Onderwerp Bericht
Bestellen boek genoemd in laatste nieuws In de nieuwsbrief van de SeniorenAcademie van 01-11-2019 wordt het boek 'Basisboek Outlook 2019, 2016 en office 365 aangeboden. Naar de website gegaan daar staat het boek echter niet op wel het bankrekeningnummer om boeken te bestellen die op deze bladzijde staan. Via mijn bank het IBAN-nummer ingevoerd met de rekeninghouder (Vereniging HCC Rotterdam). Mijn bank geeft daar echter aan dat dit rekeningnummer toebehoort aan Vereniging HCC Haarlem. Derhalve de bestelling afgebroken. Hoe kan ik het genoemde boek wel op de juiste wijze bestellen.
Inrichten nas Zoek hulp bij inrichten van een nas merk synology DS 214+
schijf vol Ik rijg elke keer de melding op mijn android telefoon dat ruimte bijna vol is... wat kun je dan het beste doen? 32 gb heb ik als schijf... maar groepsapps met foto's vervuilen het snel... die mensen sturen van bijvoorbeeld hun eten... Schijf leeghalen in pc.. of via google cloud hoorde ik.. naar toe zenden... maar dan moet je toch dat op je telefoon verwijderen.. hoe doe je dat automatisch naar cloud verzenden?
Bestand opent niet meer Ik heb een Excel-bestand opgeslagen, de volgende dag opent het bestand niet meer. D.w.z. Excel opent wel na aanklikken van het bestand (zowel vanuit lijst "recent" in Excel als via de verkenner) maar ik krijg alleen een blanco (grijs) scherm. Het vreemde is dat andere Excel-bestanden wél gewoon openen. Ik heb het bestand per e-mail gestuurd aan iemand anders om te kijken of het dan wel lukt, deze andere persoon kan het bestand niet in Excel openen, maar wel via G-mail in de Google-spreadsheet. Dan is het de spreadsheet wel te bekijken, maar kan niet meer gewijzigd worden.
Geen afbeeldingen op webpagina in Safari Safari wil de webpagina rheden.nieuws.nl niet volledig laden. Wel tekst, maar geen afbeeldingen. Op de tekst kan gewoon worden doorgeklikt naar het bijbehorende artikel.Ook de knop Menu reageert niet op aantikken. In Firefox (ook op mijn iPad) wordt deze pagina wel goed geladen. Volgens de redactie van Rheden Nieuws wordt deze pagina bij hen in Safari wel volledig geladen. Tot nu toe is dit bij mij de enige pagina die Safari niet volledig wil laden. Ra, ra. En hoe is dat te verhelpen?
audio in Panasonic camcorder Graag zou ik willen weten hoe ik de audio in mijn Panasonic HDC-SD 900 camcorder kan regelen. Bij het terugspelen van opgenomen scenes is het bijbehorende geluid niet hoorbaar. Wat kan ik doen?
install Is het mogelijk op oude laptop te voorzien van een android besturingssysteem?
Personall Adress Book in de oude hccmail Vandaag zag ik tot mijn schrik dat mijn Personal Adress Book van het oude HCC mail programma niet is overgezet naar de Contacten in de nieuwe versie Hcc mail. Dit graag oplossen voor mij omdat ik ook niet zie hoe je in het oude mail programma een .csv bestand kunt maken. Ik weet niet tot wanneer het oude mailprogramma toegankelijk is.
formjacking Ik ontving onlangs de nieuwsbrief meteen artikel over formjacking. Als oplossing droeg u o.a. Noscript aan bij Firefox. Toen ik die extensie wilde downloaden kreeg ik een toestemmingsvraag en bij de uitleg daarvan stond o.a. het volgende: "De extensie kan de inhoud van webpagina’s die u bezoekt lezen, evenals gegevens die u op deze webpagina’s invoert, zoals gebruikersnamen en wachtwoorden". Ik moet wel erg veel laten zien aan wildvreemden. Moet dat dan veiliger zijn
presentatie Windows 10 Almere Buiten Ik was bij de presentatie van Windows 10 in Almere buiten. De presentatie zou ik in mijn Hcc kunnen vinden. Waar kan ik deze downloaden
Weigering Nieuwe inktpatronen geplaatst PC slaat printdocument wel op maar stuurt deze niet door naar de printer.
PC Active CD's Bij de PC Active werd (voor de HCC tijd!) iedere maand een cd geleverd met software, informatie, spelletjes etc. De vraag is of de software nog werkt onde Windows10, maar heeft nog iemand nog belangstelling voor de hele set? Af te halen in Woerden... iemand die terug wil in de computertijd?
presentatie dd. 3-11-2019 in Almere Waar kan ik de presentatie m.b.t. de upgrade van Windows 7 naar Windows 10, die op 3 november in Almere is gehouden, terugvinden. Er zou een PDF van zijn. Alvast bedankt voor de hulp.
mailprogramma hccnet mailprogramma is vernieuwd. Als ik een bericht wil versturen, moet ik dat echter doen in mijn oude omgeving omdat de "contactenlijst" keurig schoon en leeg is. Alle, in de afgelopen 30 jaren verzamelde, adressen met bijbehorende gegevens zijn nog wel te bereiken in de oude omgeving, maar het zou toch handiger zijn als die overgezet worden naar het nieuwe programma (handmatig is geen praktische optie). Hoe??? Verder moet ik ook naar de oude omgeving als een bijlage mee wil sturen. Dit zal ongetwijfeld ook in het nieuwe programma kunnen, maar ik kon het niet uitgevogeld krijgen. Is er misschien een digitale handleiding van het nieuwe programma te downloaden, of over te sturen? Bij voorbaat dank, met vriendelijke groeten,
imap instelling Bij het instellen van email met imap zie ik dat in gmail op de iMac mails als gelezen staan als ik ze op de iPad heb gelezen. Als ik ze op een android telefoon lees gebeurt dit ook. Als ik bij HCCnet inkomend poort 993 instel op de iMac, dan blijf dat niet staan. Even later is er weer poort 995. Datzelfde geldt voor mijn android, die gaat van 993 weer naar 995. Op mijn iMac gaat ie weer naar 110. Op de iPad blijft ie wel staan op 993. Is dit de oorzaak van het ongelezen laten staan?
Boekhoudprogramma voor vereniging Wij zoeken eenvoudig boekhoudprogramma voor de administratie van een vereniging met ca 50 leden, met alleen ca. 100 bank- ontvangsten/betalingen te boeken op een tietal grootb.rekeningen, om een financieel jaaroverzicht samen te stellen.
webmail - nieuwe versie Ik gebruik sinds een week of zo de nieuwe versie van de HCC Webmail. Het werkt, maar is een beetje traag. Maar tot mijn schrik ontdek ik dat alle contacten zijn verdwenen in de nieuwe versie. Als ik bij aanloggen kies voor de oude versie, dan zijn de contacten er nog gewoon. Werd deze data niet mee-gemigreerd? Hoe kan ik de contacten overzetten?
Google chrome Enige tijd geleden heb ik een oplossing gevonden voor het volgende, maar ben deze oplossing kwijt. Als ik een bepaalde site in Google chrome aantik, verandert daarna de kleur, maar dat is maar een klein beetje. Is het mogelijk om,na bezoek van een site, een andere kleur te krijgen, bijvoorbeeld rood of groen, en hoe doe ik dat ook al weer. Lees graag uw antwoord,
Plaxo Mijn iOS is enige tijd geleden door Apple geupgrade. Sindsdien is mijn Plaxo niet meer aanspreekbaar. De namen worden nog wel vermeld, maar na het aantikken van een naam verdwijnt Plaxo van het scherm. Het Plaxo symbool blijft wel op het scherm staan en als ik bij het versturen van een mail een naam intoets zorgt Plaxo ?? wel voor het bijbehorende e-mail-adres. Op mijn oude IPad met iOS9.1.0 werkt Plaxo nog normaal. Mijn vragen : 1. Kent u een betrouwbare alternatieve App voor Plaxo ? 2. Zo ja, weet u een methode om de ruim 100 adresgegevens van Plaxo op mijn oude iPad naar een alternatieve Plaxo op mijn nieuwe iPad te krijgen ? Vraag 3, los van het bovenstaande, in mijn mailprogramma is het symbool voor doorzenden verdwenen.
Blokkeren e-mail berichten Op mijn e-mail adres in webmail ontvang ik de laatste dagen elke dag een mail van Freebitco.in Ik wil de afzender hiervan blokkeren omdat ik de mails niet op prijs stel. Bij de opties vind ik de mogelijkheid daarvoor niet. Hoe los ik dit op?
synchronisatie in outlook van Office 365 inkomende mail wordt 14 dagen vastgehouden. systeem reageert niet op andere instelling voor bewaarduur.. na iedere inlog in outlook wordt de map 'problemen met chronisatie'met één file verhoogt en bevat de tekst:(laatste 4 regels in rood.) syn14:04:23 Versie van synchronisatieproces 16.0.12130.20150 14:04:23 Synchroniseren van postvak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.... 14:04:23 Synchroniseren van de hiërarchie... 14:04:23 Fout in map Trash 14:04:23 [800CCCD2-0-0-733] 14:04:23 Afgebroken vanwege een fout 14:04:23 [800CCCD2-0-0-733]
Email Sinds gistermiddag krijg ik op email-adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een melding dat gebruikersnaam en/of wachtwoord niet correct is. Zowel op PC als telefoon krijg ik dezelfde melding. Ook webmail geeft hetzelfde resultaat. Wel kan ik nog naar MijnHCC.
Computer bevriest Sedert enige tijd bevriest mijn computer na ongeveer 15-20 minuten inactiviteit. Ik heb nogal wat tips op het internet gevonden en uitgeprobeerd maar niets werkt. De caps lock toets blijft bijvoorbeeld wel bedienbaar. Ook de screensaver blijft actief, maar zodra ik een toets aanraak, bevriest deze ook. Heeft iemand een gouden tip voor mij?
Email is weg Mijn Emailbox bevat geen mail van de periode 7-8-2019 tot 17-10-2019? Deze mail ontbreekt op al mijn computers en telefoons en is ook verdwenen op de HCCserver. Ik ben ernstig op zoek naar een orderbevestiging d.d. 18 augustus, maar alles in die periode is verdwenen. RA, ra hoe kan dit??????
Hccnet authenticatie fout Inloggen op Mijn HCC gaat wel, ophalen mail geeft sinds gisteravond 18:35 een authenticatie fout.
Installeren printer Ik heb een HP printer, Photosmart 6520. Vandaag kan ik weer eens niet printen. De ene keer lukt het wel en de andere keer weer niet. Bovendien als ik wil installeren, vindt het systeem de printer niet. Ook als ik deze handmatig invoer. Ik gebruik deze printer wireless. Ik gooi meestal de printer eruit en wil deze dan opnieuw installeren hetgeen niet lukt. Het lijkt erop, dat als een update van het systeem is gedaan, mijn printer er weer mee stopt. Hebben jullie een permanente oplossing?
Keepass niet te benaderen LS, Ik heb mijn Keepass datbase op een usb stick staan en gebruikte deze op mijn oude Labtop W10 en mijn vorige W10 Desktop installatie. Maar nu na een nieuwe W 10 installatie op mijn Desktop start deze niet meer op. Na openen van de map ‘KEEPASS Password safe 2’ krijg ik wel de file met het blauwe slotje Keepass toepassing te zien. Naar aanklikken krijg de melding: The specified file could not be found. Na sluiten van dit bericht kom ik wel in leeg Keepass scherm met de opties Fil Groep enz. maar kan hier in niet verder komen. Heeft een tip voor mij om deze database weer actief te krijgen?
schijf wordt niet herkend in verkenner Hallo, Ik denk een heel oud probleem, maar ik heb de oplossing nog nergens kunnen vinden. Ik wilde een western digital HDD aansluiten op mijn laptop. wordt in apparaatbeheer als zodanig herkend (afbeelding 1 in bijlage). Bij computerbeheer (afbeelding 2) kan ik wel zien dat hij er is, maar met de rechter muisknop proberen een driveletter toe te kennen lukt niet ( die optie is grijs, afbeelding 3). Enig idee hoe ik hem weer vlot kan trekken. ? HEb dit op verschillende laptops met verschillende USB poorten en verschillende besturingssystemen geprobeerd, maar het werkt niet
springen naar een volgende cel Ik heb een factuur in Excel aangemaakt. Nu wil ik graag door middel van een macro naar een viertal cellen springen, zodat ik niet vergeet om alle gegevens ingevuld te hebben als ik de factuur verstuur. Ik zou graag willen dat ik in elke cel iets in kan typen en/of een keuze uit de keuzelijst kan maken. Er zijn twee cellen waar ik een gegeven in moet typen en twee cellen met een keuzelijst. Bijgaand de layout van de factuur. Kan iemand mij helpen?
Update naar 1903 werkt niet Systeem is van een oudere dame die overigens prima met haar laptop overweg kan. Probleem: tijdens de upgrade naar 1903 is het systeem bij 89% vastgelopen (cirkeltje draaide ook niet meer). Enige oplossing was uitschakelen met aan/uit knop. Na enige keren opnieuw opstarten is het systeem terug naar 1809. Maar nu loopt Windows na enkele minuten gebruik vast, steeds op andere momenten. Ook in safe mode loopt het systeem vast. Appraaatbeheer toont geen problemen. Omdat er geen BSOD is, zijn er ook geen minidumps waar ik zou kunnen aflezen waar het systeem vastloopt. Windows update geeft foutcode 0x80070652 maar dat vertelt alleen dat de update is mislukt. Ik heb de update ook geprobeerd met een Media Creation Tool maar ook dat loopt vast rond de 80%. Ik heb systeemherstel (terug naar fabrieksinstellingen) geprobeerd maar ook dat loopt vast. Zo is het systeem niet meer te gebruiken maar ik heb geen idee hoe ik eea kan repareren. Graag advies
Aanmaken extra mail adres Ik wil voor mijn partner een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailadres aanmaken (alias?). Dit omdat bij wisseling van provider zij steeds weer een ander adres krijgt. Ik kan de handleiding hiervoor niet terug gevonden krijgen. Hoe kan ik een 2e adres aanmaken? Of, waar kan ik de handleiding vinden?
tekenprogramma Is er ook een programma van Albumtek. dat op w 10 draait.
Over HCC Seniorenacademie Voor een opdracht voor mijn opleiding (verpleegkunde), zoek ik een vernieuwend initiatief waarin 65+ers actief aan kunnen deelnemen. Ik zag dit voorbij komen op internet, en het leek me leuk om meer informatie over wie jullie zijn te ontvangen. Wie zijn jullie? wat doen jullie? Dat zijn de meest voor de hand liggende vragen waar ik graag antwoord op wil hebben. Ik zie graag jullie antwoord tegemoet!
Ik wil windows 10 vervangen door LINUX Hoe moet ik dat precies aanpakken? De laptop heeft geen cd-station
backup van iPhone op PC Ik wil een backup maken van mijn iPhone op mijn PC. Met iTunes kan ik niet overweg. Het kan via iCloud, maar dat wil ik liever niet gebruiken. Nu heb ik ontdekt dat er een programma iTools bestaat. Is die veilig te gebruiken ?? Graag hoor ik uw reactie.
gratis muziek Als lid van het HCC Videoteam, moet ik ook regelmatig films monteren. En het komt regelmatig voor dat in zo'n montage ook een stuk muziek toegevoegd moet worden. Daarom ben ik op zoek naar een website, link of iets dergelijks waar ik muziek ( MP3, Wav) kan downloaden, die absoluut vrij van rechten en dergelijke zijn. Omdat de films uiteindelijk openbaar zijn, en door iedereen die HCC lid is, kunnen worden bekeken, is het " not done" om met copyright en/of illegale muziek te werken. Dus concreet, een (link naar) een mogelijkheid om gratis muziek te downloaden die gewoon vrij te gebruiken is.
Versturen webmail vanuit een "alias" Aan mijn account/mailadres "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." zijn een aantal aliassen gekoppeld, waaronder "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.". Mails aan "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." ontvang ik netjes in de webmail met account "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.". Ik zou het echter prettig vinden om vanuit de webmail ook soms vanuit zo'n alias te mailen, dus dat de afzender de mail niet ontvangt van "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." maar bijv. van mijn alias "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de oude en nieuwe webmail zie ik helaas geen optie om een alias als verzendadres te selecteren. Zie ik iets over het hoofd? Is dit alsnog in te bouwen? Zou op zich 'makkelijk' kunnen met een uitrolmenu waarin de gebruiker zijn standaard account of een alias kan selecteren, van waaraf gemaild kan worden.
Verbinding tussen computers via thuisnet LS. Beide computers zijn aangesloten op hetzelfde netwerk en "zien" elkaar ook maar ik kan vanuit de een niet bij de ander op de harddisk komen en visa versa. Hoe kan ik dat bewerkstelligen?
MS office installeren Ik wil MS Office 2007 installeren, maar heb het programma alleen op CD. Mijn laptop heeft geen CD-station. Hoe kan ik toch het programma geïnstalleerd krijgen?
Wijzigen van email van POP3 naar IMAP Hallo, Ik heb 3 e-mailadressen nl. gmail(IMAP), telfort (IMAP) en hcc(POP3) Deze zijn geïnstalleerd op desktop (thunderbird) en IPad. De IPhone moet ik nog installeren en ik zou alles op IMAP willen hebben. Hoe kan ik de bestaande gegevens in POP3 omzetten naar IMAP, alles eerst weghalen en opnieuw installeren of moet ik een andere volgorde toepassen? Ik hoop dat u mij verder op weg kan helpen.
microsoft Lumia 950 en XL ik vraag mij af wat de verschillen zijn tussen een Apple iPhone 8 of iets dergelijke en een Microsoft Lumia ,ben met vakantie en vroeg mij dat af ik kan niet zo goed de verschillen ontdekken beeld kwaliteit is Oled de CPU is 8cores snelheid verschil geen idee voordeel is wel denk ik als je 365 van Microsoft gebruikt het pakket beter kan gebruiken ?? Whatts up kan dat ook en plaats bepalingen opslag is uit te breiden naar 200 Gb of nog meer scherm 5,7 inch ik heb een apple hel u meer over naar Microsoft wie kan mij de voor en nadelen noemen vriendelijke groet Frits veerman
Printer drukt niet af Met behulp van pameier medewerker is het Niet gelukt om de printer te laten afdrukken. Alle instellingen staan goed. Wie helpt om de printer weer aan de praat te krijgen. Printer is 1 jaar oud en is up to date.
Epub Afgelopen nacht is op mijn desktop de laatst beschikbare Windows-10 versie geïnstalleerd. Ik constateer nu dat ik op mijn pc geen epub-bestanden meer kan openen, terwijl dit t/m gisteren als een zonnetje liep. Kunt u mij helpen, zodat ik epub-bestanden weer als van ouds op mijn pc kan openen?
Macro in Word Al jaren gebruik ik een zelf gemaakte macro om bij vertaalwerk een groot aantal Engelse woorden in een keer om te zetten naar Nederlands. Het oproepen vd macro gebeurt met de toetscombinatie Alt + F8. Sinds gisteren verschijnt dan een leeg scherm waar je een macronaam dient in te vullen, waarschijnlijk met de bedoeling om een nieuwe macro te maken. Waar is mijn eigen macro?
contacten van adresboek hoe kun je vanuit de oude versie de contacten overzetten naar het nieuwe hccwebmail? want daar zijn ze niet zmeer zichtbaar hoe kan dat?
Na W10 update werkt bureaublad niet goed Na een Windows 10 update krijgt mevrouw de melding: "C:\Windows\System32\config\desktop is niet beschikbaar" Graag hier een oplossing voor zoeken.
Extra monitor aansluiten L.S. Ik heb een prachtige grote Samsung monitor die ik graag zou willen gebruiken met mijn oude Macbook. Deze heeft geen tweede monitor keuze. Is daar toch een mogelijkheid voor? Ik krijg wel het startbeeld maar zonder Launchpad en app's.
Gmail account toevoegen mislukt Ik kan geen werkend gmail account toevoegen op deze PC Ik gebruik outlook 2013 Ik krijg bij het installeren: 0x800ccc0e en 0x800ccc0e Op mijn tablet en telefoon werkt het prima maar hier word steeds naar : gebruikersnaam en wachtwoord. Heeft eerder jaren gewerkt!!!! Wie kan mij helpen???
startprobleem telkens bij het opstarten krijg ik als eerste in de bijlage vermelde fout. als ik op ok klik verdwijnt de melding en werkt eea naar behoren.
Einde Windows 7 Als Windows 7 eindigd maar ik beveiligd het met een virus scanner kan ik dan rustig met Windows 7 verder?
nieuwsbrieven Mijn lidnummer is 6027320 en ik ontvang geen nieuwsbrieven meer. Waardoor is dit gestopt???
PR HCC Sinds kort lid van VraagElkaar, voor allerleid hulp, en natuurlijk ook PC-hulp. En wie bied zich aan? Seniorenweb! Maar als je dan hulp wilt hebben, moet je eerst lid worden. Ik heb enige weken terug een vraag gesteld, ik wacht nog steeds op antwoord! En als ik de organisatie van VraagElkaar wijs op de HCC, dan hebben ze daar nog nooit van gehoord! Dat moet natuurlijk veranderen. Ikzelf ben lid van de Seniorenacademie! waar ik zo nu en dan kom, ben zelf al meer dan 20 jaar lid, (ook het speldje van 20 jaar mogen ontvangen) Ook op site van de ANBO wordt je op Seniorenweb gewezen, evenals de Fietsersbond. Ik vind dat de HCC zich meer moet ventileren, maar wie doet de PR van de HCC? met vriendelijke groet!
macro invulling van een factuur Ik heb een factuur aangemaakt waarin in een vijftal cellen gegevens moeten worden ingevoerd. Ik wil dat graag met behulp van een macro uitvoeren. Kan dat? In cel F1: klantnummer In cel D23: datum invoeren, bijv. 1-12 (1 december van dit jaar) In cel B27: keuzeveld In cel B29: eventueel een tekst In cel B41: keuzeveld
bibliotheek ik wil het boek basisboek Outlook 2019 bestellen maar deze staat wel in het emailbericht maar niet in de boekenlijst waardoor deze niet is te bestellen hoe kan kan ik bestellen?
4K videobewerkings pc Goedendag, Kunt u mij een complete configuratie adviseren (vooral de videokaart !), waarmee ik goed 4K video zou kunnen bewerken met Adobe Première – budget ongeveer eur 2200 excl. randapparatuur ? Bijvoorbaat hartelijk dank
pasje Mijn portemonnee is gestolen en daardoor ben ik mijn pasje kwijt. Vraag kan ik een nieuwe ontvangen?
webmail Goedemorgen Hoe kan ik de contacten uit de oude webmailversie overhevelen naar de nieuwe webmailversie? Er zijn nl geen contacten in de nieuwe versie. Ik had verwacht dat dit automatisch zou gaan Hoor graag
e-mail adres wordt niet gesupport Goed morgen, Ik heb van de week tot 3 maal 'n boeking willen doen per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Alle keren werd deze geretourneerd met 'n technisch verhaaltje erbij (zie hier onder) Boeking via m'n kpnmail ging dus wel. Wat is hier fout bij hccnet?
webmail Geachte dames en heren, Sedert jaren gebruik ik uitsluitend de webmail van HCC. Dus geen ander mailprogramma. Sinds de recente verandering in de inrichting van HCCmail, ben ik een aantal zaken kwijt. Mijn vraag luidt: hoe krijg ik de emailadressen van mijn 'oude' contactenlijst overgezet naar de nieuwe versie? De lijst overtikken vind ik ook best, maar ik kan momenteel de hele adressenlijst-functie in de nieuwe versie nergens vinden. Zelfs het invoeren van het emailadres van een geadresseerde lukt mij niet dus ik kan geen mail verzenden. Voorlopig ben ik nog volledig aangewezen op de 'oude' versie, die ik overigens prima vond.
Bestellen via HCC-website werkt niet Geachte heer, mevrouw, Via de HCC-website - ledenvoordeel, probeer ik een bestelling te doen. Het betreft "Het grote iPad & iPhone boek 2020". - Ik ben ingelogd. - Ik vink de bestelling aan. - Ik check alle gegevens (die zijn OK). - Ik klik afrekenen aan. - In het volgende scherm krijg ik een mededeling 'geen betaling ontvangen'. (+ nog wat aanwijzingen). Maar betalen kon/kan ik nergens. Als ik de handelingen herhaal - website verlaten en weer terug - enz. Maakt niet uit. Het blijft 'niet werken'. Wat te doen?
USB-fout USB-stick bijna vol probleem geeft fout 7.76 Gb is 8 gb groot eigenschappen geeft usb leeg. met chkdsk CHK files gemaakt ca 10000 Kun je dat ongedaan maken USB weer leesbaar te maken
back-up van mail (live mail 2012) Als ik het standaard back-up programma van windows gebruik, wordt er dan ook van mijn mail (windows live mail 2012 build 16.4.3528.0331) een back-up gemaakt?
Mails verstuurd vanaf Ipad Goedendag, Sinds de laatste maand ongeveer, zijn mijn mails, die ik vanaf mijn Ipad verstuur,niet meer zichtbaar op mijn pc in mijn sent map van hccnet. Inkomende mails zijn wel zichtbaar. Ik heb zelf geen veranderingen in de instellingen gemaakt. Hoe kan ik de verzonden mails zichtbaar krijgen?
paint shop pro 7 Dag, ik gebruik (nog steeds) paintshoppro 7, voldoet nog prima voor mij. Ik heb echter moeite met de kleuren sinds ik ben overgeschakeld van een analoge monitor naar een LCD scherm (eizo flexscan EV2361W). Hoe kan ik het beeldscherm beter afstellen op PSP 7? Niet via de config tool in PSP 7, dat heb ik al geprobeerd.
Overlijden Mijn man is overleden. Ik verzoek u het lidmaatschap van HCC te beëindigen.
inloggen HCC Goede middag. Ik ben mijn inlognaam en wachtwoord kwijt. Ik heb wel vanmorgen een bestelling gedaan en die is geaccepteerd met lidnummer en postcode als inlog.Daarna is opnieuw inloggen niet gelukt. Dus graag nwe usernme en password. met dank en groet Tevens heb ik een vraag over het meest uitgebreide handbook over Outlook ivm archiveren en IMAP mappen die te vol zitten.
antwoord op service ticket hekje 1900059 Goedemiddag, ik ontving zojuist een nietszeggende reactie op een "techniche vraag" die aanvankelijk op 12 november als zodanig door de service desk werd gelabeled en ingenomen. In plaats van een valide reactie wordt de vraag nu via mij verder gestuurd naar de ledenadministratie die daar natuurlijk ook geen raad mee weet, maar dan is de service desk er lekker vanaf; zeer teleurstellend. Voor zover u de vraag niet kunt nagaan: het gaat over het "nieuwe"Email systeem van Hccnet, waarbij een verslechtering is opgetreden in de gebruiker-veiligheid als je het over phishing en spam hebt. Voorheen kon je door eenvoudig de muis boven het ingekomen bericht te houden al zien wie de afzender was zonder hem te openen en dat is in het nieuwe systeem komen te vervallen. Resultaat is dat ik niet meer kan zien wie de afzender was en dus bij twijfel het bericht niet open. Zou dat svp kunnen worden aangepast naar de vorige situatie? Bijv. een gemeenteambtenaar die onder eigen naam een berichtje stuurt maar waarbij achteraf toch blijkt dat dat is verstuurd via @gemeenterotterdam.nl. . Ik hoop nu toch echt dat deze vraag te bestemder plekke arriveert en niet weer van een buro wordt geschoven....
Computer bevriest Enkele weken geleden heb ik een vraag ingediend omdat mijn computer na 5-15 minuten inactiviteit bevroor. Ik heb heel veel tips uitgeprobeerd maar zonder resultaat. Ik heb daarna de vraag voorgelegd aan de FAQman van Computer Idee. Hij kwam met het advies in het Bootmenu "Advanced Power Management" op Default Values te zetten. Dit was de gouden tip. Hiermee is het probleem opgelost. Ik meld dit om deze kennis te delen met anderen. Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp.
E-mail prullenbak wordt niet geleegd. Ik krijg het bericht dat 95% van mijn postbus in gebruik is. Ik heb inmiddels zeer veel berichten met aanhangende bestanden verwijderd, maar het percentage blijf alleen maar stijgen. Krijg regelmatig bericht van mensen dat geen mail kan worden gestuurd. Mijn prullenbak icoon is licht gekleurd, alsof deze niet gebruikt kan worden. Maar er staat niets in. Wat moet ik hieraan doen ?
Abonnement PCactive Sinds enige tijd ontvang ik PCactive dubbel. Gaarne corrigeren
Problemen met Magix klantenservice Ik werk al tijden met Magix Video bewerking. Laatste met Video de luxe plus 2018. Dit jaar kreeg ik een gratis upgrade naar versie 2020. Door een upgrade van Windows 10 verleden week kreeg ik het programma niet meer gestart. Magix adviseerde mij het programma opnieuw te installeren. Alleen van de upgrade heb *.exe files. Die kan ik niet installeren en vroeg Maxig mij de upgrade nog eens te sturen. Ze zeggen dat de upgrade termijn voorbij is en dat ik teruggezet ben naar de basis van 2018. Ik moet dus een upgrade kopen voor €59,99 voor iets wat als gebruiker cadeau had gehad. Buiten mijn schuld was herinstallatie nodig. Dan is het toch normaal dat je alle gekregen upgrades er weer bij krijt? Hoe denk HCC hierover? DE computer is gratis bij de RC-Shop Raamsdonksveer weer in orde gemaakt de file USP10.dll was op enkele plaatsen beschadigd door de upgrade van Windows buiten mijn schuld.
Mediaplayer 12 downloaden en installeren Bij de nieuwe Desktop met Windows10 is geen Mediaplayer 12 van MS meegenomen. Hoe kan deze veilig alsnog op mijn W10 desktop krijgen?
Kopie email aan mijzelf Ik wil mijn mail graag zodanig instellen dat standaard een kopie van mijn uitgaande mail aan mijzelf gezonden wordt. Ik maak gebruik van de hccserver en heb ook van gmailaccount. Berichten die ik nu verstuur via mijn telefoon of tablet komen alleen in de "verzonden"box van het betreffende apparaat maar zijn niet op de andere apparaten zichtbaar. In het verleden heb ik wel zo,n instelling gehad maar kan deze optie nu nergens meer terugvinden. Ik gebruik de SMTP server.
Spikes op net na aanzetten led verlichti Enige tijd geleden heb ik 2 devolo's aangeschaft omdat ik geen UTP draden in de woonkamer wilde hebben. Deze 2 apparaten werken probleemloos en maken verbinding met de tv in de slaapkamer, echter heb ik kort geleden een ledlamp aangeschaft, die buiten hangt, maar ook op het 230 v net aangesloten is. Via de centraaldoos, staat deze op dezelfde groep als de router, tv, en meerdere led lampen. Als ik de buitenlamp aan doe, dan gaat de devolo direct op rood, dus geen verbinding meer met de tv in de slaapkamer. Als ik de buitenlamp uit zet, dan komt de verbinding weer terug. Ik heb de devolo's verwissld, maar dat geeft geen oplossing, de devolo in de slaapkamer blijft gewoon op groen. Is er mogelijk een filter of zo iets, die de spikes die kennelijk door de buitenlamp op het net gezet worden, kan elimineren of verminderen???
Google contacten Geachte lezer, Is er een methode om mijn Google contacten naar een bestand over te zetten (bijv.Word) en dan volledig uit te printen, met alle achter liggende gegevens. Graag een antwoordt, en welke stappen te volgen.
Pop server? Sinds 22-11 krijg ik een foutmelding van mijn e-mail account wachtwoord is niet juist. Zomaar ontstaan. Ik kan ook niet inloggen in de webmail Ik kan wel inloggen in HCC Ik hoor graag. Groeten
mail acccount L.S., ik wil graag mijn hcc mail account opheffen, hoe kan ik dat doen ?.
stuurprogramma iphone 6 Sinds kort ontvang ik de mededeling : Download stuurprogramma iphone 6 in windows. Mijn iphone wordt niet meer herkend in itunes Wie weet raad ??
printer niet te vinden Ik heb net een nieuwe MEDION AKOYA E22001 PC desktop computer. Ik wil mijn HP-LaserJet 1018 printer hierop aansluiten. Maar ik kan de printer niet vinden op mijn computer. Hij staat niet bij apparaatbeheer. Als ik de printer aanzet geeft mijn computer wel een geluidje. Dus dat merkt de computer wel. De printer staat wel bij 'Instellingen' Bleutooth en andere apparaten genoemd. Hier kan ik hier de printer alleen verwijderen. Mijn vraag is hoe kan ik mijn printer weer aansluiten op mijn computer zodat ik weer kan printen. Ik heb al op de site van HP gekeken maar geen oplossing gevonden. Ik dank jullie reeds heel erg voor het antwoord.
Kan niet meer inloggen op e-mail Vandaag, 24-11-2019, kan ik sinds 13.00 uur niet meer inloggen op webmail van hhcnet. Inloggen via een mailclient werkt ook niet. Daarvoor werkte het wel. Mijn wachtwoord is niet gewijzigd en inloggen op hcc werkt wel, alleen staan er gegevens in mijn profiel bij de verkeerde item (stonden eerst goed).
E-mail account verzenden lukt niet Geachte mevrouw, mijnheer E-mail account op Apple I-pad 4 geïnstalleerd, maar verzenden lukt niet. Melding: De server accepteert de ontvanger, bijv Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., niet omdat de server relaying niet toestaat. Ook op Lenovo desktop probleem met verzenden. Melding: 0x80042109. Uitgaande server: smtp.hccnet.nl / SSL / Poort 465
E-mail Op mij e-mail account: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., die ik al 20 jaren gebruik, komt sinds vandaag geen e-mail meer binnen en kan ik ook geen mail versturen. Wellicht heb ik onwetend aan de verkeerde knoppen gedraaid. Kunt u mij helpen om dit te herstellen. Ik heb om verschillende redenen ook mijn e-mail van hcc nodig. Op mijn i-pad kunt u mij bereiken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag verneem ik spoedig een reactie. Wachtwoorden e.d. weet ik niet.
Driver Is er ook een manier om bestaande drivers op mijn computer op te sporen? Kan ik deze dan ook extern opslaan om eventueel later weer te gebruiken? Voor mijn printer HP Laserjet 1018 heb ik nog een driver gevonden op Internet. Het installeren heb ik met angst en beven toch maar gedaan. Gelukkig ging alles goed. Het bleek betrouwbaar. Mijn printer werkt weer als vanouds. De website van HP ondersteunde mijn printer niet meer.
Outlook.com 1) Het downloaden van Windows V19.09 lukt alleen wanneer ik bij Windows Update ==> Geavanceerde Opties, het schuifje: Updates van andere Microsoft producten ontvangen tijdens het bijwerken van Windows ==> UIT zet. Wanneer die AAN staat is het zoeken naar updates eindeloos. Ik ontvang waarschijnlijk dan geen updates van mijn mailprogramma Outlook.live.com. Wat hier aan te doen? 2) Ik heb nu dus V1909 geinstalleerd (bovengenoemd schuifje staat UIT) maar nu komt er geen mail (Gmail) meer binnen op Oulook.live.com. Ook niet als ik in dat programma bij "Alle Outlook instellingen" ==> E-mail synchroniseren ==> Account bijwerken, mijn Gebruiksnaam en Wachtwoord goed invul. Boven aan dit venster staat dan al te lezen: "Er doet zich een probleem voor bij het maken van verbinding met dit account. Voer het wachtwoord opnieuw in". Maar dat helpt dus niet, het programma loopt dan vast. Is probleem 1 de oorzaak van probleem 2? Wat te doen?
Keuze dual Boot Windows/Linux is weg Keuze dual Boot Windows/Linux is verdwenen na update Windows10 Zie bijlage met de vraag
inloggen hcc-webmail Ik was ingelogd op de oude versie van de webmail, maar werd er vandaag uitgegooid. Weer inloggen mislukte (zie foutmelding bijlage). Vervolgens probeerde ik in de nieuwe versie in te loggen, maar nu werden mijn inloggegevens als fout beschouwd. Wat is nu de actuele situatie van hcc-webmail en hoe kom ik er weer in?
"word" document opgeslagen maar leeg, te Ik heb een word document met tekst voorzien en opgeslagen. Staat daarna ook vermeld in een map onder "mijn documenten". Staat achter de naam van het document vermeld 12kb, maar het document is leeg. Ik heb nog onder het rubriekje "recent" geklikt op "bestand herstellen" maar er gebeurt niets. Graag de gouden tip. Dank!
Mailserver geen toegang !! ERROR: Connection dropped by IMAP server. Verzoek: CAPABILITY
(web)mail hcc werkt niet Ik ontvang geen email meer op mijn e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er staat een forwarder ingesteld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar er komt niks meer binnen. Ik kan wel inloggen op mijn hcc. Ik kom niet ingelogd op de link https://webmail.hccnet.nl. Ik krijg steeds een foutmelding "Verkeerde email/login en/of wachtwoord. Aanmelden mislukt". Wat kan de oorzaak zijn?
Inloggen bij webmail Hallo, Ik ervaar problemen met de email server. Het inloggen gaat niet.Dat gaat zonder problemen wel bij HCC zelf om naar mijn profiel te gaan. Is er iets aan de hand??? Met vriendelijke groet
inlogproblemen webmail Geachte heer, mevrouw, ik krijg zeer regelmatig de melding dat mijn wachtwoord (of inlognaam) niet klopt als ik probeer in te loggen in webmail. Ik gebruik overigens het juiste wachtwoord. Met dit wachtwoord kan ik wel gewoon inlogen op service.hcc.nl. Ik heb geprobeerd in te loggen via firefox, en als test ook IE en chrome. Echter zonder resultaat. Ik maak alleen gebruik van webmail, en gebruik geen mailprogramma. Hoe is dit probleem op te lossen? Ik gebruik mijn hcc account als primaire mailadres, dus het is vervelend als ik zeer geregeld geen toegang heb. Overigens, bij een poging in te loggen via oud.hccnet.nl krijg ik de melding "FOUT : kan IMAP server mailproxy.hccnet.local niet initialiseren. 110 : Verbinding is verlopen".
server email HCCNET Zie bijlagen ps. het heeft geen zin om naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een mail terug te sturen maar naar bovenstaand adres, ik heb van 3 pdf 1 pdf gemaakt. Foutmelding OUTLOOK en Live mail niet bijgedaan ALLEEN foumelding , WEB mail werkt ook niet zowel nieuw als oud.
E-mail werkt niet Blijkbaar is er een serverstoring. De server kan zowel via de mailprogramma’s als eenmaal niet gevonden worden. Het lijkt mij een goed idee dat dat in ieder geval op de site, Facebook en Twitter vermeld wordt. Liefst met de termijn waarbinnen de oplossing verwacht wordt.
npo niet afspeelbaar Een tijdje geleden de Raspberry voorzien van Ubuntu met firefox als browser.Met een HDMI kabel aan de Samsung TV. In de hoop om zo uitzending gemist weer te kunnen bekijken nadat de apps van samsung niet meer werkten. Ik krijg wel een beeld van de gekozen uitzending, maar als ik op het afspeel pijltje klik krijg ik de melding dat deze browser het niet kan afspelen. Ik heb zo het idee dat er nog een add-on bij moet. Wie weet raad? (heb ook al een aantal andere stuurstemen geprobeerd alsook mediaspelers.
vraagbaak hoe kan ik zoeken in de vraagbaak? Dit is het probleem: Wil inloggen op webmail.hccnet.nl en krijg de volgende melding (al bij de eerste keer inloggen) Connection dropped by IMAP server volgens de website Google is deze vraag al eerder gesteld maar is door mij niet te vinden in de vraagbaak.
bericht verzonden Ticket aangemaakt over het niet kunnen benaderen van mijn webmail. Dit krijg ik als bevestiging: Succes: Ticket verzonden Je ticket is verzonden met kenmerk: GQ7-B7S-N87X Geen bevestigings email? We hebben een bevestigingsmail naar uw email adres gestuurd. Als u deze niet binnen 10 minuten ontvangen heeft, controleer dan u SPAM map. Hier heb ik natuurlijk niets aan
Hccnet email komt niet binnen Mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt niet meer binnen, wel die op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zelfde op mijn telefoon. Ligt er bij jullie iets uit ???
automatisch vroeg uitloggen Spontaan gaat ineens na 2'20 inactiviteit het scherm op zwart en moet ik opnieuw inloggen
Mail komt niet meer binnen Sinds vanmiddag ontvang ik geen mail meer en de webmail is ook niet bereikbaar. Nieuwe site om in te loggen in webmail werkt niet. Heb wachtwoord al gewijzigd. Werkt nog niet. Bij naar oude versie gaan volgende boodschap FOUT : kan IMAP server mailproxy.hccnet.local niet initialiseren. 110 : Verbinding is verlopen
mail storing Kon kenmerk van eerdere ticket natuurlijk niet in de mail bekijken omdat ik geen mail meer kan binnenhalen en niet kan inloggen bij webmail. Via de mogelijkheid oude webmail krijg ik volgende boodschap ERROR: Connection dropped by IMAP server. Verzoek: CAPABILITY Erg vervelend hoop dat morgen de mail weer in orde is.
POP3 e-mail server ligt er uit. Maandag 25 november kan ik na 17:00 uur kennelijk geen e-mail meer ophalen, want de POP3 server ligt eruit o.i.d.? Bij xs4all lukt post ophalen nog wel. Als DOVE is E-Mail kunnen verzenden en ontvangen heel belangrijk, want ik kan NIET in spraak telefoneren. Uw antwoord lees ik dus pas als e-mail ophalen weer werkt. Ik ben HCC Lid sinds 1985, en m'n E-Mail account, instellingen en e-mail-programma's is/zijn sinds 1999 nog steeds hetzelfde. Normaal haal ik dagelijks meermalen m'n e-mail op bij HCCNet.nl en xs4all. ERR POP3 timed out after 60 seconds bij hccnet.nl. Gebeurt wel vaker voor meestal 1 of 2 uurtjes, maar maandag de 25e en ook dinsdagmorgen is het wel extreem lang. U kunt mij zonodig bereiken op: <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.> Maar verreweg de meeste e-mail komt via mijn hccnet adres binnen.
email niet toegankelijk Ik kan niet in mijn hccnet email account (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) komen, ook niet via webmail. Krijg een melding dat inloggen niet gaat. Zijn er algemene problemen of heeft iemand mijn account gehackt en is het passsword gewijzigd.
kan mijn mail niet ophalen of bekijken Als ik op Android in Google chrome of op via de website van hccnet inlog op webmail, krijg ik de melding onjuist emailadres of wachtwoord Als ik op Win 10 met Thunderbird mijn mail wil ophalen, krijg ik een melding dat de wachttijd met server pop.hccnet.nl is verlopen. Wat kan er aan de hand zijn?
per post versturen PC-active Wij zijn verhuisd van Deil naar: xxxxxxxxxxxxxxxxxx maar krijgen PC-active nog steeds op het oude adres. Wilt u dit a.u.b. meteen aanpassen, de nieuwe eigenaren van de woning vinden dit heel vervelend. Mijn lidmaatschap nummer bij HCC is. Daar is mijn nieuwe adres bekend.
email ik krijg sinds enige dagen de melding dat er geen verbinding gemaakt kan worden met server voor inkomende mail pop3. Wat is hier aan te doen?
webmail werkt problematisch sinds enige dagen heb ik hoe langer hoe meer problemen met het inloggen op mijn mailbox bij HCCnet.nl. Nu lukt het helemaal niet meer. Via de PC geeft hij server onbereikbaar en via de IPad (na enige wachttijd) wachtwoord niet juist, terwijl dit wel juist is. Het lukt niet op rechtstreeks mijn mail te benaderen en ook niet via webmail !! graag spoedig antwoord en hou er rekening mee dat ik niet bij mijn mail kan.
Inkomende mail Sinds maandagavond 25 november kan er geen verbinding worden gemaakt met inkomende server. Ontvang dus geen mail. Verzenden gaat wel goed
Geen verbinding meer met de POP server Goedemorgen, Sinds een paar dagen krijg ik géén verbinding meer met de POP.HCCNET.nl waardoor ik neen nieuwe mails meer krijg. Erg lastig. Ik weet zo goed als zeker dat de instellingen goed staan. Het lijkt erop dat plotseling er géén verbinding mogelijk is... Erg lastig allemaal. Kunt u uw antwoord mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (deze werkt nog)
Kan geen email ophalen Sinds gisterenavond 25nov2019 kan ik geen verbinding krijgem met mijn hccnet email account: Ik heb alle mogelijke verbindingen geprobeerd: IMAP, POP3 Zelfs de hcc webmail inloggen lukt niet. Ik krijg de melding dat mijn inloggegevens niet correct zijn: “verkeerde email/login en/of wachtwoord. Aanmelden mislukt” Ben ik gehackt?? Graag uw urgente aandacht
Email doet het niet Goedendag, Als ik met Outlook mijn mail op wil halen, dan lukt dat niet. Er verschijnt uiteindelijk een foutmelding over iets van een server die niet beschikbaar is oid. Dit probleem heb ik sinds gisteren. Ook als ik naar webmail wil gaan krijg ik een foutmelding. Wat is er aan de hand?
hcc mail Vanmorgen (26 nov) lukt het mij niet om mijn hcc mail binnen te krijgen of om webmail te gebruiken. Gisteren ging dat nog goed. Is er iets aan de hand? Gaarne antwoorden op xxxxxxxx; via dat adres komt mijn mail wel binnen.
Beschikbaarheid Email service Hallo, wat is er aan de hand met email service. Gisteren avond (maandag 25 nov 20190 en vanmorgen heen service. Nu staat er op de hccnet website dat de problemen zijn verholpen, maaarr nu om 12.30 werkt zowel ontvangen en sturen van emails nog steeds of alweer niet. Kan dat nu eens echt worden opgelost ?
Datalek Goedendag, Gisteren kreeg ik bericht van Firefox Monitor met de volgende melding • Firefox Monitor heeft uw e-mailadres gevonden in een nieuw datalek. Vervolgens keek ik bij Firefox of er nog meer datalekken waren geconstateerd. Ik schrok enorm. Wat zijn de consequenties van die datalekken en moet ik direct actie ondernemen.
Emailproblemen Via telefoon wel ontvangst, via outlook niet.
Kan niet emailen (HCCnet email server probleem)
Berichtgeving bij storing HCCnet-email Bij storing (zoals gisteravond en vandaag 26-11-2019 opnieuw) is het voor mij als gebruiker geheel onduidelijk waar ik informatie kan vinden wat er aan de hand. Zelf had ik al achterhaald dat de webmailserver vanmorgen plots niet meer reageerde (geen verbinding meer mogelijk). Inmiddels had ik ontdekt dat er vanmorgen een banner op de hoofdpagina van hcc.nl stond, die inmiddels is aangepast vanwege een stroomstoring. - Wordt dit nu de vaste plek waar meldingen over storingen worden gemeld aan de gebruikers? - Tip: vermeld ook op de Hulp-pagina waar meer info bij storingen gevonden kan worden, want op dat vlak schiet de Hulp-pagina zeer tekort.
hcc e-mail probleem Probleem is ook van toepassing op het e-mail adres van zijn partner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
hcc e-mail probleem Krijgt Pop3 melding
hcc e-mail probleem Problemen om mail te ontvangen
spam in email bij de vorige versie van de hccnet webmail kon je met de cursor over de afzender naam gaan en kreeg je het e-mail adres van de afzender te zien. Bij verdachte email was dat voldoende om die te herkennen aan het onbekende of afwijkende adres. In de nieuwe versie zie ik het internetadres van de afzender niet verschijnen. Hoe krijg ik die te zien en ook: hoe onderdruk ik het openen van de email aan de rechterkant van het scherm.
foto's exporteren Als ik foto's exporteer of verschuif uit de map Foto's naar een USB-stick of T5 SSD, dan komen ze daar met minder mB's op te staan. B.v. een foto van 4.9 mB wordt 1.7 mB. 2.9 mB wordt 2.2 mB. Alleen bij ongewijzigd exporteren is dit niet, maar dan heb ik geen kopie van de aangepaste foto. Hoe dus gewijzigde foto's van Mac over te zetten met behoud van de mB's?
Inkomende mails ik ontvang sinds afgelopen maandag geen mails meer op mijn hccnet mailadres. Ik heb ingesteld dat de mails worden geredirectnaar een gmail adres. Dat werkt wel maar is natuurlijk omslachtig. Ik heb gezien dat de mails ook niet aankomen op de webmail. Maar: wel worden doorgestuurd naar mijn gmail adres. Kunnen jullie mij laten weten waar het fout gaat? Een van dedingen die ik de afgelopen dagen gedaan heb is het wijzigen van mijn wachtwoord. Ik kom gewoon overal binnen: mijn.hcc, webmail, inloggen bij hccnet. Dus het ligt niet aan gebruikersnaam og wachtwoord.
lidmaatschap kan ik een bijeenkomst bijwonen voor dat ik lid word? Wat kost een lidmaatschap?
vinden schijfnummer van een partitie Ik heb 2 harde schijven met de partities C,D,E,F,G. E en G zijn gereserveerd voor het systeem en F gebruik ik voor de back-up. Ik weet niet welke partie op welke schijf staat. Als ik op eigenschappen van een partitie druk dan krijg ik beide schijven te zien. Mijn idee is om C en D ( programma's en Data) op de ene schijf te zetten en de back-up op de andere. Kunt u aangeven hoe ik kan bepalen op welke schijf een bepaalde partitie staat? bij voorbaat dank.
ESENT Inmiddels al enkele maanden kreeg ik een foutmelding over ESENT! Ik heb geprobeerd er achter te komen wanneer / bij welke handeling deze fout tot stand komt, maar dat is me niet gelukt. De fout treedt enkele malen in de ongeveer 4 uur gebruikstijd op. Ik kan overigens niet echt ontdekken wat voor gevolgen deze fout heeft of wel alles lijkt "normaal" te verlopen. Maar toch ... Bijgaand de foutmelding in PDF Gaarne uw reactie(s) dan wel mogelijk een methode deze fout toch ongedaan te maken. Waarvoor uiteraard weer mijn dank! Met vriendelijke groet,
Uw nieuwsbrief 27/11 Gmail integratie in Outlook.com Ik ben volledig de weg kwijt wat dit betekent. Mijn mail programma op mijn laptop is WS Mail. Op mijn tablet gebruik ik de agenda van Outlook, maar ook de email van Mail, maar ook Gmail is zichtbaar. Wat is nu het aanbevolen gebruik van Mail en agenda?
meldingen op telefoon Sinds een aantal maanden gaat de telefoon enkele malen per dag over met een beltoon. Er zijn geen meldingen op het scherm te zien en het stopt altijd vanzelf na twee keer te zijn overgaan. Het lijkt er soms op dat het iets te maken heeft met het aan de lading hangen van het apparaat maar hij doet het ook spontaan tijdens de dag.. Belsignaal is van "een oude telefoon" terwijl als belsignaal een andere ringtone is geïnstalleerd Enig idee waar dit aan ligt en hoe ik dit zou kunnen stoppen?
Kan geen mail versturen en ontvangen. Mevrouw cccccckan geen mail versturen via de HCC mail.
Kan geen mail verzenden en ontvangen. Dhr./Mevr. cccccccc kan geen mail verzenden en ontvangen.
Keepass Bij een workshop in de bieb heb ik gehoord over de gratis keepass wachtwoordmanager. Ik wilde d3ze op mijn nieuwe laptop installeren maar vond twee versies nl. De 1.37 en de 2.43 Welke is geschikt voor privé gebruik?
hacken? Na overleg met één van uw medewerkers stuur ik u onderstaand mailtje toe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., geretourneerd "dit adres niet ingebruik" met het verzoek mij te melden of ik risico's loop gehacked te zijn en welke eventuele maatregelen ik moet nemen om narigheid te voorkomen.
installatie en gebruik nl2000 scenery Hoe kan deze scenery werkbaar krijgen. Ik heb geïnstalleerd en het werkt niet. Ik heb het programma Microsoft Flight Simulator STeam edicion
OUTLOOK ALLLES GEPROBEERD BLIJF MAAR TERUG KOMEN..........
Outlook 2019 wil niet Goedemorgen Ik heb mijn systeem opnieuw geinstalleerd maar als ik Outlook 2019 wil instellen voor de hccnet mail wil dit niet gegevens die ik invul: POP pop.hccnet.nl (poort 110) smtp.hccnet.nl (poort 25) ik kan wel gewoon bij mijn webmail dus het account is niet geblokkeerd ik heb de bijlage met de foutmelding bijgevoegd (overigens ziet u wel e-mail op de achtergrond maar dat is mijn werkmail)
Met spoed gezocht Ik ben met spoed (vandaag)op zoek naar DALLAS DS12887 Real Time Clock. Wie kan mij helpen?
Herhaaldelijk ontvang zelfde mail Ik ontvang herhaaldelijk 2 tot 3 maal dezelfde mail die ik al heb gelezen en in de prullenmand heb gezet en verwijderd. Vandaag zat mijn prullenmand overvol met mails van 3 jaar oud. Hoe kan dit.
Nieuwe (web)email programma Opmerkingen en vragen 1)Bij het schrijven van een email scrollt de tekst niet omhoog en verdwijnt daardoor op een gegeven moment achter het (aanraak) toetsenbord. Vanaf dat moment zijn controle en verbeteringen niet te doen, schrijven eigenlijk ook niet. Fout in email programma of te verhelpen via een of andere instelling? Overigens tot nu toe de enige situatie waar zich dit voordoet 2)bij het openen van het webmail programma zijn regelmatig alleen lege rechthoekjes ipv icoontjes te zien. Na opnieuw inloggen zijn de icoontjes wel zichtbaar Fout of .....? 3)Ben inmiddels wel achter de betekenis van de meeste icoontjes maar zou stuk prettiger zijn ala betekenis wordt aangeven of ergens op te zoeken is
Software probleem Kan wel email ontvangen maar niet openen. Wel verwijderen (ook uit prullenbak). Kan google acount niet beheren, scherm wordt blank (leeg) en reageert nergens op. Ook andere app's werken niet meer.