CompuLinks 2015 4Beste Lezers, 

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar.

Het is weer zo ver de deadline nadert: de nieuwe COMPUlinks 2016-1 staat er weer aan te komen en ik verzoek u uw inbreng te sturen, voor de deadline 22 januari 2016, naar onze redactiemail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en / of post adres Brenner 13, 1060 NT, Amsterdam.

Omdat wij onze website en kortnieuws actueel willen houden verzoek ik u tevens een afschrift van uw inbreng naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Met uw goedvinden zal er dan ook op de website en in ‘kortnieuws’ aandacht aan geschonken worden, met verwijzing naar het volledige document in de ‘COMPUlinks’.

Grote bestanden gaarne via: www.wetransfer.nl en www.wetransfer.com .

Voor vragen aan de redactie en betreffende ‘WeTransfer’ kunt u contact opnemen met de Redactie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk kunt u ook vragen stellen via de: Vraagbaak