images/fade/50PLUSBEURSAANBIEDING.jpg
Onderwerp Bericht
opstart problemen na update na de laatste update van W7 uitgevoerd te hebben, gaat het systeem na booten ovr tot een dik controle.
Deze wordt afgebroken met het advies terug te gaan naar een herstelpunt voor de laatste update omdat mogelijk software is geinstaleerd die de controle uitvoeren onmogelijk maakt.
het systeem boot vervolgens normaal op maar als ik systeem herstel  opstart krijg ik de melding dat deze niet uitgevoerd kan worden omdat er problemen zijn.aanbevolen wordt een diskcontrole uit te (laten) voeren
daar begon het probleem mee. deze kan niet uitgevoerd worden en er wordt ysteem herstel voorgesteld.
PC Goedendag, mijn PC doet het in eens niet.
Ging vanzelf upgraden naar Windows 10 en kan het NIET meer opstarten.

Eerst stond bij rechter beneden hoek:
U bent aangemeld met eeen tijdelijke profiel.
2e keer staat:
Er kan niet worden aangemeld bij uw account.
3e keer staat:
Er is een probleem met de computer en deze moet opnieuw worden gestart.
Er worden foutgegevens verzameld. Hierna kunt u de computer opnieuw opstarten.
Heb al een paar keer geprobeerd maar doet helemaal niks.
Kom mijn PC niet binnen.
HCC digitaal graag zou ik HCC digitaal wensen,
hoe kan ik deze bereiken ? ik wil graag ook digitaal toegang tot oudere bladen, ik heb geen papieren versie nodig, hopelijk met veel lagere kosten, de papieren versie beland bij oud papier
spam-mail weigeren bij komst op server Is het mogelijk om spam (ik heb een zeer hinderlijke politieke stalker) ook direct automatisch van de server laten verwijderen, zodat ik deze mail niet in mijn computer-mailbox krijg en ook niet op mijn telefoon?
Bij voorbaat dank voor de moeite!
installatie Na een test met Linux Mint Cinnamon (Naast windows 7)ben ik het wachtwoord vergeten.
Zit er niks anders op dan helemaal opnieuw installeren?
ledenkaart ik ben mijn lidmaatschapskaart kwijt. Hoe kom ik aan een nieuwe
PC-Active pdf Beste...,

Een maand of wat geleden was ik een artikeltje aan het zoeken op de website, en tot mijn verbazing waren en een paar uitgaven van de PC-Active als pdf te downloaden. Bij mijn weten was dit voor die tijd niet mogelijk, maar was er toen vanuit gegaan dat het beleid hiervoor wellicht gewijzigd was. Nu het nieuwe exemplaar weer op de mat is gevallen, wil ik deze ook als pdf downloaden, maar ik kan deze en de vorige nummers niet meer vinden.
Zijn de vorige nummers onbedoeld op de website terecht gekomen en er weer vanaf gehaald, of heb ik nog niet goed gezocht. 
Ik krijg 20 000 mailtjes Gmail  binnen Ik probeer een iPad te configureren met een gamail adres.

Tot mijn schrik lopen er dan meer dan 20 duizend mailtjes binnen, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Waarschijnlijk allemaal sedert dit account is aangemaakt.

Ik heb al op de GMail internetpagina (via mijn PC) ingevuld dat ik alleen de mailtjes vanaf nu wil doorsturen. Om de een of andere reden kom ik niet met de iPad op die pagina.
fout melding met internet connectie Hoi Ik heb al enige tijd een foutmelding als ik de pc of mijn laptop opstart. Er is dan geen connectie mogelijk met een aangesloten netwerk kabel.
De fout melding van Norton is: 8510, 102. na enige tijd kan mijn Norton dot herstellen en heb ik weer verbinding.
Na zoeken op internet kwam ik op een site terecht waarvan ik dacht Norton medewerkers aan de lijn te hebben. Dat bleek niet maar was een UK bedrijf dat mijn fout wel kon fixen. Voor ik er erg in had moest ik 150 euro betalen waarna ze de fout hadden hersteld. Men verteld dat mij IP adres is gehacked en dat dit altijd zo zou zijn want dat nummer is voor altijd aan mij verbonden. Zij konden dit ook nog fixen voor $250 dollar met een software firewall pakket maar gelukkig kwam mijn verstand terug en zei ik nee. Snapte niet dat Norton hier nogmaals geld kon vragen voor iets wat ze al moesten leveren. Toen viel het kwartje dat dit niet Norton was maar particulier bedrijf dat hiermee zijn geld verdient. Ik ben er mee gestopt en dit bedrijf heeft me nog een paar keer gebeld of mijn probleem nog steeds verholpen was wat inderdaad het geval leek. Echter na een week of 3 verscheen deze weer en sinds kort verschijnt deze na elke nieuwe opstart van een pc of laptop. Ik ga dan via Norton proberen te verlengen. Deze ziet dat ik geen internet heb en gaat dan dit herstellen en dat lukt me iedere keer. Duurt wel enige minuten maar ik heb dan weer internet. Nu speelt dit steeds in me hoofd dat het bedrijf zei dat mijn IP adres is gehacked en dat dit dus steeds terug komt. Wat mijn inziens betekend dat iedere pc of laptop die via mijn netwerk aanlogt en geen goed virus scanner heeft gehacked wordt. Dat lijkt me niet wenselijk. Mijn vraag is dus nu wat is waar? Is mijn ipadres altijd bij mij als persoon terug te vinden dus niet aan een huis locatie verbonden? Of is dit iets wat mijn provider kan veranderen of ik zelf kan veranderen door de lease te verbreken? En mijn andere vraag is hoe kom of voorkom ik dat mijn ip adres steeds gehacked wordt en ik elke keer Norton moet vragen om dit op te lossen. Support van Norton zegt steeds hetzelfde maar lost niks op.
"Fout: '8510,102'
Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen."

Wel lost het mijn netwerk verbinding op en wordt het hersteld. Ook ben ik nieuwsgierig of mijn wifi via de ziggo router ook gehacked is en mijn ios apparaten hierdoor kwetsbaar zijn?
Linux Laptop is nogal traag Goede dag,

Ik heb eind vorig jaar op mijn ("oude") Toshiba Satellite met Centrino 2 processor, het besturingssysteem vervangen door LINUX Mint 19.
Met name deze laatste versie omdat na inwinnen van informatie hierover, bleek dat met een 64 bit hardware plus  4 GB RAM e,e,a. goed zou draaien.

Mijn ervaring echter is dat het inderdaad draait maar niet echt soepel.
Met namen bij fotobewerking (GIMP 2.10) laat e.e.a. soms behoorlijk te wensen over.
Ook met LibreOffice duurt het lang voordat deze is opgestart. "Schakelen" tussen 2 browsers geeft ook de nodige vertraging.

Mijn vraag tenslotte:

Is het rendabel om het geheugen van deze toch wel op leeftijd zijnde laptop, uit te breiden naar meer RAM? Ik wil hier best nog wat in investeren maar niet tegen ander advies in natuurlijk. 

Iemand die mij kan adviseren hier,?
Bij voorbaat dank voor de moeite,
begin van internet Hallo,

in het begin van internet werd er gebruik gemaakt van pagina's die bekeken konden worden. Volgens mij hadden deze pagina's de naam"billboard".
Ik ben op zoek naar de naam van deze pagina's. 
fout melding bij internet connectie Hoi hierbij nogmaals omdat ik het ticket niet meer kan vinden. Waarschijnlijk verkeerd emailadres gebruikt.
Maar ik krijg steeds de error 8510 210 terug van Windows7. Dat er geen verbinding kan worden gemaakt met het netwerk. Nadat ik in Norton iets activeer gaat deze de verbinding herstellen.Dit gaat gelukkig altijd goed maar ben het wel zat nu. Ik ben verleden keer door ontwetenheid bij een particulier bedrijf binnen gekomen. Dacht ik da bi Norton zelfs was maar dat bleek niet zo. Nadat zij een en ander wilde fixen voor 150 euro heb ik dat laten doen. Vervolgens wilde ze me nog meer geld aftroggelen door me een verhaal te vertellen dat mijn IP adres gehacked was. En dat ik daardoor dit weer terug kon krijgen. maar voor 250$ zouden ze dat kunnen verhelpen. Iets met een firewall. maar dacht tja echt niet want vertrouw het niet meer. En na drie weken was het weer terug. Bedrijf bleek wel legaal dus dat viel mee maar door dit gebeuren kom ik nu bij jullie terecht. Want klopt het mijn IP adres altijd bij me blijft ook al verhuis ik van een ene stad naar een andere? Hoe kan ik een nieuw ip adres krijgen welke dan niet gehacked is en hoe weet ik dat? Is er een software pakket dat dit kan verhelpen zonder al dat gedoe? want dit wilde ze me aansmeren? En doet Norton Security dit soms niet al?
software en kaarten updates voor Peugeot Weet iemand een manier om aan software en kaartenupdates te komen voor een Peugeot 408 uit november 2011. De fabrikant vraag per keer € 150 en dat is naar mijn idee onredelijk en onnodig duur.
RAM geheugen uitbreiding ASUS A6R RAM geheugen uitbreiding ASUS A6R Notebook
(ASUS model A6R 5CN0AC060971 / A6R B001H,  Windows XP home, 512 MB RAM, HD 60 GB)

Doel: sneller maken en naar Windows 10 upgraden

Goede dag,
Mijn eerste Laptop uit 2005 (!) die in z’n geheel nog uitstekend werkt (en werkeloos in een hoek staat), wil ik uitbreiden met 4 GB RAM om hem sneller te maken en upgraden naar Windows 10. Volgens de informatie zou dat kunnen met Windows XP.
Bij Conrad een GB 667 MHz SO DIMM DDR2 - bestelnummer 870854 - besteld. Echter …… het nieuwe geheugen bijzetten werkt niet en verdere pogingen maar stopgezet.
Bij mijn weten kan Windows XP maximaal 4 GB RAM adresseren, dat zou toch moeten kunnen? Wil hem sneller maken en met Windows 10 upgraden, zeker interessant voor het experiment en puur voor de fun. Moet ik in Windows XP RAM geheugen toewijzen, heb gezocht maar niets gevonden.
Kunt u mij helpen?
Melding "apparaat is niet compatibel" Goedenavond,

Op mijn tablet heb ik de app NPO-start staan, om gemiste TV-uitzendingen enz. te bekijken.
Al zo'n half jaar niet meer gebruikt, nu wil ik deze app weer gebruiken maar ik krijgt de melding "je apparaat is niet compatibel met deze versie".
Ik heb vervolgens de app verwijderd en via de app-store een nieuwe NPO-start geprobeerd op de tablet te zetten, maar krijg wederom de melding dat mijn apparaat niet compatibel is.

Begrijp ik goed dat het besturingssysteem verouderd is? En zo ja, kan ik dat besturingssysteem op een of andere manier updaten?
In ieder geval: wat kan ik doen om weer via de NPO-start app naar gemiste uitzendingen te kunnen kijken?

Bij voorbaat veel dank voor de hulp!
Ik kan niet inloggen op kadermail Ik ben ingelogd op kadernet. Daar zie ik dat ik 132 mails heb staan in de mailbox Ik ga via snelmenu inloggen op hobbynet. Als ik dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als bij hccnet inlog, kan geen verbinding worden gemaakt. Ik mis hierdoor veel info
e-mails opgeslagen in Windows Live Mail In de tijd dat Microsoft Windows Live Mail 2012 nog ondersteunde heb ik veel belangrijke mails opgeslagen in de map DOCUMENTEN.
Nu Microsoft Windows Live Mail niet meer ondersteunt ben ik overgegaan naar Windows Mail10 (mooie interface maar functioneert zeer matig).
Ik heb na de overschakeling overwogen Windows Live Mail te verwijderen van de computer, maar heb dit bij nader inzien toch niet gedaan. Gelukkig maar.
Als ik nu namelijk mails uit de map Documenten open dan doet de PC dat vreemd genoeg altijd met Windows Live Mail 2012. Ook mails, die opgeslagen zijn vanuit Windows Mails10.
Betekent dit, dat als Windows Live Mail 2012 verwijderd wordt dat de mails vanuit Documenten niet meer geopend kunnen worden?
Naar ik begrepen heb kun je Windows Live Mail 2012 ook niet meer op een nieuwe laptop installeren.
Krijg je dan nu dezelfde situatie als toen met Windows Express? Geen toegang meer!
Ben zeer benieuwd naar uw ervaringen hiermee.
Update in oktober naar 1809 De update van oktober 2018 voor Windows 10 wordt automatisch gedownload als uw apparaat daarvoor in aanmerking komt. Maar zie nog steeds geen UPDATE naar 1809. De laatste versie van w10 in juni 2018 bijgewerkt naar 1803.
De versie  1809  welke is uitgebracht in Oktober 2018 wordt vreemd genoeg niet meer automatisch aangeboden op mijn laptop. Ook op de laptop van mijn man is deze nog niet aangeboden.
Weet dat er problemen waren met deze versie zou dit de reden zijn dat deze niet meer automatisch aangeboden is?
Op de site van microsoft is de versie naar 1809 te updaten maar....Asus ontraad dit omdat de laptop van origine een w7 is.
Weet u de reden, en.....is het verstandig om de versie via site van Microsoft te updaten. in het verleden al heel wat problemen ondervonden met programmas welke niet meer werkte!! Of is men nog steeds bezig de versie 1809 te updaten en komt deze nog automatisch voorbij???Ik hoor graag.
Instellingen HCCnet-mail Hoe kan ik mijn instellingen te zien krijgen.
Na inloggen kom ik niet verder.
Bij pop.hccnet krijg ik geen website
Vervelende pop-up van Magix Na aanschaf van Red mijn video's van Magix (voordeel actie van HCC), heb ik iedere keer wanneer mijn computer opstart een reclame bericht van Video Deluxe 2019 op mijn scherm. hoe kan ik er voor zorgen dat het irritante bericht niet meer verschijnt. Bij voordat dank voor een mogelijke oplossing
VPN en Ziggo mailaccount N.a.v. een artikel in PC Active heb ik een abonn genomen op TunnelBear. Werkt op zich prima, maar..... Ziggo accepteert dit niet. Ik word steeds geblokkeerd omdat men aangeeft dat mijn email benaderd wordt vanuit het buitenland en dit een onbetrouwbaar adres is. Ook als ik Tunnelbear instel op Nederland wordt ik geblokkeerd.
Voor mij reden om Tunnelbear niet meer te gebruiken. Maar dit kan toch niet de bedoeling zijn van VPN ? Omdat jullie in de volgende editie aandacht besteden aan VPN en de camping is het wellicht belangrijk om deze blokkade te voorkomen als men in het buitenland zit.
Ik ben benieuwd naar uw antwoord en/of oplossing.
Outlook Beste allemaal,
Sinds ik een nieuwe acer heb, heb ik problemen met outlook. Ik probeer het kort uit te leggen. Na de laatste cessie MC, ruim een uur, en alles opnieuw ingesteld (de helper was volgens mij niet echt deskundig!) nog steeds het probleem. Als ik outlook afsluit krijg ik het schermpje 'voortgang van verzenden en ontvangen'. het groene balkje geeft dan aan in hoeverre de taak is gedaan. Helaas, het balkje loopt maar tot helft door en stopt. Met het x rechtsboven klik ik dat dan maar weg. Dan sluit outlook en is niet meer te starten. Ik kan outlook niet afsluiten met X rechtsboven de outlook werkpagina.Ik moet de computer afsluiten, blauw scherm met de vraag alle aps te sluiten. Als ik dat gedaan kan ik aan/uit, afsluiten en opnieuw opstarten gebruiken. Dan kan ik outlook weer starten. Alle accountgegevens kloppen ook alle instellingen.
Ra, ra?
HCC Webmail Sinds enige tijd kan ik,  thuis en op kantoor, de functie 'Toon alle' e-mails op de server meer gebruiken.
Ik heb zelf niets veranderd aan de settings.
Hoe kan ik dit verhelpen?
MS Office 365 Het probleem dat ik voorleg komt in alle onderdelen van MS Office 365 voor, maar ik ga nu even voor het gemak uit van Excel. Enkele dagen geleden ontstond het probleem. Tot nu toe is het me nog niet duidelijk hoe dat zo plotseling is gekomen en is het me niet gelukt dit op te lossen.
Als ik een bestaand bestand in Excel wil openen, gebeurt dat niet en sluit Excel onmiddellijk weer af. Dat gebeurt als het bestand vanaf OneDrive (de gesynchroniseerde partitie) wordt geopend. Als ik een bestand vanaf de Data-partitie (dus losstaand van OneDrive) open, dan gaat het goed. Excel werkt dan normaal. Het heeft dus iets met de verhouding tussen OneDrive en Excel te maken.
Ik heb intussen zowel de verkorte als uitgebreide herstelprocedure gedaan, maar zonder resultaat. In geval van de uitgebreide herstelprocedure wordt MS Office o.a. verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Dat wordt geautomatiseerd door Windows gedaan.
Weet iemand raad?
Schoonmaken/reinigen Misschien kan ik mijn vraag hier kwijt.
Ik zou willen weten hoe ik het toetsenbord van mijn Asus laptop (aluminium) kan reinigen. Is nogal vlekkerig geworden door gebruik.
Update naar versie 1809 Kan de update windows 10 versie 1809 niet installeren, heb het een paar keer geprobeerd met windows 10-updateassistent. Ik heb ook de update assistent wu10 uitgevoerd, daarna een update gestart maar na alle downloads en installatie uitvoeringen welke uiteindelijk na 53% stopt, krijg ik de melding "windows coult not configure one or more system components ….". Bij de update geschiedenis staat "Onderdelenupdate naar windows 10, versie 1809 amd64 2019-04 (4), Laatste  mislukte installatie poging op 11-04 0x1900101".
emails met onnodige technische info Sinds kort worden al mijn ingekomen emails (op windows-10 computer met Mozilla Thunderbird) -voor mij ongewenst- voorzien van de hele reeks 'technische informatie', zoals: Bericht-id: ...; x-account:...; x-uidl:....; x-mozilla status; mime-version; content-transfer-encody; domein key-signature; etc, etc, etc (soms wel een halve pagina of meer lang!).

Deze technische achtergrondinformatie hoef ik niet op elk ingekomen emailbericht vermeld te zien en zeker niet bij elk bericht uitgeprint.
Ik heb alle Thunderbird-items nageplozen, maar kan nergens vinden hoe ik deze overbodige informatie uit kan vinken.

Hopelijk weet u wel hoe ik mijn Mozilla Thunderbird zo moet instellen dat dit probleem wordt opgelost.
Steeds weer inloggen in Chrome Steeds als ik Chrome opstart moet ik weer inloggen en wordt er gevraagd of ik de Privacygegevens van Google wil lezen. Als ik dan weer ingelogd ben, dan vervalt de vraag over het weer checken van de privacygegevens (gelukkig). Wat kan ik doen om het steeds weer inloggen in Chrome (Google Account) te voorkomen?
gegevens op You Tube zetten Goeden morgen.
Ik ben lid van een koor en zou er meer bekendheid aan willen geven, door ons koor op You Tube te plaatsen. Zowel door foto's , als muziek.
Alleen hoe doe ik dat?
Ontsporing Burgerdam route activiteit 06 Beste Mensen, ik zou lid moeten worden, maar woon in Australie. Vlak voor Burgerdam ontspoord mijn NS Mat 46 ( van Ten Halve), hoe zou ik dit kunnen oplossen. Als ik de route via the activity editor bekijk gaat alles goed, maar als ik hem rijd dat gaat het mis. 
Windows 10 instaleren Kan ik als nog voor weinig geld w10 instaleren?
Windows 10 blijft hangen Hallo,
Sinds een tijdje als ik de laptop met SSD-schijf aan het netsnoer koppel en niet actief ben op de laptop, deze vastloopt of blijft hangen. Het enige wat ik kan doen is de laptop uitschakelen door de powerknop een tijdje vast te houden.
Zodra de laptop is losgekoppeld van het netsnoer, doet zich dit heuvel niet voor.
Het scherm voor wat het energiebeheer en de slaapstand staan op nooit qua uitschakelen.
bewerken Hosts Graag zou ik het hosts bestand op de Android 5.1 willen aanvullen.
Ik kan het vinden en openen. Er ook iets inzetten, maar niet opslaan. Gezocht op het internet over hoe dat zou moeten, maar alles wat ik gevonden hebt werkt niet.
Kennelijk is het read only of anders beveiligd en moet ik die beveiliging uitzetten.
Hoe doe ik dat?
of
Hoe bewerkt ik Hosts op Android 5.1?
Opslag 'Aangepaste Office-sjablonen Iedere keer als ik Word voor Office 365 heb gebruikt staat er in 'Documenten' automatisch een map 'Aangepaste Office-sjablonen', waarop ik niet zit te wachten. Hoe kan ik deze automatische opslagfunctie uitzetten?
Lidmaatschap Ik ben sinds januari lid van seniorenacademie maar ik heb nog nooit wat van hen gehoord.
Mailbox partner Sinds vandaag is de mailbox van mijn vrouw onbereikbaar. Zij heeft een  "extra hcc-mailbox.
Ook via Webmail wordt de toegang geweigerd. Zie bijlage.
Een poging een nieuw wachtwoord in te stellen is mislukt, omdat daarvoor de mail gelezen moet worden. En dat gaat dus niet.
Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen?
informatie bij presentaties en Syllabi - Documenten staan alleen voor w10 de updates van 2017,
zijn die van 2018 2 stuks ergens anders vermeld
sd formatter voor raspberry pi SD formatter herkent sdhc niet.Verkenner wél. Hoe kan ik de kaart formateren voor NOOBS ?
beveiliging voor huis Hallo PC-ACTIEF

Wij buurtjes zijn opzoek naar een beveiligingssysteem die verplaatsbaar is, d.w.z. dat je het systeem bij iedere buur kan zetten die voor een dag/periode weggaat. Dit systeem moet een andere buur telefonisch waarschuwen zodra er onraad is.
Dit systeem moet dus (geluid/beweging/beeld opnemen) detecteren en het opgegeven telefoonnummer bellen. Bestaat zo’n systeem? Zo ja, graag leverancier of andere oplossing.
Scherm van Thunderbird Ik werk al jaren onder Windows 7 professional met Mozilla Thinderbird als programma voor mijn email.  Vanavond vond ik plotseling dat de linker kolom met de verschillende mappen voor inbox, concepten, verstuurd e.d. was verdwenen.  Ik heb geen idee wat ik (verkeerd) heb gedaan en ik zag geen kans die kolom weer te activeren.  Kunt u mij helpen dit probleem op te lossen?
probleem hcc mail na update windows 10 Na update van ms office365 werkt eerst geen outlook meer na uitschakelen profielen outlook weer terug. Doch nu diende email accounts opnieuw geinstalleerd te worden. Doch bij hccnet account lukt niet.
Incoming mail server aangegeven: pop.hccnet.nl poort 995 ssl/tls en uitgaande mailserver smtp.hccnet.nl poort:587 ssl/tls Doch email adres wordt niet geactiveerd. Zijn de instellingen soms van hccnet.nl veranderd? Ik heb kpn als provider. Heb de andere artikelen al uitgeprobeerd met betrekking tot e-mail. 
Booten extern SSD Ik heb een T5 die ik gebruik om op een MacBook met relatief klein geheugen te booten. Mijn zoon heeft deze schijf een tijdje terug gebruikt en had die op Engels gezet. Toen ik die recent terugzette naar het Nederlands kreeg ik na het opnieuw opstarten een stopbord te zien; lukte het booten niet meer. Opstarten met de shift toets ingedrukt laat eveneens het stopbord zien. Als ik de T5 aan mijn mac aansluit wordt deze herkend. Ik kan echter het wachtwoord niet invullen; ik krijg wel het venster te zien maar kan niets intypen. Ik kan die harde schijf dus niet benaderen. Ook met Schijfhulp niet. Graag een tip hoe ik dit probleem kan oplossen.
Eerder had ik al problemen met de accounts op de T5. Startte de T5 op een gegeven moment alleen nog op met het account van mijn zoon (het laast toegevoegde account; was door mijn zoon toegevoegd nadat ik hem mijn MacBook een tijdje had uitgeleend. Mijn account was niet meer zichtbaar. Hij wilde gaan programmeren (eerdere software poorten maar macOS) met mijn MacBook maar had het na een paar weken opgegeven omdat zelfs de support hem niet kon helpen- blijkbaar vindt Apple het niet goed als je vanaf een externe HD boot en werkt) en pas via zijn account kon na uitloggen mijn eigen account zien en daarop inloggen. Ik heb toe een tijdje zitten experimenteren om dat beter te krijgen (vergeefs).
grafische kaart. Na een nieuw moederbord gekocht te hebben een Asus P7P55D-LE en alles geinstalleerd ook een grafische kaart, alles doet het lichtje brand op moederbord alle vinnetjes draaien alleen er zit geen beweging in mijn grafische kaart. Kaart in een andere computer gestopt en zie hij doet het. Ook nog diverse andere grafische kaarten geprobeerd maar helemaal niks. Heb op diverse forems gekeken maar word niet echt wat wijzer. Ik hoop via dit medium antwoord te krijgen op mijn probleem.
account omzetten van pop naar pop3 sinds kort ontvang ik geen emails meer van HCC. Ik ben wel bereikbaar voor anderen
Wie weet de oplossing. Dank
Syllabus, bestandsbeheer met verkenner Gaarne ontvang ik

Een handige syllabus met de verkenner is verkrijgbaar voor € 2,00
iSCSI-lun probleem hallo,
Ik ben een tijd geleden overgestapt naar Linux (Ubuntu) en dat bevalt mij zeer goed, hoewel Linux soms toch wel moeilijk voor mij is.
Een enkele keer loop ik tegen een probleem aan, die ik niet kan oplossen, ook niet mbv internet.
Zo loop ik tegen een iSCSI-lun probleem aan:
Ik heb op mijn server (synology DS216+II) een LUN ingericht als target en op mijn Ubuntu pc en laptop (die van mijn vrouw) als initiators.
Dat werkte uitstekend, maar als ik op mijn DS216+II de schijfruimte vergroot, wordt de vergroting niet gezien op mijn twee initiators.
Ik heb geprobeerd op mijn pc de "open-iscsi" te deinstalleren en weer opnieuw te installeren. De schijf is dan gewoon weer zichtbaar en leesbaar, maar nog op de oude grootte.
Wat kan ik doen om in Ubuntu open-iscsi de nieuwe schijfgrootte zichtbaar te maken?
Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor jullie antwoord.
YTD instaleren Een kennis van mij heeft een tijd geleden YTD op mijn computer geïnstalleerd zodat ik van you tube muziek kon down loden onlangs heeft een computer zaak mijn nieuwe printer geïnstalleerd, en nu ben ik dit kwijt.

Als ik nu YTD wil instaleren geeft mijn Norton aan, dat dit niet veilig ie, terwijl het al wel maanden op mijn computer gestaan heeft, wat te doen met dit geval.

bij voorbaat mijn vriendelijke dankt

ps. ik heb windows 10
Moeilijk voor slechtziende. Mijn echtgenote is zeer slechtziend. De mailtjes en andere berichten moeten voorgelezen worden.
Nu komen haar mailtjes zeer snel en in het Engels voorgelezen door!
Zij is daar al eens voor bij Apple in Amstelveen geweest, die haar toen mededeelde meerdere klacht van dien aard te hebben ontvangen, maar dat alleen het hoofdkantoor van Apple daar wat aan kon doen.
VRAAG: gaarne haar mailtjes langzamer en in het NEDERLANDS voor laten lezen.
Vervelende pop-up van Magix vraag: Na aanschaf van Red mijn video's van Magix (voordeel actie van HCC), heb ik iedere keer wanneer mijn computer opstart een reclame bericht van Video Deluxe 2019 op mijn scherm. hoe kan ik er voor zorgen dat het irritante bericht niet meer verschijnt. Bij voordat dank voor een mogelijke oplossing.
antwoord: Helemaal links onderaan op het reclame schermpje staat meestal: "Dit bericht niet meer weergeven". Als je dit aanvinkt zou het niet meer moeten verschijnen.
mijn reactie: Vooraf dank voor uw reactie. Maar de oplossing van plaatsen van een vinkje is niet mogelijk. Ik heb van mijn bureaublad een print screen gemakt. Nu maar hopen dat er een gemakkelijke oplossing voor het probleem is.
Alvast dank en groet,
nieuwe desktop kopen Goedemiddag,
Mijn computer (desktop Windows 7) is nodig aan vervanging toe. Nu weet ik helemaal niet waar ik het moet zoeken. Ik weet alleen dat het liever niet HP, Acer of Asus moet zijn, omdat die veel overbodige software hebben die het systeem vertragen.
Wel moet het minimaal Intel 5 zijn, een SSD opslag en minimaal 8 GB geheugen.Ik heb een klein boekhoudkantoor en werk heel veel met de computer.Ik heb al een laptop voor onderweg met Windows 10, maar zou op kantoor weer een desktop willen hebben.
Kunt u mij een suggestie doen wat ik moet kopen? Daar zou ik heel blij mee zijn.
FS 2004 ( fs9) Dit programma werd eerder geinstalleed op Windows XP en bij overgang naar Windows 7 meegenomen.

Na herinstallatie van Windows 7 en opnieuw installeren van FS wil het programma niet meer opstarten. Bij gewoon opstarten krijg je het bericht dat opstarten met administrator privileges is vereist. Wanneer ik dat doe gebeurt er niets.
Mogelijk is een update naar fs 9.1 nodig, ,maar hoe krijg ik daarvoor een download bestand? En mogelijk moet er ook een patch uitgevoerd worden naar een versie die zonder CD 4 kan worden opgestart.

Graag een advies van een FS expert bij HCC Fligthsimulator GG.
internet verbinding valt weg Soms valt mijn internetverbinding weg. Alleen mijn laptop, Asus, heeft daar last van. Mijn telefoon en tablet hebben nog steeds internet. Maar mijn laptop niet meer.
Ik heb al het een en ander geprobeerd.
Wifi uit, Wifi aan.
Wifi adres vergeten en weer opnieuw invoeren.
Probleem oplosser gedraaid, niets gevonden.

Het enige dat echt helpt, is de laptop opnieuw opstarten.
Maar ik zou hier wel eens van af willen. Ben het een beetje zat.
Blad Ik heb het blad nummer 2 niet ontvangen. Mijn nieuwe adres is waarschijnlijk niet doorgekomen bij uw administratie. Ik wil dit blad graag ontvangen op mijn adres:xxxxxx
pdf-verhaspeling Vraag aan het deskundige panel.
Van Easyjet ontvang ik voor een geboekte vlucht, per email de boarding pass als pdf-file. Wanneer ik die file probeer te printen, gebeurt er iets vreemds: uit de (laser)printer rolt een ‘leeg’ sjabloon van de boarding pass, met het logo van Easyjet en de belijnde vakken, maar zonder inhoud. In beeld staat op mijn (stand-alone) PC de volledige pass, met mijn naam en de specificaties van de vlucht.
De enige manier om de boarding pass met inhoud geprint te krijgen, is om er een printscreen van te maken, die via paste in te voeren in mijn tekstverwerker en de aldus gevormde file vervolgens vanuit de tekstverwerker te printen. Dat lukt zonder mankeren.
Heeft u enig idee welke magie hier aan het werk is?
Webmail Ik merk dat de berichten op mijn HCC webmail automatisch worden gewist (als ze 30 dagen of ouder zijn ofzo? Ik weet het niet)
Is dat een instelling die ik ergens kan veranderen?
Want ik wil dit niet, ik wil zelf uitmaken wanneer ze gewist worden. Heeft niks te maken met opslagcapaciteit ofzo, want mijn opgeslagen mails beslaan maar weinig kilo of Mega bytes......

Hoop op snel antwoord, want ik ben nu weer veel mails kwijt die hadden moeten blijven staan......
Partities maken & formatteren + Linux in

Ik kan wel de C-paritie verkleinen maar de ontstane lege partitie niet voorzien van nummer. Ook het formatteren van deze partitie is niet mogelijk.

Bedoeling was om Linux in deze partitie te installeren en een mutiboot systeem te creeeren.

Ook het installeren van Linux in de gedeelde C-partitie lukt niet. Alles gaat goed totdat ik de volgende mededeling krijg:

install. van pakket grub-efi-AND64-signet in /target/ is mislukt
(er wordt niets weggeschteven !)

Is er mogelijk iets fout met de harde schijf en wat is er aan te doen ??

verkleuring van schermbeeld Sinds enige tijd en hoogst onregelmatig geeft mijn monitor op een gelijkmatige wijze een ietwat bibberend blauwe waas.
Dat duurt soms enkele seconden, soms enige minuten en verdwijnt dan weer; waarna de weergave weer normaal en stabiel is.
Kan geen specifieke handelingen bedenken/uitvinden dat dit verschijnsel veroorzaakt.
Maar knap hinderlijk is het wel.
Kunt U aangeven hoe dit probleem te verhelpen?