien en deze is nog helemaal leeg. Wat kan de oorzaak van dit probleem zijn ?
nieuw wachtwoord voor mail Ik moest een nieuw wachtwoord invoeren. Op mijn desktop is dit gelukt. Op mijn Ipad houdt hij het nieuwe wachtwoord bij invoering in instellingen niet vast. Mail kan ik helemaal niet gebruiken. Wel de webmail, maar dan moet ik ook iedere keer het oude wachtwoord verwijderen en het nieuwe invoeren. Hoe krijg ik het nieuwe wachtwoord permanent?
vertalen Ik ontvang mijn e-mails in Outlook. Vandaag kreeg ik een brief van WIZZair in het Hongaars. Hoe kan ik die tekst nu vertalen naar het Nederlands?
Wissen gegevens Ik beschik over een aantal usb sticks en externe schijven. Alle informatie op deze gegevensdragers wil ik zodanig wissen dat ze niet meer terug te halen zijn. Ook de informatie op de nu niet gebruikte gegevens ruimte .( Met behulp van recuva zag ik bestanden die nog niet overschreven zijn.) Welk programma is daarvoor het meeste geschikt? Kunt u mij helpen.
MPG bestanden bekijken en omzetten Mijn Sony camera (2010) maakt de videobestanden in MPG formaat. En ook mijn archief staat in MPG formaat. Hoe kan ik deze bestanden lezen ? Windows 10 lijkt dat niet te ondersteunen. En met welk (gratis) programma kan ik deze bestanden bewerken en omzetten naar een speelbare video op een windows 10 laptop of op DVD. Ik hoor graag,
Knikkerbaan Pc-active 309 Beste redactie, Ik heb de knikkerbaan uit Pc-active 309 nagebouwd en het werkt goed met de handmatige besturing. Omdat we nu toch wat meer tijd hebben ben ik bezig om hem om te bouwen naar een besturing met de smartphone. Ik heb daarvoor een programmaatje gemaakt met MIT App Inventor maar ik krijg daarin niet gevonden hoe ik de datum moet versturen. Is het mogelijk dat ik een copy krijg van het betreffende programma van Frans Coolen? Bij voorbaat dank voor de medewerking.
Mailbox kan ik niet leegmaken Het antwoord op mijn probleem is niet de oplossing. Ik kan de mailbox niet leegmaken. De meeste mails die in de mailbox staan kan ik niet bereiken en zijn verwijderd op de oude server. Die verwijderde mails worden niet in de status van de mailbox als verwijderd gemarkeerd. Op de oude mailserver staan nauwelijks nog berichten. Die verwijderen heeft geen enkele zin. Ik vraag me nu af als de mailbox niet op een of andere manier gereset kan worden ben ik genoodzaakt om met hccnet te stoppen en over te stappen op een andere provider.
updates Windows 10 Mijn computer is ca. 15 jaar oud. Oorspronkelijke software Windows 7. Na de aanbieding de software W10 gratis te installeren, is dat jaren geleden reeds gedaan. Systeem draait verder prima en wordt regelmatig handmatig, resp. automatisch bijgewerkt. Dat geldt ook voor alle andere programma's die op de computer worden gebruikt, om virussen en malware zoveel mogelijk buiten te houden. Tot en met de update voor Windows 1803 verliep daarbij alles vlekkeloos, echter de update 1903 wil tot nu toe maar niet correct worden geïnstalleerd, en dus versie 1909 ook niet. Steeds gaat het fout in het allerlaatste stukje van het installatieproces. Kunt u mij vertellen wat er fout gaat? Als dit niet te achterhalen is, kunt u mij dan vertellen hoe ik het automatisch installeren van 1903 kan voorkomen. Het systeem probeert het steeds weer opnieuw (zeker al 7-8 keer), echter zonder resultaat, maar dat kost op mijn wat oudere computer ontzettend veel tijd. Bovendien moet na de misinstallatie het systeem de bestaande situatie weer terugdraaien, kost ook een kwartier. Ik zie een mogelijke oplossing gaarne tegemoet.
leer en doe dagen downloaden Geachte heer, mevrouw, Is het mogelijk om de Leer en Doe dagen te downloaden en op te slaan, zodat ik die later nog eens terug kan kijken. Graag uw reactie.
E-mail opslag Ik gebruik al jaren lang en nog steeds Windows Live Mail. Voor mij een prima e-mail-programma ! Onder Postvak in heb ik meerdere mappen met daarin voor mij zeer waardevolle gegevens (o.a. inloggegevens en wachtwoorden van diverse programma's en interessante artikelen). Ik zou graag van U willen weten hoe ik deze gegevens kan opslaan (in geval van een crash) en hoe ik ze daarna nog kan bekijken en eventueel inpassen in een ander E-mail programma. Hartelijk dank.
HTML insalleren voor JavaScript Het lukt me niet HTML te installeren MIJN GOOGLE CHROME GEEF PROBLEMEN 
kan niet meer inloggen voor e-email LS: Kan niet meer inloggen voor e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Fijn dat dat gebeurd als de helpdesks gesloten zijn en geen alternatief aangeboden wordt via de hcc site! Krijg alleen nog maar time outs met het verzoek het juiste wachtwoord op te geven. Al tig keer gedaan maar probleem blijft. Popup zegt: Verzending van wachtwoord voor gebruiker lindemann.ton is niet gelukt. Mailserver pop.hccnet.nl antwoordde USER lindemann.ton set, mate. Retourmailen heeft dus geen zin. 
mailbox vol Ik heb maar 185 mails in mijn inbox staan maar toch wordt aangegeven dat 100 % diskruimte is verbruikt. Ik krijg dus nu geen mails meer binnen. Hoe los ik dit op
abonnement Ik weet niet voor welke interesse groepen ik mij heb geabonneerd. Hieronder mijn gedane betalingen: 13-10-17 betaald € 30.00 abonnement HCC 26-10-18 betaald € 38.34 (wat is begrepen in € 8.34?) 28-12-18 betaald € 12.50 syllabus 16-10-19 betaald € 39.83 27-12-19 betaald € 12.50 Syllabus Ik heb ergens in april dezelfde vraag gesteld maar nog geen antwoord ontvangen, vandaar mijn vraag nogmaals bij deze. 
blokkeren afzenders Hoe kan ik een afzender blokkeren ? Het gaat mij niet om spam of iets dergelijks maar om op zich bonafide afzenders maar waarvan ik geen mail meer wil ontvangen .Het lukt wel bij gmail ,live en hotmail maar niet bij HCC . Ik haal de mails op via Windows mail
Mijn HCC wachtwoord is gehacked Goedemorgen, Ik kreeg een e-mail dat mijn wachtwoord is gehacked (dit zijn mails van 22 en 26 april). In de mail stond het password dat ik destijds had en mijn huidige wachtwoord is voor dit account: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze mails vond ik zojuist in mijn spam folder, waar ik dus niet dagelijks in kijk. Ik kan ze eventueel doorsturen, maar ik ga er vanuit dat jullie met deze mails bekend zijn. Ik heb zojuist geprobeerd dit wachtwoord te resetten, maar dat lukt niet. De mail om te resetten komt niet bij mij aan op mijn gmail adres dat ik volgens mij destijds wel heb ingesteld om mails naar door te sturen/secondair mailadres. Het e-mail adres waar het om gaat is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mailadres gebruik ik al een hele tijd niet meer, maar ik vind het vervelend dat iemand hier nu wel misbruik van kan maken en ik er ook niet meer bij kan. Zouden jullie hier ajb spoedig naar willen kijken en het mailadres in ieder geval direct willen blokkeren? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet,
email instellingen voor HCCnet Na het instellen van mijn emailaccount op mijn nieuwe telefoon in outlook, ging het een aantal weken goed. vandaag kreeg ik opeens de melding dat ik mijn instellingen van de mail opnieuw moest inbrengen. Dit geeft het probleem dat hij blijft zeuren met: controleer uw emailadres en wachtwoord. Het wachtwoord heb ik inmiddels aangepast naar 12 karakters (het was korter) en met webmail werkt dit ook correct, maar op de smartphone blijf ik telkens dezelfde boodschap krijgen. ik gebruik de volgende instellingen voor IMAP: pop.hccnet.nl:993 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. smtp.hccnet.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik hoop dat jullie een oplossing hebben.
App HCC Bij de app van de HCC voor Apple staat onder aan de webpagina ofbijeendoorverwijzing steeds in het Duits wat te doen. Een restje van de oorspronkelijke Duitse programmeeromgeving? Is dat aan te passen?
Beeldtelefoon Wij van de afdeling Lelystad, gebruiken sinds kort de link via hcc om jit.si beeld telefoon te gebruiken. Gezien wij normaal wekelijks contacten hebben, is dat nu met het Corona virus een probleem natuurlijk. Nu leek ons de oplossing inderdaad om het beeldtelefoon te gaan benutten en dan met name Jit.si welke via een HCC server van het Hobby net gebruikt word. Maar we worden het een beetje zat dat er steeds problemen optreden als we beelden (schermen) willen gaan delen. Soms loopt namelijk de browser vast en kunnen we daarna de achter gebleven persoon (Zijn inlog) niet meer verwijderen, meestal is het namelijk de moderator die uitleg of demonstreerd. Als voorbeeld (Nu 5-5-2020 om 19:00 uur) kan men een kijkje nemen in bv de groep fotoclub, met deze link> https://wij.hcc.nl/lelystad_fotoclub Als men daar inlogt ziet men meerdere aanwezigen die niet aanwezig zijn! Hoe krijgen we die lege inlogschermen verwijdert? Graag een reactie ZSM. 
opstarten smartfone is het mogelijk de smartfone op te starten zonder de simkaart te activeren?
Installatie lukt niet Ik heb voor € 150 software aangeschaft bij de officiële site van Adobe. Ik kreeg een bevestiging met serienummers en een link. Ik volgde de beschreven downloadinstructies maar ondanks al mijn pogingen (zie bijlage) krijg ik steeds de melding dat er op mijn pc een ander installatieprogramma actief is dat ik eerst moet sluiten. Ik heb van Adobe ook Acrobat Reader, Digital Editions 4.5 en Creative Cloud.
Onedrive Al mijn bestanden staan bij mij gewoon op mijn harde schijf. Onlangs heb ik al mijn bestanden (documenten, foto's, video's) in dezelfde mappen als op mijn harde schijf overgezet naar Onedrive. Is het mogelijk, dat als ik een nieuw bestand op mijn computer heb gemaakt deze automatisch wordt gesynchroniseerd naar de goede map in Onedrive? Kan je eigenlijk wel synchroniseren van computer > Onedrive? Of moet je elk nieuwe bestand steeds handmatig in de goede map in Onedrive zetten? Elke vorm van synchronisatie lukt mij in ieder geval niet.......
Last Pass, (met Extensie) Regelmatig wordt op een site (b.v. Bank) gevraagd om je oude wachtwoord te wijzigen. Hoe gaat dat met LastPass?? Je bent reeds ingelogd op de site en dan wordt gevraagd om je wachtwoord te wijzigen. Je moet dan eerst nogmaals je huidige ww ingeven en daarna een nieuw ww genereren, dat je vervolgens ook nog eens moet herhalen. Hoe doe je dat precies?? Hartelijk dank bij vorbaat.
Website Hallo, Ik heb een oude website http://home.hccnet.nl/xxxxxx Ik wil deze wijzigen maar weet niet meer hoe ik kan inloggen. Volgens mij is de website met Frontpage toen opgemaakt. Kan ik de website hosten bij de HCC? Kunnen jullie me helpen? Ik zou deze website met CMS Joomla willen opmaken. Hoe pak ik dat aan (stappenplan)?
Presentatie Bestandsbeheer (Hans Niesen) Hartelijk dank voor deze goede presentatie. Vraag: Er wordt aanbevolen om Verborgen Bestanden aan te vinken. Dat zou handig zijn voor het back-uppen van bv.je mailberichten. Ik gebruik eM Client. Maar waar vind ik in de Verkenner nu mijn emailberichten??
Email ophalen mislukt Ik probeer email op te halen bij pop.hccnet.nl (via poort 995). Dit heeft tot maandag altijd goed gewerkt, maar sindsdien niet meer. Ik woon in Frankrijk, als ik vanuit Nederland probeer te verbindingen met dezelfde gegevens lukt het wel. Vanuit Frankrijk echter niet. Uitgaande mail via smtp.hccnet.nl (via 465 & 587) werkt wel. Dit gebeurt op meerdere apparaten en met meerdere Hccnet accounts. Dit na jarenlang tevreden gebruik te hebben gemaakt en nu sinds dit weekend helemaal niks meer. Webmail werkt wel, het ligt dus niet aan de inloggegevens.
SMTP server Het lijkt erop dat de email server er weer uit ligt. Dit is al enkele keren eerder gebeurd en is zeer vervelend. Ik kan mijn mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nu niet gebruiken. Graag hoor ik wanneer het probleem is opgelost.
Netflix Hebben jullie ook verstand van Netflix op TV? Mijn zoon heeft abonnement voor 4 kijkers, zijzelf, ouders van zijn vrouw en wij. Op mijn Panasonic afstandsbediening heb ik een knop Netflix, soms werkt die goed, soms een tijdje en dan stopt het beeld en krijg ik een figuurtje met 1%....oplopend tot soms 8%, soms tot 90%, maar geen TV beeld meer. Ik heb een Chromcast aangeschaft die ik vanaf mijn Samsung foon kan bedienen, dan schakelt de TV naar HDM2 en werkt het redelijk met wat schokken. Ik heb al een paar keer de Chromcast uit het net getrokken en weer aan, maar dat helpt niet. Blijft de vraag, waarom werkt Netflix niet ? Dank en groet,
install pycharm heb een usb stick van 256 GB die gruik ik voor me linux mint dus ruimte genoeg linux-mint is +- 3 a 4GB en pycharm is 400 MB
Partitie. In deze coronacrisis heb ik de gelegenheid te baat genomen om Windows 10 Pro opnieuw te installeren. De PC werkt perfect. Maar... ik zie in schijfbeheer maar één partitie, terwijl er in de vorige situatie meerdere partities waren (MBR?). Het is op zich voor mij niet zo'n probleem, ware het niet dat de image die ik gemaakt heb, van de vorige installatie zich niet laat terugzetten. Ik heb de nieuwe installatie goed werkend op mijn PC gezet met de Media Creation Tool van Microsoft. Ook heb ik voor de installatie de C-Schijf NTFS geformatteerd. Wat heb ik niet goed gedaan? Graag hoor ik van U.
ICloud vol Hoi, ik moet mijn iCloud legen. Nou wil ik alle foto’s uit de iCloud via mijn Windows pc op een externe schijf zetten. Ik heb ondertussen wel gezien dat ik dan via iCloud.com de foto’s kan downloaden, maar het lukt mij alleen foto voor foto. Dat gaat me te lang duren voor 5000 foto’s. Hoe kan dat sneller? 2e vraag. Als ik iCloud uit zet voor de foto’s, krijg ik een melding die ik niet echt begrijp, nl dat geoptimaliseerde foto’s en video’s van mijn iPad verwijderd worden, maar de oorspronkelijke versies beschikbaar blijven op andere apparaten die iCloud foto’s gebruiken. Waar moet ik dan aan denken? De keuze “verwijder van iPad” durf ik niet te gebruiken, omdat ik bang ben dan alle foto’s op mijn iPad kwijt te zijn. Kies ik voor download foto’s en video’s, dan krijg ik te horen dat ik ruimte tekort kom, maar dat ik dat kan beheren in instellingen. Hoe doe ik dat dan? Daarbij komt dat ik niet persé de foto’s die ik met mijn telefoon gemaakt heb en de filmpjes die via whatsapp op mijn telefoon binnen zijn gekomen op mijn iPad hoef te hebben. Hoe doe ik dat?
Omzetten windows 7 naar 10 Naast geslaagde omzetting van data en bestanden van HD en 1 USB-stick van Windows 7 naar 10 waren de data op USB-stick 2 ver- dwenen en vervangen door FAT32. Hoe kan ik mijn datagegevens van USB-stick 2 terug krijgen
soms traag internet via de Wifi Hallo, ik heb een iPhone XS 64 GB waarvan 50 GB in gebruik is en een internetabonnement van 500 MB/s thuis met Wifi repeaters op elke verdieping in huis. Ook heb ik meerder schermen met apps. Toch heb ik soms een trage internetverbinding op mij iPhone thuis. Als is de telefoon afsluit en opnieuw opstart is de verbinding weer snel. Hoe is dat mogelijk? Hoor graag uw advies. 
Afwijkend openingsscherm HccWebmail Mw/Mh, Ben bang dat binnenkort de 100Mb buffer van HCCmail weer volloopt. Ik leeg die gewoonlijk via HccWebmail. Kan daar nu (al een poosje!!) niet inkomen omdat openingsscherm sterk vergroot en waarschijnlijk afwijkend verschijnt. Verkleinen via 3 verticale puntjes rechtsboven lukt niet. Wat te doen?. Kan event. printscreen van dat scherm opsturen naar welk emailadres? 
Printer herkent compatiblecartridge niet Ik heb een Canon Pixma MG5650 printer. Deze werkt met 5 losse cartridges. Ik gebruik altijd compatible cartridges. Nu geeft opeens de printer het bericht dat hij een cartridge niet herkent (error 1410). Ik heb online gezocht naar een methode om er iets aan te doen. Een methode om te resetten (stopknop, on-knop erbij, stopknop loslaten, dan 5 x op stopknop drukken) had geen effect. De officiële Canon-website laat weten dat je bij die error de printer op dient te sturen naar de reparatieafdeling van Canon. Ik kan dan net zo goed een nieuwe printer kopen natuurlijk. Ik doe dat liever niet, hij werkte nog prima. Weet u een oplossing?
Onklaar geraakt account van mailprogramm Na een crash van Thunderbird op Windows, alles opnieuw moeten instellen. Had o.a. een account voor pop.hccnet.nl. Bij het opnieuw authentiseren (alle andere accounts hoef ik alleen maar opnieuw het betr. wachtwoord in te voeren) krijg ik de melding dat het mislukt is en een paar opties, waaronder een nieuw wachtwoord invoeren. Als ik dat doe volgt de melding:"wachtwoord verzenden lukt niet" . Geprobeerd om een nieuw account aan te maken (al of niet na verwijderen van de oude; maakt niets uit) krijg ik de melding:"Aanmelden bij server met gebruikersnaam (mijn gebruikersnaam; heb dezelfde gebruikt als voorheen) is mislukt" Als ik wat anders probeer komt weer de melding dat het verzenden van (b.v. het oude, maar ook een nieuw wachtwoord) is mislukt. Met daarna weer de eerder genoemde melding van dei aanmelding. Vicieuze cirkel, dus. Op een tweede partitie met linux had ik eveneens alles met dezelfde Thunderbird staan. Ook daar werkt (alleen) mijn HCC account niet meer. In beide systemen werken accounts van XS4all, Hotmail en Gmail gewoon wel weer; was een kwestie van (alleen op de Windows partitie) even opnieuw de wachtwoorden invoeren. Wat kan ik doen om weer mailtjes van HCC via het oude account te krijgen? Hoe e.e.a. te repareren?
verbindingsparameters Wat zijn de instellingen voor de verbindingsparameters om mijn website te uploaden naar HCC. Ik kan die nergens vinden op de site Ik nu telkens de foutmelding dat de parameters niet kloppen.
Aanvraag nieuw E-mail adres Geachte heer/mevrouw, Regelmatig wordt ik geconfronteerd mat Spam Mail, die de helpdesk van HCC niet op kan lossen. Daarom vraag ik U of het mogelijk is om een nieuw HCC E-mailadres aan te vragen, en hoe ik dit aan kan vragen. In de bijlage heb ik zo'n nepmail bijgevoegd. De verzender (s) wisselen regelmatig van E-mail afzender. Met vriendelijke groet, A.J.Blokland
verwijderen office 2010 Ik heb een nieuwe computer gekocht en met We-transfer de bestanden overgezet daarna bedacht ik de office2010 te vervangen door office 2016 die ik nog steeds niet geïnstalleerd had omdat alles het goed deed. nu kan ik versturen van foto's, omgezet in een kleiner niet doen, omdat ik bericht krijg dat een oudere versie van office geïnstalleerd is. het probleem is dat ik office 2010 niet verwijderd krijg en bij zoeken geen goede oplossing kan vinden gaarne uw advies
afstemming kleurprofielen Het kleurprofiel op het iMac beeldscherm is perfect en is Apple RGB. Tot voor een maand was het kleurprofiel van de printers overeenstemmend met dat van het beeldscherm. Om duistere reden treedt nu een licht beige achtige kleurzweem op. Vooral zichtbaar in het wit van de geprinte foto's. Heb hierover meerdere malen contact met Apple en Canon gehad. Ook driver software printers vernieuwd. Het lijkt een afstemmings probleem tussen de keurprofielen van de iMac en de Canon printers (typen zie boven). Kent iemand deze problematiek en wat is de remedie? Juiste instellingen met name voor de kleurprofielen?
2 trapsverificiatie hcc webmail Wordt het nog mogelijk gemaakt om 2 trapsverificatie toe te passen bij het inloggen in de webmailbox?
kan melding niet uitgeschakelen Gisteren update geïnstalleerd. Sindsdien krijg ik de melding "Googel play-services stopt steeds." Deze melding komt steeds terug en je kunt niet meer werken met de telefoon. Er staan drie opties om actie te ondernemen, maar de melding blijft komen. De opties zijn: - App-info - App sluiten - Feedback verzenden Weet u een oplossing om mijn telefoon weer "aan de praat" te krijgen ? 
Canon printer MG 6850 Mijn printer geeft de volgende mededeling: Ondersteuningscode 1700 Absorptiekussen bijna vol Tik op (OK) om door te gaan Neem contact op met het service centrum. Vraag: Wat moet ik doen: Laten verhelpen Een nieuwe printer kopen Gewoon op OK drukken. Gaarne uw reactie.
internetagenda bij het opstarten van mijn mail krijg ik de melding zoals in de bijlage. taak internetagenda .... kan iemand mij helpen dit te verhelpen zodat deze melding niet meer voor komt.
Videobellen in Whatsapp Als ik met mijn iPhone videobel in Whatsapp met iemand, doet alles het behalve dat de ander mij kan verstaan. Ik zie hem/haar en omgekeerd en ik hoor de ander maar die mij niet. In instellingen (Whapp)kan ik hierover niets vinden en ook die van mijn iPhone niet. Hopelijk weet u wat ik fout doe. Ook wil ik het foto'tje van mij in het wakkerwordscherm van mijn MacBook Pro 2012 vervangen. Geen idee hoe dat moet. Het plaatje staat net boven de plek waarhet ww ingevuld moet worden. Misschien heeft u een idee. Alvast bedankt voor de service.
importeren .mbox lukt niet Mijn broer heeft een gmail-account en een HCC-webmail account. In de Gmail staat een aantal mappen met emails die hij graag in HCC webmail terug wil zien. Ik heb een export in Gmail gemaakt met een .mbox bestand. Als ik nu in HCC Webmail bij mappenbeheer een import doe, het bewusdte bestand aanwijs en dat in de map "concepten" laat neerzetten gaat hij aan het werk. Na enige tijd is hij klaar maar er staat geen enkel bericht in de map concepten? Hoe nu verder?
Aliassen Ik lees dat er aan mijn email adres 5 aliassen gekoppeld kunnen worden. Maar ik heb nergens kunnen vinden hoe dat bij @hccnet.nl moet ik gebruik Thunderbird
Link werkt niet Hallo. Ik ontvang ook e-mails van SeniorWeb. Als ik op mijn iPhone XR een e-mail van senioren ontvang kan ik de link niet openen. Als ik op de link klik zie ik even een scherm om de cookies te accepteren, maar kan dit niet bevestigen. Het volgende scherm komt automatisch “privacy”. Hoe kan ik dit oplossen. Ook als ik in het adresbalk http://www.seniorweb.nl invul kom ik niet verder. Als ik via Google naar http://www.seniorweb.nl ga lukt dat wel. Hoe kan ik dit oplossen? Met vriendelijke groet Theo Berents
kan melding niet uitschakelen Sinds de laatste update deze week krijg ik een melding die ik niet weg kan krijgen, zie bijlage. Heb al van alles geprobeerd, maar het blijft terug komen. Bij app-info, en bovenin de drie puntjes is een keuze update verwijderen die activeren geeft de melding : Google Play-services kan niet verwijderd worden. Weet u een oplossing ? Het is heel vervelend want omdat de melding steeds terugkomt lukt het niet meer om apps op te starten.
webmail Het lukte me vanavond niet, om een bericht te versturen. Bij beantwoorden verdween mijn antwoord en blijf alleen de oorsprongelijke tekst staan. Bij het aanmaken van een nieuw bericht heb ik deze eerst als concepte opgeslagen. Toen ik hem verder bewerkte en wilde versturen, lukte dat ook niet en bleef alleen de tekst staan die ik in de concept-map had opgeslagen, de nieuwe tekst was ook verdwenen. Vanmiddag heb ik nog heel normaal berichten verstuurd. Is er een storing in de webmail? Ik heb nog de oude versie gebruikt.
Problemen met verzenden (naar andere PC) Als ik met LENOVO PC 1 blz. TEKST en/of GRAFISCH bericht, thuis een afdruk met me CANON printer maakt, dan is het resultaat TOP. Maar.......als ik dezelfde "berichten" naar een andere PC zend (bijv. me dochter) dan is het resultaat een FLOP! Bijv. bij 1 graf. felicitatie staat een GROTE balk met Tech. gegevens van LibreOffice6.2 afgebeeld. In de "Computerbijbel" lees ik helaas GEEN oplossing, maar op Internet lees ik wel: bij Windows 10 kan GRATIS WORD toegevoegd worden, maar HCC dames en heren H O E Los ik dit advies dus gratis op??? 
Webmail Er is blijkbaar iets goed mis met mijn webmail. Nadat ik al niets meer kon versturen (ticket 13P-J5H-SUQ6) kan ik nu ook mijn prullenbak niet legen. Foutmelding in de bijlage
multi window Beste lezer, op mijn tablet probeer ik multi window te gebruiken, wat mij op deze tablet een paar maanden geleden wel lukte lukt nu niet meer. Op mijn telefoon s7 met android 8 lukt dit wel. Op internet gezocht naar instructies. deze geven aan dat je op de recent toets moet klikken en dan op de app's een soort = tekentje ziet waar op je kan klikken. Ook zou er rechts boven in het recentscherm drie puntje boven elkaar moeten staan waarmee je de weergaven kunt instellen. Geen van beide is op mijn tablet te vinden. Op mijn telefoon wel maar die is minder geschikt voor dit werk. Kunt u mij helpen dit raadsel op te lossen? Vriendelijke groet, Rolf.
Homepage HCC sinds kort zie ik dat links op het internet die naar mijn site (http://home.hccnet.nl/h.b.klok/klok/) doorverwijzen een lijst van bestanden op mijn site laten zien. index.htm en index.html wordt dus genegeerd. (waarschijnlijk door omzetting van http naar https ?) Kan ik iets doen om de site weer normaal te laten zien?
SSD probleem De SSD geeft problemen. Klonen lukte niet met Macrium en Acronis. Alle partities, behalve de C:\ schijf. Wat de oorzaak is weet ik niet. Ik heb nog een schijf liggen die via usb wordt aangesloten. Ik wil naar een schone installatie gaan met behoud van de drivers. (Microsoft account geregistreerd) Hoe pak ik dit aan?
verwijderen van foto's als ik foto's verwijder uit de galerij (bijv. bij de map camera) verdwijnt deze ook uit de sd kaart. Hoe kan ik dat laatste voorkomen ? Natuurlijk staan de verwijderde foto's gelukkig nog wel in de cloud bij Google
Blokkeren inkomende e-mails naar myMmail account Heb een account bij myMail. HCCnet blokkeert het IP adress van myMail. Het geblokkeerde IP adress van myMail: IP 185.30.176.0/23 Heeft jaren prima gewerkt. Sinds kort wordt regelmatig het IP adress van myMail geblokkeerd waardoor ik geen mail ontvang. Heb dit laten onderzoeken door de helpdesk van myMail. Blokkade is op smartphone en tablet. Het ligt dus niet aan mijn hardware maar bij de provider HCCnet. Help.....
kleur tekst bij email Ik wil op mijn smartphone bij emailberichten mijn tekst graag in de blauwe kleur typen. Dit doe ik ook op de computer. Wie weet hoe ik dit moet instellen? Ik gebruik Ziggo voor email.
Sneltoetsen Is het mogelijk met een toetsencombinatie een tekst op te roepen die je vaak gebruikt, zoals een adres of een e-mail adres ?
Geheugen telefoon bijna vol Mijn vraag. Wat kan ik allemaal doen om meer ruimte creëren op telefoon geheugen van 64 gb en wat/hoe kan ik naar mijn sd kaart of mijn Google drive overzetten. Hebben jullie een soort protocol of handleiding.
installeren printer Ik hen een nieuwe printer gekocht, maar ik kan de printer niet volledig aansluiten. Ik kan wel een afdruk maken, maar ik kan niet vanaf de printer een kopie maken. Ik kan de printer niet installeren. Gaarne uw reactie.
ssd raakt vol mijn vraag wat kan ik doen om meer ruimte creeren op mijn sdd geheugen in combinatie met onedrive of google drive.
HCC account Ik ben HCC-lid en ik wil inloggen op HCC!net instellingen om o.a. de 25MB webspace te activeren. Ik kan niet inloggen met mijn normale gebruikersnaam/wachtwoord, waarmee ik wel kan inloggen op de HCC website en bij mijn email. Is dit een ander account? Kunt u mij hierbij helpen.
hidden ssd Hallo Ik heb kortgeleden een tp-link Wi-Fi extended geplaatst en met mijn Wi-Fi analyser zag ik een hidden SSD en ik weet niet waar dat vandaan komt hopelijk kunnen jullie hier een antwoord op geven
Microsoft Teams Ik ben geabonneerd op Office 365 en daarom mag ik als particulier ook gebruik maken van Microsoft Teams (zie ook HCC-Nieuwsbrief, artikel van Arno Beuken). Heb Teams geïnstalleerd op mijn PC met Windows 10, maar als ikTeams als particulier wil opstarten, dan word ik doorgeschakeld naar Skype. Welke procedure moet ik hanteren om Teams te gebruiken en niet steeds te worden doorgeschakeld naar Skype?
account melding regelmatig krijg ik de melding "uw account is verouderd"; hoe kan ik dit oplossen
gebruik MS Teams In eerdere berichten las ik dat MS Teams alleen gebruikt kan worden in combinatie met Office 365. Ik werk echter nog met Office 2007 en kan MS Teams wel downloaden en gebruiken. Wat zijn de beperkingen die ik nu wellicht heb ten opzichte van gebruik icm Office 365?
Fotografie In corona tijd heb ik tijd om een lang gekoesterde wens om mijn foto's van mijn laptops desktop smartphones en dergelijke een fatsoenlijk op te slaan. Maar hoe begin je daarmee? Is daar een handboek voor? Ik neem aan dat dat niet het zomaar downloaden op een externe schijf de juiste weg is? Ik denk dat veel foto,s op diverse apparaten staan? Kortom: ik wil gewoon een praktische hanleiding
SMTP server Kan het zijn dat er problemen zijn met de SMTP server met SSL beveiliging op poort 465, krijg hierop namelijk een server not found.
facebook snelkoppelingen In facebook bestaat het fenomeen snelkoppeling om snel naar een bepaalde pagina te gaan (zie bijlage) vraag: hoe maak je ze? hoe verwijder je ze? algemeen: hoe beheer je ze?
Outlook krijg om de maand opgegeven melding We zijn niet gemachtigd om e-mail op te halen voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Accountstatus: De laatste geslaagde synchronisatie was om 22-5-2020 11:43:23 UTC. Oplossing Als u de nieuwe Mail-ervaring op Outlook.com gebruikt: • Selecteer op de werkbalk het pictogram Instellingen en selecteer vervolgens alle Outlook-instellingen. Ik word er een beetje erg ziek van dat ik het iedere maand opnieuw moet instellen. Hoor graag hoe jullie dit oplossen.
inloggen app HCC Als ik wil inloggen met mijn HCC app dan verschijnt er een naam van een duits bedrijf CHAYNNS log in NET en daarna log in bij HCC.Dit is echter een duits bedrijf. Kan dat niet gewoon hhc.nl zijn om mijn mails te bekijken.
nieuwsbrieven onbruikbaar Bij de nieuwsbrieven van Tips & Trucs en van Computertotaal verschijnt er bij het lezen van een artilel cookies toestaam en naar inloggen Computertotaal. Dit gaat net het programma kan niet inloggen en dat loopt vast. Deze nieuwsbrieven zijn voor mij onbruikbaar.
videobestand afspelen hallo ik heb een bestand gekregen *.ppsx als ik hem wilt afspelen komt hij in vlc media player beeld blijft zwart ,geluid oke wat gaat er mis?
Wachtwoord Het is mij nu al 4-5 keer overkomen (in zeg twee maanden) dat mijn wachtwoord niet meer geldig is. Dit betreft het wachtwoord dat ik moet gebruiken om in te loggen, maar dat is tegelijk ook het wachtwoord dat gebruikt wordt voor email (mijn emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dit is uitermate storend. Men heeft gezegd dat het probleem is onderkend en 'dat er naar gekeken wordt'. Dit is niet acceptabel. Van een computergebruikersvereniging mag met juist verwachten dat dit soort zaken vlekkeloos verlopen. Ik verzoek dringend om voldoende aandacht aan dit probleem te geven of mij anders te vertellen hoe ik hier vanaf kan komen.
ftp probleem Geachte lezer(es), Ik heb meerdere raspberry Pi omgevingen die met ftp files overzenden naar mijn webruimte op de hcc omgeving. Dit overzenden met ftp was stil gevallen. Mijn oplossing is pftp inplaats van ftp gebruiken. Het heeft iets te maken met PASV. Mijn vraag: is er iets verandert in de ftp omgeving van HCC?
Van POP naar IMAP Geachte, Ik heb een oude PC waar mijn email op binnenkomt in Outlook 2013. Dit gebeurt via de POP server van HCC. Ik wil op mijn laptop, ipad of mobiele telefoon mijn mail gaan inzien via de webmail van HCC. Om de mails te bewaren moet ik dan overschakelen naar IMAP. Mijn vraag is hoe doe je dit. Kan iemand mij telefonisch ondersteunen?
webmail installeren op mijn nieuwe tablet ik heb een nieuwe tablet 10 inch gekocht. op mijn oude tablet had ik de webmail van hccnet staan Het lukt mij niet om op de nieuwe dit te krijgen Ik heb via playstore een app van hcc gedownload maar krijg niet de webmail op mijn tablet Wat doe ik niet goed
toepassen email adres sinds kort gebruik ik outlook . Mijn emails worden door outlook niet ontvangen Ik doe blijkbaar iets niet goed .wie helpt mij
Agenda koppelen van Smartphone naar laptop Op de smartphone gebruik ik de agenda van Samsung en deze is daar gekoppeld met de Google agenda. Ik wil die graag koppelen met mijn Outlook agenda op de laptop. Ik krijg het gevoel dat ik daar in Windows-Live blijf hangen. Gaarne advies.
gmail Heb sinds kort de administratie overgenomen van een vereniging. Zij gebruiken gmail als communicatiemiddel voor en met de leden. Ben hotmail gewend en kan daar mee lezen en schrijven. Bij gmail haal ik alles door elkaar. Ze werken met gekleurde labels, Er gebeuren allerlei onverwachte zaken als verdwenen, verplaatste, onvindbare, overal opduikende mails, op voor mij volkomen onlogische plaatsen. Ik weet dat ik dingen fout doe, maar snap niet wat en waarom. Heb geprobeerd het systeem te doorgronden met behulp van google help, maar hierdoor is het voor mij bepaald niet duidelijker geworden. Wie of hoe kan mij uitgelegd worden hoe dit werkt zonder dat ik de hele boel in de war schop, als ik dat al niet heb gedaan! Gelukkig heb ik een groot deel van de gegevens ook vastgelegd in een excel bestand en in een map van de verkenner zodat ik zaken nog uit elkaar kan houden en controleren. Wat is verstandig om te doen????
MAILWASHER MAILWASHER,een efficient programmam tot tijdens geselecteerde mails wissen, stopte HALVERWEGE EN GEEFT GEEN MAILS MEER! Na mail contact met leverancier heeft deze onieuw de active driver geleverd! Maar heLpt NIET V' Wat NU
Wel internet verbinding maar problemen met mail en vinden sites Goedemorgen Op de laptop ( dochter) zijn problemen gekomen. Krijgen bij mail de volgende foutmelding 0x800704cf en krijgen bij Chrome de melding DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Op interne gezocht naar oplossingen en ook toegepast maar niest werkt. Graag hulp. Grappige is nog dat sites die bij Chrome in favorieten staan wel te bezoeken zijn.
wegvallen tekst hccnet webmail wegvallen tekst email --------------------- Op de oude versie van hccnet webmail (die ik nog moet gebruiken omdat in de nieuwe versie maar 9 berichten op een lijst op een scherm komen) heb ik het volgende probleem, voorbeeld zojuist bij herhaald mailen: ----------------------------------- mailbericht ingetikt op mijn scherm van webmail: een mailduiveltje bij hccnet.nl toverde mijn bewering weg: dat "alle kennis voor iedereen" op Volkskrantlezers wel naïef en komisch moest overkomen en zo niet effectief kon werken als kenschets van WP in de PR, nog afgezien van verdere overwegingen. een mailduiveltje bij hccnet.nl (waar ze problemen hebben) toverde mijn bewering weg: moest overkomen en zo niet effectief kon werken als kenschets van WP in de PR, nog afgezien van verdere overwegingen. Vriendelijke groet, hans muller ----------------------------------- dus de belangrijkste zin valt weg.... (Sorry voor het vermelden van hccnet :-) * Is hier iets aan te doen? * Dank en groet, hans muller 
Webmail emailadressen verdwenen Ik kom er zojuist achter dat mijn opgeslagen emailcontacten zijn verdwenen. Kunt u de lijst weer terugzetten? Ik maak gebruik van webmail versie. Dank en met vriendelijke groet,
Kan geen email ontvangen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik ontvang geen email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. EMail verzenden is geen probleem, maar ontvangen lukt niet. Ik heb zowel 995 SSL als 993 SSL/LTS geprobeerd.
Instellingen energiebeheer Al meer dan een halfjaar heeft mijn PC de gewoonte aangenomen om na een minuut inactiviteit in de sluimerstand te springen. Ik heb alle schema's energiebeheer erop nagekeken maar nergens kom ik een legitimatie tegen voor dat autonome gedrag, dat me flink de keel uithangt. Oké, binnen een paar seconden gereageerd door een toetsaanslag is 't ie er wel weer maar maar wacht ik langer dan moet ik telkens de pincode invoeren; dat verveelt gauw! Er zal wel ergens in het register nagekeken kunnen worden welke parameter me dat flikt maar daar durf ik niet zomaar aan te koen. Wat is uw oordeel mbt de oorzaak en nog belangrijker: hoe ik dat kan verhelpen
Ik ben al weken op zoek om bestanden terug tevinden Ik veel apps, maar kan bestanden niet terug vinden De ene app anders dan de andere Google drive Mijn Bestanden Acrobat for Samsung Eenvoudige PDF lezer MHT/MHTML Viewer MHT/MHTML Reader STACK Files Samsug Notes Documenten Mu PDF Total Commander Foto's Photoshop Express SnapSeed GalleryGo Flickr Google Spreadsheets All-in-one Toolbox
Geluid bij afspelen videos Hallo Helper, Ik probeer de videos van de Presentaties zoals Bestandsbeheer af te spelen. de video gaat goed, maar het geluid ontbreekt. Bij de videos van de leer en doe dag 2019 en de 50plus beurs 2019 is het geluid normaal. Wat kan er fout zijn? Ik gebruik google chrome
Blocking Issues I am a representative of myMail app provided by my.com service (http://mymail.my.com/). Currently the support team of our service gets a lot of complaints from your domain users (@hccnet.nl) as they experience authorization and synchronization issues in our mail app. Please confirm that you do not set any limitations for connection to your IMAP server pop.hccnet.nl from the IP-addresses which our servers may use to apply to external mail servers: 185.30.176.0/23 185.30.177.0/23 Please, tell us, if you are interested in solving this issue. If you need any additional information on the issue, please, feel free to contact us! Thank you!
Contactpersonen in eMail In het nieuwe e-Mail programma van HCC kan ik geen nieuw contact invoeren Het programma geeft aan adres succesvol ingevoerd ,maar de lijst met contacten blijft leeg. In het oude programma zijn sinds enkele dagen alle adressen verwijderd zodat we de mail op dit moment niet kunnen gebruiken. HOOGST IRRITANT Hoop op een snelle oplossing
Inzien van bestanden via Onedrive Mijn zoon heeft een abonnement op Office365 voor meerdere PC`s. Ik maak hier ook gebruik van. Ik heb al mijn bestanden foto`s, documenten etc. overgezet op Onedrive met een opslagruimte van 1Tb. Nu komen deze bestanden ook op zijn PC en zou hij deze in principe al of niet per ongeluk kunnen verwijderen. Hoe kan ik dit beveiligen? Mijn zoon heeft niets aan deze bestanden en hoeft ze dus niet op zijn PC. Wat doe ik verkeerd? Heeft dit mogelijk te maken met hetzelfde account, dat wij hebben aangemaakt? Of met het delen van Onedrive? Hoe kan ik dit oplossen?
Edge Ik heb een surface 3 tablet. Als ik VPN Goose heb ingesteld werkt de browsers EDGE niet goed. Wat kan ik hieraan doen? Met andere browsers heb ik geen problemen
Inlogproblemen Heb vandaag contact gehad omtrent problemen met inloggen op Webmail HCCnet. Nadat mijn wachtwoord was gewijzigd heeft een medewerker dit gechecked of er op HCC.nl en Webmail ingelogd kon worden. Zij ondervond ook problemen. Nu wil het feit dat ik nu totaal nergens meer kan inloggen op welke manier dan ook. Ben wel afhankelijk van HCCnet omdat dit mijn hoofd email-adrers is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is een apart email adres die voor probleemgevallen en aparte mail gebruikt wordt. Indien mijn email-account weer werkt, hoe kan ik dan mijn email forwarden naar dit email-adres zodat ik toch mijn mail bij problemen kan lezen?
Fotos van windows naar Ipad Ik heb een windows laptop met daarop een grote hoeveelheid fotos. Deze fotos zijn opgeborgen in mappen, voor elk onderwerp een aparte map. bijvoorbeeld een map met "vakantie 2010" , een map met "voorjaar 2019", "trouwdag 2015", enzovoort. Elke map met 50 tot 200 fotos. Omdat de laptop op zijn laatste benen loopt heb ik een iPad aangeschaft om daarop deze fotos over te hevelen. Ik wil voor elk van de mappen die ik hiervoor noemde een album in iPADiOS aanbmaken met dezelfde naam, dus weer "vakantie 2010" enz. Elke keer dat ik dit probeer te reraliseren krijg ik een chaos op mijn iPad. De vraag is dus wel duidelijk, hoe realiseer ik dat?
Inloggen op FTP-server accepteert wachtwoord niet meer Sinds kort kan ik met het FTP programma om mijn website bij te werken niet meer inloggen omdat het wachtwoord bij het account niet geaccepteerd wordt. Hoe kan ik weer toegang krijgen? Ik weet niet precies welke gegevens ik moet verstrekken om mij te helpen. Ik gebruik al jaren FileZilla om gegevens over te zetten, andere accounts werken nog prima, maar de site https://home.hccnet.nl/xxxxxx kan ik nu niet meer onderhouden. ik krijg de melding: Status: Adres bepalen van home.hccnet.nl Status: Verbinden met 94.232.163.18:21... Status: Verbinding gemaakt, welkomstbericht afwachten... Status: TLS initialiseren... Status: Certificaat controleren.... Status: TLS-verbinding opgezet. Opdracht: USER DoubleUP Antwoord: 331 Please specify the password. Opdracht: PASS ********** Antwoord: 530 Login incorrect. Fout: Fatale fout: Kan niet verbinden met server
Overzetten gegevens Iphone Wie heeft er een korte handleiding om de gegevens van een Iphone 5 met iOS 10.3.4 over te zetten naar een IPhone SE van nu (2020). Het is voor familie. Naast een apple ID, wat heb ik nog meer voor wachtwoorden nodig?
Google aangesloten apparaten Bij mijn aangesloten apparaten in Google staat sinds 24 mei 2020 ook een onbekende telefoon vermeld (LG5) als apparaat dat ik af en toe zou gebruiken. De eigenaar van deze telefoon logt inderdaad af en toe in. Ik ken het apparaat echter niet. Ik heb alle wachtwoorden van door mij gebruikte programma's gewijzigd. Toch staat deze nog in mijn lijst van gebruikte apparaten en is deze ook af en toe ingelogd.Vooral bij de opgenomen websites van Ziggo en Yellow Brick. Hoe krijg ik grip op deze telefoon en kan ik deze definitief verwijderen? Ik ben lid van HCC
Verbind met PC Ik zie mijn WD NAS My Cloud niet meer op mijn laptop en vaste PC. Er moet een blauw lampje branden. Het lampje brandt een tijdje geel en gaat dan uit. Betekend dit dat hij stuk is en zo ja kan ik dan de Hard disk uit het apparaat verwijderen en via een kabel de info overzetten naar een ander externe HD.
E-mail programma Welk e-mail programma adviseren jullie me? In de Google Play Store zie je door de bomen het bos niet meer.
Foto's op Facebook zetten Wanneer ik reageer op een melding in FB en ik wil daar een foto bij plaatsen, dan komt die foto er klein op te staan. Mijn fotos staan onder Afbeeldingen op mijn laptop en ik kan het formaat aanpassen van 3MP (normaal, huidig) wijzigen in Small (0,25MP), Medium (2 MP), Large (4MP) en A (handmatig aanpassen). Toch lukt het me niet om het juiste formaat op FB te krijgen. Graag uw advies.
email ontvangen Op mijn PC heb ik Thunderbird geinstalleerd als mailprogramma. Dat doet het al jaren goed. De laatste paar dagen kan ik geen email downloaden. Krijg de melding dat de verbindingstijd met pophccnet is verstreken. Mails ontvang ik wel op mijn iPhone en iPad. Graag uw advies om dit probleem te verhelpen.
upgrade Kan ik een upgrade uitvoeren voor mijn ipad van ios 10.3.3 naar ios 11
Synchronisatie van bestanden Met welk Linux(Mint) programma kan ik mijn werkbestanden op mijn NAS synchroon kan houden met die op mijn Linux Mint PC. De nieuwste versie is steeds leidend.
You tube Ik heb op You tube een foto gezien, Is het mogelijk dat ik deze foto kan overzetten naar Foto's
e-mail Hierbij ontvang je HCC!nieuwsbrief. Om deze te kunnen lezen dient je mailclient HTML-weergave te ondersteunen. Als dit bericht getoond wordt is dit waarschijnlijk niet het geval.
Capitan herinstalleren Ik probeer op een 12 jaar oude Macbook, die nog prima werkt, El Capitan opnieuw te installeren. Als ik dat via Command-R doe, downloadt en installeert hij Capitan, maar gaat dan in een ruk door zoeken naar de nieuwste versie, die hij dan niet kwijt kan omdat de Mac te oud is. Ik probeerde het opnieuw en dit herhaalde zich telkens. Hoe zou ik dit proces kunnen laten stoppen, na de installatie van Capitan?
Desktop start niet op Kreeg melding “er is iets gebeurd waardoor pincode niet beschikbaar is. Kik hier ompincode te herstellen”. Pincode herstellen functioneert niet. Heb nieuw Microsoft wachtwoord aangemaakt. Maar hier reageert desktopcomputer niet op. Heel graag hulp.ikben niet handig met dit soort dingen.
Email account Mijn email account blijft veel MB houden in de account terwijl ik van alles al heb geprobeerd om hem leeg te maken, kan niet vinden waar al die MB verstopt zitten, Mappen leeggemaakt maar er veranderd weinig.
Email account Ik was bezig om mijn emails over te zetten van Windows livemail 2011 naar thunderbird. Ik heb daarbij account in Livemail gedelete. Ik ben echter vergeten de "sent items" over te zetten. Kan ik de verzonden items van mijn HCCNET account nog terug krijgen in thunderbird ?
https: mijn homepage op hccnet.nl Sinds enige tijd zie ik bij het openen van bovenstaande url dat er https: wordt gebruikt. Dat is mooi. Echter als ik willekeurig welke andere pagina oproep wordt http: (dus onbeveiligd) gebruikt. Is dat zo bedoeld?? Ik stel deze vraag omdat een paar kleine dingetjes op mijn site niet meer worden getoond, maar die ik wel graag wil zien. Voor de goede orde: Dit treedt op bij Edge, Chrome en Firefox. Internet Explorer vraagt steeds of ik 'alle inhoud' wil zien.
webmail hccnet Wij kunnen via desktop/internet niet inloggen op de webmail van hccnet en mails die we versturen komen niet aan. Op mijn mobiel kan ik wel verzenden maar komt niets binnen. Bekend?
E-mail is niet bereikbaar De e-mail is niet bereikbaar ook niet via Webmail. Ik kan inloggen op mijn HCC Account, maar krijg met dezelfde gegevens een foutmelding bij HCC e-mail/webmail.
inloggen Na de zoveelste update van windows krijg ik geen post meer binnen via office outlook. Direct inloggen op mijn mail bij HCC wil niet lukken omdat hij vindt dat ik het verkeerde wachtwoord gebruik. Het wachtwoord herstellen zou prima kunnen werken met de toegestuurde herstelknop, MAAR DIE STAAT IN DE MAIL!!!!!! Ik kan niet bij mijn mail, hebben jullie hier nog steeds geen oplossing voor?
geen toegang tot e-mail Na mail ophalen volgt volgend bericht: Verzending van wachtwoord voor gebruiker rob.muylaert is niet gelukt. Mailserver pop.hccnet.nl antwoordde: USER rob.muylaert set, mate al mijn mail gaat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook via webmail komt zelfde bericht. Heb dus geen toegang meer tot al mijn mail!!
Kan niet meer in miin mail met Thunderbird De HCC server zegt het volgende als ik mijn mail wil ophalen via Thunderbird: Verzending van wachtwoord voor gebruiker jan.lamers is niet gelukt. Mailserver pop.hccnet.nl antwoordde: USER jan.lamers set, mate Webmail werkt wel.
mail. Sinds vanmorgen kan ik geen mail meer ophalen(Thunderbird). Ook de mogelijkheid via de webmail lukt niet. Is er wederom een storing. Zoja, ik vin dat dit de laatste tijd wel vaak voorkomt. BVD.
snelheid draadloos Sinds enige tijd blijkt internet snelheid rechtstreeks aan de kabel (glasvezel) bij speedtest plm 93 Mb/sec down/upload. Doch draadloos slechts 12 mb/sec. Ook met labtop dichtbij de router zelfde resultaat. Afstand naar router normaal plm 5 mtr. Nieuwe Glasmodem (van Caiway) in meterkast gaf geen verbetering. Telefoon geeft bij "watts app beeld" contact vaak storing. Vraag: 1. Kan router na verloop v tijd verminderen in kwaliteit? 2. Kan een instelling op labtop en telefoon invloed hebben? Graag uw suggestie / advies
Uitgaande mail blijft geregeld poosje hangen Mijn uitgaande e-mails blijven geregeld een poos in het postvak uit, om na ongeveer een kwartier verzonden te worden. Soms blijven ze allemaal een poos hangen, soms worden er een aantal direct verzonden waarna er plots eentje (en dan ook de daarop volgende) blijft hangen. Ik heb dit al zeker 1 of 2 jaar. Instellingen staan allemaal goed. Iemand een idee?
Geen Email ontvangst Op mijn email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ontvang ik geen emails. Het programma is Thunderbird. De instellingen van dat email-adres zijn: pop.hccnet.nl -993 SSL/LTS smto.hccnet.nl - 587 StartLTS
ascii codes waar zijn mijn ascii codes gebleven, ik kon 2 weken terug nog met sneltoets alt-0128 het euro teken maken, maar nu niet meer, hoe gaat dat? ook andere, bv Poolse letters met leestekens doen het niet meer... help…