40 jaar

 

Het zal niemand ontgaan zijn, HCC viert haar 40-jarig bestaan.

Dit doen we door in het hele land jubileumbijeenkomsten te organiseren waarbij de aanwezigen getrakteerd worden op een lekker kopje koffie (of thee) en een stuk taart.

Maar dat is nog niet alles, leden die tussen de 10 jaar en de 40 jaar HCC lid zijn, worden gehuldigd met een uniek jubileumspeldje, ter ere van ( meer dan) 10, 20, 30 of 40 jaar lidmaatschap.

Tijdens deze jubileumbijeenkomsten worden op een groot aantal locaties bovendien heel interessante presentaties gegeven rond het thema ‘fotograferen met je smartphone’ in de meeste gevallen gevolgd door een workshop waar je zelf aan de gang kan gaan met datgene wat je geleerd hebt in de presentatie.

En er is meer: in het kader van dit jubileum organiseert de jarige vereniging een fotowedstrijd, met als thema:

                                 40

We laten je helemaal vrij in wat je fotografeert, als er maar “40” in voorkomt. Dus bijvoorbeeld, 40 computers op een rij, 40 kaarsen op een taart, enzovoort.

Ieder HCC-lid kan meedoen aan deze fotowedstrijd, maar er zijn wel een aantal voorwaarden:

40 jaar 2 2

  • Deelname is alleen voor HCC-leden
  • De foto(s) moeten gemaakt zijn met een smartphone
  • Er mogen maximaal 3 foto’s worden ingezonden, (minimaal) formaat, 800 x 600 pixels / JPG of PNG.
  • Inzendingen moeten zijn voorzien van naam, emailadres, merk smartphone en HCC-lidnummer. Ook een eventuele toelichting op de foto(s) mag meegestuurd worden.
  • Inzendingen kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden gestuurd.
  • Inzenden kan tot zondag 1 april 2018.
  • De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 12 mei, tijdens de HCC!expo in Utrecht.

Er is een mooi prijzenpakket samengesteld, De hoofdprijs van deze fotowedstrijd is een Canon EOS camera M100 Black en een EF-M 15-45 IS STM objectief met een adviesprijs van maar liefst € 599!

Maar er zijn meer prijzen, zo is er voor nummer 2, een Fotoboek Hardcover 30x30, incl. 80 pagina's (€ 80)

  • 3e prijs - Plexiglas 60x40 (€ 60)
  • 4e prijs - Forex 60x40 (€ 30)
  • 5e prijs - Kalender A3 (€ 20)

De 5 winnende foto’s worden onthuld en tentoongesteld tijdens de HCC!expo, die plaats vindt op 12 mei in Utrecht. (Daarover meer in de volgende nieuwsbrief).

Het prijzenpakket is gesponsord door Canon en Fotofabriek.nl

 

De jury bestaat uit: Walter Meerbeek, Fred Baltus, Peter Nent, Frans Pansier en Erik Mulder. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!