Afdrukken

ios10Apple heeft gisteren weer veel nieuwe aankondigingen gedaan. De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus, een nieuwe Apple Watch, draadloze oortjes, Super Mario voor op de iPhone en natuurlijk het nieuwe iOS 10.

iOS 10

De nieuwe iPhones worden geleverd met iOS 10, de meest uitgebreide versie ooit van ’s werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem. Maar blijf jij nog een tijdje je 'oude' iPhone gebruiken dan kan je natuurlijk ook de overstap maken naar iOS 10. Deze zal op 13 september beschikbaar komen als download.

Berichten

iOS 10 bevat een belangrijke update van berichten, zodat je op een nog leukere manier met vrienden en familie kunt communiceren. Daarnaast heeft Siri toegang tot apps en kun je op nieuwe manieren met apps werken. De Kaarten-, Foto’s-, Apple Music- en News-app hebben een nieuw ontwerp en er is nu de Woning-app, waarmee je op één plek al je producten voor thuisautomatisering beheert.

Developers

Ontwikkelaars krijgen in iOS 10 bovendien nieuwe mogelijkheden met de API’s van Siri, Kaarten, Telefoon en Berichten, waardoor je nog meer kunt met de apps die iedereen graag gebruikt.

Bron: dutchcowboys.nl