images/fade/juniaug.jpg

Onderwerp

Bericht

Upgrade gaat niet

Vorige maand ergens tijden mijn vakantie gaf NordVPN aan dat er een upgrade was. Deze uitgevoerd. Ik kreeg een foutmelding en NordVPN was verwijderd.

Ik had het toen wel nodig. Dus ik een nieuwe versie gedownload en proberen te installeren. Weer die foutmelding en geen installatie.

Uiteindelijk heb ik mijn PC toen via herstel terug gezet naar de dag voordat ik de 1e keer NordVPN upgrade probeerde uit te voeren. En dat werkte.

Maar sindsdien heb ik steeds de boodschap om te upgrade. De foutmelding, eigenlijk waarschuwing kwam van Windows defender. Ik heb geprobeerd dit uit te zetten en dan de upgrade of installatie uit te voeren. Maar geen succes.

Ik weet niet of ik het juiste onderdeel van Windows defender heb uitgeschakeld toen.

Of zou ik moeten wachten op de oktober update. Die is bij mij op dit moment nog niet uitgevoerd.

Na update windows 10 geen internet meer

Hallo,

Allereerst een mooi en gelukkig 2019.

Na mijn update windows 10 (oktober-nov) kan ik met mijn laptop niet meer op het internet. Ik krijg steeds de flightmode die er niet af gaat. Heel soms even wel maar springt dan weer terug. Ik heb een roll back gedaan en dan werkt alles weer normaal.

Ik vermoed een probleem met de netwerk drivers?

Heeft u advies hier mee om te gaan. Via google -zoeken nog geen oplossing kunnen vinden.

dank,

regelafstand in Thunderbird emails

Recent heb ik een vraag gesteld over de regelafstand in Word. Dankzij jullie antwoord heb ik het zo kunnen instellen dat er geen regel meer wordt overgeslagen na het ingeven van enter. Ik verwachtte dat het overslaan van regels( dubbele regelafstand?) ook in emails van Thunderbird niet meer zou optreden. Helaas wordt er in een emailbericht nog steeds na ingeven van enter een grote regelafstand aangehouden, die alleen te voorkomen is door de shifttoets en enter gelijktijdig in te drukken.Graag advies.

email box vol

Tot een half jaar geleden gebruikte ik het emailprogramma dat standaard in windows aanwezig was. Het laatst geloof ik LiveMail. Daarbij werden de mails op de pc opgeslagen en gelijk ook van de mailserver verwijderd. 

Omdat dit niet meer niet meer werkte ben ik begin 2018 overgestapt op outlook. Ik verkeerde in de veronderstelling dat outlook de mailtjes ook op de pc zou binnenhalen. Nu krijg ik echter meldingen dat ik alle ruimte op de server inmiddels gebruikt heb. Via webmail heb ik de ruimte op de server weer vrijgemaakt door veel oudere mailtjes daar te verwijderen. Ik zie nu tot mijn schrik dat ze daarbij ook in outlook zijn verdwenen. Is er een mogelijkheid mail weer echt op de pc binnen te halen en daarbij de server schoon te maken?

Alvast dank voor het antwoord, met vriendelijke groet, 

email

twee vragen: 

1) waar kan ik bij HCC webmail instellen hoelang mails bewaard moeten blijven?

2) om Gmail als account in microsoft outlook op te nemen moet ik blijkbaar een instelling bij HCC aanpassen. Wat is dat en waar doe ik dat?

Aanschaf Notebook

L.S.

Ik heb een Notebook gekocht; Medion S6426 (MD62600).

Met Windows 10 Home. Ik kan 1 maand gratis Office 365 gebruiken.

Ik baal van een abonnement !!! Nu werk ik met office 2007, werkt prima.

Vraag : Is er ergens iets te vinden hoe ik mijn Notebook het beste kan instellen ??????? Dit qua : surfen, e-mailen, foto's bewerken, etc.

Lijkt me hartstikke interessant, ik (en misschien legio anderen) moeten allemaal hetzelfde ontdekken. Denk ik.

Alvast bedankt,

Combinatie software

Beste HCC. Op mijn laptop draait Bitdefender Total security met abonnement als beveiliging. Uit publicaties binnen HCC wordt (ook) Malwarebytes aangeraden. Kan dit probleemloos naast elkaar op één systeem draaien, of krijg ik dan allerlei vervelende foutmeldingen? Vroeger geleerd: draai nooit twee (of meer) anti-virusprogramma's op één systeem, die gaan elkaar bestrijden.

Wat raadt u mij aan? Graag uw reactie naar mijn mail, bij HCC, waar anders? :)  Alvast dank voor uw aandacht. Vriendelijke groet,  

Veiligheid bij internetbankieren

Op mijn iPad heb ik het beveiligingssysteen van Norton geinstalleerd. Maar ik krijg geen updates van iOs meer. Kan ik dan nog wel veilig internetbankieren?

email

ik heb net als bij mijn vorige telefoon Bluemail geïnstalleerd net als bij mijn vorige telefoon en staat ook op mijn tablet van Samsung. Sinds ik mijn nieuwe telefoon ( 6 dec.)  geïnstalleerd heeft blue mail nog 2 dagen gewerkt heb na 8 dec geen mail   meer ontvangen. krijg het niet opgelost.

kunt u mij advies geven hoe ik de mail van HCCnet weer op mijn telefoon kan ontvangen en lezen. Heeft HCC zelf een app hiervoor? Wil heel graag mijn HCCmail adres behouden.

Met vriendelijke groeten,

verwijderen privacy-gevoelige gegevens

Voor jaren terug heb ik voor mijn website genealogiegegevens opgeslagen op de servers bij HCC. Deze kon ik destijds benaderen met een ftp webbrowser en zo de gehele structuur van mijn opslag gadeslaan. Nu wil ik een paar bestanden uit deze opslagruimte verwijderen. Ik kan echter deze opslagruimte via de site van de HCC niet meer vinden. Ik zit met een probleem omdat er wat privacy-gevoelige gegevens moeten worden verwijderd op verzoek van mensen die bezwaar maken tegen publicatie van die gegevens. Ik wil ze wel verwijderen, maar weet niet hoe.

Mijn homepage is te benaderen via home.hccnet.nl/p.verbiesen.

De link op de homepage die verwijst naar de stamboomgegevens geeft geen resultaat meer, maar de gegevens komen nog wel te voorschijn als je de zoekt naar: home.hccnet.nl/p.verbiesen/verbiesp.htm. Hebt u enig idee hoe ik de gegevens op de hcc-opslag kan verwijderen?

Gaarne hoor ik zsm van u, zodat ik aan mijn verplichting kan voldoen de gegevens van internet te verwijderen.

mvg

Leren film bewerken

Geven jullie ook cursussen voor het bewerken van films.

In heb Google en daar kun je films in bewerken, maar het is lastig. Ik zou daar graag hulp bij krijgen.

of een andere mogelijkheid om films te Bewerken.

Vast dank en vriendelijke groet

Privacy bij garantie

Onder garantie wil leverancier Informatique best een nieuw exemplaar geven voor een in de soep gelopen NAS backup-harddisk. Maar ik kan de oude niet meer wissen. 

Garantie krijg ik alleen maar als ik mijn oude exemplaar vol met mijn privacygevoelige informatie aan hen overdraag om hem naar de fabrikant te sturen "want dat zit wel goed". 

Ik heb daar grote moeite mee.

Ze willen hem ook niet mechanisch vernietigen, en stellen dat als ik mijn gegevens niet aan die fabrikant wil overdragen, ik geen nieuwe krijg. 

Kan dat nu zomaar, gezien uit oogpunt van de privacy-wetgeving? Het gaat mij niet zozeer om het geld, maar wel om het principe. 

U mag e.e.a. gebruiken voor een artikel.

E-mail account locked

Kan ik zelf mijn hccnet e-mail account vrij geven ? Is locked

Micro SD kaart laat zich niet formattere

De SD kaart is gebruikt in een Huawei Honor telefoon.

Op een gegeven moment problemen met de opslag van data. Telefoon uitgezet, kaart verwijderd, data op computer gezet. Daarna kaart geformatteerd. Gaat ogenschijnlijk prima, tot het laatste moment, dat ie iets niet kan wegschrijven. Van alles geprobeerd. Normaal en snelformatteren, alle data verwijderen en daarna formatteren, via schijfbeheer partitie verwijderen en NTFS partitie aanmaken, lowlevel formatteren. Misschien ben ik iets vergeten. Resultaat: niets. Alle data staat nog steeds ongewijzigd op SD kaartje. Kan iemand uitleggen wat hier fout gaat? Zou het met de secondary MBR te maken kunnen hebben? Bvd.

Printer G55 print maar half

Dag Medewerker van HCC.

Heb een medion i7 met office 2016 van 3 jaar oud ingericht en een HP Officejet G55 hierop aangesloten.De printopdrachten komen door maar worden elke keer halverwege afgebroken? 

Het is een oud beestje maar geweldige printer en we willen hem niet kwijt.

Heb de kabel al geinspecteerd (USB 1.1) de drivers op nieuw geinstalleerd. En ik krijg alles te zien. Als ik rechtstreeks uit explorer print gaat het goed maar programmas uit office 2016 en bv het knipprogramma komen door hij begint te printen en dan ergens in de print stopt ie er mee??

Foutmeldingen zijn b.v. Bij word document: "De printer kan word document niet afdrukken." En dan heeft ie het A4tje half afgedrukt en kapt er dan mee.

Hebben jullie nog suggesties?

website bij HCC

Sinds een aantal jaren heb ik een website bij HCC: home.hccnet.nl/pfbruins/

De site werkt nog nog steeds prima, maar ik kan hem niet meer benaderen om veranderingen aan te brengen.

Kunt u mij vertellen hoe ik er alsnog bij kan komen, of wordt deze service niet meer geboden? Ik vind namelijk nergens op de site van HCC nog de mogelijkheid om een website op HCC te zetten.

Groet,

Problemen outlook invoer Gmail.

Het lukt niet om mijn Gmail in tevoeren in outlook geeft steeds aan dat er problemen zijn met server ik heb de IMAP settings gecontroleerd en deze staan goed ook in Gmail account gekeken of IMAP aan staat en geen 2traps controle  uit sinds 2012  als ik het e-mail account van mijn vrouw in outlook zet geen probleem mijn account heeft altijd gewerkt  maar ik heb mijn password gewijzigd in Google  daarna moest ik in mijn iPhone en iPad voor de mail het nieuwe pasword invoeren en kon ik hier mijn e-mail weer ontvangen ik heb geprobeerd dit ook in outlook te veranderen maar dat mislukte geprobeerd mijn account overnieuw er in te zetten maar dat bracht me van de wal in de sloot vervolgens Office verwijderd en overnieuw er op gezet en elkekeer als ik probeer ingelogen krijg ik melding dat er een fout is op getreden met de server heb raad gezocht. Bij Office support en Google support  op internet maar ik kom er niet uit  . Graag de wijshijd van jullie svp  ps. Ik ben bijna blind  op 3% na dus het heeft mij nu 2dagen gekost om dit alles te proberen  wat ik niet heb gedaan is een appwachtwoord te maken  dit omdat ik geen 2wegcontrole heb aanstaan . Mvg

emailberichten en adressen terug krijgen

beste mevrouw, mijnheer,

in een revisie van mijn laptop is er Windows 10 op gezet en is o.a. mijn Outlook vernieuwd. Ik ben echter vergeten een backup te maken van mijn berichten en contacten. 

Mijn emailadres opnieuw is opnieuw ingesteld , maar ik heb mijn oudere berichten niet terug gekregen noch mijn contacten. 

Hoe kan ik die alsnog terug krijgen?

m.vr.gr.

Volle inbox

Sinds kort wordt mail naar mijn HCC emailadres geweigerd, dat wil zeggen dat ik die niet ontvang. Ik heb naar mijn webmail gekeken en daar het volgende bericht aangetroffen:  Verbruikte diskruimte 199.41 MB / 200.00 MB (100%). Maar geen map was vol, dus kon ik niets verwijderen. Mijn mail ontving ik altijd op mijn HP laptop, waarbij ik het vinkje aan had staan dat na de ontvangst van de mail het bericht van de server zou verdwijnen. Mijn HP met Windows Vista heeft echter de geest gegeven, dus kan ik daar niets veranderen. Bij antwoorden op deze site vond ik wel oplossingen om de mail voortaan van de server te verwijderen, maar daarmee heb ik mijn gemiste mail niet terug en het misterie van het bereiken van een limiet niet opgelost.

Graag uw hulp. 

Met hartelijke groet.

Sociale media

Wie weet hoe ik de helpdesk van Facebook kan bereiken?

Ik heb op Facebook de dubbele veiligheid ingesteld via een sms code op mijn mobiele telefoon. Die werkt helaas niet goed - de sms codes worden wel verzonden maar komen niet aan op mijn mobiel. Bij LinkedIn heb ik dezelfde instelling en daar werkt het prima. Als ik probeer te klagen bij FB krijg ik steeds alleen maar formulieren te zien die ik moet insturen. Dat heb ik al een paar keer gedaan, maar ik krijg geen enkele reactie van FB. Omdat ik nergens kan vinden hoe ik de helpdesk of klantenservice van FB kan benaderen, kom ik dus niet verder. Vandaar mijn vraag aan jullie. Wie kent het FB e-mailadres van de helpdesk of klantenservice?

Webmail

Goede dag, ik kan geen e mail meer ontvangen sids afgelopen donderdag. Ik kan wel inloggen en email versturen via Webmail, gebruik geen hulp programma, ik heb al contact gehad met de leden administratie dhebben een test mail verstuurd en die heb ik ook nooit ontvangen.

Ik verblijf momenteel in Azië en ga vluchten veranderen via de airline. Die gaan email versturen naar de email die ze hebben van mij.

Wat kan ik zelf doen? En/of kan hcc mij helpen?

Met vriendelijke groet,

email

Hallo,

Ik beheer al geruime tijd de website van onze stedenband.

Daarbij gebruik ik een hotmailadres:

……………………Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot een maand geleden geen probleem.

Vanaf die tijd lukt het met geen mogelijkheid om in te loggen.

Ik heb op allerlei sites van Microsoft gezocht naar hulp, maar daar wordt ik ook niet wijzer van.

Ik heb geprobeerd om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen wat lukte, maar ik kan nog steeds niet inloggen.

Als ik het adres intik, zie ik bij het zoeken, dat er een hele lange rij letters en cijfers staat en soms gaat hij naar het wachtwoord, maar dan kan hij hem niet vinden.

Kunnen jullie me helpen met het vinden van een oplossing.

Ik had het ook al telefonisch bij Microsoft geprobeerd, maar daar wordt je ook niet wijzer van.

Het door mij als laatste ingestelde wachtwoord was leidox2019.

ontstoringscondensatot

Ik heb een kapotte Miele stofzuiger 2800 i.

De ontstoringscondensator is geexplodeerd en niet meer te krijgen.

Met welke condensatoren kan ik de kapotte vervangen?

specificaties van de condensator:

BV 9850/17          03.03

0,12 uF +2x 2400 pF X1 Y2

250V~ 6A 25/100/21-C

d:\cd rom

Kan mijn cd-rom speler niet meer bereiken/niet configureren.

Mijn cd-rom is make AOpen, type E-IDE CD-952E/AKV

Mijn computer type is IBM/AT met 

Pentium II processor Celeron 466 MHz

Primary en secundairy IDE controllers(dual fifo)

Zoek voorbeelden van AUTOEXEC.EXE en CONFIG.SYS files

Maken back-up met SyncBackFree V8

Sinds mei 2018 maak ik dagelijks dankbaar gebruik van het programma SyncBackFree. Sinds eind november gaat dat echter niet goed meer. Ik krijg een foutboodschap waar ik niet verder me kom. Zie bijgaande afbeelding. Wie kan mij verder helpen?

Actiecentum werkt niet goed

Hallo, Ik heb 1 PC, 1 laptop en 1 noteboek allen met W10 versie 1809. Op allen zit beveiliging van F-Secure.Op allen werkt het actie centrum niet meer.Bij instellingen > systeem > meldingen en acties staat alles aan,behalve de 3e en 4e knop, die gaan na aanzetten vanzelf weer uit bij het opnieuw aanzetten van dit scherm. 

Onderaan rechts komt wel een cijfer te staan van het aantal meldingen en de streepjes maar als ik op het witte vakje klik word het weer zwart en het cijfer is ook verdwenen en er verschijnt geen mededeling.

Bij gebruik van van een geheugenstick krijg ik wel de inhoud te zien maar bij het verwijderen van de stick komen wel de streepjes rechtsonder, maar verder geen mededeling. Het gebeurt ook regelmatig dat er volgens rechtsonder een mededeling is maar als je er op klikt is er niets te zien.

Dit alles is opgetreden na de 1809 update.

Ik ben benieuw wat jullie hiervan vinden.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Externe schijven niet in verkenner.

L.S.,

Vandaag wilde ik een Samsung SSD T5 250GB uitlezen.Decrypten lukte maar de schijf verschijnt niet in VERKENNER.

Heb verschillende malen geprobeerd, echter geen succes!

Op de taakbalk bij veilig uitwerpen komt de schijf wel tevoorschijn.

Heb ook een andere schijf SEAGATE geprobeerd. Ook deze verschijnt niet in verkenner, ook wel in de taakbalk bij het uitwerpen.

Hopelijk is hier een oplossing voor.

Met vriendelijke groeten,

Verwijderen mail

Ik heb een Apple probleem er kunnen geen mails  in het hoofd menu van de ffhone mail worden gewist alleen enkel via het bolletje lijkt mij niet leuk als er 1500 bolletjes moeten worden aan getikt

Weten jullie Deen oplossing ik heb Bert van Dijk gevraagd maar die heeft mij naar deze site gestuurd.

kan geen mails ontvangen verzenden

Ik kreeg ineens kan ik na een of andere upgrade geen mails meer onytvangen of verzenden.

Als ik naar de accounts wil kijken krijg ik de mededeling zoals in de bijlage.

Op het lint reageert "alles ontvangen/verzenden" niet.

Als ik er op klik krijg ik de mededeling "niet geïmplementeerd".

Als ik outlook opnieuw zou installeren, ben ik dan alle oude mails kwijt?

Uitvallen van de laptop

Ondanks dat de batterij ruim voldoende opgeladen is, valt de laptop na korte tijd (ongeveer na een half uur) plotseling uit.

Direct daarna kan ik de laptop weer opstarten.

Hoe is dat te verhelpen?

Gaarne uw reactie s.v.p.

Spam

Ik ontvang al 9 maanden veel spam van een adres n.l. Canadian Pharmacy. Mijn provider Ziggo zet dit in de spam box, maar ik wil ervan af.Ieder dag ontvang ik minstens 10 mails van deze firma.

Wat kan ik hiertegen doen?

Externe harde scfijf

Mijn externe harde schijf heeft een beschikbare capaciteit van 298 GB. Ik gebruik hiervan 92 GB. Het systeem geeft aan dat er nog 124 GB beschikbaar is, terwijl dit feitelijk 298-92 = 206 GB is. Hoe kan dit? Kan er er nog een voor mij niet zichtbare partitie op staan?

Windows live mail

L.S., 

Het betreft 2 vragen over Windows live mail.

- Kan ik de berichten in de postvakken/mappen opslaan op een usb-stick?

- kan ik de lijst met contactpersonen opslaan op een usb-stick?

bij een positieve beantwoording uiteraard de bewerking.

Bij voorbaat dank

workshop ESP8266

in de pc active  299 april 2018 staat een workshop esp8266.

Is er iemand die dit ook gedaan heeft ??

Ik heb nu de hardware maar ik weet niet hoe het flashen gaat.

er staat wel een link maar de juiste flashtool vind ik niet.

ook de usb serial converter werkt niet want ik krijg steeds foutmelding

Windows 10 startscherm tegels

In het "oude" Google staat rechts boven een tandwieltje met de mogelijkheid "Website aan App-weergave" toe te voegen

Hierdoor kan een favoriete website worden bewaard op het Windows-10 startscherm d.m.v. een tegeltje

In het "nieuwe"" Google Chrome kan ik deze mogelijkheid niet vinden

Wat doe ik fout?

Leerling?

Sinds ik windows-10 op mijn computer heb, heb bij het uitdoen ervan de keuze tussen 'Afmelden' en 'Afsluiten'. Ik kies altijd voor de laatste optie. Maar wat houdt het 'Afmelden' in? Sluit ik dan teveel af? Of is dat juist beter?

Bij 'Afsluiten' blijft er vaak (niet altijd!) het (controle)lampje van het beeldscherm branden.

email opslag discruimte

Mijn email opslag disk ruimte van HCC webmail, van 50 Gb, begint steeds voller te raken.

Ik heb bijna alles verwijderd en ook de verwijderde items verwijderd maar dat helpt niet echt veel.

Wat zie ik over het hoofd.

ik werk met o,a het mail programma van windows 10, wat ik ook leeg maak net als het zelfstandige HCC webmail.

Een half jaar geleden werkte ik nog met Firefox en nu dus met edge.

vriendelijke groet

geen e-mail ontvangen op Macbook

Ik heb een Macbook gekocht, maar het lukt niet om mijn e-mail te ontvangen in het e-mail programma. Verzenden vanuit het account lukt wel. Ik heb ook een iPhone 7 en een iPad en daarop komen de mails wel aan. De inkomende server staat op pop en de uitgaande server op smtp. Via de webmail van hccnet zie ik wel dat de mails aangekomen zijn. Kunt u mij verder helpen?

hcc! Forum

Korte vraag: Waar blijft het HCC!forum?

Nog steeds verschijnt deze tekst:

"HCC!forums tijdelijk niet bereikbaar

Helaas hebben we HCC!forums tijdelijk moeten uitschakelen. De softwareversie die hiervoor wordt gebruikt, wordt niet meer ondersteund en upgraden naar een hogere versie vergt vanuit technisch oogpunt veel tijd. Uit veiligheidsoverweging hebben we daarom besloten het forum voorlopig offline te halen. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe omgeving. Tot dan kun je met je vragen terecht bij de Vraagbaak van HCC.

Onze excuses voor het ongemak"

Met vriendelijke groeten,

Touchscreen

Waarop moet ik letten bij het aanschaffen van een touchscreen beeldscherm. Er schijnen twee soorten te zijn: capacatieve en  resistieve schermen. Het is mij niet geheel duidelijk wat het verschil precies is. Heeft iemand een idee?

Blackberry Pi expert gezocht

Beste Computerclub,

Namens verzorgingshuis De Volckaert in Oosterhout (bij Breda) wil ik uw computerclub iets vragen. Ikzelf ben daar vrijwilliger en de activiteitenbegeleidster kwam bij mij met een vraag over een interessante toepassing van een Raspberry Pi geïnstalleerd in een gemodificeerde draaischijftelefoon, voor demente bejaarden, de Wonderfoon.

Ikzelf ben technisch en handig met electronica, maar werken met een Raspberry dat beheers ik niet.

Is er iemand binnen de CCO die ervaring heeft met Raspberry Pi en die interesse heeft om een Wonderfoon te bouwen? De Volckaert zou bij de behandeling van hun bejaarde demente bewoners hier veel baad bij hebben. Er is budget beschikbaar om de kosten te dekken.

Hier is de weblink met alle informatie inclusief een uitgebreide bouwbeschrijving:  http://www.wonderfoon.nl

Info over wat de Volckaert is vind u hier:  https://volckaert.nl/locaties/buurstede

Als er iemand bij uw club is die hier interesse in heeft, dan kom ik graag met die persoon in contact. Mocht dit buiten het werkgebied van uw club vallen dan kunt u mij misschien adviseren of er buiten de club mogelijkheden zijn hiervoor.

Namens de bewoners van de Volckaert alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groet,

Mail in de mailbox

Geachte heer,

Ik heb een probleem met het ledigen van mijn mailbox. Ik heb  alle mailtjes van mijn verwijderd maar er blijft altijd een percentage van 80 a 95% staan. Wat ik ook probeer ik krijg de mailbox niet leeg. Ik heb de door u voorgestelde procedure gevolgd maar er gebeurt niets. Is het mogelijk dat HCC mijn mailbox zou kunnen leegmaken. Ik hoor graag van U.

M.v.g.

Deze pagina opnieuw laden

Bij elke handeling die ik doe op de pc blijft de pc hangen en moet ik de knop: Deze pagina opnieuw laden gebruiken.

Na de windows update in oktober 2018 is het begonnen.

Mail zonder outlook gebruiken

Hoe kan ik mijn hcc-mail ontvangen zonder gebruik te maken van Outlook? Iemand raadde mij Thunderbird aan, maar het instellen van een en ander is voor nogal ingewikkeld. Kan iemand mij hierbij helpen? Of heeft iemand een beter idee?

Groet,

aliassen

Beste medewerker van HCC,

In het verleden heb ik enkele Alias E-mailadressen aangemaakt.

Ik wil ze weer eens bekijken en 'n nieuwe aanmaken maar kan op de HCC-site nergens vinden hoe ik daar bij kan komen.

Kan je mij daar aanwijzingen voor geven.

BVD

Formatteren FAT32 >32G

Windows kan wel met FAT32 groter dan 32G adresseren, maar niet formatteren. Om compatibiliteitsredenen kan ik Windows eigen file system, dat wel meer den 32G kan formatteren, niet gebruiken.

Hoe formatteer ik geheugen van meer dan 32G met het FAT32 systeem?

Niet-actieve account-vermeldingen

Het instellen van meerdere accounts in Outlook 2016 lukt niet goed. Nadat alle accounts weer verwijderd zijn, geeft het tabblad Start een lange kolom met nog aanwezige accountvermeldingen die niet te verwijderen zijn. Zie de bijlage. Hoe verwijder ik deze accountvermeldingen?

whatsapp

wat wordt verstaan onder: hou je je bericht even vast?

als in

Zo zie je wie je Whatsappje heeft gelezen

Als je wil weten wie in een Whatsapp groep je bericht heeft gelezen hou je je bericht even vast en in het popupmenu wat dan verschijnt zie je dan via “Info” hoe laat je bericht is gelezen door elke persoon in de groep.