×

Fout

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

Agenda

Download als een iCal bestand
HCC Kennisdag
Zaterdag, 09 Oktober 2021, 10:00 - 15:00

Op zaterdag 9 oktober 2021 wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud weer een leuke en leerzame dag te worden. Aanmelden is niet nodig.

Kennisplein
Kom naar de Kennisdag en leer hoe jij je huis slimmer kunt maken of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bij de stand van CompUsers kom je meer te weten over een van de leukste programmeertalen: Scratch. Het programma werkt niet met tekstinvoer, maar met blokjes, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt. Ook nieuwsgierig naar Windows 11? Bezoek de stand van HCC!windows en maak kennis met het nieuwste Microsoft-besturingssysteem. Of meld je aan bij de presentatiebalie voor een ticket voor de Windows 11-presentatie. Kijk hier welke presentaties jij nog meer wilt bezoeken.

Locatie Expo Houten
Meidoornkade 24
Houten
Utrecht
3992AE
Nederland