Vraag van de dag

Vraag:

Ik kreeg de afgelopen tijd af en toe bericht van mensen dat ze mij niet kunnen mailen.
Sinds vandaag is het echt mis. Al 3 mensen hebben mij laten weten dat mails bij hen terugkomen. Wat gaat er mis?

Antwoord:


Ik raad u aan om de e-mailadressen die uw mailadres niet kunnen bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om deze niet meer te blokkeren.

Het kan zijn dat onze spamfilter deze onterecht heeft geblokkeerd.

Vraag:

Op de email van mijn vrouw komt geen email binnen ik kan wel versturen maar ontvangen werkt niet meer en mail box is leeg. het gaat om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. ik heb het over de webmail.
Deze mail heeft wel jaren lang gewerkt. in heb er nog pst bestanden van. mijn vrouw gebruikt tegenwoordig veel Gmail maar een van haar Gmail heeft deze ook als herstel adres. hier is voor haar belangrijke emails naar toegestuurd. kunnen jullie dit herstellen?

Antwoord:

Met het nakijken van het account zien we dat er een forward staat ingesteld.

U kunt een foward zelf uitzetten door met uw hoofdaccount in te loggen op https://service.hccnet.nl en vervolgens op haar subaccount te klikken. Dan gaat u onder het kopje Profiel Aanpassen naar de betreffende forward, haalt u het forwardadres weg en klikt u op Opslaan.

Vraag:

OneDrive.exe -Ongeldige installatiekopie

C:\Users\kooss\AppData\local\microsoft\OneDrive\21.073.0411.0002\ucrtbase.dll is niet geschikt voor Windows of het bevat een fout.
Foutstatus 0xc000012f.

Hoe zou ik deze hinderlijke foutmelding kunnen oplossen?
Hij verdwijnt pas van het scherm als ik  heel vaak op OK klik.

Antwoord:

Zelf heb ik deze problemen niet meegemaakt, maar als ik zoek op "onedrive ongeldige installatiekopie" vind ik diverse suggesties zoals:
https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/914347-ongeldige-installatie-kopie
https://www.pcwebplus.nl/ongeldige-installatiekopie-0xc000012f-in-windows-10/

Hopelijk komt u langs die weg een stap verder.