images/fade/50plusbedankt.jpg

Het bestuur ontving het droevige bericht dat op woensdag 22 mei jl.op  87-jarige leeftijd is overledenhet zeer gewaardeerde erelid Henk GilsHenk Gils

 

Henk was lange tijd lid van HCC!seniorenacademie, voorheen HCC!beginners, en heeft zich jarenlang voor HCC ingezet, met name als oprichter en voorzitter van HCC!beginners. Verder heeft hij gezorgd voor de naamswijziging en dankzij hem kregen alle senioren, die lid waren het blad COMPUlinks.

Samen met Tineke Angenent was hij de drijvende kracht binnen de organisatie.

 

Als Voorzitter van de SeniorenAcademie kreeg Henk in maart 2011 tot zijn grote verrassing een koninklijke onderscheiding en mocht zich vanaf dat moment Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen. Hij speelde jarenlang een grote rol bij de grondlegging van een groot aantal opleidingsmogelijkheden voor computergebruik, speciaal gericht op ouderen. Het HCC, maar ook SeniorWeb, kregen door zijn inspanningen vele mogelijkheden om senioren bij te staan bij het gebruik van de computer.

 

Voor al zijn verdiensten is Henk op 1 april 2015 benoemd tot Erelid van HCC.

 

Het bestuur dankt namens alle leden Henk voor zijn inzet voor HCC en wenst de kinderen, kleinkinderen, verdere familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Reacties worden via het secretariaat doorgestuurd aan de nabestaanden. u kunt deze mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.