images/fade/50PLUSBEURSAANBIEDING.jpg

Onderwerp

Bericht

Edge Favorieten

PC W10 Edge 1703 en 1709 Favorieten oké

Laptop en Tablet W10 Edge op dezelfde account als op PC geen favorieten in 1703. Nu naar 1709 maar nog steeds geen favorieten. Raar maar waar. Is er een oplossing?

Email

Ik wil graag weten hoe ik mijn hccnet email weer op mijn nieuwe tablet kan installeren, want dat lukt me niet. Ik wil het liefst namelijk een combi maken met mijn andere accounts  (casema,hotmail en gmail) .

Mvg

Email adres aanmaken

Bij het hcc abo hoort standaard een hcc email adres. Is het mogelijk een tweede email adres aan te maken voor mijn partner? Alvast bedankt voor een reactie.

Fall Creators Update

In Uw magazine PC Active 297 wordt deze update besproken. Als ik op mijn computer naar updates kijk zie ik alleen maar referenties naar KB nummers. B.v. KB4058043 van 16-12-2017. Wat is de relatie tussen KB nummers en de omschrijvingen als "Creators Update"? Met vriendelijke groet,

Indeling SSD schijf

Mijn SSD schijf bevat de Windows software (C:partitie) en data (E: partitie). Het systeem start via C: op. Daarnaast geeft partitioning software aan dat er een partitie bestaat die geen letter heeft maar met een asterix wordt aangeduid met de omschrijving: * Door systeem gereserveerd. De capaciteit van de * partitie is 500 MB waarvan er 391 MB van gebruikt wordt.

 

Kan ik deze partitie opruimen of bevat het nuttige/nodige informatie? En als ik het kan opruimen, hoe doe ik dat dan?

Mining Rig     voor bitcoin

heeft er iemand de kennis om een goede Mining Rig  op te bouwen voor bitcoins 

Bij voorbaat mijn dank 

Groet

My Drive Connect werkt niet

Na de laatste update van Windows 10 in december, werkt het programma "My Drive Connect" niet meer. Dit programma is nodig om mijn  navigatiesysteem (TomTom GO6100)  bij te werken.

Het navigatiesysteem meldt wel dat het is verbonden met de computer, maar daar gebeurt niks.

Wie heeft een oplossing?

omzetten naar office 2016

Goede morgen Ik heb op mijn PC nu een oude Office 2000 geinstalleerd ( had nog een CD liggen)Maar dat is in de praktijk niet handig in gebruik van bv Word. Nu wil ik bijv MS Office 2016 voor thuisgebruik en studenten aanschaffen en installeren. Mijn vraag is wat gebeurt er dan met mijn bestanden. bijv documenten; afbeeldingen enz. Moet ik daar een backup van maken? Waar moet ik opletten? Staan er nog tips hierover in de Windows Praktijkgids? Kan ik ergens een stap voor stap handleiding vinden?

hartelijk dank

opstartprobleem

Na het opstarten is er sinds enkele weken geen internetverbinding. Bij tweede maal opstarten wel. Daarbij is nu het volgende probleem bijgekomen, dat bij aanklikken van microsoft edge en mijn anti-virus deze niet reageren evenals de startknop. Na gedongen afsluiten en dus bij de derde maal opstarten reageert alles weer normaal.

outlook niet beveiligde verbinding

Wanneer ik outlook open heb ik met postvak in een groen slotje dus beveiligde verbinding met microsoft maar ga ik naar andere mappen dan word het slotje zwart met uitroepteken en heb ik geen beveiligde verbinding meer.kan op internet hier niets over vinden dus heeft u een oplossing?

 

Mvg

 

Zie screenshot bijlage,s

PC knippert alleen. Kan niks meer doen

Ik kreeg de melding na laatste update windows 10.

partitie (c)rapporteert bestandsysteemfouten.

 

Ik heb toen geprobeerd mijn vorige versie van Windows terug te zetten en nu knippert mijn scherm en kan ik er helemaal niet meer in. Wat moet ik nu doen?

 

Hij doet dus verder niks meer.

 

Met vriendelijke groet,

Programma loopt niet meer na laatste gr

Beste,

Ik gebruik RM/COBOL op pc. (ja ik weet het , het is antiek maar toch) Tot laatste grote update van Windows 10 heeft het altijd probleemloos gedraaid.

Compatibility op XP gezet.

Krijg geen foutmelding maar programma sluit meteen.

Waar moet ik in Windows zoeken??

terugkomende mailtjes

Hallo,

 

ik ben in het bezit van een Samsung Smartphone(GT-19060) met besturingssysteem Android-versie 4.2.2 

Regelmatig krijg ik oude mailtjes vanaf van enkele maanden terug steeds weer opnieuw op mijn mobieltje.

 

Deze zijn verwijderd en OOK vanuit de prullenbak.

Ondanks dat komen ze steeds weer terug!!!

 

Ik gebruik normaal de uitlook.com voor mijn mailtjes maar daarnaast ook Gmail.

Deze staan gesinchroniseerd.

 

Zou u mij kunnen helpen om ze vergoed te verwijderen?

(op mijn PC werkt alles normaal)

 

Alvast dank voor uw reactie!!!

 

 

Groet,

TouchWizz-start is gestopt

Hoe herstel ik: TouchWizz-start is gestopt in mijn Samsung Galaxy Note 2?

UEFI GPT met triple boot

Op mijn pc staat een triple boot met Windows 7, Windows 10 en Ubuntu. Voor optimale prestaties staat elk OS op een eigen ssd waarbij grub netjes doorverwijst. Deze systemen starten momenteel nog via CSM vanaf MBR-schijven. Nu zou ik in de toekomst echter graag alles herinstalleren op GPT om van de volledige UEFI-functionaliteit gebruik te kunnen maken. Als ik het goed begrepen heb, zal er dan moeten worden doorverwezen via een ESP. Nu vraag ik mij af of ESP net als grub zal kunnen doorverwijzen naar andere schijven of ik genoodzaakt zal zijn de 3 ssd's te vervangen door 1 grotere. Om te vermijden dat ik de stabiliteit van mijn systeem onnodig in gevaar zou brengen hoop ik eerst antwoord te vinden op deze vraag alvorens mij in dit avontuur te storten.

 

Alvast bedankt,

Virus

Ik ben aanwezig met mijn laptop in Cultura in Ede, omdat het toch een voor mij ernstig probleem is. Vraag ik ondersteuning van iemand die heel goed op de hoogte is betreft virussen en hacking.Verder geef ik geen informatie via deze computer.

 

Bij voorbaat dank voor Uw medewerking.

 

Vriendelijke groet,

windows blijft updaten

Mijn reeds oudere desktop werkte tot heden probleemloos met windows 10. Vanwege een probleem met yahoo heb ik een system reset gedaan naar 15.05.2017. De desktop werkte daarna als van te voren. Alleen moesten alle programma worden geupdate. OOk dat liep feilloos

Echter toen windows besloot te gaan updaten bleef hij daarmee drie uur bezig. Toen heb ik de desktop uit gezet. Opnieuw gestart maar hij ging direct updaten voordat hij opstarte. IK KON DUS NIETS DOEN

Met een nieuwe system reset kan ik hem wel weer aan het werken krijgen . Maar wat doe ik om windows normaal te laten updaten?