Wat doet de SeniorenAcademie?

De SeniorenAcademie is een interessegroep voor leden van HCC! De vrijwilligers van de SeniorenAcademie interessegroep helpen senioren in de digitale wereld.
Heb je vragen over het gebruik van een computer, tablet of smartphone? Wil je meer leren over internetbankieren, webwinkelen of online zaken regelen met de overheid? De SeniorenAcademie organiseert maandelijks bijeenkomsten op 50 locaties in heel Nederland. Je kunt hier terecht voor gerichte informatie en trainingen. Op deze bijeenkomsten kun je ook vragen stellen en simpele reparaties laten uitvoeren.

Lid worden

Als lid van HCC!  kun je gratis één interessegroep kiezen, zoals de SeniorenAcademie. Ben je al lid van een andere interessegroep, dan kost het lidmaatschap van een extra interessegroep € 2.80 per jaar. Leden van de SeniorenAcademie ontvangen ieder kwartaal het blad CompuLinks, vol met nieuws over apparatuur, computerprogramma’s en apps, handige tips en andere interessante artikelen.

Ja, ik wil lid worden van SeniorenAcademie interessegroep.

Voor al je vragen en problemen

Je kunt je vraag 24 uur per dag, 7 dagen per week voorleggen aan de SeniorenAcademie. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Tarieven 2022

Lidmaatschap HCC!: € 44.00 per jaar
Lidmaatschap interessegroep: € 2.80 per jaar