De Weber iGrill is een digitale Bluetooth Smart thermometer waarmee je de temperatuur van vier verschillende producten kunt monitoren via een app. De iGrill thermometers zijn een handige tool voor de professionele smokers, barbecuers en grillers onder ons!
Je kan met deze digitale thermometer gemakkelijk op afstand zien of je vlees wel of niet gaar is en je omgevingstemperatuur meten!

Gratis digitale app

Deze iGrill is een smart thermometer die verbinding maakt met je tablet of telefoon. Download de gratis app uit de App Store of Google Play Store en koppel die aan je iGrill. Je kan nu de temperatuur van je gerecht draadloos volgen. De iGrill app heeft ook een optie voor een wekker waarmee je de tijd voor een gerecht kunt instellen.

Twee thermometers

De iGrill versie heeft twee thermometers zodat je twee gerechten tegelijkertijd kunt monitoren. Dankzij het bereik qua temperatuur (van -30 °C tot 300 °C) kan je de meeste BBQ gerechten monitoren met deze smart thermometer. Of het nu gaat om vlees, vis, groente of andere mooie producten.

Magnetische bevestiging

Deze digitale thermometer is magnetisch en plak je simpelweg vast op je barbecue, rookoven of smoker. Dankzij het bereik van 150 meter kan de iGrill een oogje op het vlees houden.

De Smart LED van deze digitale smart thermometer laat je, met behulp van verschillende kleuren zien wat er onder de deksel gebeurd. Zo zie je wanneer de temperatuur te hoog of te laag is. Via groen (start), geel (nog 15° C te gaan), oranje (nog 5° C te gaan) kom je uiteindelijk bij rood (het vlees heeft de ingestelde temperatuur bereikt).

Meer informatie vindt u op: barbequeshop.nl