HCC Senioren voor HCC Senioren.senioren

 

Wij hebben als senioren naast onze mobiele apparaten ook meestal nog andere appartuur (bv. een PC) thuis, waaraan wel eens wat hapert. Maar met zo’n apparaat ga je niet lopen zeulen naar een inloop om hem te laten repareren. Die wil je thuis laten repareren.

Maar daarvoor zijn vrijwilligers nodig die huisbezoeken willen afleggen. Als ù veel weet van IT en een collega-Seniorenlid wilt helpen aan huis, geef u dan hier op. U leert dan medeleden omgaan met, en problemen oplossen op hun eigen tablet, computer en smartphone. Bovendien bouwt u hierdoor nieuwe contacten op, maakt u vrienden en leert u medeleden kennen binnen HCC SeniorenAcademie.

 Detailregelingen over eventuele (reiskosten)vergoedingen kunnen lokaal worden afgesproken.

Geef u op via onze site klik  (hier)

Zoekt u iemand die u kan helpen klik (hier)

Wilt U zich afmelden klik (hier) of stuur een mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Voorwaarden:

HCC! SeniorenAcademie wijst u erop, dat de interessegroep geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor eventuele schade, of gebrek, die is ontstaan als gevolg van (herstel)handelingen. Alle handelingen die door de leden van de interessegroep aan uw computer/laptop/smartphone, of andere apparatuur worden verricht, worden geacht te zijn uitgevoerd op uw verzoek, dan wel met uw toestemming.