Vanaf zaterdag 4 maart a.s. staan we als HCC zes weken lang volop in de spotlights op SBS6 in het programma Samen Sterk. Dit TV-programma heeft als thema Zorg en Welzijn. Na de introductie van HCC in de uitzending van 4 maart a.s. komen in de vijf volgende uitzendingen tips aan de orde. Deze zijn gericht op de doelgroep van het programma, oudere mensen die geen of weinig kennis hebben van de digitale wereld. De tips zijn dan ook echt op beginnersniveau en beperkt van omvang, ook gezien de beperkte tijd die voor de tips beschikbaar is. Daarom is er ook voor gekozen om in de uitzendingen gebruik te maken van een tablet en een enkele keer een smartphone.

Op www.hcc.nl/samen vind je extra informatie bij de inhoud van de afleveringen en links om de uitzendingen terug te kijken.

Wilt u direct terug kijken? klik dan op dit plaatjeLOGO SAMEN STERK

Na iedere aflevering wordt in de HCC!nieuwsbrief steeds aandacht besteed aan het onderwerp dat de zaterdag ervoor in de uitzending is behandeld. Op de website wordt bij 'Bertus legt uit' extra informatie over de onderwerpen gegeven. Bertus Postema is de vrijwilliger van de SeniorenAcademie die in het TV-programma als presentator optreedt. Maar ook de Voorzitter van de SeniorenAcademie en hun Videoteam hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het TV-programma.

Wanneer is HCC op TV?
Aflevering 1: Zaterdag 04 maart, 16:30 uur
Introductie van HCC met o.a. hoe kies je een tablet, genealogie en domotica.
Aflevering 2: Zaterdag 11 maart, 16:30 uur
Installeren van een app.
Aflevering 3: Zaterdag 18 maart, 16:30 uur
Kijken naar een gemiste uitzending.
Aflevering 4: Zaterdag 25 maart, 16:30 uur
Aanvragen DigiD.
Aflevering 5: Zaterdag 01 april, 16:30 uur
Een app als geheugensteun.
Aflevering 6: Zaterdag 08 april, 16:30 uur
Gemakkelijk contact houden met familie en vrienden (WhatsApp).