Huisdieren als honden en katten krijgen vaak op specifieke tijden een specifieke hoeveelheid voer, dus zou het niet handig zijn als er een apparaat is dat dit automatisch voor je doet? De Talo slimme voerautomaat moet hiervoor de oplossing zijn. Dit apparaat neemt het voeren van je kat of hond geheel uit handen.

Talo slimme voerautomaat

De Talo is een slimme voerautomaat die precies dat doet wat je ervan zou verwachten. Je huisdier krijgt op vooraf ingestelde tijden een specifieke hoeveelheid voer, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. De ideale oplossing voor wanneer je met vakantie gaat of simpelweg het leven weer iets eenvoudiger wilt maken. Je hoeft er immers niet meer te denken: alles gebeurt automatisch.

De Talo is een voerautomaat met een capaciteit van 3,7 liter en in de bak kun je alleen vast voer in brokvorm (maximaal 1,5cm in diameter) gebruiken. Ook is de Talo met name geschikt voor kleine tot middelgrote huisdieren die geen hele grote hoeveelheden voer moeten hebben. Het apparaat beschikt over infraroodsensoren die zien of er voer uitgegeven is en of er nog voldoende voer in de bak zit. De bediening vindt plaats middels de bekende Tuya Smart Life-app. De Talo kan gekocht worden voor ongeveer 115 euro.

Klik hier om het hele verhaal te lezen!