Agenda

Download als een iCal bestand
Hoe zit dat nu met Artificiële Intelligentie?
Woensdag, 06 April 2022, 14:00 - 16:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben regelmatig ideeën om presentaties neer te zetten die dieper op een onderwerp ingaan en die vooral ontstaan zijn door de vraag "hoe zit dat nou eigenlijk"?

Simpel gezegd heeft kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) betrekking op systemen of machines die onze eigen intelligentie nabootsen om taken uit te voeren en die zichzelf tijdens dat proces kunnen verbeteren op basis van de vergaarde informatie.

   Bij een eerdere presentatie (dec.19) werd Artificiële Intelligentie (kortweg AI) al is een keer redelijk uit de doeken gedaan, waarbij ook meteen werd gezegd, al in de vooraankondiging van afgelopen 2 maart, dat het een zeer apart onderwerp is, dat niet zomaar in een zucht te vertellen is.

Daar de de jeugd die de middelbare school hebben -of gaan verlaten- zich in behoorlijke aantallen aanmelden voor deze opleiding, geeft toch wel iets aan!!

   Door de reeds jarenlange aanlevering van gegevens heeft men constant de beschikking over een Tsunami aan uiteenlopende gegevens. Door relevante gegevens uit die verzameling door AI te laten onderzoeken met een specifieke opdracht, kan men steeds nauwkeuriger tot het beoogde einddoel komen. b.v. Men kan nu door die verzamelde data d.m.v. AI al vrij nauwkeurig bepalen of u al dan niet een kans heeft op een hartaanval!! (UMC Utrecht)

Dit is maar een van de zeer vele toepassingen en we hebben bij lange na niet de antwoorden. Maar met enig inzicht in deze materie kunnen wij wel heel ver komen met antwoorden op uw vragen, die u ongetwijfeld heeft, wij gaan dus ons best doen die te beantwoorden

Locatie Soc.Cult.Centr. De Schans
Troelstradreef 160
's Hertogenbosch
Noord-Brabant
5237DE
Nederland