×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
Online presentatie Presentaties
Dinsdag, 14 December 2021, 13:30 - 14:30

Microsoft-Office versus Libre-Office versus GoogleDocs

We gaan je geen lessen laten zien maar kennismaken met een serie programma’s en de verschillen tussen die verschillende programma’s.

Veel mensen kennen presentaties van voorlichtingen, Webinars enz. Om de presentatie duidelijker te maken, worden vaak plaatjes en korte teksten gebruikt. Vroeger gebeurde dit met dia’s of overhead-slides tegenwoordig worden de plaatjes gemaakt met een presentatieprogramma op de computer. Dit programma maakt deel uit van een zogenaamde Office suite (pakket) zoals onder andere Microsoft Office, Libre Office of GoogleDocs.

De presentatieprogramma’s hebben veel meer functies gekregen dan die mogelijk waren met de overhead-slides. We maken er bijvoorbeeld ook posters mee, of manipuleren foto’s. En wat dacht u van een aangeklede fotovoorstelling voor familie of buren met bewegende beelden en muziek ?

Ook nu weer geen les maar een kennismaking met deze programma’s en de verschillen tussen de verschillende programma’s.

Locatie De Twee Marken
Trompplein 5
Maarn
Utrecht
3951CR
Nederland
U dient zich in te schrijven