PaypalPayPal is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke en veilige manier om uw online aankopen te betalen.

De reden dat het gebruik hiervan zo veilig is, is dat u uw geld bij oplichting altijd terugkrijgt. Een zekerheid die u vaak bij andere betaalmethodes niet hebt. Ook is het niet meer nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Bij PayPal kunt u eenvoudig en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor u om.

Wanneer u bij een webshop op het PayPal logo klikt, hoeft u behalve uw accountgegevens verder niets in te voeren. Het bedrag wordt vanzelf van uw rekening afgeschreven. Heb u dit liever niet? Dan kun u er ook voor kiezen om PayPal niet aan uw rekening te koppelen. u zet dan simpelweg zelf regelmatig saldo op uw PayPal account. Een voordeel hiervan is dat u goed inzicht houdt in uw uitgaven.

U kunt PayPal niet alleen gebruiken als particulier, ook wanneer u zelf online spullen verkoopt kan PayPal een uitkomst zijn. Het verlaagt namelijk de drempel voor potentiele kopers. Daar zit echter wel een nadeel aan. Bij zakelijk gebruik betaal u per transactie een kleine vergoeding aan PayPal.

Wilt u er meer over weten? Ga dan naar www.paypal.com