In memoriam - John Oude Kotte

John Oude KotteHet bestuur HCC! Seniorenacademie ontving het droevige bericht dat op donderdag 21 oktober 2021 op 73-jarige leeftijd onverwacht is overleden het zeer gewaardeerde lid John Oude Kotte.
 
John was lange tijd lid van HCC!seniorenacademie en heeft zich jarenlang voor HCC ingezet, met name als medecoördinator locatie Dieren, beheerder materiaal en coördinator activiteiten. Verder is hij jaren actief geweest om de agenda’s op de website up-to-date te houden en bij de landelijke organisatie van de activiteiten. Het bestuur is John veel dank verschuldigd.
 
Het bestuur dankt namens alle leden John voor zijn inzet voor HCC en wenst zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
 
 
 

Wil je meer weten over het gebruik van een tablet? Wil je leren internetbankieren of heb je vragen over het werken met een tekstverwerker? Daarmee kunt bij de Seniorenacademie interessegroep terecht. De vrijwilligers van de Seniorenacademie verrichten zelfs kleine reparaties.

De Seniorenacademie interessegroep helpt senioren op weg bij het gebruik van de computer, tablet of smartphone. Ook wie al een begin heeft gemaakt op de digitale snelweg, kan met behulp van de Seniorenacademie die kennis uitbreiden.

De Seniorenacademie interessegroep organiseert maandelijks bijeenkomsten op meer dan 50 plaatsen. Leden ontvangen ieder kwartaal gratis het blad Compulinks, vol met interessante wetenswaardigheden.

HCC-leden kunnen kosteloos lid worden van één interessegroep. Ben je al lid van een andere interessegroep, dan betaal je voor het lidmaatschap van iedere volgende interessegroep slechts € 2,65 per jaar (naast het hoofdlidmaatschap van € 41,45 per jaar).

Klik hier om lid te worden!

Voor al je vragen en problemen

Heb je een vraag of zit je met een probleem?

De Seniorenacademie is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Om ons te mailen: Klik hier

Om ons te bellen: Klik hier 

 

Vraag van de dag