images/fade/juniaug.jpg

Onderwerp

Bericht

Account aanmelden

Beste HCC hulp medewerkers,

Ik, mijn vrouw en mijn dochter kunnen helaas niet aanmelden op onze desktop pc.Als we op onze account aanmelden, krijgen we iedere keer "Group Policy Client verhindert uw aanmelding" melding.Dus, we kunnen onze pc niet gebruiken.

Hoe kan ik dit probleem oplossen, zonder onze gegevens en accounts te verwijderen?Zou u misschien z.s.m. willen reageren?Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Adresboek

Beste mensen,

ik heb een nieuwe laptop gekocht met Windows 10. Maar op mijn oude pc heb ik nog al mijn emailadressen. Ik werkte daar met Outlook. Ik had gehoopt deze te kunnen kopieeren en heb daarvoor speciaal een USB stick aangeschaft. Maar helaas!

Hopelijk kunnen jullie mij helpen.

Het alternatief zou namelijk zijn al deze adressen stuk voor stuk handmatig in de nieuwe laptop in te voeren. In dit digitale tijdperk moet daar toch een oplossing voor zijn.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groeten,

bericht op mijn smartfoon

Als ik mijn smartphone aanzet en een programma wil gebruiken , krijg ik meestal "het type wordt niet ondersteund". Ook als ik whatsapp gebruik wil het toetsenbord niet altijd komen.

Ook valt het bericht weg en kan ik weer overnieuw beginnen.

Ik heb een smartphone van kpn "smart 400".

Het besturingssysteem is android 4.4 (kitkat).

Contactpersoon aanmaken

Sinds enige tijd heb ik een smartphone. Voor agenda, contactpersonen en e-mail gebruik ik de Outlook app. Alles synchroniseert keurig met mijn outlook.com account, maar de contactpersonen willen maar één kant op.

Als ik op mijn telefoon een nieuwe contactpersoon aanmaak of een bestaande aanpas krijg ik weliswaar de melding dat de contactpersoon is opgeslagen, maar hij verdwijnt toch in het niets. 

Heeft u een idee hoe ik de telefoon zover krijg dat hij contactpersonen of wijzigingen echt opslaat?

crash na opschonen met behulp van Cleanm

Puur ter informatie omdat het mogelijk vaker gebeurt.

N.a.v. editie 293 mei/april Sony telefoon opgeschoond met CleanMaster lite. Alles ging goed. Maar uiteindelijk, dus na opschoning en antivirusscan (die aangaf dat er geen virussen waren) crashte de telefoon volledig en heb ik een nieuwe moeten aanschaffen.

nogmaals dit is puur ter informatie en geen klacht richting HCC.

e-mail

Bij het aanmaken van de e-mail mislukt iedere keer de controle zodat de aanmaak niet voltooid kan worden.  Zodoende ben ik genoodzaakt met webmail te werken.

Mooi maar niet altijd praktisch.  De aanbieder is Ziggo De verbinding is met een router en dit gaat verder probleemloos.

Facebook groep fotoalbum maken

Ik heb een groep(geheim) Kreymborg en Hollenkamp aangemaakt op Facebook met heel veel info en afbeeldingen. 

Nou wil ik een fotoalbum maken van de Facebookgroep Kreymborg en Hollenkamp zonder de info en afbeeldingen opnieuw in te vullen! 

Mijn vraag is aan u, is daar een programma voor zonder dat info en afbeeldingen opnieuw of in te vullen? Met andere woorden dat het automatisch vanaf facebook naar fotoalbum geexporteerd wordt.

Foto,s van smartphone naar tablet

Kunt u mij vertellen hoe ik de gemaakte foto's op mijn smartphone kan zien op mijn tablet. Ik vermoed via Google Foto's. Maar hoe stel ik dat in.

Foutmelding

Ik krijg al een poos bij het opstarten van Windows een foutmelding (HRESULT: 0x8007000B). Hoe kom ik er achter welke app dit produceerd zonder alles systematisch te moeten deïnstalleren? Ik heb een afbeelding van de foutmelding toegevoegd.

gif en facebook

van de ene dag op de andere werken gif beelden niet meer in facebook. gifs buiten facebook werken gewoon op de pc.

importeren contactpersonen in outlook

Ik probeer mijn contactpersonenlijst (csv bestand) in outlook 2016 te importeren maar de knop^volgende komt niet niet beschikbaar na de keuze van de contactpersonenlijst. Wat doe ik verkeerd? Kan u mij verder helpen? Dank bij voorbaat.

inlog problemen op standaard account

Ik Krijg steeds de onderstaande melding waardoor ik niet kan inloggen met mijn standaard account. Hoe los ik dit op?

Ik heb al op internet en Youtube gezocht en gevonden maar tot nu bied dit geen soelaas.

één oplossing een nieuw standaard(=beperkt)-account aanmaken Bood maar tijdelijk een oplossing.

Kunt u mij a.u.b. zeggen hoe ik dit definitief oplos (liefst stapsgewijs) 

Het gaat om de volgende melding:

"Kan geen verbinding met een Windows-service maken 

Kan geen verbinding met de System Event Notification Service-service maken, waardoor standaardgebruikers zich niet kunnen aanmelden. 

Als lid van de Administrators-groep raadpleegt u het 

systeemgebeurtenislog voor meer informatie."

kan geen mail ophalen

Bij het openen van thunderbird krijg ik steeds het volgende bericht.

Verzending van wachtwoord voor gebruiker d.k.oosterveen is niet gelukt. Mailserver pop.hccnet.nl antwoordde: Unable to lock maildrop: Mailbox is locked by POP server

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd maar dat helpt niet

Krijg gmvault niet aan de praat

Ik heb Gmvault (Comnputer Totaal April '17 pag. 74) geïnstalleerd. IMAP toe gestaan, onbeperkt. Als ik gmvault wil opstarten krijg ik deze boodschap: Kopieer deze code. Schakel over naar uw app en plak de code daar 4/PeyMNC-----------------------------------------------yaU.

Wat wordt er in 's hemelsnaam bedoeld met "Uw app"?  'App' is babytaal, ik ben geen 12 meer. Maar ook "Uw programma" begrijp ik niet in dit verband. Als ik de code wil copiëren naar DOS (dwz de Command Interpreter) zie ik alleen maar ^V op het scherm (in Word zie ik de hele code dus hij is wél gecopieerd).

Moet ik de code ergens in gmail plakken? Waar dan???

Hartelijke groeten,

leesbevestiging vragen

ik gebruik het programma Mail van windows.

Ik wil een leesbevestiging vragen maar kan het niet vinden

mailbox hccnet

ik heb mijn mailbox leeggemaakt en alles verwijderd en toch blijft mijn quotum op 99 % staan. dit kan niet. er is niks op de mailbox en er zijn geen subaccounts meer.

wat nu?

microsoftXPS document writer

het bovengemelde onderwerp staat bij "apparaten en printers" vermeld.

Vraag:wat is de functie en wat gebeurt er als ik dit verwijder?

PDF omzetten in UBL 2.1

Is er software beschikbaar waarmee ik PDF documenten kan omzetten in UBL 2.1 ?

Of zijn er printer/scanners waarbij de scan meteen in UBL 2.1 (MSX) kan worden opgeslagen?

Vriendelijke groeten

Play store werkt niet meer

sinds kort werkt mijn playstore op mijn telefoon niet meer, ik ben terug geaan naar fabrieks instellingen, maar na opstarten staat play store wel op mijn main screen maar werkt niet Google play-services is gestopt.kan zelfs mijn email adres niet meer instellen, wat kan ik doen om het weer werkend te krijgen.

Vr. Gr.

powerline adapters

Hallo, ik zou graag willen weten of Powerline adapters over meerdere stroomgroepen kunnen werken en zoja, welke merken dit doen omdat ik namelijk veel verschillende groepen in ons huis heb en doordat dit betoncasco is, is bekabeling trekken een heel groot probleem.

Vr.gr.

reactie op ticket 3167

Ja, de problemen zijn opgelost, bedankt! Mijn late reactie is het gevolg van chronische ziekte; ik ben wat aan het opknappen maar het duurt erg lang. Daardoor slaap ik veel meer dan ik actief ben. 

Wat betreft 'app' en 'appje': ik heb een reuze hekel aan deze woorden. Vroeger zeiden we 'programma', daar was toch niets mis mee? Een 'app' is een applicatie, een toepassing. Een toepassing van wat? Dat wordt er nooit bij verteld. Van een compiler soms? 

Ik heb honderden programma's geschreven waarvan ik er enkele tientallen nog geregeld gebruik; ik pieker er niet over om ze als 'appjes' aan te duiden.

Hartelijke groeten,

SPamfilter / Whitelist

Voor zover ik weet is er een spamfilter actief op de mailserver van HCC.  Dat vind ik prettig, maar nu worden er regelmatig berichten tegengehouden vanuit een afzender waarvan ik de berichten wel wil ontvangen.  Bestaat in het spamfilter de mogelijkheid om een afzender the "whitelisten" zodat berichten van deze afzender per definitie doorgelaten worden? Zo ja, hoe voeg ik daar een adres aan toe?

Spamfilter HCC

Berichten van Lebara ontvang ik niet. Ik vind in de webmail nergens een spamfolder waarin ik het eventueel zou kunnen vinden. Is er hoe dan ook een mogelijkheid om door HCC weg gefilterde berichten te bekijken?

systeemherstel

hallo,

k ben al dagen bezig om een systeemherstel te kunnen doen maar krijg het niet voor mekaar op windows 10.

Het is zowel op mijn pc als op mijn laptop dat het niet werkt. Ik heb systeemconfiguratie ingeschakeld op C en op verschillende datums uitgeprobeerd maar het helpt niet, zie bijlage systeemherstel b.

Iedere keer krijg ik de foutmelding, zie bijlage systeemherstel a.

Ik ben ook aan het zoeken geweest maar kan de oplossing  niet vinden.

Hebben jullie misschien een oplossing om dit probleem op te lossen.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank,

Met vriendelijke groet,

Thunderbird

Als ik mijn postbussen bij KPN-Webmail leegmaak dan worden ze door synchronisatie met Thunderbird ook bij Thunderbird leeggemaakt.Dat gebeurt niet als ik Windows Live Mail gebruik.

Hoe kan ik bij Thunderbird deze synchronisatie uitschakelen?

tv opnames verwerken op PC

Dag. Ik ben feedhunter en zoek naar tv-beelden die uitgezonden worden dor SNG auto`s.

Zie eens.......https://www.youtube.com/watch?v=QA1C8G6Kflc

Mjjn vraag is weet  u een programma dat ik via mijn TV op mijn PC ook kan kijken en daar een screenshot van kan maken.

Via het programma DVB dream en een externe aansluiting TBS 5980dvb s2 tv q box ci doe ik dat ook al . Maar ik wil het ook via mijn TV  doen. Hopelijk heeft u een tip voor me. Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Veilig met live mail in win 7

LS

Is gebruik van live mail in Win 7 ZONDER Microsoft e-mail adressen 

veilig?

Window 10 wil niet doorstarten

Beste mensen,

Mijn desktop computer wil na het opstarten niet doorstarten.

Ik krijg telkens na een tijdje een ijsgrot te zien met maar vier opties.

Zie de foto. 

Daarna niets meer mogelijk!

Hoe kan ik nu verder zonder mijn bestanden te verliezen.

Groet en dank alvast voor de geboden hulp.

Windows crash?!

Beste HCC, 

Sinds vandaag krijg ik bij het opstarten van mijn desktop pc zwarte en grijze verticale strepen in beeld en start Windows niet door. Na enkele her-starts kom ik op een blauwe herstelpagina waar de melding wordt gegeven 'het lijkt alsof Windows niet op de juiste wijze is geladen..'

Vervolgens heb ik in Veilige Modus nog kunnen starten, maar ik kan daar vervolgens weinig achterhalen. In de logboeken zie ik wel enkele fouten, met name een DCOM 1084 error. Een andere fout betreft een 'Shellhwdetection service.' 

Eerst dacht ik dat de oorzaak kwam door een hangende Windows Update, maar gezien de verticale strepen zou het ook de videokaart kunnen zijn. 

Ik kan nu helemaal niet meer in Windows en de strepen blijven ook. 

Suggesties zijn zeer welkom!

Hartelijke groet,

Windows mail

hoe kan ik mail handmatig ontvangen in windows 10? Ik vind nergens een knop terug om mail te ontvangen wanneer ik wil zoals in outlook of windows live mail. Kan u mij verder helpen?

Windows Mail

Binnen Windows Vista kon gebruik gemaakt worden van Windows Mail. Bij de installatie van Windows 7 staat onder Program files een map met Windows mail. Is Windows Mail onder Windows 7 te installeren?

Op diverse sites wordt verwezen naar Windows mail, maar waar is het echt simpel te downloaden? 

Windows live mail is geen optie! Net als outlook.