images/fade/50PLUSBEURSAANBIEDING.jpg

Onderwerp

Bericht

Aantal programma´s starten niet meer op

Sinds korte tijd, het lijkt erop dat het is gebeurd na de update naar de creator update, wil een aantal programma´s niet meer opstarten. Voorbeelden: EaseUS Todobackup, Kasperky software updater, Driver Booster 5. Op het scherm verschijnt steeds de mededeling:

"De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is. Raadpleeg het gebeurtenislogboek Toepassing of gebruik het opdrachtregelprogramma sxstrace.exe voor meer informatie."

Deze programma´s verwijderen via Windows config scherm om ze daarna opnieuw te installeren lukt niet 

Wat betekent de mededeling en is er iets aan te doen? 

Bij voorbaat dank voor de reactie.

Met vriendelijke groet, 

Access violation foutmelding

Bij een bepaald programma krijg ik regelmatig een foutmelding in de vorm van: "Access violation at address ******** in module **.exe. Read of address ********." Zie voorbeeld afbeelding.

De maker van het programma heeft diverse keren geprobeerd om dit op te lossen maar dat lukte niet. Althans niet blijvend. Hij beweert nu dat het aan mijn computer moet liggen en hij weigert me nog ondersteuning te bieden voor het programma.

Als ik het programma verwijder en opnieuw installeer dan werkt het steeds een korte tijd goed en dan komen die meldingen weer terug en is het programma voor mij onbruikbaar.

Ik heb me laten vertellen (door een computerdeskundige) dat het programma iets op een bepaald geheugen adres wil plaatsen wat niet wordt toegestaan. Wat misschien al in gebruik is voor iets anders. Kan ik iets doen om te voorkomen dat dit gebeurt? Of weet u een andere oplossing?

vr.gr.

Afsluiten

Laptop afsluiten duurd heel........lang

bijeenkomst Maarn - dinsdag 27 februari

middels deze mail meld ik me aan voor de bijeenkomst op dinsdag 27 februari te Maarn.

mijn lidmaatschapsnummer is 425423.

vr. gr.

CCleaner update

Ik gebruik CCleaner 5.39 en kreeg een melding dat de update 5.40 beschikbaar is. Die heb ik gedownload, maar ik kan hem niet installeren. Is daar iets aan te doen?

e-mail toepassingen

Ik gebruik al jaren e-mails in *.eml formaat. Door problemen na de update naar windows 10 mail was het niet meer mogelijk opgeslagen mails achteraf nog terug te bewerken/doorsturen/opnieuw bewaren. Ik gebruik ook office 2016 maar deze kan weer niet bewaren in *.eml formaat. Mozilla thunderbird kan dit wel. Ik heb deze geïnstalleerd en dan zag ik dat deze ook een agenda bezit. Is het mogelijk van deze agenda te linken aan mijn andere agenda's (mail agenda, google agenda en outlook agenda synchroniseren probleemloos met elkaar)? MVG

Flight simulator X Steam edition

Als ik mijn spel op wil starten krijg ik de melding,

De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is.

Kunt u mij hier verder mee helpen ?

bvb mijn dank .

foto's van camera naar desktop/smartphon

ik heb een foto camera,Linux TZ1 en een smartphone Samsung J3.

Ik wil graag de foto's overzetten naar mijn desktop.

Ik wil de foto's ook overzetten op de smartphone, want dan kunnen ze eventueel via whats app vestuurt worden.

Hoe???

Gaarne uw antwoord/ voorstel.

hartelijk dank,

Groeps WhatsApp

Op diverse verenigingen bij ons wordt de groeps WhatsApp gebruikt voor afmeldingen.

Het probleem is wanneer de één zich afmeld de ander zich ook maar afmeld.Omdat "Pietje"niet gaat meld "Klaasje"zich ook maar af et. etc.

Dit is zichtbaar in de groepsapp Bestaat er ook een mogelijkheid of een andere app waarbij de beheerder dit kan instellen dat dit niet zichtbaar is voor de ander?

Vr. gr.

Host app service update manager 32% CPU

Weet iemand waarom W10 32 % processor tijd misbruikt?

Als ik in Taakbeheer het proces afsluit start het in notime weer opnieuw op.

Hyperlink volgen in .pdf

Onder Windows kan ik in een pdf-reader (Adobe) op een hyperlink klikken en ik ga vervolgens naar de betreffende website.

In Android is een vergelijkbare app te downloaden en ik kan daarmee pdf-bestanden lezen. Echter klikken op diezelfde hyperlink heeft daar GEEN resultaat. Ik wordt niet verder geleid naar die website.

Vraag : 

moet ik iets extra instellen ? 

moet ik een echte pdf-reader kiezen ? welke ?

b.v.d./m.v.g.

Ik kan niet meer bij mijn e-mail

Beste HCC,

Ik kan sinds kort niet meer bij mijn e-mail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik krijg steeds "Onbekende gebruiker of verkeerd wachtwoord" terwijl ik in het verleden geen probleem daarmee had. Ik heb als gebruikersnaam zowel sgpaarts als het volledige e-mail adres geprobeerd. Hoe kan ik nu weer toegang krijgen tot mijn e-mail?

Groetjes,

inloggen op hobbynet

Dit is de 2e maal dat ik de post van het hobbynet niet kan openen

KAN NIET E-MAILS LEZEN

het is niet mogelijk emails te lezen

links in email Outlook niet te gebruiken

Goedemiddag,

Sinds vandaag, zaterdag 3 feb 2018, kan ik links in ontvangen emails niet meer gebruiken cq openenen. Het gaat om pc waar Windows 7 op draait met oa Outlook 2010. 

Mijn standaardbrowser Firefox heb ik helemaal verwijderd omdat ik het idee had, dat dit misschien de oorzaak was. Ik heb namelijk een update van Firefox gedownload. Maar ook met Google als standaard browser werkt het niet. Ik heb ook IE op mijn pc geïnstalleerd. 

Bijlage geeft de foutboodschap aan die ik krijg. Ik zie ook een balk lopen in de betreffende mail als ik op een link klik. Die blijft actief zo lang de foutboodschap te zien is. Foutboodschap wegklikken en de lopende balk verdwijnt ook.

Kan iemand uitleggen wat ik moet doen/instellen om weer van de links gebruik te kunnen maken in emails.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

mailservers

Hebben we bij Hcc ook imap en wat zijn dan de benaming mailservers?

Muziek speelt bij mail

Vrijwel uitsluitend bij de mailtjes van de hcc bulletin  gaat er een muziekje spelen.  Die muziek (dans van de zalige geesten) zit wel in mijn eigen muziekverzameling. Ik weet met geen mogelijkheid om dit te stoppen. Heel hinderlijk. Ook op allerlei ongewenste tijden. Ik wil de info niet stoppen, maar als ik geen oplossing krijg, meld ik mij af. Ik krijg die berichten ook nog dubbel. Al vele jaren

Groet

normale update weigert

Als ik wil updaten, lukt dat niet, want krijg ik de melding, zoals die in de bijlage te zien is. Er zou op de root-schijf onvoldoende ruimte zijn. Via de app 'schijfgebruik' zie ik, dat slechts ca. 58 GB van de in totaal beschikbare 120 GB gebruikt zijn.

Wat moet ik hiermee?

Outlook, niet geimplementeerd

Ik krijg vandaag ineens het bericht dat Outlook niet geïmplementeerd is.

Wat kan ik doen?

super 8 filmspoel

Goedendag,

Ik heb een super 8 filmspoel van 12,7 cm nodig.

Via fotowinkels lukte het mij niet die te aanschaffen.

Heeft u advies hierover?

Tablet in eindeloze loop, geen reset

Geachte heer, mevrouw, 

Ik wil u graag een probleempje voorleggen waar ik zelf niet uitkom. Na gepensioneerd te zijn met 46 jaar IT ervaring, denk ik dat ik de meeste Windows en IOS gerelateerde probleempjes zelf wel kan oplossen, maar voor het volgende probleem heb ik geen oplossing.

Ik heb een paar jaar geleden een ASUS ME173X tablet(je) gekocht. Deze tablet gebruikte ik eigenlijk alleen om af en toe eens mee te nemen naar een kennis om wat fotootjes te kunnen laten zien. Verder lag het ding te rusten in een la. 

Thuis heb ik, behalve een Windows (10) PC en Windows (10) laptop een MACbook pro.

Terug naar de ASUS. Toen ik hem twee weken geleden weer uit de la haalde en hem weer opgeladen had, zag ik in de instellingen (het ding draait op Android 4.2.2) dat er een upgrade te downloaden was die wat bugfixes in zich zou hebben. 

Ik heb de download gestart, maar op het moment dat het tablet de update zou gaan implementeren, zag ik dat hij in een loop zat. De laatste message die het OS uitspuwde was dat hij System patches aan het deployen was. Ik heb dit enige tijd laten doorlopen, maar als je de 'progress bar' bekeek, zag je duidelijk dat hij iedere cycle even stopte op hetzelfde punt en weer verder ging in de loop.

Op forums, zag ik dat ik niet de enige was die dit loop probleem ondervond. Echter, zoals ASUS ook aan beveelt, je zou dit moeten kunnen stoppen door een 'harde reset' te doen, door de 'poweroff en geluid + knoppen 'voor een bepaalde tijd in te drukken. Dit doet dus helemaal niets bij mij en de loop situatie gaat gewoon door, na de knop activiteiten, of na het totaal leeg laten lopen , en weer opladen van de accu.

Het downloaden van twee files van de ASUS website en installeren op de micro flash card, heeft ook geen effect gehad, want het tablet wil alleen van de ingebouwde disk booten.

Ik heb contact met ASUS opgenomen, die mij de 'harde reset' aanraadde, dan wel dat ik voor 62,50 euro (initiele) onderzoek kosten de tablet maar naar ASUS moest sturen.

Dat is het ding, dat mij 140,- euro heeft gekost niet meer waard. Ik ga dan liever in de toekomst een Ipad aanschaffen. 

Toch zit dit probleem mij niet lekker. Ik kan me niet voorstellen dat er niet op de een of andere manier uit die loop is te komen.  Ik heb dus verder niets vreemds met het tablet gedaan en ben blij dat ik verder Dell, HP en Apple apparatuur in huis heb en geen andere ASUS 'rommel'.

Heeft u/hebben jullie nog een suggestie, anders dan het tablet naar de milieustraat brengen?

Met vriendelijke groet,

uitvinken "alleen lezen" mappen

Als ik in windows verkenner de instelling "alleen lezen" uitvink dan wordt die instelling niet bewaard. Wat kan ik doen om dat wel te laten gebeuren?

Verbruikte ruimte mailbox klopt niet met

Ik heb ongeveer 100 berichten waarvan 8 met een attachment (klein attachments). Verbruikte ruimte is 164MB. Dit kan nooit. Alles is weg uit map verwijderd. Verbruikte ruimte gaat steeds omhoog. Ik snap het niet. Volgens mij is de gebruikte ruimte minder dan 20MB - hoe krijg ik verbruikte ruimte omlaag en ook dichter bij het werkelijke verbruik?

virusscanner

Mijn virusscanner(Trend Micro Antivirus+ 10, 2 jaar voor 29,95)verloopt deze week. Ik ben tevreden over deze virusscanner. Ik krijg berichten om up te daten. Ik heb daarop geklikt (ik ben niet helemaal zeker of ze van Trend Micro zelf komen) maar kom dan op een beetje vage betalingssite terecht. Ik weet de naam niet meer want je moet dan al helemaal in de ideal betalingsfase zitten om dat te zien. Op een forum las ik ook dat dit niet helemaal in de haak was. Wat zal ik doen? Laten verlopen en opnieuw hetzelfde pakket nemen? Of een andere vergelijkbare, voor een vergelijkbare prijs? Zo ja, welke raden jullie dan aan?

Alvast bedankt.

welk software om foto's op pc te zoeken

Dag,

Op allerlei pc's met div.besturingsprogramma's; ms-dos(jaja), windows xp en daarna Linux, suse,redhat en vele ubuntu's besturingssystemen heb ik altijd de digitale fotos in verschillende formats op de pc gedaan. Met welk(betaald) software programma kan ik al die bestanden nu het beste inventariseren, dubbelen eruit gooien en helderheid scheppen in al die foto's. Hoeft geen programma zijn waarmee ik foto's kan bewerken of iets dergelijks, 2e vereiste is dat ik zover mogelijk bij Google wil weg blijven. Daarvan dingen downloaden doe ik niet en betaal liever. Hoor graag reacties en alvast bedankt.