images/fade/50PLUSBEURSAANBIEDING.jpg

Onderwerp

Bericht

@HCCnet.nl ontvangen bij @XS4all.nl

De beste wensen voor het Nieuwe Jaar.

Hoe kan ik instellen? 

Emailberichten aan/van @hccnet.nl ontvangen/verzenden bij @xs4all.nl

In het verleden was dit ingesteld, maar de "koppeling" is plots verdwenen (in juli 2017)

Ik wil de koppeling graag terug. 

Is dat mogelijk en hoe kan ik dat aanpakken. 

Met vriendelijke groet, 

Afsluiten/verwijderen programma

Bij opstarten van PC wordt ook

C:\program Files (x86)\Amazon\Amazon Assistant\aa.hta geopend.

Als ik deze dmv X (rechterbovenhoek) sluit, komt deze na enkele seconden weer automatisch terug. 

Minimaliseren lukt ook maar enkele seconden.

Ik heb ook al geprobeerd deze te beëindigen onder Taakbeheer.

Staat hier onder toepassing: Microsoft (R) HTML-toepassing

C:\program Files (x86)\Amazon\Amazon Assistant\aa.hta

Beëindigen lukt. Echter na enkele seconden wordt blad weer geopend.

Hoe kan ik dit blad definitief sluiten?

Ik zelf dacht Program Files (x86) Amazon verwijderen. Dan krijg ik de opmerking: Niet mogelijk is nog een programma actief.

alias aanmaken onder hccnet-mail

Vraag: ik wil graag een alias aanmaken onder mijn e-mailaccount Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik heb op het hcc-servicepunt de aliasnaam ingevoerd en bewaard, doch kan geen zelfstandig mailaccount aanmaken in mailclient.

Is dit wel mogelijk en zo ja, wat zijn de instellingen?

bestand mist op de pc waardoor hij niet

Ik krijg steeds de melding NTLDR is missing 

press ctrl+alt+del to restart en dan loopt de computer vast.

Nadat ik hem uitgezet heb en weer aan gedaan, werkt het vaak weer.

Is hier een oplossing voor?

Bij voorbaat dank

blauw scherm

Ik heb een Intelcore i5 CPU 750@2,67GHZ, 4,0GBRAM, ATI Radeon HD 4300/4500 Series computer.

bij het opstarten of slaapstand opstarten krijg ik blauw scherm:

Video TDR Failure en atikmpagsys.

Vraag hoe kan ik dit oplossen????

Blocked emails

Dear Hccnet team.

Hope you are well.

Dear Sir/ Madam,

We, Emarsys e-marketing systems, send permission-based e-mail on behalf of our customers. Emarsys serves more than 1,500 clients in 140 countries and on average we send 6,000,000,000 emails every month. Our clients include industry leaders like eBay, Toys R Us, Wallmart, Sky, Volvo, and American Express.

We require all clients to comply with the current legal requirements regarding SPAM, commercial electronic messages and the collection and protection of personal information, in place in both the client’s country of residence and the client’s geographical area of operation including (but not exclusively), The CAN SPAM Act, The Directive on Electronic Commerce (2000/31/EC) of the European Parliament, The Directive on Privacy and Electronic Communications (2002/58/EC) of the European Parliament.

When we are contacting your users we experience blocks as high as 100% of the emails sent.

Error message:

5.0.0 (undefined status); smtp;550 5.0.0 ... Spam not wanted here

Can you please help fixing that block or advise if something has to be done from our side? We already raised that issue some time ago but without any feedback. Our customer is able to deliver without issues to any other domain, keeps a good user list hygiene and the complaints raised in total are no more than 0.02% of the total emails sent (based on all major FBL data we process). 

Thank you in advance for the assistance and looking forward to your prompt reply and actions.

Kind regards,

blokkade

Krijg het bericht dat ik mijn factuur van KPN niet kan openen door een adblocker of pop-up blocker. Deze moet ik dan uitschakelen. Dit lukt me niet. Kunt u mij helpen?

Compatibel

Hallo

Ik krijg vaak een melding dat mijn tablet niet compatibel is.oa met een nieuw wifi printer.en sommige website,s. 

Kan ik mijn tablet upgraden of aanpassen? 

En ook krijg ik vaak meldingen dat mijn wifi verbinding niet veilig is.

Hoe kan ik dit wel veilig maken ?

Groet

continuïteit Windowsfone

Heeft u mogelijk informatie wat de status is van de Windowsfone nu Microsoft heeft aangegeven de stekker er uit te trekken.Moet ik opzoek naar een Android of kan het nog wachten. Hoe staat het met de updates van de apps. Wat kan ik verwachten?

Ik ben eigenlijk zeer tevreden met de telefoon maar wanneer deze niet meer wordt ondersteund en er ook geen toekomst meer in zit wordt het een dood paard niet.

conversie/vervangen/opwaarderen

L.S.

Vraag: Hoe kan ik versie Petra (64 bits) vervangen door/opwaarderen naar b.v. versie Rebecca of een nog recentere versie?

gr. Peter van Hal

P.S. Als windows-versie gebruik ik op de computer, vooral voor de oudere spellen, Windows-XP (32 bits) staan

cursus

Kunt U mij s.v.p. laten weten of er binnenkort een cursus voor een Apple-mobieltje(5s) is ergens in de buurt van Barneveld en zo ja bij wie ik mij dan moet aanmelden? Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet

downloaden van video's

Vroeger, toen ik nog Windows als besturingssysteem had, gebruikte ik ' Gemist Downloader' om video's van, bijvoorbeeld, You Tube of NPO.nl te downloaden. Maar nu moet ik  met High Sierra werken. Op het internet tref ik een enorm aantal programma's aan voor downloaden met MacOS. Ik weet daartussen niet te kiezen: welk programma is veilig, betrouwbaar, handig? Welke leverancier is betrouwbaar? (Ik wil een video enkel bekijken en vervolgens bewaren in een archief om het later nog eens terug te zien; niet bewerken, of iets dergelijks). Kunt u mij wat wegwijs maken tussen alle mogelijke  toepassingen?

Met vriendelijke groet,

draadlose muis reageert niet goed.

Muis: logitech V550 Nano Cordless Laser. Probleem is ongeveer 1 mnd. geleden begonnen.

Voorbeelden: mailbericht geopend, hierna sluiten maar dat gaat zo snel dat ook het mailprogramma sluit. 

Albelli foto album: foto verkleinen/vergroten, ga in hoek staan, pijl geeft aan dat foto door schuiven groter/kleiner kan worden gemaakt maar dat doet hij niet. Op het moment van schuiven (linker muisklik) opent hij een bewerkingsprogramma voor de foto. Ik heb de USB-ontvanger in een andere poort gedaan maar dat heeft niet geholpen.

e-mail ontvangst

Heb nog outlook 2003, maar na de laatste update van windows10 ontvang ik geen berichten meer. Outlook is wel weer geinstalleerd maar bij verzenden/ontvangen krijg ik de foutmelding 0x80040900. POP3 als server wordt blijkbaar niet herkent. Maar de gebruikersnaam wordt blijkbaar ook niet herkent. Wat te doen?

energie verlies

1) Sinds kort bezit ik een I-phone-6.Na gebruik van een dagdeel is de energie 0%.  De accu-batterij is zojuist vervangen. Dit heeft niet geholpen.Wat kan de oorzaak zijn van het snelle teruglopen van de energie?

2) Is er een handleiding voor de I-phone-6 beschikbaar bij de      HCC!

ervaringen met PC Mover Professional?

Bijna ieder jaar ontkom ik er niet aan om een schone installatie van Windows uit te voeren. Met alle werkzaamheden van dien om ook de diverse applicaties opnieuw te installeren en configureren.

Het lijkt erop dat ik met PC Mover Professional veel tijd zou moeten kunnen winnen. Dat softwarepakket heeft een pittige prijs dus ben ik benieuwd:

- zijn er mede-leden die (juist positieve of juist negatieve) ervaringen hebben met PC Mover Professional?

- is dat pakket ook toepasbaar bij een schone installatie (want dan is er immers géén sprake van een tweede PC)?

Expertisegroep Muziek

Vraag van algemene aard: Hoe kom ik bij de Expertisegroep Muziek. Voorheen kon ik de MIDI groep makkelijk vinden, maar heb nu geen idee meer.

Facebook

Ik kreeg in facebook het volgende bericht:

"Dit is vreemd. ga in instellingen naar blokkeren en type in following me. Je krijgt dan een lijst met veelal Aziatische namen die je Volgen en die je niet kent."

Ik heb het geprobeert en krijg inderdaad een lijst met personen die mij zouden volgen, zonder dat ik daar iets van af weet. Is dit een bekent iets. Is het wijs om al de vermelde namen inderdaad te blokkeren of is er iets anders aan de hand.

foto verzenden

goedemorgen,

ik wil een foto verzenden naar een ander email adres,

doch dit lukt niet meer,

gaarne kl voor kl uitleg

foto's van ipad op usb stick zetten

Ik heb een ipad 2 en wil nu foto's van de ipad overzetten op een usb stick. Heb al op internet gekeken, maar kom er toch niet uit.

Ik heb ook een speciaal iets erbij om de usb aan te sluiten op het apparaat, wat op electriciteit werkt. Omdat er vaak wordt aangegeven, dat dit te veel stroom verbruikt. Maar dan nog lukt het niet.

Hoop, dat jullie kunnen helpen.

Groet

fotoboek

beste 

hoe kan ik een oud fotoboek digitaliseren

Groet

gedeelte opslag verdwenen.

Nadat ik mijn externe harde schijf van 500GB had geformatteerd

gaf deze aan nog maar 31,9 GB groot te zijn.

Zou u mij de oplossing kun geven om weer over de 500GB  te kunnen beschikken ?

b.v.d.

Goose VPN

Op basis van de artikelen in PC-Active ben ik aan het experimenteren met GOOSE VPN. Mijn ervaringen zijn gemixt: enerzijds word ik afgeschermd voor nieuwsgierige ogen, anderzijds werken een aantal functies duidelijk niet of minder goed. Zo ben ik kortgeleden overgegaan tot het gebruiken van KeePass - inderdaad weer op advies van PC-Active. Dat werkt goed, maar ik kreeg een melding van een gereedstaande update en wilde deze downloaden. Dat lukte niet, zonder dat ik een waarschuwing kreeg van wat er aan de hand zou kunnen zijn. Na het uitschakelen van GooseVPN liep alles als een fluitje. En ik heb inmiddels meerdere malen gemerkt dat het inschakelen van een VPN af en toe problemen geeft bij het surfen over het internet én bij  het downloaden van bestanden. Het gaat daarbij uitdrukkelijk alleen om normale legitieme downloads zoals aangekondigde updates van gangbare programma's. Het meest vervelend vind ik nog dat ik geen aanwijzing krijg dat er iets geblokkeerd of tegengehouden wordt.

Mijn vraag is, is dit gebonden aan het programma van Goose omdat dit programma gelimiteerd is (speciaal aanbod via HCC) of is dat een algemeen voorkomend verschijnsel? Kan ik het voorkomen door een instelling?

Ik ben ook in het bezit van de in het laatste artikel over VPN (editie 297) beschreven ASUS router, maar ik durf Goose daar niet op te zetten omdat dan ook mijn andere gezinsleden hier last van gaan krijgen.

Handboek voor achterblijvers

Op mijn vraag hoe ik het boek “Handboek voor achterblijvers” kan downloaden kreeg ik als antwoord op mijn ticket dat het te bestellen was in de mini shop. Ik ben geen lid van HCC. Op een lezing in eindhoven bibliotheek op 30 nov werd aangegeven dat lidmaatschap niet nodig was. Als digibeet lukte het mij niet de weg te vinden. Kunt u mij aangeven hoe ik het boek kan bestellen?

hcc email werkt niet meer

Sinds gisteravond (10 januari 2018) werkt mijn email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet meer terwijl het emailadres van mijn vrouw ook van hcc wel werkt.

Wat is de oorzaak dat het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet meer werkt?

hoc mail niet ontvangen op mac

sinds enige dagen (laatste 23-01-18 ontvang ik mijn mail niet meer op mijn mac-mini. dat kan ik eenvoudig controleren, want ik ontvang het wel op mijn W10 laptop

hyper V / windows server

sinds kort lid van Windows groep 

er zijn bij mij vragen leden met de volgende kennis 

A- hyper V  is er iemand die dit gebruikt zo ja wilt u de kennis overdragen  wil graag ergens in Nederland  naar  u toe komen op een bijeenkomst 

B-hoe richt ik server in welke hardware is er  voor nodig 

de complete software is  bij mij aanwezig 

bij voorbaat  mijn dank 

Informatie

Enige tijd geleden ben ik lid geworden van de seniorenacademie. Helaas heb ik tot mu toe nog geen verder informatie ontvangen. Mogelijk ligt dit aan het feit dat mijn emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet goed heeft gefunctioneerd. Mocht u berichten hebben gestuurd en deze teruggekregen hebben door onbestelbaarheid wilt u ze dan doorsturen naar mijn alternatief emailadres te weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Instellingen

Sinds een paar dagen kan ik de startknop niet meer benaderen en ook niet de map ïnstellingen". Wanneer ik instellingen wil activeren krijg ik "klasse is niet geregistreerd".

Ik heb inmiddels Classic Windows geinstalleerd, maar ook dan kan ik ïnstellingen""niet activeren.

Ik zou windows daarom opnieuw willen instellen maar dan lukt niet omdat -instellingen- niet benaderd kan worden. daarna Windows Creators Tool geinstalleerd om Windows opnieuw te installeren. Krijg foutcode: 0X8008008-0X90017.

Bij het opstarten moet ik nu steeds F12 indrukken en de C schijf activeren. Maar dat wordt niet vastgehouden door de bootdevice, waardoor de volgende keer weer deze handeling moet gebeuren. ik zou dus graag via systeemherstel windows willen installeren. heb overigens uren op internet getracht een oplossing te vinden, helaas. Hopelijk kunt u mij helpen, waarvoor hartelijk dank.

Internetverbinding

Na meest recente update windows 10 bij opstarten geen internetverbinding. Rechter muisknop problemen oplossen. Oplossing is steeds dat draadloze netwerkadapter opnieuw wordt ingesteld.

Hoe kan ik dit probleem definitief tackelen?

kan niet updaten

De volgende updates KB4056887 foutcode 0x800736b3

KB4058043 foutcode 0x800736b3

KB4056892 foutcode 0x80073712

kan ik niet uploaden. Wat ik ook probeer.

Wat moet ik doen?

Met vriendelijke groet,

lidmaatschapskaart

Mijn lidmaatschapskaartje is geldig tot 1-1-2018.

Kan het zijn dat ik mijn contributie nog niet betaald heb?Ik denk dat mijn lidno 03377 is. kAARTNO 3080111

mail programma foutmelding na update

Beste,

Na de laatste Windows-10 update in december doet mijn outlook 2003 mailprogramma helemaal niets meer - en ik kan dus ook geen mail ontvangen (doe ik nu via webmail).Ik kan alleen de oude mails bekijken. De foutmelding is:

Fout in de OLE-registratie. Het programma is niet juist geïnstalleerd. Voer Set-up van het programma uit.

Wat nu?

Iemand anders heeft ooit het programma geïnstalleerd.

Is er eventueel een nieuwere versie los te verkrijgen en te installeren? En zo ja, hoe krijg ik dan de mappen etc. uit het huidige mailprogramma daar in?

In afwachting en bij voorbaat dank, met vriendelijke groet!

mailprogramma mappen probleem

ben een digibeet, maar inmiddels al vanaf 8 u bezig met het volgende probleem:

Als ik ga mailen heb ik graag al mijn mails voor me en sta dan dus op alle berichten, zodat ik alle berichten, ontvangen zowel verzonden gegroepeerd bij elkaar heb.

Dat wil die niet. Ik krijg dan dit bericht:

gele driehoek met vraagteken, kan Alle berichten niet op de IMAP-Server selecteren. Vernieuw de mappenlijst en probeer het opnieuw. Details: onder elkaar staat

Configuratie: Gmail(dumoleijnlous), Server: imap.gmail.com, gebruikersnaam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Protocol: IMAP.

Snap niet wat het betekent trouwens.

Klik ik op O.K. of sluit ik dit venster, dan zit je dus in Alle berichten, maar de verzonden mails zitten er niet bij.

Moet ik weer apart op verzonden mails gaan staan.

Ik zag net dat ook nieuwe berichten hier niet te zien zijn. Daarvoor moet ik weer naar het Postvak IN.

Hoogst ongemakkelijk en onoverzichtelijk.

Laptop opnieuw opgestart, de boel schoongemaakt met CCleaner, met anti-Malware gescand(geen probleem) etc.

Helpt allemaal niet.Gaandeweg werd het probleem erger. 

Bij ieder mailtje waar ik op ga staan en wil openen, komt die melding weer en ook steeds tussendoor of als een woord intik in de vraagbalk.

Ik ben mijn computer gaan opruimen, heel veel mails weggegooid, maar nu komen ze ineens niet meer in de prullenbak. Waar blijven ze?

Zijn volgens mij wel uit de lijst Alle Berichten(de teller bij het aantal berichten telt ook niet af trouwens), al lukt het ook niet altijd omdat iedere keer weer die melding oppupt, waar ik onderhand een beetje gek van word.Ik ga er nu maar even niet al te veel meer tijd mee verdoen.

Net nog eens zitten kijken. De honderden berichten die ik uit de lijst Alle berichten heb verwijderd staan er toch nog of weer? Goed balen natuurlijk. Geprobeerd ze uit Postvak IN en Verzonden berichten te verwijderen en die komen wel in de prullenbak.

Ik wacht graag op hopelijk een oplossing van jullie, want hier is nauwelijks mee te werken, maar ik heb hem wel hard nodig.Ik hoop dat het snel kan.

P.S.: svp geen oplossingen sturen als met de nieuwste versie van W10 gaan werken, ander e-mailprogramma, e-mail adres of browser, want ik kan niet omgaan met veranderingen! Al eerder van alles uitgeprobeerd, heeft me enorm veel tijd, stress en geld gekost.

mauil overzetten

L.S.,

Mijn oude computer heeft Windows 7 met live mail en mijn nieuwe computer heeft Windows 10 met de bijbehorende mail app.

Hoe kan ik mijn mail en de bijbehorende contacten overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe computer?

M.vr.gr.,

Microsoft.Net Framework start niet op

Doordat Framework niet meer opstart werken diverse programma's zoals Windows live mail niet goed meer. Hoe kan ik dit oplossen?

Mijn computer lijkt vol, wat nu?

tip, als reactie op het stuk van Charlotte van Berne:

mijn C: schijf raakte ook vol en Windows Update kon geen bestanden meer toevoegen.

Oorzaak na enige tijd achterhaald:

Tijdelijke bestanden van KPN iTV. Elke film of serie die ik bekeken heb stampt folders vol met bestandjes met o.a. de jpg tjes van netwerk iconen. Elke folder bereikt makkelijk 1Gb. Toen ik eenmaal gevonden had waardoor de C: schijf gevuld raakte (dankzij Ashampoo WinOptimizer zoek naar grote bestanden) bleek er al een slordige 50 Gb vol te zijn. 

Ik zal hier de map naam opgeven, opdat een ander er ook wat mee kan: 

C:\Users\je eigen naam als bekend op je computer\AppData\Local\Packages\89BE6D5D.KPNiTVOnline_j9c080ve9enp0\AC\INetCache

Laat de map en het bestand er in: container.dat staan, maar verwijder de rest.

Tegenwoordig doe ik dat elke keer als ik naar KPN iTV heb gekeken. Het scheelt natuurlijk ook de prullenbak na afloop te legen.

Ik hoop dat het iemand helpt.

Menno

open poorten

N.a.v. de berichten over ddos aanvallen de laatste dagen vroeg ik me af of mijn laptop zonder mijn weten meedoet. Ik heb een scan laten lopen via een link van de fraude helpdesk. Het resultaat is in de bijlage te zien. Mijn vragen zijn; is mijn laptop besmet of niet en hoe kan men dat zien?

Alvast dank voor de hulp.

Opslag

Ik heb op de iMac nog 80 GB vrij van de 319 GB totaal.

Hierin zitten o.a. zo'n 62 GB aan foto's, powerpoints e.d.

Soms draait het wieltje erg lang bij het openen van een programma.

Nu vraag ik me af of het zinvol is 

om een SSD bij te laten plaatsen zodat de programma's daarop gezet worden en mijn interne HD volledig gebruikt kan worden voor bestanden of

kan ik beter mijn foto's op een externe HD of op een USB-stick zetten

En zo mijn iMac te ontlasten.

Ik zou daar graag uw mening en/of advies over weten.

Met vriendelijke groet,

Ik heb twee bestanden toegevoegd:

Een screen van de iMac en een bericht van Technofarm over het mogelijk installeren van een SSD.

outlook versus Ziggo

ik gebruik outlook 2013 met KPN als provider

wil overstappen naar Ziggo

outlook wil ik behouden-ik gebruik outlook ook als archief-zeer handig

kun je outlook ook in combinatie met ziggo als provider gebruiken?

pop-up venster in E-mail

Sinds kort krijg ik onderstaande mededeling, desondanks kan ik wel verzenden en ontvangen via Gmail. Wat is de oorzaak en hoe kan ik het verhelpen? 

"Voor het account Gmail (jangwitteveen) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Het downloaden van kopteksten voor de map Alle berichten is niet voltooid. Kan Alle berichten niet op de IMAP-server selecteren. Vernieuw de mappenlijst en probeer het opnieuw.

Reactie van server: NONEXISTENT] Unknown Mailbox: [Gmail]/Alle berichten (now in authenticated state) (Failure)

Server: 'imap.gmail.com'

Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCCD2

Protocol: IMAP

Poort: 993

Beveiligd(SSL): Ja"

Print Screen

Print Screen Tool

Ik beschik al jaren over een heel handig en vrij te gebruiken Print Screen tooltje

Dit tooltje heet Fast Stone Capture versie 5.3  2007

Deze werkt niet meer goed met firefox 52.5.3

Als ik er een pagina mee scrol is deze onleesbaar.

De nieuwe versie is Shareware en kost   $ 20,-

http://www.faststone.org/FSCaptureDetail.htm 

Ik zoek nu een dergelijke tool die het zelfde kan en gratis is.

Met vriendelijke groet,

programma verwijderen

Mijne heren,

ik heb een programma gedownload en geinstalleerd t.w.: FLVTO. volgens mij een waardeloos programma alleen nu lukt het mij niet om dit programma van mij PC te verwijderen. Het irritante is dat bij het opstarten van de PC steeds automatisch opstart. Ik kan niet vinden waar dit programma verstopt zit, kunt u mij s.v.p. op weg helpen.

met vriendelijke groeten,

Reflecta scanner

Beste mensen

Ik ben mijn software kwijt van mijn scanner Reflecta Silverscan 3600 IE. Z'n scanner gebruik je ook niet alle dagen en nu was er een vraag uit de familie om wat oude dia's in te scannen. Scanner te voorschijn gehaald, maar ik heb onder tussen een andere pc (32 bits) met Windows 7 erop. Heb al over al gezocht maar kan m'n software cd schijf niet meer vinden. Volgens mij zou de software Silverfast SE 6.6 moeten zijn.

Hebben jullie een oplossing. Kan ik ergens de software downloaden of hebben jullie misschien nog de software voor deze scannen. 

In de hoop op een positief antwoord wacht u antwoord af.

Met vriendelijke groet 

REPARATIE DEFEKTE VIDEO-BESTANDEN

BESTAAT ER EEN GOED FUNCTIONERENDE SOFTWARE, WAARMEE JE

BESCHADIGDE VIDEO-BESTANDEN ZELF KUNT REPAREREN ?

restant app bij afsluiten

Als ik mijn apparaat op de geijkte manier wil afsluiten ,na alle prog's afgesloten te hebben,(via ruitje linksonder en aan/uit tekentje) krijg ik de boodschap dat er nog 1 app aanstaat, of ik dan tóch wil afsluiten. Bij 'ja' sluit de laptop gewoon af. 

Ik begrijp niet wat er dan aan de hand is, welke app er dan nog aanstaat. Ik kan er niet achter komen.

RunDLL fout bij opstarten

Na het opstarten van mijn computer krijg ik na een recente installatie van een windows update een foutmelding.

Het meldingskader geeft links boven RunDLL aan en als fout dat het C:\Program niet kan opstarten. Hoe kan ik dit verhelpen?

Start

Bij het opstarten van Windows komt het regelmatig voor dat de knop start van windows 10 niet werkt ook niet onder de rechter muisknop. Het wordt dan lastig om de computer uit te zetten of af te melden. Ik heb al divers suggesties van windows en bv Schoonepc doorlopen. maar het euvel doet zich nog steeds voor.

storingen

Geachte mevrouw, mijnheer,

Vermoedelijk vanwege de update Fall Creators die recentelijk

bij mij is gedownload reageert de printer niet meer na een opdracht om tekst uit Writer te printen. Eveneens lukt het niet meer om foto's vanuit een Canoncamera te downloaden naar de computer. In beide gevallen gebeurt er totaal niets.

Ik gebruik Open Office (Writer) als tekstverwerker en CanonUtilities (CameraWindow)als software voor het downloaden van foto''s.

De printer is een HP Photosmart C4680

Kunt u mij helpen om de boel weer op orde te krijgen ?

Met dank voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Update / Virus

Hoi beste HCC. Ik woon in Leiderdorp en ben op zoek naar een betrowbaar iemand die naar mijn laptop kan kijken.

Ik denk dat ik een virus heb gekregen in de laptop. Hij was voor de vakantie goed. En nu met opstarten in het nieuw jaar kan ik inloggen maar dan vervolgens is alles zwart scherm , met een lopende zandloper. Hij start PC mechanic up die ik had geinstalleerd, maar omdat ik geen licentie heb doet hij verder niets.  Met mijn Eigen kunnen kom ik hier niet uit.

Graag hoor ik of ik via jullie een contact kan krijgen die ernaar kan kijken.

mvg

update KB 4056892

Genoemde update wordt wel gedownload maar installatie lukt niet. Reeds 12x geprobeerd.

heeft u een idee wat er fout gaat.

Met vriendelijke groet,

Update naar Windows 1709 loopt vast

De onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1709, loopt voortdurend vast (ergens bij 38%). Op het scherm wordt melding gemaakt van een foutcode 0x80240031. Uitschakelen van de virusscanner (Norton) heeft niet geholpen. Ik heb Windows 10 al een keer op de zachte manier (opnieuw installeren) en ook op de harde manier (volledig nieuwe installatie) geïnstalleerd. 

Op welke manier kan ik dit weer vlot trekken?

Upgrade android versie

Ik gebruik deze motorola tablet al jaren. De android versie wordt niet meer onderhouden en een upgrade naar een latere versie wordt niet aangeboden. Gevolg is dat ik steeds vaker vastlopers krijg op websites met features die niet in deze Android versie (3.1) worden ondersteund.

Ik heb wel eens gehoord dat een upgrade toch mogelijk is, maar ik weet niet hoe ik dit moet aanpakken.

USB to ATA/ATAPI onder WIN 10

Heb een oudere externe USB drive met externe voeding.

Gebruik deze voor het overhevelen van opnames van mijn Loewe TV naar een van mijn computers. 

Vanuit Loewe optiek, geen een enkel probleem. 

Vanuit een WIN 7 machine met, onder schijf beheer, toekennen van paden, geen enkel probleem.

Deze machine met win 7 moet echter binnenkort weg. 

Vanuit machines met WIN 10 lukt niet. Ook na toekennen van een drive letter is de inhoud van deze USB schijf niet zichtbaar.

Vraag: Hoe los ik dit onder WIN 10 op?

van kpn naar ziggo, geen uitgaande email

Goede middag,

Ik ben vandaag overgestapt van KPN naar Ziggo.   Ik gebruik outlook op mijn laptop en heb een samsung telefoon.

Ik kan na overgang naar ziggo geen emails meer versturen vanuit mijn hccnet account.

Inkomende mail server instelling is : (pop3) pop.hccnet.nl (poort 110).  Inkomende mails gaat goed.

Ik vind op de HCC site de volgende instructies.  Geprobeerd maar deze werken NIET: 

Server: smtp.hccnet.nl

Poort, kies uit een van de volgende:

    Poort 587, Beveiliging: STARTTLS

    Poort 465, Beveiliging: SSL

Ziggo zelf stelt voor: 

smtp.ziggo.nl  poort 587 , SSL en verificatie vereist (https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet/e-mail/serverinstellingen/).   DIT WERKT OOK NIET.

Kunt u mij helpen?  Als ik het antwoord niet vind ben ik bang dat ik afscheid moet nemen van mijn hcc email adres :(

NB: Ik zag in de vraagbaak ook nog deze combinatie, maar die doet het helaas ook niet : 

Incoming maail server : pop.hccnet.nl poort : 995 SSL

Outgoing mail server L smtp.hccnet.nl poort : 587 TLS

Help ???

Verbindingsprobleem I pad

Beste,

Sinds ik op de knop: “vernieuw lease” heb gedrukt en bevestigd heb, heb ik geen verbinding met internet. Wel op m’n I phone. 

Tenminste, ik denk dat het daardoor komt, met Ziggo is alles ok.

Nu geeft de iPad aan, dat er geen verbinding is.

Wat moet ik nu doen om het te herstellen?

Groet ,

verhuizing

Met ingang van 11 januari 2018 ben ik verhuisd van Speelweide 17; 5761CH  Bakel naar Lageweg 22; 9698 BP Wedderheide

Ik hoef de nieuwsbrieven van regio Brabant dus niet meer te ontvangen. Kunt u mij overschrijven naar een seniorenacademie in de regio Winschoten/Stadskanaal.

Hartelijk dank.

versturen foto's naar email geadresseerd

sinds kort kan ik geen foto's meer doorsturen in Microsoft Outlook 2010

ik klik een aantal foto's aan en klik rechts kopiëren naar e-mail geadresseerde, maar kan geen mail versturen

kunt u me helpen

met vriendelijke groet

video

L.S.

Ik heb het programma Magix redt uw video gekocht en geïnstalleerd. Nu blijkt dat ik voor analoge video-opnamen een video grabber nodig heb. Wat is dat en hoe kom ik daar aan?

Video berwerking

Beste lezer, ik ben opzoek naar een niet te ingewikkeld programma om de video’s die ik met mijn androïde telefoon maak op de pc te bewerken. Movi maker is dan weer net te simpel.

Op de site ben ik aan het zoeken geweest maar over videobewerking lijkt niets te vinden. In de nieuws brieven zie ik wel dat door het land bijeenkomsten over video werden gehouden maar op de site vind ik daar niets van terug. Een overzicht van enkel apps of programma’s zou ik wel welkom vinden.

Vriendelijke groet,

volume (geluid) op koptelefoon

Om films te kijken op mijn tab 4 tijdens een vakantie - vliegreis doe ik het volgende;

Ik neem films op van tv, converteer die naar android en zet ze op mijn Samsung tab 4. Op de tab 4 sluit ik een koptelefoon aan. Als ik de films thuis afspeel (zonder omgevingsgeluiden) heb ik wat geluid betreft voldoende volume. Echter, in een vliegtuig met veel en harde bijgeluiden kom ik volume te kort. De tab 4 staat dan qua volume op max. (schaal 15) en ook de volumeregeling bij de film staat op max. Op de koptelefoon kan ik niets regelen. 

Mijn vraag; hoe kan ik meer volume op mijn koptelefoon (of tab)krijgen.

Vraag uitzetten toontjes

Dag, ik ben sinds kort weer lid van de HCC en las zojuist jullie nieuwsbrief. Ik worstel al geruime tijd met het probleem om de toontjes die betrekking hebben op het laden of vol zijn van de batterij want die hoor je ook als de GSM op "Niet storen" staat. Omdat hij 's nachts aan de lader hangt zijn deze toontjes storend. Ze helemaal uitzetten lijkt de oplossing maar kan niet vinden hoe je dit kan doen. Misschien dat iemand van jullie me daarmee kan helpen.

Met vriendelijke groet,

website maken

Is er iemand die mij kan helpen met het maken van een website?Ik woon in Westerhoven, ong.20 km ten zuidoosten van Eindhoven.