images/fade/juniaug.jpg

Onderwerp

Bericht

bestanden op alleen lezen

Al mijn bestanden en mappen op de c: en d: schijf staan sinds kort op alleen lezen.

Ik heb als administrator geprobeerd via verkennen en via cmd attrib - r dit te wijzigen.

Dit lukt niet. Ik heb het idee dat de oorzaak ligt bij mijn laatste update van windows 10.

Het toepassen van een herstelpunt lukt ook niet.

Kunt u mij helpen waar het probleem zit

Bouwen Website

Geachte mevrouw mijnheer,

Jaren terug bouwde ik een Website met hulp en ondersteuning van HCC.

Door omstandigheden heb ik een aantal jaren hier niet meer mee kunnen werken.

Ik zie geen kans meer om de website op te starten.

Kunt u mij nog weg wijs maken om weer een website te bouwen.

Met vriendelijke groet 

e-mail adres Tele2 verwijderen

Ik heb nog een oud e-mail adres bij tele2 wat rond de eeuwwisseling gemaakt is. Ik gebruik dit adres niet meer voor persoonlijke e-mails maar ik heb gemerkt dat er ook recent enorm veel spam/reclame op binnenkomt (soms 6 a 7 per dag). Ik zou dit adres willen verwijderen en ben hier in het verleden ook al bezig mee geweest. Echter enige dagen geleden contact hierover met een helpdesk medewerker v Tele2 en die deelde mede dat dit soort oude "light" adressen NIET verwijderd kan worden ook niet door Tele2. Moet ik hiermee genoegen mee nemen (dat ik dus voor de rest v mijn leven en zelfs daarna hiermee opgezadeld wordt)?? Heeft iemand hier ervaring mee?

Graag een goed advies/suggestie - bij voorbaat dank!

foto van USB-stick naar PC

Camera slaat foto's op op USB-stick. Daarna wil ik die foto's naar de harde schijf copiëren.Ik click die plaatjes aan om doe naar de schijf te slepen. Maar bij aancicken van méér dan drie plaatjse maakt de PC daar een copie van 

Vraag: hoe kan ik in één keer méér plaatjes aanclicken zonder dat die gecopieerd worden?

fotocamera app

Voor mijn Wiko Harry smartphone ben ik op zoek naar een eenvoudige Nederlandstalige camera app. Uiteraard liefst gratis maar dat is niet de hoofdzaak. Op mijn wiko pulp 4G zit er een op maar die kan ik niet vinden om over te kopiëren.

Graag hoor ik een tip

Vriendelijke groet

Geen prompt en geen CMD

Ik probeer de opdrachtprompt te gebruiken. Als ik in het zoekvenster (uitvoeren) cmd typ dan gebeurt er niets. Ook niet als ik (opdracht)prompt in type, krijg ik niets terug.

Met de Win-toets + S krijg ik wel een schermpje te zien, maar ik kan er niets mee.

Monitoren van de externe harde schijf

Terwijl ik geen applicatie open heb, blijft het lampje van mijn externe harde schijf toch vertellen dat er activiteit is. Ik kan mijn harde schijf zelfs niet afkoppelen, omdat er blijkbaar activiteit is.

Wat is hier aan de hand. Graag zou ik weten wat er aan de hand is.

Door mijn PC af te sluiten en de harde schijf af te koppelen is het probleem natuurlijk tijdelijk verdwenen.

Graag zou ik een advies ontvangen over een tool die de activiteit op mijn harde schijf in de gaten houdt en analyseert. Wie kan mij helpen?

programma

Ik wilde Vicdut-5.5.0-MacOS installeren.

Daarbij zoals bekend via beveiliging, algemeen Sta programma's toe .....uit elke willekeurig bron aangezet.

Daarbij heb ik per abuis een vinkje gezet (iets als "niet meer vragen". Nu is het programma niet meer te installeren.

Het wordt geweigerd als 'van onbekende oorsprong'.

Is hier iets tegen te doen?

Thunderbird & Firefox login

Door een probleem met mijn internetprovider is mijn mailserver veranderd van pop naar imap. Ook is mijn oud e-mailadres nu doorverbonden met een Hotmail account. Dit werkt correct voor windows mail maar door een beperking van mail ben ik overgeschakeld op Mozilla thunderbird. Sindsdien heb ik een zeer ergerlijk probleem met Mozilla support voor thunderbird en Firefox. Ik kan namelijk op geen enkele manier inloggen om een vraag te kunnen stellen over het feit dat thunderbird steeds alle emails dubbel verstuurd. Nochtans is het 100% zeker dat de gebruikte logingegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) correct zijn. Mozilla geeft telkens een foutmelding dat de login gegevens juist zijn, Firefox logt namelijk automatisch juist in zonder foutmelding. Als ik dan een vraag stel op het forum krijg ik steeds de melding dat de logingegvens verkeerd zijn, ook in de combinatie van Firefox met het thunderbird forum. Dit is een cirkeltje zonder eind waar ik niet uitkom. Dit is duidelijk een probleem van Mozilla maar ze zijn op geen enkel manier te bereiken. Dit heeft mij al dagelijks een paar uur zoekwerk gekost maar jammer genoeg kom ik er niet uit. Weet u misschien een oplossing, vooral voor het login probleem? Help aub. MVG

update

ik krijg met geen mogelijkheid de update KB4088776 geinstalleerd.

Heb verschillende oplossingen geprobeerd maar niets heeft mogen baten. Kunnen jullie me helpen met deze fout?

Waarde van totale  64 insall.

Mijn lidnummer229486 30jaar lid ook van onderafd.Commondore64. Ben gestopt ivm leeftijd 80 jaar.Inst.bestaat uit:C64 floppydrive 1510 casette zw/wt printer kleuren printer(okimate) plotter joystics 15 boeken software.monitor etc.Wil graag dat alles compleet bij niewe hobbyist komt  tegen een redelijke vergoeding.Gaarne advies of liefhebber voor complete verzameling.vr.gr.

Wat heb ik nodig

van P.Hoenderdos

hcclid 143426

ik heb XS4ALL Glas, fritzbox 7490, TV, internet, vaste telefoon en voor mobile Telfort sim only.

De samsung trend gt-S7560 wil ik oa WW gaan gebruiken voor telefoon, whatsapp, navigatie, email en internet.

Wat moet ik echt hebben dan? Welke provider(s) en wat moet(en) die leveren??

webmail

Mijn webmail mappen zijn helemaal leeg en toch is mijn diskruimte voor 98% vol.

Ik heb dat al eens eerder gehad en niemand heeft een oplossing kunnen vinden. Ik had uiteindelijk mijn mobiel leeg gemaakt en toen ging de diskruimte naar 80%. Heb het nu ook gedaan, ook Outlook bijna leeg gemaakt, maar dat heeft geen effect.

Heel vervelend want krijg de melding dat m'n mailbox vol is, het is mijn belangrijkste mailadres.

website verdwenen

Al jaar en dag heb ik via mijn hcc-account enkele websites gerund. Al langere tijd krijg ik daarop een foutmelding. Eerder al heb ik er bij op gereclameerd. zonder resultaat. Het probleem zou elders liggen. Het betreft oa de site: home.hccnet/fam.bruins/pedigree/ws.htm

Na verder onderzoek kom ik toch weer bij HCC uit. Blijkbaar is de vorige keer mijn vraag niet serieus genomen. Nu constateer ik dat HCC blijkbaar verwijderd heeft. Wel erg kwalijk dat u daarover niet direct met het betreffende lid over communiceerd.

Graag wil ik daar nu wel een eerlijk antwoord over.

zwart scherm

Ik heb het volgende probleem:

heb mijn PC verongeluk uit gezet terwijl hij aan het updaten was.

Nu bij op starten heel kort Emblem windows

Dan scherm met foto en datum en tijd.

kill ik op rechthoekje beneden rechts op het scherm dan blijft foto staan en krijg ik een rondje met een cirkel met er onder de links en rechts en bocht.

Daaronder EIGENAAR

en moet ik mijn wachtwoord intikken.

Als ik dit doe krijg ik welkom en draaien bolletjes rond

Dan wordt scherm zwart en om bepaalde tijd komt dan beneden op het scherm aan de linker kant het windows teken - een loep figuur- en vierkantje met aan iedere kant rechthoekje er aan vast----------dan rechts twee rondje met een steeltje  aan- dan de tijd tijd met er onder 04/10/2018 en dan weer een vierkantje met in het midden onder een soort driehoekje 

Start ik op met shift=alt en elite dan kom ik in de BIOS helaas rijkt mijn kennes hier nihil

Gaarne hulp.