Van 18 tot en met 22 september jl. stond HCC op de 50PlusBeurs in Utrecht. De organisatie van de aanwezigheid op deze beurs was in handen van Colette Keuten, Cor van Rooij, Dick Elzinga, Luit Poppema van de Seniorenacademie. Met name Colette heeft bergen werk verzet om dit evenement te laten slagen. Maar zonder Cor, Dick en Luit en alle andere vrijwilligers, ook van andere Interessegroepen die acte de présence gaven, was het niet gelukt om toch weer een kwaliteitsslag te maken.

Op de stand heeft men veel meer bezoekers kunnen verwelkomen dan vorig jaar, waaronder zo’n 450 leden van HCC. Een aantal daarvan zijn ter plekke ook lid geworden van Seniorenacademie. En er zijn 40 nieuwe HCC-leden ingeschreven. En ook dat is veel meer dan vorig jaar.

De complimenten van het Hoofdbestuur gaan dan ook uit naar de organisatie en ik feliciteer de Seniorenacademie graag met deze benoeming tot groepering van de maand. Maar met nog meer genoegen benoemen we Colette Keuten tot lid van de maand. Zij heeft dat dubbel en dwars verdiend met haar tomeloze inzet om deze 50PlusBeurs tot een groot succes te maken.

Namens het Hoofdbestuur,
Hans van Kleef – Voorzitter