images/fade/srvandemaand.jpeg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Je kon met Google Maps al langer je locatie delen, maar vanaf nu is het ook mogelijk om je hele route door te sturen.
Zo weten je afspraak of familie exact wanneer ze jou kunnen verwachten. Ook kunnen ze gelijktijdig zien waar je bent op je route en  wat je verwachte aankomsttijd is.

Hoe stel je het in?

  1. Open de Google Maps-app ´┐╝.
  2. Stel een bestemming in voor uw route. 
  3. Nadat u de navigatie heeft gestart, tikt u op Meer - Voortgang van reis delen.
  4. Kies een persoon in de lijst.
  5. Tik op Delen.
  6. 'Locatie delen' stopt wanneer u de navigatie stopt of uw bestemming heeft bereikt.
    • Als u wilt stoppen met delen voordat u aankomt, tikt u op Meer - Delen stoppen.