Onderwerp Bericht
Contributiemail per ongelijk verwijderd Kunnen jullie mij even een nieuwe mail sturen met.
Photo Gallery Ik maak al jaren gebruik in Windows 10, bij fotoviewer het programma "Photo Gallery" te nemen, staat ook zo ingesteld bij instellingen Apps en onderdelen - standaard apps. Ik gebruik dit programma om afdrukken te maken voor volledige pagina of om andere afmetingen 13x18cm(2), 20bij25(1), 10x15cm(2) of 9x13cm(4) af te drukken, dit ging altijd uitstekend Nu geeft het afdrukken die half geprint zijn zie de bijlagen dit zijn vb. van volledig pagina en 9x13cm (4 afbeeldingen) uitgeprint. Ik denk dat het gekomen is na de laatste update van Windows 10 20H2. Ik heb dit probleem op mijn beide computers en het uitprinten in Word of Adobe Acrobat Reader DC geeft geen problemen. Kunt u mijn helpen om het printer probleem in Photo Gallery op te lossen.
Excel, houdt waarde in cel Geachte heer, mevrouw, Langere tijd loop ik met een Excel-technisch probleem. Alles lukt maar het volgende niet. In 24 uur wordt een bestand opgebouwd met gegevens van 00.00 uur en de maximum wordt om 24.00 uur bereikt. Geen probleem, om 00.00 uur wordt wederom hetzelfde gedaan en zo elke dag. Het eindresultaat komt dus in een cel en ik wil deze vastzetten omdat zodra de dag voorbij is de cel 0 wordt. Hoe kan ik de waarde in de cel automatisch veiligstellen, het hoogste getal moet blijven (dit voor de grafiek).
WebinarLink 7.03.21 Schijfbeheer Om mij aan te melden voor de Webinar Online presentatie Schijfbeheer. Woensdag, 07 April 2021, 13:30 - 15:00 uur heb ik toch wel de 'werkende' link nodig; maar deze is niet aanwezig/zichtbaar in 'Klik hier om u aan te melden!' Foutje soms?
Scanprobleem Ik heb een HP ENVY Photo 6230 all in one printer via WIFI aangesloten op mijn laptop met Linux Mint. Printen is geen probleem maar hij vindt de scanner niet.
email kwijt Ik heb per ongeluk mijn email op de pc verwijderd en ook de prullenbak is leeg. Nu heb ik op mijn samsung tablet wel alles nog staan. Kan ik dat op de een of andere manier overbrengen naar mijn pc, zodat het daar ook weer staat?
webibnar 6 april rotterdam het lukt me niet me aan te melden: het inschrijfformulier verschijnt niet.
Webinar vandaag Jk heb geen syllabus en geen inloggegevens ontvangen. Lukt het nog om mij die te sturen, kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar lirfst via hccmail
Mailstore Home archiefsysteem Ik heb het programma Mailstore Home geinstalleerd. Mijn instellingen kunnen echter niet automatisch gedetecteerd worden. Handmatig de instellingen configureren lukt ook niet. Kennen jullie het Mailstore programma en heeft dat vaker problemen met de HCC webmail? Mijn ziggo-account wordt wel automatisch ggedetecteerd. Het programma werd onlangs door de Consumenten gids aangeraden.
aanmelden voor presentatie Cloud 13 apr as De procedure voor het aanmelden geeft een fout. Mijn lidnummer is al eerder gebruikt! Het aanmelden lukt niet.
Home Atomation met MQTT Hallo, Ik ben al meer dan 25 jaar lid en lees jullie blad met veel plezier. Nu ben ik bezig met home automation en dan kom ik een project tegen dat gebruik maakt van een MQTT Broker. Nu weet ik echter niet hoe ik mij daarbij moet aansluiten en hoe ik MQTT software op mijn computer moet gebruiken. Iedereen heeft het erover om een inlog te maken bij een broker, maar hoe? Ik kan wel de MQTT installatie voor windows vinden en installeren maar daar kan ik vervolgens niets mee. Wat zijn nu de stappen die ik moet ondernemen om überhaupt MQTT te kunnen gebruiken? Of moet ik daar eerst een home automation gerelateerd product voor kopen? Kunt u mij helpen? Dank u alvast.
Algemeen Hoe werkt de vraagbaak. Ik heb diverse malen een probleem ingestuurd maar zie dat nooit terug. Gaarne uitleg.
Homepage Goedemorgen, Is het nog mogelijk een eigen homepagina te maken voor hccleden op de site van hccnet? Op service.hccnet.nl kan ik niets meer vinden. Op hcc.nl wordt nog steeds aangegeven dat je een homepagina kunt beheren. Kunt u me verder helpen?
Bestelling bij webshop vastleggen Ik heb een bestelling gedaan bij een webshop, daar vóór het verzenden een 'print screen' van gemaakt. Ik krijg iets anders toegestuurd. Hoe kan ik bewijzen wat ik besteld heb? Is er een browser die dit logged? Die Print Screen zeggen ze natuurlijk van dat ik later de winkelwagen wel gewijzigd zal hebben.
kan smtp niet instellen Ik probeer, na een overgang van Thunderbird naar eM Client als email programma, de servers in te stellen, maar dit lukt niet. Excact hetzelfde heb ik gedaan bij een andere laptop in huis, daar is het wel gelukt. Ik kan niet verzenden of ontvangen, heb alle mogelijke instellingen geprobeerd uit jullie instructie, maar geen succes. Wat kan hiervan de oorzaak zijn? Ook de "zelf zoek" functie in eM Client geprobeerd, maar ook daar krijg ik alleen foutmeldingen.
printer doet vreemd Aan mijn laptop hangt een HP Officejet 150 All-in-one. Als ik een document wil printen, print hij eerst bijv. de bovenste 5 cm., pakt dan een nieuw vel en print ca. 20 cm, pakt dan weer een nieuw vel en print de hele pagina. Ik heb de printersoftware al gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd, maar daarmee was het probleem niet verholpen. Het vreemde is, dat sommige printopdrachten correct worden uitgevoerd, en dan onverwachts weer niet. Hebt u een idee hoe ik dit kan oplossen?
Wind foto kwijt Op een of andere manier (eigen schuld?) ben ik kwijt geraakt. Hoe krijg ik dat terug? Ik kan het bij Microsoft nergens vinden om opnieuw te downloaden.
WhatsApp chats overzetten Ik heb een nieuw smartphone (Samsung Galaxy S21) en wil de oude WhatsApp chats van mijn oude toestel (Samsung Galaxy S7 Edge) overzetten. Met Smart Switch is dat niet gelukt. De chats staan op een micro SD card waar helaas geen ruimte voor is in de S21. De chats heb ik gekopieerd naar mijn PC maar kan ik niet kopiëren (copy paste) naar de App op de S21. Is hier een oplossing voor?
PC in vorm van toetsenbord Onlangs was er een publicatie over een PC in de vorm van een toetsenbord voor iets meer dan € 100.- Waar vind ik meer informatie ? Alvast vriendelijke dank.
Google foto's Probleem met Google foto's na up date van android 10 naar android 11. Als ik een foto maak wordt deze zowel in de galerij van mijn toestel en Google foto's gezet. Dat is geen probleem maar als ik een foto in Google foto's verwijder wordt deze ook in mijn galerij verwijderd en dat moet niet( alleen verwijderen uit Google foto) De back up en synchronisatie in Google foto staat niet ingeschakeld. Voor de up date werkte dit wel goed. Het gaat om een Samsung A40
Lokaal Ip nummer gebruiken Beste Lezer, Sinds kort heb ik een Netgear Prosafe Plus switch GS105Ev2, die ter uitbreiding is aangeschaft om het aantal Ethernet poorten voor de Experia Box uit te breiden. Ik wil het standaard paswoord veranderen, als ook de firmware updaten. Op de switch staat het paswoord en het lokale ip nummer (192.168.0.239) vermeld. De gateway van de Experia Box (router) is 192.168.2 .254 . Via de browser zou ik met het ip nummer 192.168.0.239 de switch moeten kunnen benaderen. De browser stopt er mee van wegen een time out, omdat de switch zich niet meld neem ik aan. Waarschijnlijk wordt de gateway gebruikt en gaat het mis. Hoe kan ik toch in de switch komen? Opm.: 1. Met een tool van Netgear (Prosafe Plus Configuration Utility) wordt de switch wel gezien, bijlage. Waar komt dat het ip nr 169.254.234.9 vandaan? Wie is dat? 2. Als ik ipconfig /all uitvoer, zie ik niets van de switch.
magazine ESGG GRAAG ONTVANG IK DE LEDEN MAGAZINEN van de "ESGG" = Exidy Gebruikers Groep ! IK NEEM DE VERZEND KOSTEN OP MIJ ! LAAT MIJ (SVP.)EERST WETEN WIE DE GELEGEHEID HEEFT ?
Windows 10 Mail L.S. Na de ellende van Windows Live Mail heb ik nu Windows 10 Mail. Dat lijkt beter te werken. In Live Mail raakte ik de helft van mijn contacten kwijt. Hoe kan ik zoiets in de toekomst vermijden? Kan ik de lijst afdrukken? Of als back-up opslaan? Het moet liefst wel op een eenvoudige manier!
email Mijn email werkt sinds kort niet meer goed> Berichten komen niet binnen, blijft bij binnenhalen hangen op synchroniseren mappen (kan er niet achter komen welke mappen).
dubbele inbox Na omzetten van alle bestanden en dus ook outlook.pst naar nieuwe laptop heb ik een dubbele hcc inbox. Op zich niet erg, maar in de ene inbox komen de berichten binnen, in de andere had ik al mijn onderverdelingen gemaakt en dat wil ik graag zo houden. is dat te herstellen zonder dat ik mijn historie kwijt raak?
GRP PC bevalt me nog prima, alleen GRU is voor grafische processen als Photoshop, Lightroom, Topaz Sharpen totaal ontoereikend. Enig idee of bijplaatsen van een NVIDIA kaart mogelijk is en soelaas biedt? Dito qua kosten?
verbinding met desktop pc Ik heb mijn (nieuwe) smartphone middels een usb kabel verbonden met mijn desktop PC Windows 110. Ik wil foto's die ik met de smartphone gemaakt heb overzetten op mijn PC. Ik kan echter mijn smartphone niet vinden in de Verkenner op mijn Windows 10 PC . Voorts heb ik gelezen dat ik in de smartphone moet in stellen dat de usb verbinding een mediaoverdracht wordt en geen oplaadstation. Maar hoe doe ik dat ???
email adresse vraag: wat gaat met de e-mail adressen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebeuren wanneer xs4all "uit de lucht gaat" en kpn wordt ? en/of wordt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook doorge4zet naar freedom ?
2G en 3G opheffing E.e.a. wellicht als voorbereiding op een telefonisch contact. Een vraag die wellicht meerdere Senioren zich nu spoedig moeten gaan stellen, het overvalt je!!!!!. Heb nog een paar oudere 2G mob. telefoontjes, blijkt nu, in gebruik; daarover verderop meer. T-Mobile stopt per 1 juni a.s. daarmee. Heb 2 waarvan een oude T-Mobile simkaart is groot-ik denk oudste-formaat met groot(de nieuwere hebben een kleiner) messingkleurig contactplaatje, dat niet tot 3(?) steeds kleiner wordende formaten kan worden teruggebracht) van T-Mobile (met beltegoed) die ik als bekend mobiel telefoonnr. al zeer lang gebruik en waaronder ik bekend ben: 06-43 1956 41 een nr. dat ook goed te onthouden is en wat ik uiteraard zou willen blijven gebruiken. Ik gebruik dit nr. veelal voor inkomende berichten en ben daarop laten we maar zeggen redelijk goed (accu) bereikbaar(behoef niet op te waarderen, maar moet wel elk half jaar minimaal een maal bellen). Beschik ook over een vast telefoonnummer 043-3478186. De 2G apparaten ook al zijn die van T-Mobile werken die evt. nog wel met T-Mobile sim-kaarten en evt. met andere van Kruidvat en hoe lang nog. Zijn er algemene aanwijzingen of handleidingen hoe te handelen, die u mij zou kunnen toe- e-mailen. Alvast mijn hartelijke dank.
Printer L.S. Als ik een document met plaatjes (in word) afdruk luistert mijn printer even en geeft boven de taakbalk het aantal af te drukken pagina's aan en stopt dan, b.v 7 in plaats van 18.Er komt een blauw cirkeltje dat rond draait. Ik moet stoppen door recht boven op het kruis te drukken. MS zegt dan dat dat het programma opnieuw wordt gestart. Document blijft gelukkig (komt weer terug). Afdrukken lukt dus niet. Document op een USB, en drukt wel af op mijn HP printer (Zwart wit). Op een gegeven moment kende mijn Acer de printer niet meer Opnieuw geïnstalleerd op Acer. Hierna dit probleem. Afdrukken van e-mails gaat goed, ook documenten b.v. uit Wikipedia.
Prnter versus Tablet Kan ik mijn Tablet draadloos met mijn HP laserprinter HP 1018 verbinden?
het laden van een omgeving werkt niet als ik b.v. Facebook start niet op, zorgverzekeraar via digid, telefoon inlog letters en een inlogcode geeft daarna de melding "laden via mijn omgeving" en daar blijft het bij. Ik kom dan niet op de site. Als ik dit op mijn laptop doe dan werkt het wel, welke instelling op mijn pc verhinderd het goed inloggen? Ik heb Avira als beveiliging zowel op mijn pc als laptop.
Grafische kaart werkt niet Heb net een Nieuw moederbord gekocht bij Megekko een Gigabyte B450 AORUS Elite VR. Alles opnieuw ingebouwd in de computer stroom erop Hoera er zit stroom op het bord alle vinnen draaien. Zit ook een nieuw grafische kaart in een Asus Nividia Geforce GT 1030 maar die geeft geen beeld. Weet niet waarom ik geen beeld zie. Heb de kaart getest op een ander moederbord en de kaart werkte. Wie o wie kan mij helpen dit probleem op te lossen.
NAS koppelen onder W10 Beste, Ik heb voor mijn kleine stichting diverse apparaten op een lokaal bekabeld netwerk staan (aparte ethernetkaarten). Dus niet via de modem. Sinds W10 heb ik regelmatig moeite om dit te beheren. Vanwege een bepaalde beveiliging in W10. Met name toegang tot de NASsen. Ik zoek hulp van een netwerk deskundige. Om dit systematisch aan te pakken. Die een "recept" voor mij kan samenstellen zodat ik erop terug kan vallen.
maken Back-up Bij het maken van een back-up krijg ik het volgende bericht: In de back-up is een probleem opgetreden bij het maken van een back-up van bestand C:\users\Vink\OneDrive\Music. Fout: (Status_WAIT_3(0x8007003)). Wat betekent dit en hoe los ik het eventueel op.
email verzonden mail te bewaren bij andere smtp mijn internetprovider ziggo geeft af en toe problemen met verzenden mail. Aangeraden wordt om smtp.hccnet.nl te gebruiken ipv ziggo. Vraag: als ik ziggo door hccnet vervang ben ik dan al mijn verzonden mail kwijt of staat dat nog gewoon beschikbaar op pc ? Verder raad team abuse van ziggo mij het volgende aan: "U mailt zonder authenticatie met een domein dat onze servers niet mogen verzenden (het is geen Ziggo domein maar u mailt wel via Ziggo) Voor als uw technische kennis iets verder gaat, is de SPF, DKIM, Dmarc in orde? Ik vermoed het niet. Als u mailt met het domein hccnet.nl dan adviseer ik u dat via de mailservers van hccnet.nl te doen." Hun technisch advies is mij onduidelijk. Valt dit uit te leggen in praktische stappen/punten?
flikkerend beeldscherm Sinds de laatste update van W10 kan ik wle inloggen maar dan gaat het zwart/blauw scherm knipperen. Met Ctrl-Alt - Del komt taakbeheer en na wat gefriemel lukt het om de deswktop stil te krijgen, maar lang niet alles werkt. Ik vermoed dat er iets met de driver mis is (verkeerd geüpdatet?). Er is helaas geen herstel mogelijk (er staat niets op de D:
opwarmen 3Dprinter na ombouw i3Mini met een E3D V6 messing nozzle 0.4mm en een E3DV6 heatbreak stopt de printer bij opwarmen bij 119 graden. hoe zou ik dit probleem kunnen oplossen?
Online sessies Geachte, graag zou ik de online sessies volgen. Echter, door omstandigheden heb ik niet kunnen aansluiten. Kan ik de sessies nog ergens terugkijken?
bin bestand Beste ik slaag er niet in een .bin bestand te openen
PC Active papieren vorm Hallo, Zou ik de papieren versie van PC-Active, tot nader order NIET meer toegestuurd kunnen krijgen? Ik ben enige tijd op reis, dus zonde van de overlast bij de postbezorging. Ook zijn de PC-Actives immers digitaal te verkrijgen. Ik las dat er in 2016 al een kennisartikel is dat aangeeft dat er een keuze gemaakt zal kunnen worden over volledig digitaal lidmaatschap (iets goedkoper lijkt mij?) Graag hoor ik van u wanneer die keuze aangeboden gaat worden. Ik opteer dan graag voor een uitsluitend digitaal lidmaatschap.
Ik heb problemen met online bestellen bij AH. Omdat ik problemen heb met online bestellen bij AH. De medewerkster adviseert om cookies weg te halen. Hoe doe ik dat??
Programma onderdelen Na een scan met ScanCirkle4D kreeg ik de waarschuwing dat twee programma's niet meer werden ondersteund. Het betreft: Microsoft SQL Server 2005, compact edition en Windows Live Essentials (versie 16.4.3528.0331. Vraag: Kan ik deze programma's zonder meer verwijderen of moet ik voorzichtig zijn ?
Windows herstel PC draait erg langzaam. Daarom via systeemherstel Windows opnieuw geïnstalleerd (methode beschreven op pag 37 PC-Active apr/mei21). Bij start van nieuwe Windows vraagt het systeem naar informatie over het toetsenbord. Echter de PC kent het het toetsenbord niet meer. Meerdere opties geprobeerd o.a. in andere usb-poort, echter geen toetsenbord en muis worden herkend. Verder installeren wordt dan 'lastig'. Enige optie is dan harde stop en terug naar oude windows versie. Ik vermoed dat er een driver probleem is, maar hoe los ik dat op?
mailbox is niet leeg te krijgen van de 1GB beschikbare ruimte in mijn mailbox is permanent 90% bezet. Ik schoon zoveel mogelijk op, maar ik kom niet onder de 90%. Graag zou ik naar bijna 0 verbruik gaan, maar het lukt me niet. Nu heb ik sinds de installatie van Windows 10 het mailprogramma van Windows mail. Daarvoor had ik Outlook, maar dat is door Windows 10 verwijderd. Staan alle berichten van Outlook soms nog in mijn 1GB ruimte? Zo ja, zien jullie kans deze mails te verwijderen? Jullie hebben hierbij mijn toestemming!
Dropbox Ik heb dropbox op mijn computer geïnstalleerd en de app op mijn telefoon. Wat ik begrijp is datals ik een document op mijn pc open en bijwerk dat als ik het later op mijn telefoon open het daar ook bijgewerkt is. Ik wil dat voor al mijn documenten en afbeeldingen die onder de directories documenten en afbeeldingen op mijn pc staan, Moet ik deze allemaal naar dropbox verplaatsen of kan ik eenvoudig de directories documenten en afbeeldingen onder dropbox hangen en als ik de opslag directories in bijvoorbeeld word en excel wijzig dat de nieuwe documenten standaard naar dropbox gaan.
Hccmail Ik ontvang geen mail meer alles wordt geblokkeerd behalve test mail gisteren van mijn Gmail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Help! Is dringend, verwacht belangrijke mail.
administratief In een bevestiging van deelname aan een webinar krijg ik het advies iets na te kijken in COMPULINKS 2020/4. prima, maar hoe open ik dit nummer?
E-mail Geachte heer, mevrouw, Het is me afgelopen tijd opgevallen dat ik de mails die ik via hccnet.nl verstuur niet of heel laat aankomen. Terwijl de mails via cumail.nl het wel doen. Beiden gebruiken de standaard server(smtp.caiway.nl) om mails te versturen. Ik beheer de berichten via Thunderbird 78.7.1 (64-bits).
Back-up maken van systeem naar Google Drive Sinds enige tijd werkt back-up maken niet meer. Dat deed ik onder instellingen>Google>Back-up maken>nu back-up maken. Eerst kwam de melding "tijdelijk niet mogelijk, probeer het later opnieuw" Nu gebeurt er helemaal niets meer. Heb de oude back-ups van Drive verwijderd, helpt ook niet.
emailbox hcc vol Mijn mailbox zit vol zelfs zonder mails, dus regelmatig geen mails ontvangen. Geen verborgen mappen zover ik kan zien.
Bestanden In de map "bestanden" staan ATT00001.....html's vermeld. Kan ik die straffeloos verwijderen??
inlogbutton? Waar vind ik op de startpag de inlogbutton? en bij android pag idem want daar vragen ze t nogmaals..
streamen labtop naar radio via wifi Mijn radio heeft wifi contact wat spotify muziek streamt zonder probleem. Spotify ziet de radio. Het wifi ww is in de radio ingevoerd. Vraag: Hoe stream ik eigen muziek van de labtop naar de radio?
herbenoemen Sorry Aad maar de vraag is nog niet opgelost en ik vraag toch nog verdere hulp. Het heeft even geduurd om dat ik dus alles nogmaals meerdere keren heb geprobeerd en duidelijk jullie suggesties heb gevolgd maar nog steeds geen oplossing. Zodra ik op klaar klik komt de oude sortering weer terug. Hoe nu ???
Zwarte tekens vervangen letters Sinds enige tijd heb ik een probleem, waarvoor ik geen oplossing kan vinden. Als ik inlog op een site (maar het gebeurt al bij dit formulier) dan worden een aantal zwarte letters willekeurig vervangen door zwarte blokjes of tekens. Vaak knipperen deze, soms staan ze stil, soms schieten deze tekens naar andere letters. Er is geen vast patroon in te ontdekken. Je kunt het verspringen vaak stil zetten, door met de muis in de marge te klikken, maar verdwijnen doen deze tekens niet. Wel wordt de normale letter zichtbaar als je een dergelijk teken aanklikt, maar vaak is dit zeer tijdelijk. Het verspringen lijkt te werken met een constante kloksnelheid. Daarnaast is op mijn scherm een soort "masker" van blokjes witte puntjes te zien. Het zijn vierkante blokjes van steeds 4 puntjes met een tussenafstand van enkele mm. Het lijkt net of er ergens een sterke instralingsbron is, maar ik heb deze na lang zoeken niet kunnen ontdekken.
verschil webmail - Thunderbird Ik kan via HCC-webmail inloggen en zie mijn e-mails. In thunderbird krijg ik met dezelfde configuratie de foutmelding: "login to server pop.hccnet.nl with username ... failed. Enter new password." Ik HEB geen new password. Wat is er loos? Zitten er verborgen bestanden met oude passwords in mijn computer-Th? Ook heb ik een imap.hccnet.nl gepoogd; met hetzelfde resutaat.
Office berichtenbalk Ik gebruik Office 2010 en ben daar volledig tevreden mee. Zeer regelmatig bij het openen van Word/Excel/Powerpoint verschijnt boven in het veld een rode band met het bericht "U gebruikt nog steeds Office 2010? Aangezien Office .....etc. Bij het aanklikken voor verdere informatie krijg je een commercial voor M365 en voor Edge. Dit heb ik allemaal wel genoeg gezien en wil deze overdadige commercie graag kwijt. Ik heb flink wat settings in het "Vertrouwenscentum" weggevinkt maar zonder succes. Ook zoekakties op internet gaven geen inzicht. Kunt u adviseren hoe ik van deze hinderlijke commercials af kom / uit kan zetten?
5 G Vraag : hoe zet ik internetverbinding 5 G aan op mijn smartphone ?
Snelheidsmeter In Google maps zou een snelheidsmeter in te stellen zijn zodat je kunt zien hoe hard je rijdt. IPhone is up-to-date en Maps is up-to-date. Op het www zie je verschillende instel mogelijkheden voorbij komen, maar wat ik ook instel er komt geen snelheidsmeter tevoorschijn. Deze snelheidsmeter werkt wel met een Android besturing. Heeft iemand nog tips? Of hetzelfde probleem?
Printen Printopdrachten komen niet aan bij de printer
Tweede account op ziggo niet meer open te krijgen,alleen die van mij IK heb een Ziggo aansluiting,nu kom ik er sinds kort achter dat alleen mijn meest gebruikte account (zie boven) steeds weer terugkomt en de aanmelding voor ziggo met naam en wachtwoord voor het tweede account is niet meer bereikbaar. Ik open vroeger met Mozilla maar die vervliegt steeds en nu open ik via microsoft edge en nu heb ik deze problemen en nu weet ik even geen oplossing ,kunnen jullie helpen?
Windows 10 Praktijkhandboek Wie is de schrijver van dit handboek ? Toch niet Menno Schoone ? Die heeft de Computerbijbel voor Windows 10 geschreven maar die is veel te ingewikkeld voor mij.
Kan niet meer opstarten Door een update van Windows 10 geeft Photoshop een fout melding en start niet meer op. Is dit te verhelpen of moet ik toch een nieuw programma kopen. Zelf vind ik de opvolger Photoshop veel te duur en denk Corel Paintshop Pro 2021. graagt U mening
Splitsen audio en video van youtube Welke freeware programma's zijn goed om youtube opnamen van muziek te splitsen in audio (MP3) en video?