Afdrukken

Ook deze zomer vult de Bibliotheek de Vakantiebieb app met e-books voor de jeugd en volwassenen. Vanaf 1 juni komen de e-books voor de jeugd beschikbaar. Op 1 juli worden er ook populaire titels voor volwassenen, taalgidsen en tijdschriften aan toegevoegd. De Vakantiebieb wordt zowel aan leden als niet-leden beschikbaar gesteld.
Voor kinderen is er een mooie lijst met avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books. Daarbij is rekening gehouden met verschillende leeftijdscategorieën zodat er voor elk wat wils te vinden is.
Met de app wil de bibliotheek het lezen in de zomerperiode stimuleren.

Niet alleen voor kinderen biedt de Vakantiebieb uitkomst, ook volwassenen komen vanaf juli aan hun trekken en hebben de mogelijkheid om dertig titels te downloaden. Variërend van romans tot spannende en informatieve boeken.

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. Na het downloaden van geselecteerde e-books is er geen internetverbinding nodig om te lezen. Ideaal dus voor vakantie.

De Vakantiebieb is tot 31 augustus geopend. Na die tijd blijven de e-books beschikbaar binnen het aanbod e-books waar leden gebruik van kunnen maken.

Klik hier om de app te downloaden.