Met iCloud-foto's kunt u uw foto's en video's openen op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, op iCloud.com en zelfs op uw pc. Uw nieuwste opnamen worden automatisch toegevoegd aan iCloud-foto's en wijzigingen in de ordening of andere bewerkingen worden steeds op al uw apparaten doorgevoerd.*

Voordat u begint:

1. Zorg ervoor dat de software up-to-date is op uw iPhone, iPad of iPod touch, uw Mac en uw Apple TV.
2. Configureer iCloud op alle apparaten. Als u een pc hebt, downloadt u iCloud voor Windows. Zorg ervoor dat u op al uw apparaten met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud .
3. Zorg ervoor dat uw apparaat een wifiverbinding heeft.

Schakel iCloud-foto's in:

Ga op een iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's' en schakel 'iCloud-foto's' in.
Ga op de Mac naar 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'. Klik op de knop 'Opties' naast 'Foto's' en selecteer 'iCloud-foto's'.
Op een Apple TV gaat u naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' > 'iCloud-foto's'.

Volg op uw pc de stappen om iCloud-foto's in te stellen.
Als u vanuit iTunes al foto's hebt gesynchroniseerd naar uw iOS-apparaat en vervolgens iCloud-foto's op uw iOS-apparaat hebt ingeschakeld, ziet u een bericht met de melding 'Foto's en video's die zijn gesynchroniseerd via iTunes worden verwijderd'. De foto's en video's die u vanaf uw computer hebt gesynchroniseerd, blijven op uw computer staan maar worden verwijderd van uw iOS-apparaat.

U kunt deze foto's en video's weer op uw iOS-apparaat zetten door iCloud-foto's op uw Mac of pc in te schakelen. Als u dat doet, worden de foto's van uw computer geüpload naar iCloud, zodat u ze op al uw apparaten kunt openen. Wanneer iCloud-foto's is ingeschakeld, staan alle foto's in iCloud en zijn ze beschikbaar vanuit de Foto's-app op uw Mac of een map op uw pc.

* De foto's en video's die u in de iCloud-foto's bewaart, nemen iCloud-opslagruimte in. Controleer voordat u iCloud-foto's inschakelt of u genoeg ruimte in iCloud hebt om uw volledige verzameling te bewaren. U kunt zien hoeveel ruimte u nodig hebt en vervolgens een upgrade van uw opslagabonnement uitvoeren indien nodig.