Samsung gaat weer notebooks in Nederland verkopen. Lees hier de preview van de Samsung Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de reguliere Samsung Galaxy Book2 Pro.

Doordat meer thuiswerken voor veel mensen bijna vanzelfsprekend is geworden, is er meer vraag naar notebooks. Reden genoeg voor Samsung om weer notebooks in Nederland te verkopen. Lees hier de preview van de Samsung Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen en de Samsung Galaxy Book2 Pro, want PC-Active was erbij toen Samsung deze modellen toonde. Hierbij wel de aantekening dat het om preproductiemodellen ging, dus er kunnen nog veranderingen komen.
Samsung heeft ervoor gekozen twee versies uit te brengen van de nieuwe modellen: zowel de Galaxy Book2 Pro 360 met S Pen als de Samsung Galaxy Book2 Pro zijn verkrijgbaar in een 13,3inch- en 15,6inch-versie. Er zijn behoorlijk wat verschillen tussen de modellen waarvan we de belangrijkste hier bespreken. De reguliere Samsung Galaxy Book2 Pro beschikt over een zogeheten clamshell-uitvoering, dat is de ‘normale’ uitvoering. Bij de Galaxy Book2 Pro 360 kun je het scherm helemaal omklappen (jawel, 360 graden) en heb je als het ware een tablet.

Klik hier voor het complete artikel.