Bijeenkomsten Apeldoorn

Agenda

Download als een iCal bestand
Online presentatie Signal, het alternatief voor Whatsapp?
Dinsdag, 29 Juni 2021, 13:30 - 15:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Plotseling stond het volop in de belangstelling als alternatief voor Whatsapp, de berichtenservice Signal.

Signal is een platformonafhankelijke versleutelde berichtenservice die is ontwikkeld door de Signal Foundation en Signal Messenger LLC. Het gebruikt het internet om privé- en groepsberichten te versturen. Ook het versturen van spraakberichten, afbeeldingen, video's, en andere bestanden is mogelijk. Daarnaast kunnen gebruikers met elkaar (video)bellen.

Signal gebruikt mobiele telefoonnummers als identificatiemiddel, en gebruikt end-to-end-encryptie om de communicatie tussen Signal-gebruikers te beveiligen. De apps bevatten mechanismes waarmee gebruikers onafhankelijk de identiteit van hun contacten kunnen verifiëren, alsmede de integriteit van de communicatie. Daarnaast is er een cliënt voor computers die kan worden gekoppeld aan de mobiele app, zodat gebruikers ook vanaf hun computer berichten kunnen sturen.

Met deze presentatie laten wij je er nader mee kennismaken.

U kunt inloggen met uw HCC account en daarna het aanmeldformulier invullen en verzenden. De syllabus ontvangt u gratis bij de bevestiging. Aanmelden kan vanaf nu tot uiterlijk 11 mei 13:30 uur.
De inlogcodes ontvangt u op een later tijdstip per mail.

Locatie De Twee Marken
Trompplein 5
Maarn
Utrecht
3951CR
Nederland
U moet inloggen om uw komst te bevestigen.