×

Fout

Vanavond zal er onderhoud plaatsvinden tussen 22:00 en 01:00 tijdens niet onderhoud is het meerdere malen kort niet mogelijk in te loggen of lid gegevens te wijzigen.
Mail van HCC!net blijft gedurende dit onderhoud gewoon beschikbaar.

Agenda

Download als een iCal bestand
Back-up & Restore
Dinsdag, 08 Februari 2022, 10:00 - 12:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze presentatie wordt besproken hoe de waardevolle gegevens op een computer veilig bewaard kunnen worden. We bespreken de mogelijke gevaren en de methoden die gebruikt kunnen worden.
Back-up is de algemene term die gebruikt wordt voor de reserve kopie van gegevens op de harde schijf van een PC maar ook van een tablet of een smartphone1. Omdat die gegevens steeds veranderen is het van belang om regelmatig een nieuwe kopie
(back-up) te maken. Op die manier wordt het verlies van gegevens (denk ook aan afbeeldingen en video’s) voorkomen als gevolg van bijvoorbeeld defecten aan de harde schijf, het per ongeluk verwijderen van een bestand, diefstal, brand, malware, etc. Hoe vaak je een back-up maakt is afhankelijk van de mate waarin gegevens veranderen en van het belang van de betreffende gegevens voor de gebruiker.

Om u aan te melden moet u via de rechterkolom inloggen met uw HCC account en vervolgens naar beneden scrollen en klikken op aanmelden.

Locatie Activiteitencentrum Orka
Broekakkerseweg 1
Eindhoven
Noord-Brabant
5641PC
Nederland
06-53797337