Je kunt het aanmeldproces in Windows versnellen met de volgende stappen, waarmee je automatisch wordt aangemeld en je pc wordt ingesteld na het opnieuw opstarten of een update. Je apparaat wordt vervolgens vergrendeld om je account en persoonlijke gegevens veilig te houden. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van welke versie van Windows 10 er op je pc is geïnstalleerd:

  • Voor Windows 10 (versie 1709) selecteer je de Startknop , dan Instellingen >Accounts > Aanmeldingsopties. Vervolgens zorg je ervoor dat Na een update of herstart de configuratie van mijn apparaat automatisch voltooien en mijn apps opnieuw openen op basis van mijn aanmeldingsgegevens. is ingeschakeld.
  • Bij eerdere versies van Windows 10 selecteer je de Startknop en dan Instellingen Bijwerken en beveiliging  Windows Update  > Geavanceerde opties. Schakel het selectievakje in naast Gebruik mijn aanmeldingsgegevens om de configuratie van mijn apparaat automatisch te voltooien na een update.
  • Opmerking: Deze optie is niet beschikbaar als je apparaat is verbonden met een domein of als beleid van je bedrijf voor werk of e-mail wordt toegepast op je apparaat.

Bron: Microsoft Support.