images/fade/50PLUSBEURSAANBIEDING.jpg

Onderwerp

Bericht

administrator wachtwoord

Eigenlijk 3 vragen daarover:

-is het nog steeds aan te bevelen om 2 gebruikers te hebben op de PC, 1 als lokale gebruiker en 1 als administrator of is dat overdreven voorzichtig?

-op de laptop komt iedere keer als ik ook maar de kleinste wijziging wil aanbrengen steeds de vraag of dit mag en zo ja, moet ik dat steeds ook het (administrator)wachtwoord invullen. Hinderlijk. Op mijn desktop komt alleen de popup met ja/nee. 

-regelmatig (eens per 3 a 4 maanden krijg ik dan de melding op de laptop dat het wachtwoord is verlopen. Zonder indicatie hoe ik een nieuw wachtwoord kan instellen. lastig. Ook dat is toch uit te zetten heb ik ooit ergens gelezen.

Dank voor de antwoorden, ik ben benieuwd.

afbeelding laden in Word 2000

Dag, als ik in WORD 2000 een afbeelding/figuur wil binnenhalen zie ik in de bronmap alleen de namen van de afbeeldingen. Ik zou graag de afbeeldingen zien. Dat is bij bijvoorbeeld paint shop pro 7 wel het geval. Ik kan alleen instellen dat ik de afbeelding zie van één bestand. Ik hoop op een oplossing. Groet,

afdrukken in windows 10 mail

Ik kan geen bewaarde e-mails later afdrukken in windows 10 mail, als de e-mail nog nieuw is gaat dit wel. De 3 puntjes rechtsboven in het scherm verschijnen enkel bij nieuwe e-mail. Ook in Outlook is er geen probleem, enkel in windows mail. Ik denk dat ik iets over het hoofd zie maar weet niet wat. Kan iemand mij helpen?

Aliassen

Hoe kan ik mijn aliassen beheren bij hccnet

Balk met URL links onder in beeld uit

Beste HCC, 

Als ik mijn muis ergens op een link zet op een pagina of zo , verschijnt er links onder in beeld deze link en blijft een tijdje staan , dit is vaak hinderlijk als ik chat in messenger .....

Hoe kan ik deze link-balk onder links ( zie foto ! ) 

uit zetten of verwijderen ?

Graag hoor ik van U 

Alvast mijn hartelijke dank..

bestellen boek

Ik wil het boek Snel kennis maken met de iPad en iPhone bestellen, maar dat kan niet rechtstreeks via de webshop. Kan ik het ook bestellen door te betalen met al mijn gegevens? Of weet u een ander boek voor de iPone? Met de iPad heb ik al de nodige ervaring en heb daar geen boek voor nodig.

Bij voorbaat dank

Betrouwbaarheid

Ik ben bezig met de keuze van een nieuwe Desktop computer.

Naast het gebruik voor normale werkzaamheden zoals 

tekst verwerken, wil ik de computer ook gebruiken voor het bewerken van foto's.

De computer heeft naar mijn idee de juiste specificaties en is aantrekkelijk geprijsd.

Ik heb echter twijfels over de mechanische constructie. Deze bestaat uit veel plastic en een aantal uitschuivende"laatjes.Werkt dit alles nog wel na een antal jaren gebruik? 

Met andere woorden wat zijn de ervaringen met de constructie en de betrouwbaarheid van deze computer?

Dank voor Uw reactie!

Mvg.

beveiliging/ update W 10

ik kreeg een Windows bericht i.v.m. beveiliging mijn Microsoft wachtwoord op te geven voor de update wordt uitgevoerd.

heb ik daar wel goed aan gedaan?

ik hoor en zie niets meer van een follow up.

groetend,

desinstallatie Firefox

Firefox liep vast. Ik besloot het programma te verwijderen om het daarna opnieuw te kunnen installeren. Het verwijderen lukte niet volledig.Ik kan nu Firefox niet meer openen en het ook niet verder verwijderen. Ook niet in de veilige modus. Volgens de site van Mozilla moet Firefox eerst worden afgesloten om door te kunnen gaan met het verder verwijderen.Het programma werkt kennelijk gedeeltelijk nog. Hoe kan ik Firefox afsluiten=

e-mail verzenden in buitenland

Kan op standaard E-mail APP wel hccnet webmail via pop3-server pop. hccnet,nl poort 110 ontvangen, maar kan op geen enkele wijze e-mail versturen. smtp.tele2.nl poort 587 werkt niet ( kan niet veilig verbinden met server.

Mijn provider is Tele 2.

Vraag welke instellingen moet ik invoeren bij uitgaande mail?

Excel start niet op

Ik gebruik Excel2016 als onderdeel van Office365. Sinds enkele weken wil Excel niet meer opstarten. Het icoontje van Excel verschijnt wel in de taakbalk maar maar hij start niet op. Hoe kan dit worden opgelost?

Geen torgang tot c-schijf

na problemen met de Windows versie op de C schijf heb ik een "niewe versie" geinstaleerd op de D partitie.

Hierna had ik geen toegang meer tot de C partitie.

Ik heb getracht weer toegang te krijgen tot de c partitie door enkele commando's (zie bijlage) op te starten vanaf de opdracht prompt. 

Dit heeft geen goed resultaat opgeleverd. zie ook de bijlage.

Zijn er voor mij nog andere opties

Geweigerde HCC mail

Vorig jaar is mijn HHC mail bij diverse ontvangers geweigerd zonder dat ik daar een melding van kreeg, heel lastig en onzeker. Na enig zoekwerk bleek dat mijn adres was gebruikt voor een BOTnet aanval. Mijn vragen zijn:

1)Was dit alleen mijn adres of hebben ook andere gebruikers hier last van gehad?

2) Hoe los ik het probleem op dat ik bij sommige contacten nog op een zwarte lijst sta zonder dat ik precies weet bij wie?

Gmail

Geachte heer/mw

Ik gebruik Gmail en W10

Het lukt mij niet de mee gestuurde foto’s te kopiëren naar mijn foto map in jpg

Vriendelijke groeten 

harde schijf constant aan het ratelen

Mijn harde schijf is constant aan het ratelen. Heb een nieuwe laptop, de computer wordt er ook niet langzamer van, maar het geluid is superirritant. Bij het opstarten is dit geluid nog meer aanwezig, maar bij niks doen hoor je hem ook steeds even ratelen.

Bij hard ratelen geeft de laptop aan dat de processor tot 50% gebruikt wordt (ctrl+shift+esc) Dit gaat terug naar zo'n 3%, maar schiet steeds weer even omhoog

incompatable Office 2013 na update

Geachte,

Office 2013 kan ik niet meer opstarten na upgrade Windows 7Pro naar Windows10Pro met Windows10upgrade24074.

Met zoekfunctie naar Outlook, zie ik heel even het postvak In, om direct te verdwijnen.

Via probleemoplosser zie ik Outlook 2013 is incompatible.

Blijkbaar is met Office o.a. 2013 veel aan de hand na update van systeem.

Wie kan mij op weg helpen om weer toegang tot Office 2013 te krijgen( ik heb tot nu toe altijd een officiële versie met sleutel gehad, maar sleutel heb ik niet meer.

hartelijk dank voor uw antwoord en met vriendelijke groet,

Inloggen op service/hccnet.nl

Ik kan niet inloggen op service/hccnet.nl zowel met mijn

lidmaatschaps nummer als mijn postbus wachtwoord lukt het niet.Ik krijg de melding "geen record gevonden,etc,etc

Na windows 10 update problemen

Gisteren werd de update voor het Windows 10 besturingssysteem geïnstalleerd op één van onze laptops.  Nadat de update was geïnstalleerd ontstonden  een aantal problemen:

De achtergrond van het bureaublad bestond uit een aantal persoonlijke foto’s. Nu is het het  blauwe Windows venstertje met zonnestralen. 

Outlook 2007 werkt maar zeer ten dele en meestal niet. Het ophalen van mails werkt niet.

Websites laten zich in Edge en Chrome niet openen.

Er verschijnt een waarschuwing dat McAfee total  protection is uitgeschakeld. Een andere virusscanner is niet daarvoor in de plaats gekomen. McAfee reageert niet. Aanzetten en uitzetten lukt allemaal niet.

Ik heb van het grote aantal updates die gisteren zijn geïnstalleerd de updates van windows  (KB4021572 en KB 4032188) verwijderd. Dat gaf geen verbetering.

Is dit probleem bekend? Wat zou ik moeten doen?

opstarten en ccleaner

als ik vanaf mijn bureaublad via een icoon een pagina start verschijnen alle eerder bekeken pagina`s ook in de bovenste regel van mijn scherm. de pagina`s die ik via het kruisje rechtsboven afgesloten heb verschijnen dan meteen bovenin weer .dit is nooit zo geweest, hoe los ik dit op.

vraag ccleaner: als ik ccleaner draai dan slaat hij regelmatig de : tijdelijke internetbestanden, geschiedenis en cookies over terwijl die wel aangevinkt zijn.

Hoe verhelp ik dit ?

graag uw antwoorden:

Outlook

Heb mijn HCC@adres als standaard ingesteld.

Als ik een ontvangen bericht wil beantwoorden, dan wordt automatisch mijn KPN Hoofdadres gebruikt en niet het HCC of het normale KPN@adres.

Dat wil ik veranderen. kan nergens vinden dat er een vinkje verkeerd staat.

Outlook probleem

Sinds kort heb ik het probleem da , als ik eeen mail mak (nieuw of reply_ het invoervenster niet te leen is. Ondanks dat het lettertype groote 2 heeft.bij replys komt ook her origineel zo klein.

Dit terwijl de mal openen de normale grootte  wordt weer gegeven. Xit probleem heb ik sinds kort en ik vermoed dat ik een of meerdere funktie toetsen verkeeerd gebruikt heb. welke weet ik iet maar hoop dar=t jullie me kunnen helpen

spam folder

Via de web interface van webmail.hccnet.nl zie ik alleen een inbox en een "verwijderd" folder. Is deze laatste ook de folder waarin eventuele spam door de mailserver wordt geplaatst? 

Ik verwacht mail, die zou al meerdere malen verstuurd zijn, maar ik zie ze niet in Thunderbird (ook niet in de Trash) en ook niet op de webmail paginas.

Kan ik ervan uitgaan dat die mails niet verzonden zijn ??

Synchonisatie

Hoe kan ik voorkomen dat mijn zoek onderwerpen van mijn PC direct daarna ook op mijn mobiele telefoon opduiken. Kan ik ergens synchronisatie uitzetten?

Met vriendelijke groet,

Tweede beelscherm werkt niet meer

Tweede beeldscherm werkt niet meer na installatie Windows 10 1703 op mijn laptop. Laptop is Dell XPS 322X en scherm is Samsung S24C450DW.

Vraag over buitenlandse app

Beste mensen,

Als Belg wonend in Nederland kijken we vaak TV naar Vlaamse zenders via de Belgische Stievie app.

Hiervoor hebben we een abonnement van de tijd dat we nog in Belgie woonden en dat werkt al jarenlang prima, zowel in Nederland als in het buitenland.

Nu hebben we van Stievie bericht gehad dat deze app vernieuwd is en vanaf 21 september niet mee zal werken. We kunnen het abonnement voortzetten met de vernieuwde Stievie app die we moeten downloaden uit de app store.

Echter in de Nederlandse app store is de Stievie app niet beschikbaar... Via een omweg vanuit mijn PC heb ik de app wel kunnen toevoegen aan mijn verlanglijstje, maar downloaden op de tablet lukt niet.

Ook heb ik het via een VPN verbinding (ingesteld op Belgie) geprobeerd, en daarna van de Google Play Store de cache geleegd en de store gedwongen gestopt.Echter ik kom niet verder dan dat 'het item niet beschikbaar is in je land'. 

Uiteraard is het een kleine moeite om even naar Belgie te rijden voor de download, maart ik vermoed dat dit het probleem niet oplost omdat er ergens instellingen in de tablet staan die aangeven dat het een Nederlandse tablet is.

Hoe kan ik dit probleem oplassen en van de Vlaamse programma's blijven genieten?

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Met vriendelijke groeten,

Wie wil hebben ... Atari

Goedemorgen,

In een oude doos kwam ik een Atari PCM124 monitor en een Atari SH204 externe harddisk tegen. Verborgen onder een laag snoeren. M'n vraag: hebben jullie hier belangstelling voor? Zo ja, dan wil ik jullie hier graag een plezier mee doen en kogen jullie het geheel komen ophalen.

Ik hoor graag van jullie. Thnx.

Groet

wifi

Ik heb een Ziggo modem die gebruikt wordt als bridge. Via een kabel wordt het signaal doorgesluisd naar een Asus AT-AC66W Dual Band 3x3 802.11ac Gigabit Router.  Werkte naar volle tevredenheid. Recent is bereik echter een stuk minder. Ik wil nu via een kabel een 2e router aansluiten om in de tuin een beter bereik te hebben.  

1. Is het handig om nog zo'n zelfde router te kopen en  rechtstreeks  aan het Ziggokastje aan te sluiten of is het juist beter om een ander merk of type modem te gebruiken?

2. Is het mogelijk om het Ziggo modem tegelijkertijd als bridge te gebruiken (voor het huidige Asus modem) EN als daadwerkelijk modem (waar het feitelijk voor is bedoeld). Dan zou ik ook uit de problemen zijn. Het gaat om een Cysco Model EPC3925 EuroDocsis 3.0

wijzigen wachtwoord

Dames/heren,

Ik heb twee e-mailadressen van hcc. Mijn hoofd e-mailadres .. en een tweede e-mailadres .. Het wachtwoord van dat laatste e-mailadres blijkt gestolen te zijn. Ik wil daarom het wachtwoord wijzigen. Echter het lukt me niet. Als ik via de site aangeef dat ik het wachtwoord vergeten ben krijg ik de mededeling, dat ik een e-mail zal krijgen met een link om het wachtwoord te wijzigen. Echter ik krijg niets.

Kunt u mij aangeven hoe ik het wachtwoord van ..kan wijzigen? De gebruikersnaam is Ankla.

Bij voorbaat dank

Windows 10 update naar W 10 Creators

Ongeveer half juli ontving ik scherm waarop ik mijn privacy moest aanpassen.

Dacht daarna de update voor W10 te ontvangen.

Het is nu en maand later (half Augustus) en nog niets ontvangen.

Weet dat ik deze ook handmatig via 0.a. de site van microsoft kan installeren maar las dat een automatische update beter zou zijn.  Wat te doen?? Hoe kan ik de automatische update binnen halen??