Inloop Digitale Hulp Tablet /Smartphone.Utrecht

Digitale Hulp Bartholomeus Gasthuis

Lange Smeestraat 40  

3511 PZ,  Utrecht

Contactpersoon: Hans Doddema

E mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloop digitale hulp: Vanaf juni 2016 Elke 2e dinsdag van de maand van 14:00 - 16:00 uur.

 

 

Seniorenacademie gratis spreekuur over computers

De Hobby Computer Club, de grootste computerclub van Nederland, heeft een seniorenacademie die overal in het land helpt bij vragen over computers, slimme telefoons, iPad en tablets. Nu ook in Utrecht stad, in het Bartholomeus Gasthuis aan de Lange Smeestraat 40. Mensen met vragen kunnen elke tweede dinsdag van de maand tussen 2 en 4 uur terecht in de serre van het Gasthuis.

Senioren zijn niet opgegroeid met computers maar maken er heel veel gebruik van, thuis, op reis, in de auto en op vakantie, met een bureaucomputer, de schootcomputer en nu de tablet, iPad en slimme telefoon. Voor wie dat allemaal ingewikkeld is, wie meer wil weten dan nu of wie problemen heeft met zijn apparaat, kan om hulp vragen bij de vrijwilligers van de HCC Seniorenacademie die op het inloopspreekuur aanwezig zijn. Vragen staat vrij, antwoorden zijn gratis.

Het Bartholomeus Gasthuis verwelkomt mensen uit de buurt en anderen voor allerlei activiteiten, ook op het gebied van computers. Met Gilde Utrecht is een Internetcafe geopend als Leercentrum van SeniorWeb, waar ouderen gratis hulp kunnen krijgen. Het is druk in het café, een afspraak maken is daarom nodig; het mag om een enkele afspraak gaan of u kunt vaker komen. Bel 030 2310254 om een afspraak te maken voor het Internetcafe.

Een afspraak is niet nodig voor het inloopspreekuur van de HCC Seniorenacademie, gasten zijn welkom tussen 2 en 4 uur, elke tweede dinsdag van de maand aan de Lange Smeestraat 40.