rio 2016De leukste apps om optimaal geïnformeerd te blijven tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Rio 2016
Eén app die natuurlijk niet mag ontbreken is de officiële Olympische Spelen app. Hierin vind je het laatste nieuws over iedere wedstrijd en real-time resultaten. Daarnaast kun je het Olympische vuur volgen op zijn reis naar Rio.

TeamNL
De TeamNL app is van NOC*NSF waarin je het laatste nieuws kan lezen over de Olympische en Paralympische spelen van 2016. In de app vind je alle Olympische en Paralympische sporters op een rij met extra informatie zoals hun programma en resultaten. Ook is er een reminder functie in de app zodat jij niets mist op TV en je favoriete sporters live kan zien. Tenslotte heeft deze Olympische Spelen app een fanwall waar je in contact kan komen met andere supporters.

NOS
Voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro, heeft de NOS app een update gekregen. Tijdens het grote sportevenement zal de NOS ons op de hoogte houden via televisie, internet, radio en natuurlijk via de app. Met de update is de NOS app helemaal klaar voor de Olympische Spelen van dit jaar.

RioCal
RioCal geeft jou de mogelijkheid om wedstrijden van de Olympische Spelen in Rio eenvoudig te synchroniseren met de agenda van je smartphone.

Heineken Oranje App.
Met de Heineken Oranje App volg je het Holland Heineken House 2016 op de voet. Laat deze app je mobiele gids zijn en proef de sfeer van het Holland Heineken House – ver weg, maar toch dichtbij.